www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 19, 20:20:43

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Szavazás *
Kérdés: Hol voltál / hova látogatsz el idén?
2021.08.05-08. Nemzetközi Bogártalálkozó - Gyomaendrőd - 7 (46.7%)
2021.12.31. Néputós Szilveszter - 8 (53.3%)
Összes szavazó: 12

Oldalak: 1 ... 512 513 514 515 516 [517] 518 519 520 521 522 ... 1105
Nyomtatás
Szerző Téma: Találkozók, események  (Megtekintve 9785442 alkalommal)
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #23525 Dátum: 2010 Március 04, 20:37:37 »

Hivatalos bejelentés a 4. Volks&Roll találkozóról.

Vártuk a pillanatot, hogy meg tudjuk osztani veletek azokat az információkat, melyek már keringenek kósza hírként a szájbertérben.

Minden további részletröl menet közben tájékozódhattok itt, mert folyamatosan szervezzük a találkozót, alakulnak a programok, köttetnek a szerződések, kerestetnek a további szponzorok, támogatók.

Első hírként, ennyi.

A Lacházi Szervező Bizottság.

Hurrá! Igyekszem a hagyományokhoz híVWen ott lenni! Wink Grin

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015
Nem elérhető LesL!E084

www.afkairsoft.com

« Hozzászólás #23524 Dátum: 2010 Március 04, 20:34:02 »

te láttad az rtl klub híradójában a kaposvári bogártalálkozó beszámolóját?
Meg ugye te nem a többszáz taggal rendelkező,Magyarország második legnagyobb autósklubkának az elnöke vagy...
kapsováron is ottleszünk  Cool Cool Cool

gO LOW or gO hOmE 

"Hasal a verda , karcol a padló.
            Pattog az utas Leslie a ludas!" By:Spike
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #23523 Dátum: 2010 Március 04, 20:33:32 »

Vártuk a pillanatot, hogy meg tudjuk osztani veletek azokat az információkat, melyek már keringenek kósza hírként a szájbertérben.

Igazak és valósak voltak azok a hirek, melyek szerint nagy veszélyben volt az idei tököli találkozó!
Nem részleteznénk a miérteket, sokan úgyis sejtitek, tudjátok.
Az viszont csak ma délután vált egyértelmű ténnyé, hogy lesz idén is Volks and Roll 4!
Csak egy kicsit odébb költözünk! Ugyanaz a (baráti) társaság, ugyanaz a fíling, a gazdagabb programok, versenyek, alkatrész árusok, hadtápellátás, stb!

2010.MÁJUS.29. 4. VOLKS&ROLL NÉPAUTÓS TALÁLKOZÓ.

AIRPORT, KISKUNLACHÁZA!!

Minden további részletröl menet közben tájékozódhattok itt, mert folyamatosan szervezzük a találkozót, alakulnak a programok, köttetnek a szerződések, kerestetnek a további szponzorok, támogatók.

Első hírként, ennyi.

hurrrrráááááááááááááááááá

Végre jó hír!!

www.elitevwclub.hu

1982 Porsche 931 (924 Turbo)
2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető LovasB

« Hozzászólás #23522 Dátum: 2010 Március 04, 20:33:10 »

Igazak és valósak voltak azok a hirek, melyek szerint nagy veszélyben volt az idei tököli találkozó!
Az viszont csak ma délután vált egyértelmű ténnyé, hogy lesz idén is Volks and Roll 4!
Csak egy kicsit odébb költözünk! Ugyanaz a (baráti) társaság, ugyanaz a fíling, a gazdagabb programok, versenyek, alkatrész árusok, hadtápellátás, stb!

AIRPORT, KISKUNLACHÁZA!!

Első hírként, ennyi.

http://vwtyp181.blogspot.com/
VW Typ 181: 1974 "The Thing" ,Hecho en Mexico
VW Typ 181: 1973 & 1976 "megleszcsinálva"
VW Jetta 2 1.6TD 1989
és még sok más:-)
Nem elérhető Peti

vbk.at.hu

« Hozzászólás #23521 Dátum: 2010 Március 04, 20:32:50 »

az átlag bogaras melyik cégnek lehet célközönsége? amikor van, aki inkább nem eszik, hogy megvegyen egy alkatrész az e-bayről. nem éri meg kijönni nagy cégeknek szerintem. de bár ne lenne igazam
Potenciális támogatót max ConcaConlat tudom elképzleni vagy valami bizgentyűs műtyűrös akármit ami mindenkinek kellhet de nem használ. Mert Kocsit nem fogsz venni alkatrészre van mindenkinek forrás hüvelygombánk nincs de ha lenne azt is tudnánk kezelni és nem itt jutna eszünkbe hogy kellene. Rágót már vettünk reggel így az se kell. Pláne nem a közönségnek aki tuti nem a hirdetésekkel foglalkozik amúgy sem. Max Porsche Quqa jön de ők is csak a nem feltétlen kézzel fogható megtérülésért mint sem kitűnés miatt/Csapatépítő program. Mert ők mindig jót buliznak.  
Most hozzam a főnököm és mondjam meg neki holnap hogy gyerünk nyomjunk bele 2 millát és toljunk ki 20m2-es molinókat a tésztánkról és mosolyogjunk hátha? Max a poloárúsnak éri meg de ő sem tesz be ennyit.
Magas a ló mi meg kicsik vagyunk s be kell vallani inkább kivenni szeretünk pénzt mint belerakni.

Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #23520 Dátum: 2010 Március 04, 20:31:41 »

Mábocs,de hány TV-t hivtál már,amelyik el is ment egy (Magyar-Bogaras) találkozóra?
Azért merem megkérdezni,mert én is probáltam,de ohne sikerrel.

te láttad az rtl klub híradójában a kaposvári bogártalálkozó beszámolóját?
Meg ugye te nem a többszáz taggal rendelkező,Magyarország második legnagyobb autósklubkának az elnöke vagy...

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető LesL!E084

www.afkairsoft.com

« Hozzászólás #23519 Dátum: 2010 Március 04, 20:30:54 »

AIRPORT, KISKUNLACHÁZA!!

Első hírként, ennyi.

király Cool
ottleszünk Wink

gO LOW or gO hOmE 

"Hasal a verda , karcol a padló.
            Pattog az utas Leslie a ludas!" By:Spike
Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #23518 Dátum: 2010 Március 04, 20:28:29 »

AIRPORT, KISKUNLACHÁZA!!

Első hírként, ennyi.

Tóth Zoltán
Nem elérhető Spike

« Hozzászólás #23517 Dátum: 2010 Március 04, 20:26:11 »

Úgy kell ezt csinálni,hogy a klub vesz egy 60 000 forintos bogarat és a belépő egyben tombola is. Kisorsolják az autót a végén. 500 Ft belépő,hogy sokan eljöjjenek és ne riadjanak vissza a belépődíjtól. Nyilván több folyik be a bevételből ebből lehet finanszirozni a parkoló használatát. Persze forgalmas helyen kell lennie,hogy a vendégek is vegyenek tombolát,mert elcsábulnak. (De jó lenne egy bogár) Smiley Valahogy így kéne belevágni. Szponzor meg ragaszthat pénzért reklámot a kocsira, vagy bartel üzlet keretében.
nekem nem kéne a nyakamra 50ezer átirási költség mert nyertem egy 60ezres "leteddizett hulladékot"
vagy elbontom és ami marad eltolom amméhbe 23-ért bevennékl kb. Evil
inkább dobnék egy százast mellé és vennék egy doboz cigit Evil

van ezer másjó tombola de értem mit akarsz mondani Wink

"Az erő igazság nélkül erőszak, az igazság erő nélkül tehetetlenség." (M.Oyama)
Nem elérhető kdf 001

ERŐ AZ ÖRÖM ÁLTAL

« Hozzászólás #23516 Dátum: 2010 Március 04, 20:20:26 »

És hol fog bármilyen marketinges fogással élni, szponzorálni egy átlagos (mondjuk nem autós irányultságú cég) kint a prérin egy versenypályán, vagy Budapest belvárosában?
És az az autós vállalkozás (PoHu), akire ugye a leginkább számíthatnánk, talán a legnagyobb szarban van.....
Úgy kell ezt csinálni,hogy a klub vesz egy 60 000 forintos bogarat és a belépő egyben tombola is. Kisorsolják az autót a végén. 500 Ft belépő,hogy sokan eljöjjenek és ne riadjanak vissza a belépődíjtól. Nyilván több folyik be a bevételből ebből lehet finanszirozni a parkoló használatát. Persze forgalmas helyen kell lennie,hogy a vendégek is vegyenek tombolát,mert elcsábulnak. (De jó lenne egy bogár) Smiley Valahogy így kéne belevágni. Szponzor meg ragaszthat pénzért reklámot a kocsira, vagy bartel üzlet keretében.
Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #23515 Dátum: 2010 Március 04, 20:17:34 »

Ha hívjuk a tvket,miért ne jönnének ki egy versenypályára beszámolni az eseményről????
Mábocs,de hány TV-t hivtál már,amelyik el is ment egy (Magyar-Bogaras) találkozóra?
Azért merem megkérdezni,mert én is probáltam,de ohne sikerrel.

Tóth Zoltán
Nem elérhető brez

http://vbk.at.hu/

« Hozzászólás #23514 Dátum: 2010 Március 04, 20:15:34 »

Grin
tehát akkor a versenypályákon sosincs egy támogató sem,mert a prérin van Grin

Nem ezt mondtam, csak pár gyors autó és kb 800-1000 ember nem nagy durranás egy versenypályán....
Viszont a nyugatitéren elég sok koponya megfordul, aki a vonatra várva (mert az mindig késik) felnéz a tetőteraszra... ott van értelme kirakni bármilyen molinót!

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #23513 Dátum: 2010 Március 04, 20:15:22 »

emlékszel régen a coca cola hogy kivonult,osztogatott mindenkinek colat stb stb
Mert benne volt a híradóban,tvkben..
Ha hívjuk a tvket,miért ne jönnének ki egy versenypályára beszámolni az eseményről????
nemtudom hogy működik a tvknél  Undecided én örülnék, h kijönnének. TC-nek is örülnék, meg még van pár online dolog, ahol be lehetne számolni rólunk

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #23512 Dátum: 2010 Március 04, 20:14:13 »

az átlag bogaras melyik cégnek lehet célközönsége? amikor van, aki inkább nem eszik, hogy megvegyen egy alkatrész az e-bayről. nem éri meg kijönni nagy cégeknek szerintem. de bár ne lenne igazam

emlékszel régen a coca cola hogy kivonult,osztogatott mindenkinek colat stb stb
Mert benne volt a híradóban,tvkben..

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #23511 Dátum: 2010 Március 04, 20:11:56 »

Grin

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető Peti

vbk.at.hu

« Hozzászólás #23510 Dátum: 2010 Március 04, 20:09:47 »

Hehe megelőztelek. Előbb megnéztem.Smiley

Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #23509 Dátum: 2010 Március 04, 20:09:19 »

És hol fog bármilyen marketinges fogással élni, szponzorálni egy átlagos (mondjuk nem autós irányultságú cég) kint a prérin egy versenypályán, vagy Budapest belvárosában?
És az az autós vállalkozás (PoHu), akire ugye a leginkább számíthatnánk, talán a legnagyobb szarban van.....
Grin

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető brez

« Hozzászólás #23508 Dátum: 2010 Március 04, 20:07:56 »

Tényleg átveri a Maresz?
Vagy Ö már nem bogaras?
Ezt most nem értem... vagy csak a sütire hajtasz? Cheesy

Nem elérhető brez

« Hozzászólás #23507 Dátum: 2010 Március 04, 20:06:39 »

na és mikor fűzi majd érdeke hozzá?Hát nem ha valami sikeres,nagy durranás lesz? Vagy szerinted a langyos szart támogattnák többen,több pénzzel?

Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #23506 Dátum: 2010 Március 04, 20:04:14 »

Ezt viszont tartom is.
.
Következő évben átmegy Mareszhoz biztit kötni és szarik az egészbe, még rajzásra sem megy, hiszen átverve érzi magát.

Tényleg átveri a Maresz?
Vagy Ö már nem bogaras?

Tóth Zoltán
Nem elérhető kdf 001

ERŐ AZ ÖRÖM ÁLTAL

« Hozzászólás #23505 Dátum: 2010 Március 04, 20:02:12 »

http://auto.indavideo.hu/video/TAVASZI_RAJZAS_2009
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #23504 Dátum: 2010 Március 04, 20:01:26 »

Ezt viszont tartom is.
De lehet, hogy akkor félreértetted amit írtam.
XY befizet 10e ft, de azt már tudjuk, hogy ez kevés még ekkora létszámnál is a egy versenypálya bérletére, ergo a tagnak is fizetnie kellene a belépőért, hiszen minuszba nem mehet a klub. Szóval tag 10e ebből kb 4e depo 1e a biztosítási ügyintézés. Legyen még ez + az, de 3000 ft biztos marad.
Pályabérlet miatt fizet a tag egy ezrest, nem tag egy kétezrest. Tagnak 4000-be nem tagnak 2000-be van a rajzás belépő és megmondom a frankór ez engem rohadtul frusztrálna. Egy egyszerű tagnak (akik meglátásom szerint azért még mindig többségben vannak) megtenné ugyan ez egy nagyobb parkolóba is gyorsulva egy bármilyen egyenesben, de ugye a "kisebbség" miatt pályára megy rajzani, és ezt szerintem csak egyszer lehet eljátszani az értelmesebbikkel.
Következő évben átmegy Mareszhoz biztit kötni és szarik az egészbe, még rajzásra sem megy, hiszen átverve érzi magát.

Ez az én specifikációm. Lehet igaznak érezni, meg nem is. Lehet naivnak nevezni, hogy csak hiszem, hogy nincs pénz. Lehet mondani a szponzort: sem egyik, sem másik "bogaras alaktrészes" 10e ft-s támogatása nem segít ezen, és más cég sem fog támogatni amíg valami érdek nem fűzi hozzá.

na és mikor fűzi majd érdeke hozzá?Hát nem ha valami sikeres,nagy durranás lesz? Vagy szerinted a langyos szart támogattnák többen,több pénzzel?

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető brez

« Hozzászólás #23503 Dátum: 2010 Március 04, 19:55:17 »

Mégis szerinted aljas dolog. Roll Eyes
Ezt viszont tartom is.
De lehet, hogy akkor félreértetted amit írtam.
XY befizet 10e ft, de azt már tudjuk, hogy ez kevés még ekkora létszámnál is a egy versenypálya bérletére, ergo a tagnak is fizetnie kellene a belépőért, hiszen minuszba nem mehet a klub. Szóval tag 10e ebből kb 4e depo 1e a biztosítási ügyintézés. Legyen még ez + az, de 3000 ft biztos marad.
Pályabérlet miatt fizet a tag egy ezrest, nem tag egy kétezrest. Tagnak 4000-be nem tagnak 2000-be van a rajzás belépő és megmondom a frankór ez engem rohadtul frusztrálna. Egy egyszerű tagnak (akik meglátásom szerint azért még mindig többségben vannak) megtenné ugyan ez egy nagyobb parkolóba is gyorsulva egy bármilyen egyenesben, de ugye a "kisebbség" miatt pályára megy rajzani, és ezt szerintem csak egyszer lehet eljátszani az értelmesebbikkel.

Ez az én specifikációm. Lehet igaznak érezni, meg nem is. Lehet naivnak nevezni, hogy csak hiszem, hogy nincs pénz. Lehet mondani a szponzort: sem egyik, sem másik "bogaras alaktrészes" 10e ft-s támogatása nem segít ezen, és más cég sem fog támogatni amíg valami érdek nem fűzi hozzá.

Nem elérhető kdf 001

ERŐ AZ ÖRÖM ÁLTAL

« Hozzászólás #23502 Dátum: 2010 Március 04, 19:54:48 »

http://auto.indavideo.hu/video/VW_BOGAR_TALALKOZO_AGARD_1997
Nem elérhető kdf 001

ERŐ AZ ÖRÖM ÁLTAL

« Hozzászólás #23501 Dátum: 2010 Március 04, 19:49:34 »

http://auto.indavideo.hu/video/BOGAR_TALALKOZO_1998_TATABANYA
Nem elérhető kdf 001

ERŐ AZ ÖRÖM ÁLTAL

« Hozzászólás #23500 Dátum: 2010 Március 04, 19:43:53 »

http://auto.indavideo.hu/video/BOGAR_RAJZAS_1999

Rövid film. Nosztalgia.
Nem elérhető oldfield

« Hozzászólás #23499 Dátum: 2010 Március 04, 19:42:45 »

én kristálytisztán emlékszem arra, amikor A, B és C verzió volt
a klub vezetősége az A-t akarta
az itteni szavazáson toronymagasan a B verzió nyert
innen is elmentek páran azzal, hogy legyen a B verzió
aztán, mire szavazásra került a sor, valahogy azok is az A-ra szavaztak, akik úgy mentek oda, hogy a B legyen
merthogy a vezetőség feketén-fehéren bebizonyította az egybegyűlteknek, hogy a B nem jó, és nem is lehetséges, meg pénz sincs rá

aztán telt-múlt az idő, és az A verzió befuccsolt
úgyhogy mégis a B lett
amiről ugye a vezetőség bebizonyította, hogy nem jó, és nem is lehetséges, és pénz sincs rá
nahát, nahát
Rohadt "A B C" Wink

Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #23498 Dátum: 2010 Március 04, 19:39:16 »

Qrvára pörög ez a topik.
Mingyá beirok én is még valamit. Grin

Tóth Zoltán
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #23497 Dátum: 2010 Március 04, 19:38:18 »

..
 És ez aljas dolog!
..
nem fogok vitatkozni, de azért ez a kijelentés elég durva..
mármint hogy szerinted aljas ha valaki elmegy és kifizeti a megállapított belépőt  Shocked
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #23496 Dátum: 2010 Március 04, 19:36:27 »

aztán, mire szavazásra került a sor, valahogy azok is az A-ra szavaztak, akik úgy mentek oda, hogy a B legyen
merthogy a vezetőség feketén-fehéren bebizonyította az egybegyűlteknek, hogy a B nem jó, és nem is lehetséges, meg pénz sincs rá

úgyhogy mégis a B lett
amiről ugye a vezetőség bebizonyította, hogy nem jó, és nem is lehetséges, és pénz sincs rá
nahát, nahát

ezen nem voltam.én a 2007es szavazáson voltam...

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető Mr.Horsepower

« Hozzászólás #23495 Dátum: 2010 Március 04, 19:34:41 »

Ezt nem is állítottam.  Wink
Mégis szerinted aljas dolog. Roll Eyes

A legönzetlenebb emberek azok, akik az észt osztják, mert abból adnak, amiből nekik is nagyon kevés van!
http://www.youtube.com/watch?v=AYcLg1m7aI4
Nem elérhető brez

« Hozzászólás #23494 Dátum: 2010 Március 04, 19:33:09 »

. Bocs hogy megcáfollak:nem tagok döntik el hogy mennyiért mehetünk be az MBK szervezte rajzásra.Pl nekem a legkisebb kölségem a belépő és ha dupláznák sem érne kellemetlenül ha cserében .....És már ne is haragudj de ugy érzem hogy ebben a kluban nem szivesen lennék tag.
Ezt nem is állítottam.  Wink

Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #23493 Dátum: 2010 Március 04, 19:28:13 »

én már voltam MBK-s szavazáson,és nem ilyen egyszerű mint ahogy azt leírod.. Wink

úgyhogy mégis a B lett
nahát, nahát
Nem elérhető Mr.Horsepower

« Hozzászólás #23492 Dátum: 2010 Március 04, 19:27:05 »

. És igazából lehet, hogy nem is MBK tag, de elvárja, hogy a sokunk álltal befizetett tagdíjból szervezzenek neki egy nagyonfasza találkozót, ahova ő bemegy 2000 forintért és hüdejól érzi magát mert körülötte forog a világ. És ez aljas dolog!
. Bocs hogy megcáfollak:nem tagok döntik el hogy mennyiért mehetünk be az MBK szervezte rajzásra.Pl nekem a legkisebb kölségem a belépő és ha dupláznák sem érne kellemetlenül ha cserében .....És már ne is haragudj de ugy érzem hogy ebben a kluban nem szivesen lennék tag.

A legönzetlenebb emberek azok, akik az észt osztják, mert abból adnak, amiből nekik is nagyon kevés van!
http://www.youtube.com/watch?v=AYcLg1m7aI4
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #23491 Dátum: 2010 Március 04, 19:10:40 »

Sok az elbeszélés egymás mellett és az az igazság, hogy találgatás folyik.

Nem tudjuk mennyi pénz jut erre, esetleg az is benne van a pakliban, hogy idén spórol a vezetőség, hogy a 20. megfelelő színtű helyen legyen...

AZS én nem is Lacikáról beszéltem és azokról akik erős motorjukkal ott vannak a csórók között, hanem azokról akiknek van jó erős paripájuk, csak ahhoz büdös nekik az átlag, hogy a Tescoparkolóba beálljon a sorba - Aircult soraiból ezt olvasom ki. És igazából lehet, hogy nem is MBK tag, de elvárja, hogy a sokunk álltal befizetett tagdíjból szervezzenek neki egy nagyonfasza találkozót, ahova ő bemegy 2000 forintért és hüdejól érzi magát mert körülötte forog a világ. És ez aljas dolog! Ha meg tag és úgy szertne ilyet, akkor a lehetőség fenn áll általában december elején, jöjjön el és az eddigi viszonyokat ismerve 10 emberrel bőven megszavazza a neki tetsző helyszínt, talán még az elnököt is leválthatja. Onnantól nincs kibúvója a vezetőségnek és ha kell akkor a klub egész tőkéjét oda kell, hogy tolja. Ez tudomásom szerint az alapszabályban benne foglaltatik     
Ne haragudjadok, nem akarok senkit megsérteni, de ez kikívánkozott.

én már voltam MBK-s szavazáson,és nem ilyen egyszerű mint ahogy azt leírod.. Wink

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető brez

« Hozzászólás #23490 Dátum: 2010 Március 04, 19:10:25 »

be kell szólni ahhoz, hogy kapjak?  Grin
Nem, dehogy, akkor két tepsivel készítek és jut mindenkinek! Cheesy

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #23489 Dátum: 2010 Március 04, 19:08:43 »

Ja és megsült a sütim, ezt ha nem bánjátok most megesszük így családilag, de az rajzásra az ajánlatom fenn áll! Wink
be kell szólni ahhoz, hogy kapjak?  Grin

Nem elérhető brez

« Hozzászólás #23488 Dátum: 2010 Március 04, 19:05:31 »

Ja és megsült a sütim, ezt ha nem bánjátok most megesszük így családilag, de az rajzásra az ajánlatom fenn áll! Wink

Nem elérhető brez

« Hozzászólás #23487 Dátum: 2010 Március 04, 19:02:54 »

Sok az elbeszélés egymás mellett és az az igazság, hogy találgatás folyik.

Nem tudjuk mennyi pénz jut erre, esetleg az is benne van a pakliban, hogy idén spórol a vezetőség, hogy a 20. megfelelő színtű helyen legyen...

AZS én nem is Lacikáról beszéltem és azokról akik erős motorjukkal ott vannak a csórók között, hanem azokról akiknek van jó erős paripájuk, csak ahhoz büdös nekik az átlag, hogy a Tescoparkolóba beálljon a sorba - Aircult soraiból ezt olvasom ki. És igazából lehet, hogy nem is MBK tag, de elvárja, hogy a sokunk álltal befizetett tagdíjból szervezzenek neki egy nagyonfasza találkozót, ahova ő bemegy 2000 forintért és hüdejól érzi magát mert körülötte forog a világ. És ez aljas dolog! Ha meg tag és úgy szertne ilyet, akkor a lehetőség fenn áll általában december elején, jöjjön el és az eddigi viszonyokat ismerve 10 emberrel bőven megszavazza a neki tetsző helyszínt, talán még az elnököt is leválthatja. Onnantól nincs kibúvója a vezetőségnek és ha kell akkor a klub egész tőkéjét oda kell, hogy tolja. Ez tudomásom szerint az alapszabályban benne foglaltatik     
Ne haragudjadok, nem akarok senkit megsérteni, de ez kikívánkozott.

Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #23486 Dátum: 2010 Március 04, 18:53:25 »

Szerintem rajzás se legyen, arra sincs igény.
30-40 ember akit érdekel, azokra nem érdemes ennyi pénzt elkölteni, a többi meg amúgy is megszokásból jár.
 Evil 

Ameddig ilyen a kapitány, addig a rajzások is olyanok lesznek amilyen eddig is volt. szvsz.
Grin Grin Grin

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Oldalak: 1 ... 512 513 514 515 516 [517] 518 519 520 521 522 ... 1105
Nyomtatás

Ugrás: