www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 13, 15:22:02

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921214 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Szavazás *
Kérdés: Hol voltál / hova látogatsz el idén?
2021.08.05-08. Nemzetközi Bogártalálkozó - Gyomaendrőd - 7 (46.7%)
2021.12.31. Néputós Szilveszter - 8 (53.3%)
Összes szavazó: 12

Oldalak: 1 ... 608 609 610 611 612 [613] 614 615 616 617 618 ... 1105
Nyomtatás
Szerző Téma: Találkozók, események  (Megtekintve 9717781 alkalommal)
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #19685 Dátum: 2009 Augusztus 13, 16:35:35 »

El kell jonni ezekutan a kis magyar Spa-ra,a Depo Drag Dayre, ami hagyomanyteremto szandekkal indul,nagy carparadeval a palyan es gyorsulassal..

www.elitevwclub.hu

1982 Porsche 931 (924 Turbo)
2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető Gambo

+ 36 30 424 06 78

« Hozzászólás #19684 Dátum: 2009 Augusztus 13, 16:31:49 »

Hogy lássatok valami igazi találkozót is!  Grin
Belgium - SPA 2009
437 képet csináltam, kicsit összevissza sikerült feltöltenem
http://www.kep.tar.hu/vidajoci/50649215#2

<beszúrt kép törölve>

<beszúrt kép törölve>

. Hatalmas élménnyel értem haza majdnem egy hét után. Jövőre talán az én verdám is kijut!?
Na ezért irigyellek, bár még a képeket nem is láttam. Nekem idén Fürstenfeld lesz az első külföldi tali, de ha bejön akkor akár jövőre csatlakozom is hozzátok
Nem elérhető Leon1303

Kicsi a kocsi, de nagy az önbizalma!

« Hozzászólás #19683 Dátum: 2009 Augusztus 13, 16:29:00 »

Hogy lássatok valami igazi találkozót is!  Grin
Belgium - SPA 2009
437 képet csináltam, kicsit összevissza sikerült feltöltenem
http://www.kep.tar.hu/vidajoci/50649215#2

A sztori:
Egy hirtelen elhatározásra Csillag Gabi mellé szegődve, sikerült kijutnom Európa egyik legnagyobb léghűtéses találkozójára. Csütörtök délben indultunk, hogy a pénteki nyitásra odaérjünk. Ekkor nem kevesebb mint 3000km és egy hetes körút állt még előttünk. Spa előtt 400km-el aludtunk egy keveset, majd irány a cél. Közeledve a F1-es pályán megrendezett találkozóhoz már csak a bogarakat kellett követni, már ha nem hagytak állva minket a Sharanunkkal. Mondhatni időben érkeztünk, de a legjobb sátorhelyek már tömve voltak bogarakkal, így az út melletti szalagkorlát tövében tudtunk csak tábort verni.
Nem sokkal érkezésünk után befutott a célba Teleki Peti (petester) és Ivett is, Dönci nevű 1302-es bogarukkal, ami a találkozó egyetlen Magyar léghűtésese volt!! Később megérkezett Peti (Aircult) és Zoli (bogara­_zo) egy új minivel, így már 6 fősre gyarapodott a Magyar csapat.
A szombati napon tűzött a nap, és csillogtak a szebbnél szebb léghűtésesek. Becslések szerint 1300-1500 verda érkezett a talira. Fent a boxoknál a nagykereskedők, boltosok és árusok hada sorakozott fel, milliónyi alkatrésszel, nagyon sok ritkasággal, amiket élőben még sosem láttam.
A bőség zavarában az ember csak kapkodta a fejét, és kattintgatta a fényképezőjét, na meg vakargatta a fejét az árakon... sokszor már át se mertem számolni a súlyos eurós árakat.
Egész délután körözhettek a bogarak a pályán, amit Döncivel meg is hódítottunk, utána volt elvileg a gyorsulási, de mire odaértünk, már a felvonulás következett, kicsit lassan és jó hosszasan, közben már a napszúrás kerülgetett minket, és egy kicsit hidegebb időért könyörögtünk az égieknek. Estére meg is érkezett a jóidő, 9 fokkal és zuhogó esővel... Nem baj, még azért elmentünk a nagysátorba discozni.
Reggelre persze nem sok minden maradt szárazon... Mi maradtunk még hétfő reggelig, majdnem utolsóként jöttünk el a találkozóról. Hatalmas élménnyel és egy Mallory megszakítóval gazdagodva értem haza majdnem egy hét után. Jövőre talán az én verdám is kijut!?
Nem elérhető suki

20/4848-392

« Hozzászólás #19682 Dátum: 2009 Augusztus 13, 16:17:39 »

nekem nem jön be semmi,valamit rosszul csinálok Huh
Nem elérhető Epi

« Hozzászólás #19681 Dátum: 2009 Augusztus 13, 12:15:16 »

Gyomaendrőd 2009 fotók itt:

bsanyi: http://kepeim.hu/userlapok/kepek.php3?u=12701&alkid=57667
Binci: http://vwdebrecen.hu/gyoma2009/lap-gyoma2009.htm
KVVT: http://kvvt-2008-1.jalbum.net/gyomabogi2009/
Beol: http://beol.hu/galeria/31783
Orsi: http://picasaweb.google.hu/nagyonorsi/Gyoma2009?authkey=Gv1sRgCOO_0pCev5XQ-wE&feat=directlink
gyomaendrod.com: http://www.gyomaendrod.com/kepgaleria/rendezvenyek/xiii-nemzetkozi-volkswagen-bogar-talalkozo
TBK001: http://kepeim.hu/userlapok/kepek.php3?u=16632&alkid=57681
BFK-066: http://nyirbogar.hu/index.php?option=com_datsogallery&Itemid=46&func=viewcategory&catid=29
Epi: http://www.grafix82.hu/_kepek/Gyoma_2009_kepek.zip

NO! Átneveztem a file-t, úgy látom az volt a gond, így már teljes a lista Smiley
Nem elérhető tati

Ízirájder 0630 9850919 ÖRÖM AZ ERŐ ÁLTAL

« Hozzászólás #19680 Dátum: 2009 Augusztus 13, 11:04:34 »

a fürdők vízminőségéről nem tudok nyilatkozni, tuti, hogy nem ásványvíz, de még élünk
a fási sajnos egy a város és a fürdő vezetősége által előre leszervezett és megrendelt műsor volt és ferinek ezt az időpontot adták
vagy megcsinálja most vagy csinálja ahol akarja
mikor ez kiderült az idő rövidsége miatt nem tudott új helyszínt keresni, bele kellett egyeznie

a felvonulás pedig így megy 14 éve
olyan nincs, hogy valaki nem tudja, mi várható
sok autó ezért bent is maradt a kempingben

aki elmegy az tudja, hogy mit kaphat
és ez így van jól

[a csatolmányt egy admin törölte]

Nem elérhető Holló

yeah Boy

« Hozzászólás #19679 Dátum: 2009 Augusztus 13, 09:26:01 »

OK
 ertem
akkor ezekutan mar csak a resztvevök milyenseget tudnam kategorizalni- nem rövid ideig Smiley
sokrétű és színű
a műszaki beállítottságú, csendestől a parasztmódón ordenáré részegig

Tudtátok, hogy a holló az 1etlen madárfaj, ami pusztán az élvezet kedvéért repül?
by KIZS
xoyox
« Hozzászólás #19678 Dátum: 2009 Augusztus 13, 09:23:37 »

OK
 ertem
akkor ezekutan mar csak a resztvevök milyenseget tudnam jellemezni --- nem rövid ideig Smiley
« Utoljára szerkesztve: 2009 Augusztus 13, 09:25:30 írta xoyox »
Nem elérhető Holló

yeah Boy

« Hozzászólás #19677 Dátum: 2009 Augusztus 13, 09:15:23 »

Nr 1 /
az a helyzet, hogy nemreg volt (itt) a TV ben egy riaszto jelentes a vizfürdök allapotarol.Több neves fürdövizet vizsgaltak, es a Koli bakterium / szar/ mindenhol jelen volt es azonnali vizcseret stb Chemiai pucolast vegeztettek
Na mar most el tudom kepzelni mi lehet egy gyomai fürdöben, ha a mokkak ott rajzanak a hott tiszta testükkel  . . .

Nr 2/
el sem tudnam kepzelni azt, hogy Austriaban egy felvonulason, ahol Oldtimerek regi autok vonulnak / Ennstal Classik- egyeb stb / a közönseg befröcskölne a sorba, es ebböl röhöges elvezkedes lenne ! A rendezök azonnal közbelepnenek, es ugy a picsajaba rugnanak az illetönek --esetleg az ott alldogalo rendört is beavatnak -- mint a kurva isten .
Kepzeld el egy idös autojat szeretgetö nyugdijas aki apolja polierozza ovja az autojat , csak napsütesbe veszi elö, stb aztan elgurigazik egy talira es ott valami fasszopo ledönti vizzal
(Amiröl elözö kollegatok beszelt, hogy jövöre 600 liternyi vizet visz .)
 Az öreg kiszall kocsijabol es hasba lövi a pöcst
Ugyebar egy respektröl itt beszelni nem lehet .Bunkosagrol viszont böseggel  . . .

harmadik :
ha egy szervezö tudja evek ota mennyi auto erkezik, akkor lehetett volna eszt bekapcsolni es gondolkodni a hely naygsagarol.Kerites ide kerites oda.( ez is megalazo annak, aki veszi a faradsagot es egy haboru elötti Konstruktioval leberreg ada neki bele, es penzt ad neki oda bele.)
Tovabba:
latom a Fasy tol is soknak migrenjük lett, tehat a csinnadratta sem volt mas mint tömegkabito ereszd el a hajamat Panem et Circenses  !

En is ismerek "embereket" akik 10 cm-re a satortol leallitjak a kocsijukat es bekacsoljak a radiot -öngyilkossagra ingerlö zenevel- ami mellett beszeni nem lehet es elbasszak az egesz hangulatot .
Aztan ezek is matematikai pontossaggal bajba kerülnek, es varjak segitseget . . . .

hat erröl irtam, ha meg valaki nem ertene

a fürdők vízminőségéről nem tudok nyilatkozni, tuti, hogy nem ásványvíz, de még élünk
a fási sajnos egy a város és a fürdő vezetősége által előre leszervezett és megrendelt műsor volt és ferinek ezt az időpontot adták
vagy megcsinálja most vagy csinálja ahol akarja
mikor ez kiderült az idő rövidsége miatt nem tudott új helyszínt keresni, bele kellett egyeznie

a felvonulás pedig így megy 14 éve
olyan nincs, hogy valaki nem tudja, mi várható
sok autó ezért bent is maradt a kempingben

Tudtátok, hogy a holló az 1etlen madárfaj, ami pusztán az élvezet kedvéért repül?
by KIZS
xoyox
« Hozzászólás #19676 Dátum: 2009 Augusztus 13, 09:08:32 »

(közben rájöttem, hogy mire gondoltál, mikor ezeket a sorokat írtad)
Nr 1 /
az a helyzet, hogy nemreg volt (itt) a TV ben egy riaszto jelentes a vizfürdök allapotarol.Több neves fürdövizet vizsgaltak, es a Koli bakterium / szar/ mindenhol jelen volt es azonnali vizcseret stb Chemiai pucolast vegeztettek
Na mar most el tudom kepzelni mi lehet egy gyomai fürdöben, ha a mokkak ott rajzanak a hott tiszta testükkel  . . .

Nr 2/
el sem tudnam kepzelni azt, hogy Austriaban egy felvonulason, ahol Oldtimerek regi autok vonulnak / Ennstal Classik- egyeb stb / a közönseg befröcskölne a sorba, es ebböl röhöges elvezkedes lenne ! A rendezök azonnal közbelepnenek, es ugy a picsajaba rugnanak az illetönek --esetleg az ott alldogalo rendört is beavatnak -- mint a kurva isten .
Kepzeld el egy idös autojat szeretgetö nyugdijas aki apolja polierozza ovja az autojat , csak napsütesbe veszi elö, stb aztan elgurigazik egy talira es ott valami fasszopo ledönti vizzal
(Amiröl elözö kollegatok beszelt, hogy jövöre 600 liternyi vizet visz .)
 Az öreg kiszall kocsijabol es hasba lövi a pöcst
Ugyebar egy respektröl itt beszelni nem lehet .Bunkosagrol viszont böseggel  . . .

harmadik :
ha egy szervezö tudja evek ota mennyi auto erkezik, akkor lehetett volna eszt bekapcsolni es gondolkodni a hely naygsagarol.Kerites ide kerites oda.( ez is megalazo annak, aki veszi a faradsagot es egy haboru elötti Konstruktioval leberreg ada neki bele, es penzt ad neki oda bele.)
Tovabba:
latom a Fasy tol is soknak migrenjük lett, tehat a csinnadratta sem volt mas mint tömegkabito ereszd el a hajamat Panem et Circenses  !

En is ismerek "embereket" akik 10 cm-re a satortol leallitjak a kocsijukat es bekacsoljak a radiot -öngyilkossagra ingerlö zenevel- ami mellett beszeni nem lehet es elbasszak az egesz hangulatot .
Aztan ezek is matematikai pontossaggal bajba kerülnek, es varjak segitseget . . . .

hat erröl irtam, ha meg valaki nem ertene

Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #19675 Dátum: 2009 Augusztus 13, 09:00:06 »

Van egy alteregód, ha esetleg valami rázós szituba kerülnél... :-)

???
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #19674 Dátum: 2009 Augusztus 13, 08:16:27 »

Egy het es Depo Drag Day a Hungaroringen, lesz kozos felvonulas a palyan Evil

www.elitevwclub.hu

1982 Porsche 931 (924 Turbo)
2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető b_sanyi

Ex-Mex...

« Hozzászólás #19673 Dátum: 2009 Augusztus 13, 07:55:34 »

na ha már találkozó. én azt nem értem kristálytisztán, hogy egyébként (állítólag) normális emberek miért érzik kötelezőnek magukra nézve, hogy egy találkozóra megérkezve azonnal vérbunkók legyenek?
...
Pedig most nem is hangoskodtam  Wink
Vagy mégis?  Roll Eyes
Nem elérhető b_sanyi

Ex-Mex...

« Hozzászólás #19672 Dátum: 2009 Augusztus 13, 07:54:43 »

MOndod Te, akinek megjelent b_sanyi 6 órával azután, hogy hazament. :-)
???
Nem elérhető suki

20/4848-392

« Hozzászólás #19671 Dátum: 2009 Augusztus 12, 22:52:52 »

Hello! Én is örültem, de folyton menésben voltunk, meg utassal, így nem tudtam megállni, de majd legközelebb...
semmi gond,szó szó majd legközelebb Wink
Nem elérhető Bill

« Hozzászólás #19670 Dátum: 2009 Augusztus 12, 22:18:21 »

Vicces volt, de túl szar.
nem figyeltem rá, valahogy akkor nem érdekelt (meg nem is emlékszem rá)  Roll Eyes
Nem elérhető vetart

1303'74: 297.861 db, Ghia'74 (California) 5608 db

« Hozzászólás #19669 Dátum: 2009 Augusztus 12, 22:16:00 »

nekem akkor háttérzeneként nem volt bántó, így itthonról már mosolyogni való
Vicces volt, de túl szar.

Skoda Felicia '61, Skoda Octavia '62, VW 1303LS '74, VW Karmann Ghia '74, Fiat 127 L '74,  Porsche 911 SC Cabriolet '83, Mercedes SL 500 '90, BMW E30 320i Cabriolet '91, Alfa Spider 2.0 '92, Fiat Panda 1000 i.e. '93, Mercedes G 400 CDI SW 2002, Renault Twingo 1,2 16V Quickshift 2002.
Nem elérhető Bill

« Hozzászólás #19668 Dátum: 2009 Augusztus 12, 22:12:32 »

emlékszem....Cheesy
brutál Grin Grin Grin
de végül jot mosolyogtam rajta Wink Smiley Smiley
és nembántam,mert ilyen a földön sehol máshol nincs Grin Grin
mostmár ilyentet is láttam Grin Grin Grin
nekem akkor háttérzeneként nem volt bántó, így itthonról már mosolyogni való
Nem elérhető Dr.gonzo

The first rule of Fight Club is......

« Hozzászólás #19667 Dátum: 2009 Augusztus 12, 22:03:45 »

de amit eddig még sehol nem láttam (emlékszel), saját szintetizátoron nyomta a zenét és külön kis fási mulatót csináltak (kár, hogy az arcokra nem emlékszem)  Wink
emlékszem....Cheesy
brutál Grin Grin Grin
de végül jot mosolyogtam rajta Wink Smiley Smiley
és nembántam,mert ilyen a földön sehol máshol nincs Grin Grin
mostmár ilyentet is láttam Grin Grin Grin

"Aki vadálatot csinál magábol,az megszabadul az emberi lét fájdalmátol"!
Nem elérhető vetart

« Hozzászólás #19666 Dátum: 2009 Augusztus 12, 22:02:56 »

azt a mai napig nem értem
ha ingyen csinálta, akkor azért nem
ha meg nem ingyen csinálta, akkor ki volt az a faszfej, aki ezért fizetett neki???
És ki volt ez az ember? Borzasztó hamisan énekelt.

Skoda Felicia '61, Skoda Octavia '62, VW 1303LS '74, VW Karmann Ghia '74, Fiat 127 L '74,  Porsche 911 SC Cabriolet '83, Mercedes SL 500 '90, BMW E30 320i Cabriolet '91, Alfa Spider 2.0 '92, Fiat Panda 1000 i.e. '93, Mercedes G 400 CDI SW 2002, Renault Twingo 1,2 16V Quickshift 2002.
Nem elérhető Bill

« Hozzászólás #19665 Dátum: 2009 Augusztus 12, 22:02:49 »

ha meg nem ingyen csinálta, akkor ki volt az a faszfej, aki ezért fizetett neki???
ez nekem már akkor megfordult a fejemben, de nem látta meg a napvilágot, illetve sötét éjszakát
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #19664 Dátum: 2009 Augusztus 12, 22:01:31 »

de amit eddig még sehol nem láttam (emlékszel), saját szintetizátoron nyomta a zenét és külön kis fási mulatót csináltak (kár, hogy az arcokra nem emlékszem)  Wink

Nem elérhető Bill

« Hozzászólás #19663 Dátum: 2009 Augusztus 12, 21:57:25 »

kifelejtettem a kooperációs változatot, amikor nem egy, hanem két-három ilyen is akad. az egyik bluest nyomat, a másik mondjuk hungáriát, a harmadik meg mulatós zenét. ilyenkor ugye mindenki másnak különös élmény a hármat egyszerre hallgatni.
Nem elérhető Balage

Low Fast - többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #19662 Dátum: 2009 Augusztus 12, 21:56:27 »

én is ismerek ilyent  Cool
na ha már találkozó. én azt nem értem kristálytisztán, hogy egyébként (állítólag) normális emberek miért érzik kötelezőnek magukra nézve, hogy egy találkozóra megérkezve azonnal vérbunkók legyenek?
sok példát tudnék sorolni, de most csak egyet fejtek ki:

megérkezik a paraszt, és azonnal bekapcsolja az autójában a nagyzenét, full hangerőn tolja az általa szeretett zenét, nyitott ajtókkal. kérdem én, egy normál kempingben, vagy egy normál baráti összejövetelen, vagy akárhol is szintén ezt csinálja?

speciális változat, amikor pontosan tudja, hogy 20 méteres körzetében - nem is egy - pici gyerek van, lehetőleg szunyaidőben

továbbfejlesztett változat: mindezek után fogja magát, és (gyalog) elmegy mindenfelé, úgy másfél-két órára, autó természetesen ottmarad bömbölve

csúcsváltozat: amikor 2 óra múlva visszajön, elkezd artikulátlanul üvölteni, hogy ki merészelte kikapcsolni az ő autójában a zenét, és hogy ő akkor most szanaszétbassza az illető pofáját

überpofátlangeciszarházi változat: amikor másnap odajön, hogy toljuk már befele az autóját, mert ugye az akku az lemerült

(azt csak úgy megjegyzem, hogy a fentebb említettek mindegyike valós történet, egy deka kitaláció nincs benne)

szóval miért is kötelező vérbunkónak lenni egy találkozón?

1971     VW 1300 GT-L
1999     Piaggio Liberty 50 2T
Nem elérhető vetart

« Hozzászólás #19661 Dátum: 2009 Augusztus 12, 21:55:50 »

Az előző írásodban volt egy csomó dolog amivel egyet tudtam érteni.
Vannak olyan dolgok ami miatt tisztelni is tudlak, meg vannak olyanok is amik jócskán kiverik a biztosítékot.
Viszont most egy kicsit megint túllőttél, engedtessék meg azoknak akik ebben látnak szórakozást, hogy azt válasszák ami tetszik nekik.
Sőt lehet itt is szerelgetős, tudományos dolgokról okoskodni, ha valaki meg akarja keresni, megtalálja, meg lehet ökörködni, családdal fürdőzgetni, meg felvonuláson baromkodni. Sőt ezeket aki akarja mind el is tudja kerülni és a magának megfelelő irányt megtalálni. Ha meg az egész nem tetszik akkor pont jól otthon is lehet maradni. Idén alákarcolta ez a fási azt a bizonyos mércét bőven, de keressünk akkor valami mást aminek örülni tudunk. A fenenagy merevség meg előbb mint utóbb megöli az embert.

Olyan ritkán értek egyet Vilivel... Hát komolyan mondom a melegsége járja át a szívemet Evil

Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #19660 Dátum: 2009 Augusztus 12, 21:51:09 »

kifelejtettem a kooperációs változatot, amikor nem egy, hanem két-három ilyen is akad. az egyik bluest nyomat, a másik mondjuk hungáriát, a harmadik meg mulatós zenét. ilyenkor ugye mindenki másnak különös élmény a hármat egyszerre hallgatni.
Nem elérhető Bill

« Hozzászólás #19659 Dátum: 2009 Augusztus 12, 21:47:29 »

.......................................
...................

csak
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #19658 Dátum: 2009 Augusztus 12, 21:45:04 »

sok példát tudnék sorolni, de most csak egyet fejtek ki:

megérkezik a paraszt, és azonnal bekapcsolja az autójában a nagyzenét, full hangerőn tolja az általa szeretett zenét, nyitott ajtókkal. kérdem én, egy normál kempingben, vagy egy normál baráti összejövetelen, vagy akárhol is szintén ezt csinálja?

speciális változat, amikor pontosan tudja, hogy 20 méteres körzetében - nem is egy - pici gyerek van, lehetőleg szunyaidőben

továbbfejlesztett változat: mindezek után fogja magát, és (gyalog) elmegy mindenfelé, úgy másfél-két órára, autó természetesen ottmarad bömbölve

csúcsváltozat: amikor 2 óra múlva visszajön, elkezd artikulátlanul üvölteni, hogy ki merészelte kikapcsolni az ő autójában a zenét, és hogy ő akkor most szanaszétbassza az illető pofáját

überpofátlangeciszarházi változat: amikor másnap odajön, hogy toljuk már befele az autóját, mert ugye az akku az lemerült

(azt csak úgy megjegyzem, hogy a fentebb említettek mindegyike valós történet, egy deka kitaláció nincs benne)

Nem elérhető Bill

« Hozzászólás #19657 Dátum: 2009 Augusztus 12, 21:43:25 »

vagy:
http://www.grafix82.hu/_kepek/Gyoma 2009 kepek.zip
Nem elérhető vw1966

« Hozzászólás #19656 Dátum: 2009 Augusztus 12, 21:20:00 »

Not Found

The requested URL /_kepek/Gyoma was not found on this server.

http://www.grafix82.hu/_kepek/ Wink
Nem elérhető Holló

yeah Boy

« Hozzászólás #19655 Dátum: 2009 Augusztus 12, 21:14:48 »

Torzitos zsülikét oda tudom képzelni,bár eröltetni kell a fantáziámat.
De a Székely Himnusz?Ez komoly,abban a közegben? Huh
ezt (örömészboldogszág) nem hallottam

by KIZS
Nem elérhető Holló

yeah Boy

« Hozzászólás #19654 Dátum: 2009 Augusztus 12, 21:13:24 »

Not Found

The requested URL /_kepek/Gyoma was not found on this server.

by KIZS
Nem elérhető Epi

« Hozzászólás #19653 Dátum: 2009 Augusztus 12, 21:10:01 »

Gyomaendrőd 2009 fotók itt:

bsanyi: http://kepeim.hu/userlapok/kepek.php3?u=12701&alkid=57667
Binci: http://vwdebrecen.hu/gyoma2009/lap-gyoma2009.htm
KVVT: http://kvvt-2008-1.jalbum.net/gyomabogi2009/
Beol: http://beol.hu/galeria/31783
Orsi: http://picasaweb.google.hu/nagyonorsi/Gyoma2009?authkey=Gv1sRgCOO_0pCev5XQ-wE&feat=directlink
gyomaendrod.com: http://www.gyomaendrod.com/kepgaleria/rendezvenyek/xiii-nemzetkozi-volkswagen-bogar-talalkozo
TBK001: http://kepeim.hu/userlapok/kepek.php3?u=16632&alkid=57681
BFK-066: http://nyirbogar.hu/index.php?option=com_datsogallery&Itemid=46&func=viewcategory&catid=29
Epi: http://www.grafix82.hu/_kepek/Gyoma 2009 kepek.zip
...

Grin
[/quote]

kiegészítettem, nem sok kép Smiley
Nem elérhető Epi

« Hozzászólás #19652 Dátum: 2009 Augusztus 12, 21:01:23 »

Sőt lehet itt is szerelgetős, tudományos dolgokról okoskodni, ha valaki meg akarja keresni, megtalálja, meg lehet ökörködni, családdal fürdőzgetni, meg felvonuláson baromkodni. Sőt ezeket aki akarja mind el is tudja kerülni és a magának megfelelő irányt megtalálni. Ha meg az egész nem tetszik akkor pont jól otthon is lehet maradni. Idén alákarcolta ez a fási azt a bizonyos mércét bőven, de keressünk akkor valami mást aminek örülni tudunk. A fenenagy merevség meg előbb mint utóbb megöli az embert.

Ezzel a gondolattal egyet tudok érteni.
Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #19651 Dátum: 2009 Augusztus 12, 19:59:01 »

Zsülike gyönyörűen énekel, született tehetség.  Grin
Maga a nagy fási adta elő, igaz rövidített verzióban, mert gondolom sok értetlen arcot látott.  
Nincs több kérdésem.

Tóth Zoltán
1303LS
« Hozzászólás #19650 Dátum: 2009 Augusztus 12, 19:56:46 »

Zsülike gyönyörűen énekel, született tehetség.  Grin
Maga a nagy fási adta elő, igaz rövidített verzióban, mert gondolom sok értetlen arcot látott.  
Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #19649 Dátum: 2009 Augusztus 12, 19:54:56 »

dehogy. kiszeltüncivel és donatellácskával.
Ebben az a komoly,hogy el is jönnének! Grin

Tóth Zoltán
Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #19648 Dátum: 2009 Augusztus 12, 19:53:46 »

egyedül a SzékelyHimnusz és a gitártórzítós zsülike tudott megakasztani pár pillanatra.  Shocked

Tóth Zoltán
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #19647 Dátum: 2009 Augusztus 12, 19:52:12 »

Pörgesd fel Norby Update-tal?De nem akarok tippeket adni. Grin

dehogy. kiszeltüncivel és donatellácskával.
Nem elérhető Mr.Horsepower

« Hozzászólás #19646 Dátum: 2009 Augusztus 12, 19:46:17 »

Nem is fogjuk überelni jövöre Tökölön!
(bár komoly tárgyalásban vagyok Fekete Pákóval) Grin
Pörgesd fel Norby Update-tal?De nem akarok tippeket adni. Grin

A legönzetlenebb emberek azok, akik az észt osztják, mert abból adnak, amiből nekik is nagyon kevés van!
http://www.youtube.com/watch?v=AYcLg1m7aI4
Oldalak: 1 ... 608 609 610 611 612 [613] 614 615 616 617 618 ... 1105
Nyomtatás

Ugrás: