www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Augusztus 16, 10:05:41

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921256 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Szavazás *
Kérdés: Hol voltál / hova látogatsz el idén?
2021.08.05-08. Nemzetközi Bogártalálkozó - Gyomaendrőd - 7 (46.7%)
2021.12.31. Néputós Szilveszter - 8 (53.3%)
Összes szavazó: 12

Oldalak: 1 ... 548 549 550 551 552 [553] 554 555 556 557 558 ... 1105
Nyomtatás
Szerző Téma: Találkozók, események  (Megtekintve 10067561 alkalommal)
Nem elérhető Kicsi Nelly

20/916-72-61

« Hozzászólás #22085 Dátum: 2009 November 25, 22:09:18 »

Én nem értem ezt az egész "vitát".
Miért nem lehet azt mondani, hogy aki akar, megy vonattal, aki meg kocsizni akar végig, az tegye azt.
Hazaérkezéskor meg le lehet vonni a következtetést, hogy ki járt jobban fáradtságilag, piázásilag, anyagilag stb.
Sompi
« Hozzászólás #22084 Dátum: 2009 November 25, 21:48:51 »

vonattal ?  Huh Roll Eyes Shocked

...nem akarok fingot fürészelni, de a vonattal sincs semmi baj szerintem.
Pont azt tehetem meg ott amit az autóban nem. A többiekkel ücsörgünk és piázgatunk az uton, jó társaságban. Miután odaértünk, még mindig akad autózni való hiszen visszafelé saját lábon jönnek verdák.....

szvsz nekem tetszik... de ez az én szuvenír véleményem. Akinek nem Inge, annak Jutta....  Grin
Elérhető BlackP

« Hozzászólás #22083 Dátum: 2009 November 25, 20:32:49 »

azzal is jöttek el onnan! nem lesz szokatlan.  Grin

Grin

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #22082 Dátum: 2009 November 25, 20:25:30 »

fílingről beszélt a sporttárs !
nem kívánom a tegnapi partyt folytatni !

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

ui: ha nagy leszek, transportert veszek...........
Nem elérhető Balage

Low Fast - többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #22081 Dátum: 2009 November 25, 20:23:40 »

1971     VW 1300 GT-L
1999     Piaggio Liberty 50 2T
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #22080 Dátum: 2009 November 25, 20:21:43 »

Annak van egy saját filingje,hogy az öreg vasak hazalátogatnak a "szülöföldjükre",

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #22079 Dátum: 2009 November 25, 20:07:05 »

egy megjegyzés engedtessék meg ezzel kapcsolatban
hány terkebogos talira kell elmenni ahhoz,hogy az ember terkebog klubtag legyen ?
sztem nem feltétel ez a Bokapistáék részéről ! (vagy ez egy bogaras társaság aki pont azért jár külön utat mert senkit semmire nem kötelez ?)
pont azért voltam kb 4-6 alkalommal mert a mostani túra kiírásához képest mindannak az ellenkezője volt eddig a szellemisége
és azt gondolom a szellemisége most sem más !
ez a dekrétum amit leírt a beharangozó az sztem egy téves infó !
ahogyan a grossglockneri túrán is volt off autó úgy ezen sem lenne baj ha lenne egy pár
azt érzem a dekrétum nem a Bokapista tollából származik !

Ebben igazad van.
Én ugy gondolom,hogy a dekrétum a tura mivoltából ered.
Egy ilyen nagyságrendü turát szerintem csak dekrétumokkal lehet felelösséggel megszervezni,és végig csinálni.
Voltam én is Pistiékkel nemegy-sekettö túrán.
Söt:voltam Szuzukival is mikulásozni,nem hajtottak el,örültem,hogy ott lehettem.
De azt kell mondjam,ez most más.
Annak van egy saját filingje,hogy az öreg vasak hazalátogatnak a "szülöföldjükre",azoknak a tulajoknak szól a felhivás,akiket ez lelkileg is megérint.
Na,ebbe a sorba én se állnék be OFF autóval.
Viszont erösen töröm a fejem és keresem a lehetöséget,hátha be tudok társulni valakihez,mert nagyon mennék!

Tóth Zoltán
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #22078 Dátum: 2009 November 25, 19:44:01 »

Megfogadtam magamnak,hogy ehhez a témához nem szólok hozzá,mert engem sajnos nem érint.
Nem érint,mert(még) nem engedhetek meg magamnak(családomnak) egy ilyen volunemü turnét,pedig a fene megesz ugy mennék,s abban is biztos vagyok,hogy a buszom is menne,végigmenne,meg vissza,mert mindig biztam benne!
Nekem ajándék minden méter,amit megteszek az öreg vassal,igy az én véleményem nemkicsit részre hajló.
Pont ezért keserit el a történet,s nem értem igazán,hogy mi is itt az alapvetö gond,miért alakult ki "szokás szerint" a forumra annyira jellemzö beszólás,sértödés,kioktatás,netán harag?
Ez egy Qrvajó program tervezete,amit,ha módom lenne,örömmel  végig csinálnék azokkal a feltételekkel,melyeket a kitalálója meghirdetett.
A buszom birja a 90km/órás utazót.
A pénztárcám nem birja az akárhány ezer km-es utat.
Innen kezdve saját döntésem az a tény,hogy nem mehetek.
Ha nem mehetek(mert nem tudok),akkor semmi közöm ahhoz,hogy vonattal,léghajóval,vagy akármivel teszi meg a résztvevö stáb az ut akárhányad részét.
Erre a turára össze fog állni egy csapat,akik elfogadják és tudomásul veszik a Terkebog által meghirdetett feltételeket.
Innen kezdve az Ö szuvenir joguk a részletek közös megbeszélése,azon a plattformon,ahol az alapötlet megfogant.
Nem pedig itt!
Ami itt folyik ezügyben,az a forumra jellemzö "kákán is csomó keresés",mondhatnám ugy is,van kalapja-nincs kalapja.
Mondandóm lényege(bocs,ha hosszabban irtam le)aki megy az elfogadja a Pisti által meghirdetett alapnormákat,aki nem megy az meg ne kritizálja azokat.
Végül egy feltételes kérdés:
Jövöre reményeink szerint jön a V@R4.,amit sok helyen meg fogunk hirdetni.
Mondjuk ezt elolvassa azMSK (magyar szuzuki klub  Grin ),és elkezdenek iszonyu módon helyretenni bennünket,hogy ez nekik miért nem jó!?
Na,akkor mit lépümk feléjük?
(nem kell válaszolni,költői kérdés volt)
egy megjegyzés engedtessék meg ezzel kapcsolatban
hány terkebogos talira kell elmenni ahhoz,hogy az ember terkebog klubtag legyen ?
sztem nem feltétel ez a Bokapistáék részéről ! (vagy ez egy bogaras társaság aki pont azért jár külön utat mert senkit semmire nem kötelez ?)
pont azért voltam kb 4-6 alkalommal mert a mostani túra kiírásához képest mindannak az ellenkezője volt eddig a szellemisége
és azt gondolom a szellemisége most sem más !
ez a dekrétum amit leírt a beharangozó az sztem egy téves infó !
ahogyan a grossglockneri túrán is volt off autó úgy ezen sem lenne baj ha lenne egy pár
azt érzem a dekrétum nem a Bokapista tollából származik !

Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #22077 Dátum: 2009 November 25, 19:28:00 »

En nem tartom felesleges fingfureszelesnek, csak ezt a sok indulatot nem ertem ...  Huh
Megfogadtam magamnak,hogy ehhez a témához nem szólok hozzá,mert engem sajnos nem érint.
Nem érint,mert(még) nem engedhetek meg magamnak(családomnak) egy ilyen volunemü turnét,pedig a fene megesz ugy mennék,s abban is biztos vagyok,hogy a buszom is menne,végigmenne,meg vissza,mert mindig biztam benne!
Nekem ajándék minden méter,amit megteszek az öreg vassal,igy az én véleményem nemkicsit részre hajló.
Pont ezért keserit el a történet,s nem értem igazán,hogy mi is itt az alapvetö gond,miért alakult ki "szokás szerint" a forumra annyira jellemzö beszólás,sértödés,kioktatás,netán harag?
Ez egy Qrvajó program tervezete,amit,ha módom lenne,örömmel  végig csinálnék azokkal a feltételekkel,melyeket a kitalálója meghirdetett.
A buszom birja a 90km/órás utazót.
A pénztárcám nem birja az akárhány ezer km-es utat.
Innen kezdve saját döntésem az a tény,hogy nem mehetek.
Ha nem mehetek(mert nem tudok),akkor semmi közöm ahhoz,hogy vonattal,léghajóval,vagy akármivel teszi meg a résztvevö stáb az ut akárhányad részét.
Erre a turára össze fog állni egy csapat,akik elfogadják és tudomásul veszik a Terkebog által meghirdetett feltételeket.
Innen kezdve az Ö szuvenir joguk a részletek közös megbeszélése,azon a plattformon,ahol az alapötlet megfogant.
Nem pedig itt!
Ami itt folyik ezügyben,az a forumra jellemzö "kákán is csomó keresés",mondhatnám ugy is,van kalapja-nincs kalapja.
Mondandóm lényege(bocs,ha hosszabban irtam le)aki megy az elfogadja a Pisti által meghirdetett alapnormákat,aki nem megy az meg ne kritizálja azokat.
Végül egy feltételes kérdés:
Jövöre reményeink szerint jön a V@R4.,amit sok helyen meg fogunk hirdetni.
Mondjuk ezt elolvassa azMSK (magyar szuzuki klub  Grin ),és elkezdenek iszonyu módon helyretenni bennünket,hogy ez nekik miért nem jó!?
Na,akkor mit lépümk feléjük?
(nem kell válaszolni,költői kérdés volt)

Tóth Zoltán
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #22076 Dátum: 2009 November 25, 19:27:27 »

nem tudtad? a motorosok vadásznak az autókra, imádunk oldalról beléjük menni  Roll Eyes
gecik  Grin

Elérhető BlackP

« Hozzászólás #22075 Dátum: 2009 November 25, 19:21:44 »

most miért piszkálódsz ?  Cool

nem tudtad? a motorosok vadásznak az autókra, imádunk oldalról beléjük menni  Roll Eyes

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető BlackPsenior

« Hozzászólás #22074 Dátum: 2009 November 25, 19:15:53 »

ezt a sok indulatot nem ertem ...  Huh
Indulat? Szó sincs indulatról (legalábbis részemről)

mier' nigger
Senki sem nigga... Honnan veszed ezt? Mondott valaki ilyesmit? Én nem emlékszem.

A tobbi a reszletkerdes, es hol mashol beszelje meg az ember, ha nem itt? :-)
A Terkebogosokkal kell beszélgetni. Miután kiderült, hogy a bogárhátús csapatot nemigen érinti.... (Nagyon kicsi a két halmaz metszete)

Szerintem a Wolfsburgi tura egy nagyon jo program,
Tudsz valamit? Mi a program? (Még a wolfsburgi bogárklub honlapján sincs semmi..)

De elfogadom azt is, aki ha mar bogarazik/buszozik akkor azt a kocsijaval akarja megtenni.
Ezt mondom én is. Mindenki úgy megy, ahogy akar, ahogy tud. Mi a baj?
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #22073 Dátum: 2009 November 25, 19:03:19 »

6. addig sem jon belem oldalrol egy barom motoros
most miért piszkálódsz ?  Cool

Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #22072 Dátum: 2009 November 25, 18:59:15 »

egyszerűen felesleges fingfűrészelésnek tartom itt a témát.
En nem tartom felesleges fingfureszelesnek, csak ezt a sok indulatot nem ertem ...  Huh Nem ertem mier' nigger a BokaPisti, hogy leirja a betartando felteteleket, nem ertem mier' nigger aki veluk menne nem ertem mier' lesz nigger az, aki kulon menne, nem ertem mier' gond ha valaki vonatozni akar vagy labon akarja megtenni az egesz tavot! Miert? Mindenki masnak nem mindegy?! Adva van a feladat, elmenni Wolfsburgba.
A tobbi a reszletkerdes, es hol mashol beszelje meg az ember, ha nem itt? :-)
Szerintem a Wolfsburgi tura egy nagyon jo program, ha lesz lehetosegem, en is megyek. Es inkabb vonattal... :-) Erre a _sajat_ indokaim: 1. lusta vagyok es kenyelmes, 2. kb egy arban van, 3. meg sosem vonatoztam autoval egyutt, 4. sporoltam par kilometert a veteran koru automnak, 5. menet kozben is elvezhetem a barataim tarsasagat, 6. addig sem jon belem oldalrol egy barom motoros, stb, stb ... Es annak ellenere azt mondom, hogy a bogar nem mindennapi autom es imadom vezetni! De elfogadom azt is, aki ha mar bogarazik/buszozik akkor azt a kocsijaval akarja megtenni.

Buzi, aki fékez! :-)))

« Hozzászólás #22071 Dátum: 2009 November 25, 18:37:45 »

Szerintem pedig itt bárki, bármikor, bármiről beszélhet, akár terkebogos, akár elitklubos, akár dlvk-s, akár debreceni, akár bármilyen találkozóról.
Nem értem, ez miért fáj Neked.

tévedsz, nekem nem fáj. felőlem bárki bárhol bármit beszélhet.
egyszerűen felesleges fingfűrészelésnek tartom itt a témát.
az előzőek értelmében ugye elmondhatom ezt a véleményem?
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #22070 Dátum: 2009 November 25, 18:32:20 »

Szerintem pedig itt bárki, bármikor, bármiről beszélhet, akár terkebogos, akár elitklubos, akár dlvk-s, akár debreceni, akár bármilyen találkozóról.
Nem értem, ez miért fáj Neked.

« Hozzászólás #22069 Dátum: 2009 November 25, 17:40:10 »

Nos, nekem az a véleményem, hogy a Terkebogos kirándulást itt, ezen a fórumon tovább nem kellene taglalni.
Megvolt a figyelemfelhívás, legyen ennyi elég.
Aki akar, csatlakozik, aki nem akar, itthon marad. Ha megy valaki, úgy megy, ahogy akar/tud, aki marad, azért marad, amiért akar/kényszerül.
Ha valaki eljut velük a célhoz és beszámol itt az eseményekről, annak örülni fog az, aki nem jutott el ilyen-olyan okokból. A továbbiak szerintem a Terkebogos társaságra tartoznak, nem ránk.

És hogy ne legyek teljesen off: Szilveszterkor a Múzeumnál találkozunk!!
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #22068 Dátum: 2009 November 25, 16:50:08 »

Te nem vonattal jössz, tök másfelé. -))))

Megyek én is röhögni.  Evil
Nem elérhető Varázsló

Low Fast -többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #22067 Dátum: 2009 November 25, 16:49:16 »

Nem írok privátot, tervezek menni a kirándulásra, ha sikerül, vonattal. Azon a 400 kilóméteren amit így is autózni kell, akár szívesen szerelek is, 4-es hengernél gyertyát cserélek, stb. Lehet ütni. :-)

Megyek én is röhögni.  Evil

Stuntmanus

VW 1302 S

http://oettingertsv.blogspot.com/

"Már nem vagyok annyira fiatal, hogy mindenre azonnal tudjam a választ."
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #22066 Dátum: 2009 November 25, 16:39:34 »

Nem írok privátot, tervezek menni a kirándulásra, ha sikerül, vonattal. Azon a 400 kilóméteren amit így is autózni kell, akár szívesen szerelek is, 4-es hengernél gyertyát cserélek, stb. Lehet ütni. :-)
Nem elérhető Bill

« Hozzászólás #22065 Dátum: 2009 November 25, 15:40:13 »

Ezt nem mondtam, de én innen ismerem...  Wink
már a verdák előtt is ez volt a véleményem

és ha már itt tartunk egy kis Matuka kársztájlig  Grin Grin Grin

http://www.mommo.hu/media/Pixar_kezdetek_-_Verdak_-_Matuka_hihetetlen_mesei_Tokyo_Matuka_2008
« Utoljára szerkesztve: 2009 November 25, 16:09:15 írta Bill »
Nem elérhető Binci

« Hozzászólás #22064 Dátum: 2009 November 25, 15:37:26 »

biztos ők találták ki, ősi film  Grin

Ezt nem mondtam, de én innen ismerem...  Wink

Elérhető BlackP

« Hozzászólás #22063 Dátum: 2009 November 25, 15:23:43 »

Life is about journey not the destination.
Az élet az útról szól nem az uticélról.
A Verdákba volt.
biztos ők találták ki, ősi film  Grin

Nem elérhető Binci

« Hozzászólás #22062 Dátum: 2009 November 25, 15:19:29 »

"úton lenni boldogság, megérkezni:halál" J. Kerouac
ha már klasszikust, ugye Tongue

Life is about journey not the destination.
Az élet az útról szól nem az uticélról.
A Verdákba volt.

Nem elérhető aates

« Hozzászólás #22061 Dátum: 2009 November 25, 14:46:01 »

"út az élet, megérkezés a halál" .

"úton lenni boldogság, megérkezni:halál" J. Kerouac
ha már klasszikust, ugye Tongue

Farkas Attila Balázs
Az optimisták angolul tanulnak. A pesszimisták héberül. A realisták - lőni
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #22060 Dátum: 2009 November 25, 13:51:22 »

Azt gondolom, hogy a terkések azért írták,hogy 90, hogy ne induljunk el bolygódugattyús, max. 45-tel füstölő szarokkal
En is azt gondoltam, aztan elolvastam az inkriminalt mondatot megegyszer ... ;-)

Buzi, aki fékez! :-)))
Nem elérhető Bill

« Hozzászólás #22059 Dátum: 2009 November 25, 13:08:43 »

..."út az élet, megérkezés a halál" .

..
ezt nem tudom kitől idézted, de ezt én is így fogalmaztam meg a barátnőmnek valamikor régen, utálok megérkezni

...

Hiányzik nekem egy-két autós túra, jó lenne itthon is többet túrázni, de én nagy konvojjal sehova nem mennék, ...
detto
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #22058 Dátum: 2009 November 25, 12:23:02 »

Továbbá azt is gondolom, hogy Bugi túlreagáltad a dolgot.

lehet

xoyox
« Hozzászólás #22057 Dátum: 2009 November 25, 11:46:42 »

Ez is egy szentségtörő túra, hajózni kell Grin
Hát én biztos nem mennék hajóval, mert ha én megyek valahová az csakis nyereg alatt puhított húsokon ücsörögve hannoveri cigányzenét hallgatva elképzelhető  Evil

17 eve megyek evente rendszeresen ennyiböl 2 hetre nem tudnek kijönni, azonkivül, hogy a hajout csak Velence alol ejjel atzugat Görögbe es vissza ezt alvassal kibirnad, a fedelzeten szoktam az isteni sos tengeri illatot, sörrel a kezemben  függöagyban , csillagos egbolt alatt vegig "szenvedni"
ezenkivül eddig allandoan a szigeteken jartam, magat a Peloponnesisi "szarazföldet" meg igy soha.
Ha a kajajukat ( konyhajukat )  ismerned azonnal kivandorolnal hozzajuk, döbbenetesen jo !
Meg meg sorolhatnam Pl: a feny ! Mas a feny Görögben ! Miota ismerem nem vagyok mashova ! Nem erdekel USA Canada, Norvegok, semmi.
na mindegy, kaland az elet, menni kell !  Mi a faszra sporoljak ?
Motorral Athen - Linz  egy seggel 1600 Km mar egyszer lenyomtam Smiley utana 2-3 napig mint az öszi legy csak kovalyogtam !
Nem elérhető Varázsló

Low Fast -többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #22056 Dátum: 2009 November 25, 11:30:44 »

Azt gondolom, hogy a terkések azért írták,hogy 90, hogy ne induljunk el bolygódugattyús, max. 45-tel füstölő szarokkal, mert nem akarnak félúton motort felújítani. Ennyi, se több, se kevesebb.

Továbbá azt is gondolom, hogy Bugi túlreagáltad a dolgot.

Mégtovábbá azt is gondolom, hogy én is inkább lábon mennék, Wolfsburg nincs messze, "út az élet, megérkezés a halál" .

Hiányzik nekem egy-két autós túra, jó lenne itthon is többet túrázni, de én nagy konvojjal sehova nem mennék, mert abból mindig szopás van és mindig olajos lesz a kezünk. És soha nem az enyémet kell szerelni.  Evil

Stuntmanus

VW 1302 S

http://oettingertsv.blogspot.com/

"Már nem vagyok annyira fiatal, hogy mindenre azonnal tudjam a választ."
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #22055 Dátum: 2009 November 25, 09:12:14 »

Ez is egy szentségtörő túra, hajózni kell Grin
Hát én biztos nem mennék hajóval, mert ha én megyek valahová az csakis nyereg alatt puhított húsokon ücsörögve hannoveri cigányzenét hallgatva elképzelhető  Evil

Na jó, vicceltem, senki ne vegye magára még ha inge is.
Nem semmi ez a túra, én szívesen mennék hajóval, vasúttal repülővel... ott meg kiélném magam, nem hullán pislognék a meteorákra... jó az ötlet.

Véleményem szerint gyarapodni fognak az efféle megoldások, gazdaságossági és kényelmi, ill. ésszerűségi alapon, európa komoly klubjai már eddig is alkalmaztak hasonló logisztikai megoldásokat, mi még csak tanuljuk.
Vitatkozni lehet rajta, de nem érdemes, az egész ott dől el, hogy az egyén egyáltalán részt kíván-e venni egy hosszú túrán.
Ha ezt eldöntötte, azután marad kérdés, hogy miként jut oda. És akkor ez nagyon jó alternatíva egy öregautós hobbistának....

Peace
ha vennéd a fáradtságot és elolvasnád,hogy akkor,én mit írtam !
nem azt írtam ,hogy nem megyek,hanem azt,hogy nekem ez a dolog ami a hobbym az az autózásról is szól
szeretem vezetni stb...

baromi klassz lenne ha leszállnátok végr rólam

píísz

Nem elérhető gumibogi

20-9111-661 www.ftgumi.hu

« Hozzászólás #22054 Dátum: 2009 November 25, 09:08:00 »

...................................................
Azt kérem tehát, aki valamilyen szinten komolyan készül indulni, privát üzenetet küldjön nekem, és ha kellő létszámú a vállalkozó, kitalálunk valami lehetőséget, hogy mások zavarása nélkül, szűkebb körben beszéljük meg a minket érdeklő részleteket. Remélem az adminok segítenek ebben.
egyetértek Smiley

Nem elérhető Istennyila

20-324-86-53

« Hozzászólás #22053 Dátum: 2009 November 25, 08:50:11 »

Elterjedt egy kósza, eddig még meg nem erősített hír is, miszerint odafelé vonaton utaznának az autók. Erről is megismertük jónéhány, csatlakozni nem szándékozó fórumtárs véleményét.

Üdv Mindenkinek!

Akkor megerősíteném a hírt, ott voltunk szombaton a terkés kiránduláson. Arról volt szó, hogy azon kívül, hogy buli lehet így utazni, az ember pihentebben érkezik, és nem sokkal drágább, mint lábon menni az autóval, mert az üzemenyag, és a szállás is pénzbe kerül. Tervezzük, hogy mi is elmegyünk wolfsburgba, de mivel még nagyon kezdeti stádiumban van a dolog, addig nem jelezzük a részvételi szándékunkat, míg nem vagyunk biztosak benne, hogy tudunk menni.

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #22052 Dátum: 2009 November 25, 08:48:54 »

Akkor, ha megengeditek, összefoglalnám, amit a Wolfsburgi turnéról tudunk.

Vili volt olyan kedves, hogy belinkelte a Terkebogosok felhívását. Ezer köszönet neki, mert nemigen olvassuk a honlapjukat.
Ebből kiderült, hogy:
- június 11-13-án lesz a túra (van tehát idő bőven lélekben-anyagiakban-technikailag felkészülni)
- kizárólag léghűtéses, a túrának megfelelő állapotban lévő járműveket várnak.
Amit még nem tudunk:
- mi lesz a pontos program (ez a német klub honlapjáról http://www.kaeferclub-wolfsburg.de/planung.html sem derül ki még)
- hány autó készül a nagy útra
- milyen útvonalon megy a konvoj.

Tudjuk viszont, hogy a bogárhátús csapatból ki az a 183 versenyző, aki semmiféleképpen nem megy, mert ilyen-olyan bajai vannak a turnéval kapcsolatban.
Ezeket a bajokat sikerült is jó részletesen taglalni.
Nem tudjuk, csak sejtjük, hogy a bogárhátús csapatból ki vállalkozik a kalandra. Nos, ezeket egy kezemen meg tudom számolni. Ők viszonylag csendben vannak.
Felmerült ötlet szinten, hogy esetleg ez a bogárhátús különítmény külön konvojban vonul és a helyszínen csatlakozik a Terkebogosokhoz.
Elterjedt egy kósza, eddig még meg nem erősített hír is, miszerint odafelé vonaton utaznának az autók. Erről is megismertük jónéhány, csatlakozni nem szándékozó fórumtárs véleményét.

Szerintem ezen a fórumon már bőven kitárgyaltuk az eseményt, több szót itt nem érdemel.

Azt kérem tehát, aki valamilyen szinten komolyan készül indulni, privát üzenetet küldjön nekem, és ha kellő létszámú a vállalkozó, kitalálunk valami lehetőséget, hogy mások zavarása nélkül, szűkebb körben beszéljük meg a minket érdeklő részleteket. Remélem az adminok segítenek ebben.
nagyon köszönöm hozzám intézett kedves szavaid
én speciel emiatt a hangvétel miatt már tényleg nem szándékozom csatlakozni
a célt elérted  Wink

xoyox
« Hozzászólás #22051 Dátum: 2009 November 25, 08:27:32 »

Erdekel valakit ?
nem.
Tudtam, de beirom (en megyek)

http://www.events-reisen.de/pics/Nordgriechenland-D.pdf
http://www.events-reisen.de/pics/GR-Proskekt-WWW.pdf

« Hozzászólás #22050 Dátum: 2009 November 25, 07:28:30 »

Akkor, ha megengeditek, összefoglalnám, amit a Wolfsburgi turnéról tudunk.

Vili volt olyan kedves, hogy belinkelte a Terkebogosok felhívását. Ezer köszönet neki, mert nemigen olvassuk a honlapjukat.
Ebből kiderült, hogy:
- június 11-13-án lesz a túra (van tehát idő bőven lélekben-anyagiakban-technikailag felkészülni)
- kizárólag léghűtéses, a túrának megfelelő állapotban lévő járműveket várnak.
Amit még nem tudunk:
- mi lesz a pontos program (ez a német klub honlapjáról http://www.kaeferclub-wolfsburg.de/planung.html sem derül ki még)
- hány autó készül a nagy útra
- milyen útvonalon megy a konvoj.

Tudjuk viszont, hogy a bogárhátús csapatból ki az a 183 versenyző, aki semmiféleképpen nem megy, mert ilyen-olyan bajai vannak a turnéval kapcsolatban.
Ezeket a bajokat sikerült is jó részletesen taglalni.
Nem tudjuk, csak sejtjük, hogy a bogárhátús csapatból ki vállalkozik a kalandra. Nos, ezeket egy kezemen meg tudom számolni. Ők viszonylag csendben vannak.
Felmerült ötlet szinten, hogy esetleg ez a bogárhátús különítmény külön konvojban vonul és a helyszínen csatlakozik a Terkebogosokhoz.

Szerintem ezen a fórumon már bőven kitárgyaltuk az eseményt, több szót itt nem érdemel.

1303LS
« Hozzászólás #22049 Dátum: 2009 November 24, 20:53:34 »

erősen lehet Smiley

mért nem voltatok most hétvégén???

Mind a ketten dolgoztunk.  Undecided
Nem elérhető kanyarkiraly

CSD-226

« Hozzászólás #22048 Dátum: 2009 November 24, 20:04:54 »

akkor bécs után kb 10km-t 60-al fogok menni de csak azért mert a westy plusz súlya és a 4 ember csomagokkal kb 1 tonna plusz egy bogárhoz képest

Ezzel nincs is baj, mert egyik tuningolatlan bogi sem fog például az érdi emelkedőn 90-el repeszteni.
A 90-es kiírás nyilván arra vonatkozik, hogyha sík terepen is csak 20-al tud a szeretet kis járgány közlekedni, az ne vágjon bele.
Lesznek olyan utak, emelkedők, esetleg olyan szar idő, hogy az a 60-as tempó is soknak tűnik, de lesz olyan lankás terep, ahol padlógáz nélkül is 100-110-et vágtat a kis léghűtéses.

VW1300 '69 "Bíborka"    (OFF - Opel Rekord B '66 - UFF)
Nem elérhető wob974

« Hozzászólás #22047 Dátum: 2009 November 24, 18:45:11 »

na pont azzal a hosszú nemolyanmeredekkel szokott a baj lenni  Wink

Szerintem jobb mint körbe a gyűrűn.
Főleg ha ott van valami hiába a 3 sáv áll mint az M0.

Evil

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #22046 Dátum: 2009 November 24, 18:40:34 »

Ezért kell keresztül menni bécsen és aztán a bécsi erdőn keresztül rövidebb is autópálya is és nem olyan meredek.

Evil
na pont azzal a hosszú nemolyanmeredekkel szokott a baj lenni  Wink

Oldalak: 1 ... 548 549 550 551 552 [553] 554 555 556 557 558 ... 1105
Nyomtatás

Ugrás: