www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 13, 20:19:48

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921214 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Szavazás *
Kérdés: Hol voltál / hova látogatsz el idén?
2021.08.05-08. Nemzetközi Bogártalálkozó - Gyomaendrőd - 7 (46.7%)
2021.12.31. Néputós Szilveszter - 8 (53.3%)
Összes szavazó: 12

Oldalak: 1 ... 610 611 612 613 614 [615] 616 617 618 619 620 ... 1105
Nyomtatás
Szerző Téma: Találkozók, események  (Megtekintve 9720151 alkalommal)
Nem elérhető Holló

yeah Boy

« Hozzászólás #19605 Dátum: 2009 Augusztus 12, 06:35:47 »

Ez az az auto, aminel sosem tudom, hogy ez most jon, vagy megy ...
1ik sem, mert leér a hasa  Smiley

Tudtátok, hogy a holló az 1etlen madárfaj, ami pusztán az élvezet kedvéért repül?
by KIZS
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #19604 Dátum: 2009 Augusztus 12, 01:33:33 »

DDD6-rol nem is beszélve
Ez az az auto, aminel sosem tudom, hogy ez most jon, vagy megy ...

Buzi, aki fékez! :-)))
Nem elérhető LesL!E084

www.afkairsoft.com

« Hozzászólás #19603 Dátum: 2009 Augusztus 11, 23:24:39 »

ezek szerint én elárultam a magyar bogarazást Huh
idáig én ezt másként gondoltam Roll Eyes
DDD6-rol nem is beszélve

gO LOW or gO hOmE 

"Hasal a verda , karcol a padló.
            Pattog az utas Leslie a ludas!" By:Spike
Nem elérhető sparkafer

30-347-1939

« Hozzászólás #19602 Dátum: 2009 Augusztus 11, 23:08:29 »

Ezt inkább beépiteném Tökölbe.

Evil
Egy talira sokan nem börzézni mennek.Mert nem is szerelgetnek otthon.
Egyszer régebben voltam egy motoros alkatrészbörzén, egy csepeli utcában. Élmény volt.Sok érdekes dolgot láttam ami előkerült a sufnik mélyéről.
Én szervezésből nem vagyok jó, ezért tetszene Vaga ötlete.
Akit érdekel az esetleg jelezhetné.

Én szívesen vásárolnék is így, ezért is tetszik.

Nem elérhető vw1966

« Hozzászólás #19601 Dátum: 2009 Augusztus 11, 22:29:40 »

Menjen ki, támassza a verdát, mutogassa magát, kerüljön bele 1-2 újságba... ez ám biztos a baromi nagy buli...

Nem kéne célozgatni...mert nem kicsit fogtál mellé...általában mi akik sok a külföldi találkozóra járunk a legtöbb magyar találkozón is ott vagyunk. Igen is büszkén feszítünk a kocsink mellet egy külföldi találkozón, ahol általában elismerik a beléjük fektetett energiát, munkát és nem a haver nyeri a díjat...és mindig örömmel tölt el ha valamelyik barátom autóját díjazzák és ezzel öregbíti magyar bogarasok hírnevét.

Egyébként az egész mai eszmecsere fingfűrészelés, biztos sokaknál uborka szezon van és munkaidőben ilyen hülyeségeken agyaltok!  Mindenki szabadon eldöntheti mire megy el, és hogy neki megfelel e az adott színvonal. Mindenben lehet keresni hibákat, legyen szó magyar vagy külföldi találkozóról. Jellemzően magyar találkozón, de még osztrákon sem lát az ember olyan nagy újdonságot, kiemelkedően jó kocsit, csak nagyon ritkán, de minden találkozónak megvan maga szépsége vagy pozitivuma....ilyen lehet pl hely szépsége Windischgarstenben ahol tök átlagos osztrák kocsik vannak semmi extra vagy nyilván Gyomán is pl fürdő lehetőség miatt vonzó sokaknak.
Alapvetően találkozók nagy részére a barátok miatt járok, tanulni érdekeset látni meg ki kell menni Bug In-re Spa-ba vagy Drag Dayre.
Nem elérhető vwboxer

06 70 38 98 619

« Hozzászólás #19600 Dátum: 2009 Augusztus 11, 22:04:09 »

ezek szerint én elárultam a magyar bogarazást Huh
idáig én ezt másként gondoltam Roll Eyes
DDD6-rol nem is beszélve

[a csatolmányt egy admin törölte]

http://www.motorvalto.hu/

1971 VW 1302S
1988 VW T3 syncro...........+2db...................ELADÓ 
1994 VW T4
1989 GOLF 2  94000km.................................ELADÓ
Nem elérhető Binci

« Hozzászólás #19599 Dátum: 2009 Augusztus 11, 22:02:36 »

Mindenki tudja, hogy melyik találkozó miről szól, és a szerint megy, vagy nem megy. Egy kempinges buli sose a programoktól lesz jó, gumicsizmát hajigálni bárhol lehet a haverokkal. Szeretjük, jól érezzük magunkat, de csak féligmeddig bogártalálkozó.
Nézzétek meg Tökölt! Ott az érkezéstől a távozásig, minden az autókról szól. Autóval mászkálsz, autóval ügyeskedsz, versenyzel, és még budiba is kocsival mész.
De kell mindkettő. Kell a lazulás a haverokkal, és kell a benzingőz is.

Nem elérhető BFK-066

Tihamér 2009

« Hozzászólás #19598 Dátum: 2009 Augusztus 11, 21:56:51 »

Gyomaendrőd 2009 fotók itt:

bsanyi: http://kepeim.hu/userlapok/kepek.php3?u=12701&alkid=57667
Binci: http://vwdebrecen.hu/gyoma2009/lap-gyoma2009.htm
KVVT: http://kvvt-2008-1.jalbum.net/gyomabogi2009/
Beol: http://beol.hu/galeria/31783
Orsi: http://picasaweb.google.hu/nagyonorsi/Gyoma2009?authkey=Gv1sRgCOO_0pCev5XQ-wE&feat=directlink
gyomaendrod.com: http://www.gyomaendrod.com/kepgaleria/rendezvenyek/xiii-nemzetkozi-volkswagen-bogar-talalkozo
TBK001: http://kepeim.hu/userlapok/kepek.php3?u=16632&alkid=57681
BFK-066: http://nyirbogar.hu/index.php?option=com_datsogallery&Itemid=46&func=viewcategory&catid=29
...

Grin

Nem elérhető wob974

« Hozzászólás #19597 Dátum: 2009 Augusztus 11, 21:34:05 »

ha ennyire érdekel, miért nem mentél gyomára
ha nem ismernélek, a beirásaid alapján azt hinném, hogy egy igazi fasz vagy

Többek között mert strandolni közelebb is tudok.
Én fasz vagyok de miköze a Merkiékhez?

Evil

Nem elérhető Holló

yeah Boy

« Hozzászólás #19596 Dátum: 2009 Augusztus 11, 20:55:25 »

Merkiék vajon miért nem voltak?

Evil
ha ennyire érdekel, miért nem mentél gyomára
ha nem ismernélek, a beirásaid alapján azt hinném, hogy egy igazi fasz vagy

Tudtátok, hogy a holló az 1etlen madárfaj, ami pusztán az élvezet kedvéért repül?
by KIZS
Nem elérhető wob974

« Hozzászólás #19595 Dátum: 2009 Augusztus 11, 20:55:12 »

Én is. Adott a hely, az időpont, és emlékszem még, amikor Agárdon 3(!) utcában árulták a régi-új cuccokat a réten, vagy 3-4-5száz autó között.

Gondoltam mert vagy 2-3 évbe tellett mire kikönyörögtem a kempingből az autókat.

Evil

Nem elérhető ABF-932

A bogaras külső buszos szívet takar

« Hozzászólás #19594 Dátum: 2009 Augusztus 11, 20:49:12 »

Én is. Adott a hely, az időpont, és emlékszem még, amikor Agárdon 3(!) utcában árulták a régi-új cuccokat a réten, vagy 3-4-5száz autó között.
Na, ez én voltam... Pöcök akkor még kisebb volt, és Wartburggal mentünk... Grin

Bácsi Győző
Nem elérhető Pöcök

« Hozzászólás #19593 Dátum: 2009 Augusztus 11, 20:48:11 »

Evil

1969 VW 1300
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #19592 Dátum: 2009 Augusztus 11, 20:46:52 »

90es évek közepén Orfű Pécs.
Agárdi az 92 és 95 között

Evil

Nagyjából stimmel... Wink

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015
Nem elérhető wob974

« Hozzászólás #19591 Dátum: 2009 Augusztus 11, 20:45:28 »

Merkiék vajon miért nem voltak?

Evil

Nem elérhető Gambo

+ 36 30 424 06 78

« Hozzászólás #19590 Dátum: 2009 Augusztus 11, 20:43:24 »

Kirándulást szervezünk, magyarországi szállással szept. 5-6.-ra Fürstenfeldbe.

Plakátot csatolom.

http://www.vw-kaefer.at/plakat09.pdf

jelentkezőket várjuk!

szállás:

www.vadasakemping.hu
Nem elérhető wob974

« Hozzászólás #19589 Dátum: 2009 Augusztus 11, 20:36:58 »

Kicsit vegyes érzékek támadtak bennem, az utóbbi pár hsz olvastán...
Az az érzésem, ha elmondja valaki a vélerményét arról, hogy neki mi tetszik egy Taliban, vagy akár egy konkrét esetben is, akkor azért a fejét veszik, vagy legalábbis kicsit le lesz hurrogva...
Ezek szerint a vélemény mégsem szabad, minden híreszteléssel ellentétben...
Vagy fogalmazzak én is sarkosan? Ezek szerint nincs szükség, igény tartalmas, Bogarazásról szóló Talikra sem, mert akkor nem lehet dagonyázni, kiütni magunkat eléggé, fásymulatózni, stb... És akkor még a nyaralás is ugrik...
Ha nem vettétek volna észre, nem erről szóltak a vélemények! legalábbis az enyém, nem!
Én is, meg a TBK szervezőgárda is, eddig is szívesen fogadtuk az építő jellegű kritikákat, hogy szebbé, jobbá tehessük a Talinkat.
Igyekszünk minden évben előrukkolni valami újjal, hogy ne csak a szokványos programok legyenek. Van úgy, hogy sikerül, van úgy, hogy nem... de a szervezőket, szerintem, mindig a jószándék vezérli.
Természetesen nem vagyunk egyformák, mindenkinek más az igénye, de a véleményünket hadd mondjuk már el!
Ezért még nem kell felkapni a cukrot!
Mai napig kellemes emlékként maradtak meg bennem régebbi találkozók, amikre most is, bármikor "visszamennék":
- régebbi Orfűi Talik
- Pusztaszabolcs
- Lepsény
- a régebbi Agárdi Talik is
(a teljesség igénye nélkül!!)

90es évek közepén Orfű Pécs.
Agárdi az 92 és 95 között

Evil

Nem elérhető wob974

« Hozzászólás #19588 Dátum: 2009 Augusztus 11, 20:34:52 »

Nagy fantáziát látok benne!
Gond csak a helyszinnel és idöponttal lehet!
Javaslatom is lenne!
Nem azért,mert szigethalmi vagyok,de pl itt nálunk a piac szombaton kihasználatlan,üres.
Pesthez,M0-áshoz közel van,nem gond a megközelités.
Ha láttok benne fantáziát,szivesen rámegyek a témára,söt,meg is szervezem.

Evil

Nem elérhető wob974

« Hozzászólás #19587 Dátum: 2009 Augusztus 11, 20:33:06 »

Szerintem szuper volt a találkozó. Akik nem fértek be, nagyon sajnálom őket, de tudom, hogy ez nem a Feri hibája volt. Rengeteget boxolt azért, hogy egyáltalán itt lehessünk az idén is.
Akinek nem tetszik, mindenben a rosszat tudja csak meglátni, az menjen másik találkozóra, nem kötelező ide jönni. Legalább be fog mindenki férni akinek tetszik az itteni program! Lehet pörögni, amortizálni magunkat, de lehet pihenni, főzőcskézni, napozni, fürödni, szaunázni, stb.  Illetve van még egy megoldás, amit itt többen feldobtak, mégpedig, hogy el lehet menni külföldi találkozókra. Hajrá! Örüljetek, hogy megtehetitek. Aki az itteni találkozókat, az itteni társaságot lenézni, az inkább ne is jöjjön... Menjen ki, támassza a verdát, mutogassa magát, kerüljön bele 1-2 újságba... ez ám biztos a baromi nagy buli...
Sajnos viszont sok ember nem tud eljutni, ez a pár nap neki az egész éves nyaralása. Igenis kell minden féle program, 1 éves kortól a 99 éves korig, akkor is ha meleg van, akkor is, ha hűvös van, napos vagy esős idő, stb.
Ezelőtt pár évvel az volt a tapasztalatom, hogy nem egy sznob társaság ez, most viszont kezdek az ellenkezőjéről meggyőződni... Szomorú vagyok!
Fikázzunk, köpködjünk, ezt a legkönnyebb! Nehogy értékeljük más munkáját és nehogy megpróbáljuk magunkat jól érezni!
Hajrá Feri, csak így tovább, ha itt nem sikerül a kempinggel megegyezni és máshol lesz a tali, mi akkor is megyünk!
Köszönjük a munkádat és a talit, mi jól éreztük magunkat!
Balu, grat a jogsihoz még egyszer! 

Na nem kellett a kempingesnek a bevétel?
A felsoroltakat bármelyik hétvégén megtudod tenni.
Ha csak ennyi nyaralásra futja akkor azt valszeg a családommal tölteném.
Erkultot meg nem kell belekeverni.
Te mondod a másikakra hogy fikáznak amikor azt mondod eszi nem eszi ez van ha nem tetszik menjen máshová.

Evil

Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #19586 Dátum: 2009 Augusztus 11, 20:32:30 »

Mikor és hol lesz az első alkatrészbörze tali ?

Nagy fantáziát látok benne!
Gond csak a helyszinnel és idöponttal lehet!
Javaslatom is lenne!
Nem azért,mert szigethalmi vagyok,de pl itt nálunk a piac szombaton kihasználatlan,üres.
Pesthez,M0-áshoz közel van,nem gond a megközelités.
Ha láttok benne fantáziát,szivesen rámegyek a témára,söt,meg is szervezem.

Tóth Zoltán
Nem elérhető sparkafer

30-347-1939

« Hozzászólás #19585 Dátum: 2009 Augusztus 11, 20:26:26 »

Mikor és hol lesz az első alkatrészbörze tali ?

Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #19584 Dátum: 2009 Augusztus 11, 20:12:49 »

Gyomaendrőd 2009 fotók itt:

bsanyi: http://kepeim.hu/userlapok/kepek.php3?u=12701&alkid=57667
Binci: http://vwdebrecen.hu/gyoma2009/lap-gyoma2009.htm
KVVT: http://kvvt-2008-1.jalbum.net/gyomabogi2009/
Beol: http://beol.hu/galeria/31783
Orsi: http://picasaweb.google.hu/nagyonorsi/Gyoma2009?authkey=Gv1sRgCOO_0pCev5XQ-wE&feat=directlink
gyomaendrod.com: http://www.gyomaendrod.com/kepgaleria/rendezvenyek/xiii-nemzetkozi-volkswagen-bogar-talalkozo
TBK001: http://kepeim.hu/userlapok/kepek.php3?u=16632&alkid=57681
...
 Smiley Smiley Smiley

Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #19583 Dátum: 2009 Augusztus 11, 18:21:51 »

Kicsit vegyes érzékek támadtak bennem, az utóbbi pár hsz olvastán...
Az az érzésem, ha elmondja valaki a vélerményét arról, hogy neki mi tetszik egy Taliban, vagy akár egy konkrét esetben is, akkor azért a fejét veszik, vagy legalábbis kicsit le lesz hurrogva...
Ezek szerint a vélemény mégsem szabad, minden híreszteléssel ellentétben...
Vagy fogalmazzak én is sarkosan? Ezek szerint nincs szükség, igény tartalmas, Bogarazásról szóló Talikra sem, mert akkor nem lehet dagonyázni, kiütni magunkat eléggé, fásymulatózni, stb... És akkor még a nyaralás is ugrik...
Ha nem vettétek volna észre, nem erről szóltak a vélemények! legalábbis az enyém, nem!
Én is, meg a TBK szervezőgárda is, eddig is szívesen fogadtuk az építő jellegű kritikákat, hogy szebbé, jobbá tehessük a Talinkat.
Igyekszünk minden évben előrukkolni valami újjal, hogy ne csak a szokványos programok legyenek. Van úgy, hogy sikerül, van úgy, hogy nem... de a szervezőket, szerintem, mindig a jószándék vezérli.
Természetesen nem vagyunk egyformák, mindenkinek más az igénye, de a véleményünket hadd mondjuk már el!
Ezért még nem kell felkapni a cukrot!
Mai napig kellemes emlékként maradtak meg bennem régebbi találkozók, amikre most is, bármikor "visszamennék":

- régebbi Orfűi Talik
- Pusztaszabolcs
- Lepsény
- a régebbi Agárdi Talik is
(a teljesség igénye nélkül!!)

Nem elérhető Gambo

+ 36 30 424 06 78

« Hozzászólás #19582 Dátum: 2009 Augusztus 11, 17:56:35 »

Egyet értek Vagá-val. Mindenkinek más a jó találkozó és minden műfajnak meg van a helye. Legalább is nálam. Én ebben a témában olyan vagyok mint Gombóc Artúr a csokoládéval. Szeretem a kirándulós találkozót, szeretem benzingőzös találkozót, szeretem a pihenős találkozót, szeretem a beszélgetős találkozót, szeretem a pancsolós találkozót.Szerintem a kiállításos megmutatom a vasam találkozót. És nagyjából ezeknek megfelelő elvárásokkal is indulok neki egy adott helyszínnek. Gyékényesen nem akarok ügyességi versenyt oda kirándulni fürdeni megyek. Orfűn nem akarok gyorsulni, oda tájékozódni,finom házi kenyeret enni megyek és mindkét helyen jókat beszélgetni. Tökölön nem keresem a medencét és a tavat és nem viszek gumimatracot.
Szerintem minden találkozóról lehet tudni, ami már több éve működik hogy milyen jellegű és mi várható. És általában nem is szokott gond lenni, ha az ember reális elvárásokkal fut neki. Vannak kisebb és vannak nagyobb találkozók. De egy biztos, hogy nagyon sok van. Már mi is beszélgettünk többször arról, hogy abban lenne ráció, ha egyes találkozók összebeszélgetnének és váltó rendszerben rendeznének találkozót. Itt nem akarok tippeket adni, meg senkinek sem a lábára lépni ezért egy estleges példa saját házunk tájáról, hogy egyik évben Orfű másik évben Fonyód,vagy valami hasonló. És ezen tényleg el kellene gondolkodni a  találkozók szervezőinek.
Én idén a Rajzástól majd Tatabányáig 8 találkozón veszek részt. Ami már önmagában nem kevés, de legalább ennyin nem voltam jelen. Az nagyon sok, hogy minden hétvégén van egy ebben a pici országban. Persze, ettől még össze lehetne jönne akár évente egy adott helyszínen bográcsozni grillezni beszélgetni de ezek nem találkozók. Ezek nagyon kellemes baráti összejövetelek.
Ez csak az én véleményem és persze mindenkinek köszönet aki vállalja, hogy szabadidejét arra fordítja, hogy találkozót, programot szervez bogaras, buszos társainak. De ennek kívülről úgy sem lehet gátat szabni. Mindenkinek, aki szervez kellene a közelében lévő találkozó szervezőivel megállapodni, hogy váltógazdaságban működnek tovább.
Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #19581 Dátum: 2009 Augusztus 11, 17:23:49 »

Gyomán ugyan nem voltam,de visszaolvasva már nem is arrol szól a történet,hanem általánosságban a találkozókról,mitöl,melyik,miért jó?!
Minden egyes találkozónak megvan a saját jellemzöje,legyen az 40-50 autós baráti,vagy több száz összecsöditett autóval megtartott monstre megmozdulás.
A helyszinek sem egyformák,igy pl egy tököli tali nem tud versenyezni egy fürdöben-kempingben megrendezett másikkal.
Ezért összehasonlitani sem szerencsés.mert nem is lehet.
Ha valaki rendszeres találkozó járó,az is a saját benyomásai alapján hasonlit.
Jó minösitést ad:
-ha ott vannak a barátai
-ha be tudott szerezni az alkatrész börzén egy rég keresett akármit.
-ha jól sikerült a bográcsban a kaja
-ha nem ázott sz@rrá,mert jó idö volt.
-ha nyert a tombolán bogár alaku WCpapir tartót.
-és igy tovább,stb,stb
Rossz minösitést ad:
-ha nincs ismerös.
-ha hangos a szomszéd éjjel(többnapos tali)
-ha drága a sör meg a kaja.
-itt is van még számtalan példa,nem sorolom.
Szóval én vigyáznék a kategorikus kijelentésekkel,mert lehet,hogy nekem egy találkozó pont azért jó,amiért másnak nem tetszik

Tóth Zoltán
Nem elérhető Funk

« Hozzászólás #19580 Dátum: 2009 Augusztus 11, 17:23:28 »

Szerencsére már  van a hobbistáknak is találkozó.

Az melyik?
Nem elérhető Epi

« Hozzászólás #19579 Dátum: 2009 Augusztus 11, 17:16:32 »

Szerintem jó volt Gyoma.
Tömör vélemény:
Senki ne mondja, hogy a 3 nap alatt nem talált magának "bogaras" programot.
A klikkesedés nekem nem okozott problémát, a 3 nap alatt eltöltöttem egy kis időt a debreceniekkel, a nyíregyháziakkal, Szlovákiából jött emberkékkel is beszélgettem, nem beszélve a Bpestről érkezőkkel, és még sok emberrel. Szóval mi a probléma? Hogy kellett volna ennek történnie?
A koncertre is szükség van, én személy szerint nagyon szeretem a zenét, jó hangulatot csinál. (-Fásy)
Egyébként pont azok közé tartozok akik a kempingen kívülre szorultak, kicsit kellemetlen, de ettől függetlenül jól éreztem magam, és jövőre ismét elmegyek, nekem ez a fajta hétvégi kikapcsolódás tetszik.
Ha nagyobb helye lenne ennyi autónak nekem lennének még bogaras programokhoz ötleteim (ügyességi szlalom, kerékcsere verseny, hány ember fér egy autóba?, egyéb ügyességi versenyek, a kreatívabbaknak biztos pattan ki egy-két jó dolog a buksijukból)

Nem elérhető Balage

Low Fast - többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #19578 Dátum: 2009 Augusztus 11, 16:23:04 »

Az még hozzá tartozik a történethez, hogy  túl sok a találkozó itthon.
Azok is inkább a "közzöségi bogarasoknak"* szólnak. Ehhez szokott a nép és ez az elvárás is.

Szerencsére már  van a hobbistáknak is találkozó.

Ez az én véleményem

* olyan személy, aki azért tart "bogarat", hogy tartozzon valahova

Azt azért leszögezhetjük, hogy ez az év találkozója választás egy VICC. ...

1971     VW 1300 GT-L
1999     Piaggio Liberty 50 2T
Nem elérhető wazzap

« Hozzászólás #19577 Dátum: 2009 Augusztus 11, 15:56:56 »

Szerintem szuper volt a találkozó. Akik nem fértek be, nagyon sajnálom őket, de tudom, hogy ez nem a Feri hibája volt. Rengeteget boxolt azért, hogy egyáltalán itt lehessünk az idén is.

Akinek nem tetszik, mindenben a rosszat tudja csak meglátni, az menjen másik találkozóra, nem kötelező ide jönni. Legalább be fog mindenki férni akinek tetszik az itteni program! Lehet pörögni, amortizálni magunkat, de lehet pihenni, főzőcskézni, napozni, fürödni, szaunázni, stb.  Illetve van még egy megoldás, amit itt többen feldobtak, mégpedig, hogy el lehet menni külföldi találkozókra. Hajrá! Örüljetek, hogy megtehetitek. Aki az itteni találkozókat, az itteni társaságot lenézni, az inkább ne is jöjjön... Menjen ki, támassza a verdát, mutogassa magát, kerüljön bele 1-2 újságba... ez ám biztos a baromi nagy buli...

Sajnos viszont sok ember nem tud eljutni, ez a pár nap neki az egész éves nyaralása. Igenis kell minden féle program, 1 éves kortól a 99 éves korig, akkor is ha meleg van, akkor is, ha hűvös van, napos vagy esős idő, stb.

Ezelőtt pár évvel az volt a tapasztalatom, hogy nem egy sznob társaság ez, most viszont kezdek az ellenkezőjéről meggyőződni... Szomorú vagyok!

Fikázzunk, köpködjünk, ezt a legkönnyebb! Nehogy értékeljük más munkáját és nehogy megpróbáljuk magunkat jól érezni!

Hajrá Feri, csak így tovább, ha itt nem sikerül a kempinggel megegyezni és máshol lesz a tali, mi akkor is megyünk!

Köszönjük a munkádat és a talit, mi jól éreztük magunkat!

Balu, grat a jogsihoz még egyszer! 

Ne vitázz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek rutinjukkal!
xoyox
« Hozzászólás #19576 Dátum: 2009 Augusztus 11, 14:59:18 »

Nem elérhető Bill

« Hozzászólás #19575 Dátum: 2009 Augusztus 11, 14:52:14 »

......................
Bill: a z egymassal valo kommunikalasnal probald odakepzelni a Bogarazashoz tartozo temakat
Technika, atepites, festesek, szinek, kerekek stb servizelesek,
Nem a szarrol ( szararol )  tudod meg, ki bogaras es ki nem, hanem az Intelligenciajarol , temavalasztasarol  - - -:))
Megvan ??
....................
xoyox
« Hozzászólás #19574 Dátum: 2009 Augusztus 11, 14:37:38 »

Ne kerdezzetek semmit itt a valasz mindenre
Aki ismeri tudja mit jelent –Panem et Circenses = (kenyeret es cirkuszi jatekokat ) - a Plebs-nek ( a nepnek )
Ez törtenik evszazadok ota , az embereket el kell foglalni, elvezeteket kell nekik nyujtani, akkor leszel jo vezetö, akkor jo a tanacselnök, akkor szeretnek a faluban, ha odacsöditet a nepet, adod a programmokat, örül a Plebs = a csöcselek.
Ez törtent az Alföldön, ott amugy sincs sok programm, de van egy camping , van egy uszomedence, es van egy valaki, aki beinditotta a z egeszet.
Örül a langossütö, örül a kolbaszos, a camping vezetöje, a szemelyzet, van munka, jön a bevetel, cseng a kassza, örül a tanacselnök,  örül a Kardos Feri, dicsfenyben uszik par napig, ö a nagy szervezö, örülnek a modellhajosok, bemutathatjak jatekukat, örül a jarda szelen allo csöcselek, vegre lehet locsolni, -avagy kart okozni- hivatalosan, a vizsugarral.
Jönnek a zeneszek, lessz ereszd el a hajamat, lessz üvöltözesre, ivaszatra ugralasra lehetöseg, forog az elet , ez kell a Magyarnak, zabalas, ivaszat, czardas, ciganyzene 
Örül a ciganysag , van bamulas, lopkodas. Az uszomedence szelen logatjak a mocskos labukat, fürdenek a saja mocskukban, es a mutatvany vegen jön az egszsegügyi vizsgalat ( Köjal ? ) es azonnal leeresztetik a vizet, mert tele van fekaliaval …fekal bacilussal !
Igen !
De a leghülyebbek a Bogarasok, akik elmennek, es fellepnek  mint bohocok, jätszak az  együgyü programmokat , kiadjak a sok penzt a Benzinre , orakig, 100 Kilometereken at  döcögnek , a kriminalis minösegü utakaton, aztan egymas p9csajaba er a satruk, sokukat be sem engednek a jol megszervezett Bogar talira, a keritesen kivül kell aludniuk, de fizetni azt kell !
Na de az is igaz, hogy mashol –külföldön is ez megy, a különbseg azonban ( csupan ) a szinvonalban van. Nyugi van, lehet szot erteni, nem sorolom.
Valaki azt kerdezi : mitöl lessz egy talalkozo jo ? halal egyszerü a valasz. A baratokkal valo talalkozastol, a baratokkal valo kommunikalastol, egymastol kapott hirek cserelesetöl, a közösen megfözött vacsoratol, a bogracsozastol, a szalonnasütestöl, a gyülölködesmentes, fikazasmentes, jo kedvtöl. Minel kisebb egy talalkozo, annal jobb a hangulat.
Masik kerdes. Miert jobb egy külföldi talalkozo egy magyarenal ? Menjetek el, nezzetek meg,  es hasonlitsatok össze . Ha leirom ugysem hiszi el senki, mert a Magyarok amugy is mindent mindenkinel jobban tudnak, mas velemenyet azonnal megtamadjak. Egy szot kell csupan megjegyezni, szervezettseg , avagy  kultura. ( Mindegyik genetikailag követhetö. A kerdes az, hogy addig, amig ez, egy adott orszagnal termeszetes, es adott, az a masik orszagnal is  ismert-e  ?? )
Bill: a z egymassal valo kommunikalasnal probald odakepzelni a Bogarazashoz tartozo temakat
Technika, atepites, festesek, szinek, kerekek stb servizelesek,
Nem a szarrol ( szararol )  tudod meg, ki bogaras es ki nem, hanem az Intelligenciajarol , temavalasztasarol  - - -:))
Megvan ??
Balage: Klikket mindig voltak es lesznek. Sympatia az ami kialakul ,es ami aztan tartossa valik ..
Ennyi az en Senf-em Smiley) ha mar nem lehet kiregelni , ezt beirom .
« Utoljára szerkesztve: 2009 Augusztus 11, 14:40:34 írta xoyox »
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #19573 Dátum: 2009 Augusztus 11, 14:27:13 »

Akkor hadd kérdezzem már meg, hogy mik azok a dolgok (vágjatok ide példákat), amik a bogarazásról szólnak, amit annyira szerettek? Pl. bogár formájút szarik mindenki egy ilyen találkozón?

Kíváncsi vagyok!

Személy szerint nekem azok a programok tetszenek, amik a Bogárral, Bogarazással kapcsolatosak: vetélkedő, Totó, ügyességi-ügyetlenkedési, akár még a vicces futamok is...
Ami azon kívül van: koncert (kivéve ha azt Bogarasok művelik, esetleg), olyan vízi, szárazföldi versenyek, amik nem ehhez kapcsolódnak, azok valahogy távol állnak tőlem...
Természetesen egy többnapos talin kellenek kitöltő programok is, de amikor már majdnem ez van túlsúlyban, az már nekem gáz...
Akkor az nekem nem Bogártali, hanem egy Bogaras-hétvége, kirándulás, nyaralás...
De ez az én véleményem, és persze nem zavar, ha másnak, más elvárásai vannak, csak ilyen helyre nem szívesen megyek...

Nem elérhető Bill

« Hozzászólás #19572 Dátum: 2009 Augusztus 11, 14:00:45 »

Akkor hadd kérdezzem már meg, hogy mik azok a dolgok (vágjatok ide példákat), amik a bogarazásról szólnak, amit annyira szerettek? Pl. bogár formájút szarik mindenki egy ilyen találkozón?

Kíváncsi vagyok!

Nem elérhető brez

http://vbk.at.hu/

« Hozzászólás #19571 Dátum: 2009 Augusztus 11, 13:39:03 »

Azt azért leszögezhetjük, hogy ez az év találkozója választás egy VICC. Jelenleg aki nem tartozik egy bizonyos érdekcsoporthoz, annak esélye sincs erre a semmit nem jelentő díjra, még akkor sem ha itt rendeznék meg a spai találkozót pl.

Mitől jobb egy külföldi találkozó: jobb a felhozatal autókból, és az autókról szól nem baráti társaságok összejöveteléről, klikkekben piálásról. Persze nyilván van ilyen is külföldön, de arra nemigen szoktam járni.
Biztos van még 100 jó indok.

Ebben sok igazság van amit Balage mond, és a klikkesedés tényleg jelen van nagyon itthon.
Nekem etalon Fürstenfeld és Gaal. Két merőben más karakterű találkozó. Ff-t nem kell bemutatnom szinte mindenki ismeri, a Gaal-i találkozó egy családias légkörű buli 60-70 bogárral és minden a bogarazásról szól. Ez kezdődik ott, hogy bogármúzeum van a faluban, de még a zenekar is bogaras. Persze vannak olyan keretprogramok amik nem kapcsolódnak szorosan a bogarakhoz, tavaly pl steyer-puch muzeumban voltunk, idén az A1 ringre megyünk és a red-bull bázisát is meg lehet nézni majd a tervek szerint. Jó a hangulat, együtt bulizik mindenki a sörsátorban. Most hétvégén....

Véleményem szerint mégis olyan dolog ez amiben nem lehet igazságot tenni, mert kinek a pap, kinek a papné, a másik izlését nem tudod és nem is lehet megváltoztatni...
« Utoljára szerkesztve: 2009 Augusztus 11, 13:40:55 írta brez »

Nem elérhető kipe

« Hozzászólás #19570 Dátum: 2009 Augusztus 11, 13:25:59 »

Budapest XVII. Ker. / 2009. augusztus 20.

http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=92503565&t=9012660

...nekem közel van én asszem megyek,még esetleg vki ?

[a csatolmányt egy admin törölte]
« Utoljára szerkesztve: 2009 Augusztus 11, 13:28:40 írta kipe »

Nem elérhető Mr.Horsepower

« Hozzászólás #19569 Dátum: 2009 Augusztus 11, 13:19:31 »

Huhh.. jó is lenne... Grin
De ígértek ezek az itteniek már fűt-fát.... oszt semmi sem lett belőle... Tongue
Recepcio az van. Roll Eyes Grin

A legönzetlenebb emberek azok, akik az észt osztják, mert abból adnak, amiből nekik is nagyon kevés van!
http://www.youtube.com/watch?v=AYcLg1m7aI4
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #19568 Dátum: 2009 Augusztus 11, 13:12:25 »

Sanyi
ilyet kérj a VW-től a talira:

<beszúrt kép törölve>

Evil

Huhh.. jó is lenne... Grin
De ígértek ezek az itteniek már fűt-fát.... oszt semmi sem lett belőle... Tongue

Nem elérhető gumibogi

20-9111-661 www.ftgumi.hu

« Hozzászólás #19567 Dátum: 2009 Augusztus 11, 13:07:15 »

Tavaly is az volt ahoz képest hogy mindenki tébányára szavazott kaposváron. Huh
nem mindenki............vagy nem volt értelme szavazásnak.....ezt nem tudom

de valóban ennek hogy év találkozoja,év bogarasa,év......tökömtudjamilye szavazásnak szerintem semmi értelme nincs......fölösleges dolgok....
minden tali szervező maximumot próbál nyújtani
ez X embernek tetszik.....Y nem.... és ez igy megy taliról talira......olyan úgy sem lesz hogy mindenkinek jó minden

és végén nyer a gyoma........

Nem elérhető wob974

« Hozzászólás #19566 Dátum: 2009 Augusztus 11, 13:02:00 »

Sanyi
ilyet kérj a VW-től a talira:

Evil

Oldalak: 1 ... 610 611 612 613 614 [615] 616 617 618 619 620 ... 1105
Nyomtatás

Ugrás: