www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 18, 01:22:09

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Szavazás *
Kérdés: Hol voltál / hova látogatsz el idén?
2021.08.05-08. Nemzetközi Bogártalálkozó - Gyomaendrőd - 7 (46.7%)
2021.12.31. Néputós Szilveszter - 8 (53.3%)
Összes szavazó: 12

Oldalak: 1 ... 411 412 413 414 415 [416] 417 418 419 420 421 ... 1105
Nyomtatás
Szerző Téma: Találkozók, események  (Megtekintve 9756961 alkalommal)
Nem elérhető brez

http://vbk.at.hu/

« Hozzászólás #27565 Dátum: 2010 Augusztus 24, 21:45:46 »

most akkor valaki ezt a dolgot tisztába tenné, mondjuk a szóljatokidében ?
úgy érzem te is többet tudsz erről mint az átlag
léci kicsit pletykálkodj,hogy most ki is mondott le ,stb...  ??????

Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #27564 Dátum: 2010 Augusztus 24, 21:45:27 »

Addigra talán ovállal tudok menni Smiley

elvileg 2012
Nem elérhető Balage

Low Fast - többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #27563 Dátum: 2010 Augusztus 24, 21:44:15 »

elvileg 2012
Hessisch Oldendorf mikor lesz legközelebb?

1971     VW 1300 GT-L
1999     Piaggio Liberty 50 2T
Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #27562 Dátum: 2010 Augusztus 24, 21:41:12 »

Nem elérhető Binci

« Hozzászólás #27561 Dátum: 2010 Augusztus 24, 21:40:32 »

Hessisch Oldendorf mikor lesz legközelebb?

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #27560 Dátum: 2010 Augusztus 24, 21:37:32 »

Semmit nem tudok. Én már régen lemondtam Smiley De most komolyan. Csak feldühített ez az okoskodó. Még párszor beír rájövök ki lehet - ha ismerem.

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

ui: ha nagy leszek, transportert veszek...........
Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #27559 Dátum: 2010 Augusztus 24, 21:36:27 »

Off
Semmit nem tudok. Én már régen lemondtam Smiley De most komolyan. Csak feldühített ez az okoskodó. Még párszor beír rájövök ki lehet - ha ismerem.
Uff
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #27558 Dátum: 2010 Augusztus 24, 21:34:32 »

Szerintem az új ön elnökjelölt próbálkozik. De miért nem az MBK honlapon a kis Szarkever.

most akkor valaki ezt a dolgot tisztába tenné, mondjuk a szóljatokidében ?
úgy érzem te is többet tudsz erről mint az átlag
léci kicsit pletykálkodj,hogy most ki is mondott le ,stb...  ??????

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

Nem elérhető drflexes

« Hozzászólás #27557 Dátum: 2010 Augusztus 24, 21:27:58 »

Baszki, pedig Rátok külön számítottam Sad Sad Undecided
'Isten' segedelmével,úgy tűnik gurulunk péntek délután!!  Cool

új számom van:20 592 5434
Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #27556 Dátum: 2010 Augusztus 24, 21:06:06 »

Szerintem az új ön elnökjelölt próbálkozik. De miért nem az MBK honlapon a kis Szarkever.

itt a lényeg, semmit nem érsz el a mondanivalóddal arc nélkül.. kár is billentyűt ütnöd addig...
Nem elérhető sparkafer

30-347-1939

« Hozzászólás #27555 Dátum: 2010 Augusztus 24, 20:56:03 »

nem tökmindegy?
off bajnokok! 

De.
Nem is veszem komolyan az irományát.
Bár jó pár év után már nem vagyok MBK tag.

Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #27554 Dátum: 2010 Augusztus 24, 20:51:40 »

Nem vagyok egy zseni, de IP cím alapján nem lehet kiszűrni a kis bajkeverőt?
Ahhoz én nem férek hozzá,nem vagyok admin,meg nem is értek hozzá,de azt tudom,hogy sokkal elegánsabban is lehetne rendezni ezt a dolgot.
Például,azt mondaná a kolléga hogy hahó,én vagyok-én.

Tóth Zoltán
Nem elérhető Balage

Low Fast - többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #27553 Dátum: 2010 Augusztus 24, 20:50:01 »

nem tökmindegy?
off bajnokok! 

1971     VW 1300 GT-L
1999     Piaggio Liberty 50 2T
Nem elérhető sparkafer

30-347-1939

« Hozzászólás #27552 Dátum: 2010 Augusztus 24, 20:48:08 »

Nyugodtan hajtsatok fejet,meggyözés nélül.
Aztán mondjátok meg,kik vagytok,vagy mondd meg Te ki vagy?
Ha itt kérdezel valakit,akkor tudod,hogy ki fog válaszolni! de mi nem tudjuk(bár sejtem)hogy ki kérdez?
Ha nyilt és öszinte választ vársz itt,akkor a kérdésnek és a feltevöjének is nyiltnak és öszintének kéne lennie.
Az nem fér bele,hogy bebujsz egy nicknév mögé,és osztod az észt.
Volt már ilyenre példa,aztán magától kiregelt a "bátor" ember.
Ha a kérdéseidre konkrét választ vársz,akkor az MBK-nál érdeklödjél,mert ez itt nem az!
Ez itt egy többé-kevésbé baráti társaság,ahol az aktiv hozzászólók ismerik egymást,ahol súlya van annak,hogy ki,kiröl,mit mond?
Sajnos a Te kérdésednek semmi súlya nincs,mivel arctalanul,ismeretlenül kérdezed.
Volt itt már böven "bajkever"-és,nem kell nekünk!
Ha tényleg komolyan érdeklödsz,akkor fedd fel az inkognitódat,és partnerekre fogsz találni.
Ha csak kavarni akarsz,akkor ne fáradj,mert az meg nekünk nem hiányzik

Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #27551 Dátum: 2010 Augusztus 24, 20:04:50 »

ha meggyőztök minket, hogy nincs igazunk- fejethajtunk.
Nyugodtan hajtsatok fejet,meggyözés nélül.
Aztán mondjátok meg,kik vagytok,vagy mondd meg Te ki vagy?
Ha itt kérdezel valakit,akkor tudod,hogy ki fog válaszolni! de mi nem tudjuk(bár sejtem)hogy ki kérdez?
Ha nyilt és öszinte választ vársz itt,akkor a kérdésnek és a feltevöjének is nyiltnak és öszintének kéne lennie.
Az nem fér bele,hogy bebujsz egy nicknév mögé,és osztod az észt.
Volt már ilyenre példa,aztán magától kiregelt a "bátor" ember.
Ha a kérdéseidre konkrét választ vársz,akkor az MBK-nál érdeklödjél,mert ez itt nem az!
Ez itt egy többé-kevésbé baráti társaság,ahol az aktiv hozzászólók ismerik egymást,ahol súlya van annak,hogy ki,kiröl,mit mond?
Sajnos a Te kérdésednek semmi súlya nincs,mivel arctalanul,ismeretlenül kérdezed.
Volt itt már böven "bajkever"-és,nem kell nekünk!
Ha tényleg komolyan érdeklödsz,akkor fedd fel az inkognitódat,és partnerekre fogsz találni.
Ha csak kavarni akarsz,akkor ne fáradj,mert az meg nekünk nem hiányzik

Tóth Zoltán
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #27550 Dátum: 2010 Augusztus 24, 19:51:06 »

és még valami
MBK tag voltam, mégpedig azért mert találkozószervezőként roppant elegáns gesztusnak vettem azt,hogy az MBK olyanokat is támogat akik mégcsak nem is tagok,ezért a gesztusért, a magam módján az volt a válasz,hogy beléptem
az évvégi elszámolás nem volt számomra érthető és világos,feltettem itt a fórumon a kérdést,hogy ez az elszámolás minden MBK tagnál rendben van és csak én vagyok kukacoskodó ?
a válasz az volt,hogy el lehetett volna menni a közgyűlésre és ott lehetett volna arcoskodni a kukacos kérdéseimmel, de amíg ezt nem teszem meg,jobb ha befogom a pofámat !
és igaza volt annak aki ezt nekem leírta ! oda lehet menni és le lehet váltatni az elnököt, semmi más nem kell hozzá, csak meggyőzni a tagságot !
DE EZ ARC NÉLKÜL NEM FOG MENNI !
ezen kívül pedig a mérleg másik serpenyőjében azért lesz ám sok minden, ugyanis a Szepes Gábor sem a tökvakarásért elnöke az MBK-nak tizenéve !

itt a lényeg, semmit nem érsz el a mondanivalóddal arc nélkül.. kár is billentyűt ütnöd addig...

www.elitevwclub.hu

1982 Porsche 931 (924 Turbo)
2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető oldfield

« Hozzászólás #27549 Dátum: 2010 Augusztus 24, 19:46:34 »

csak azért írtam ide és nyíltan a válaszaimat mert úgy érzem mindenkire tartozik,még akkor is ha nem ebben a topicban kéne

de befejeztem
ne má!
Nem elérhető oldfield

« Hozzászólás #27548 Dátum: 2010 Augusztus 24, 19:42:24 »

Ahogy így hallom, látom, tapasztalom, annak alapján írtam, hogy a volt T.Elnök nem volt  a MBK klub vezetőségébe való. Nem látszik egy bólogató tipusnak. Nagyon sok mindenben a tagok többségével ért egyet, azokkal akik a klub jelenlegi műdödését nem tartják jónak, sőt... Én úgy látom, hogy a klubban valójában nem a tagokért dolgoznak. A klub egyes tagjai ugyan olyanok mint az ország lakói morognak, szentségelnek, de nem tesznek semmit azért, hogy változás legyen. ha nem így van akkor szóljatok, hogy nem jól látom! A kisebb klubok mit kapnak a MBK-tól, hogy az általuk rendezett találkozóik színvonala a régi szinten maradhasson. A találkozók rendezői vért izzadnak, hogy sponzorokat találjanak, hogy elő tudják kaparni a rendezés költségeit, mindent megtesznek, hogy a rendezvényeiken résztvevők a befejező napon megelégedéssel távozzanak és várják a következő találkozót.
Tehát mi a véleményetek - KÉRDEZEM - tényleg jól mennek a dolgok az MBK-ban, nincsen semmi, komoly kifogásolni való, a még meglévő tagok közül csak egy pár "izgága" személy írigységből vagy más valami miatt elégedetlenkedik.
A pénzekről és más egyébről most ne is beszéljünk! Lehet konkrét válaszokat adni, vagy csak maszatolni, de ha meggyőztök minket, hogy nincs igazunk- fejethajtunk.
öööö..kivagyol te??????????????????????
Nem elérhető LesL!E084

www.afkairsoft.com

« Hozzászólás #27547 Dátum: 2010 Augusztus 24, 19:31:25 »

Miazhogy? Wink
ettől félek  Grin

gO LOW or gO hOmE 

"Hasal a verda , karcol a padló.
            Pattog az utas Leslie a ludas!" By:Spike
Nem elérhető BigBen

« Hozzászólás #27546 Dátum: 2010 Augusztus 24, 19:30:44 »

Diszkó lesz?  Cool
Miazhogy? Wink
Nem elérhető Kristóf

« Hozzászólás #27545 Dátum: 2010 Augusztus 24, 19:29:47 »

Valaki majd kamerázzon a gyrosuláson Smiley
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #27544 Dátum: 2010 Augusztus 24, 19:27:44 »

1.6 tuningba ki indul?  Wink

Nocsak... máshol is van ilyen kategória? Shocked Grin

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015
Nem elérhető vw1966

« Hozzászólás #27543 Dátum: 2010 Augusztus 24, 19:25:36 »

1.6 tuningba ki indul?  Wink
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #27542 Dátum: 2010 Augusztus 24, 19:24:38 »

Mi is készülünk Kaposvárra:
<beszúrt kép törölve>

Az MBK-t érintő kérdéseket légyszi a szóljatok idében vitassátok meg, nem ide tartozik.
Köszi!

ó-jaj... ebből lehet megint váltótörésem lesz, olyan jól néz ki, muszáj lesz tolnom neki Evil

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #27541 Dátum: 2010 Augusztus 24, 19:18:36 »

<beszúrt kép törölve>

Az MBK-t érintő kérdéseket légyszi a szóljatok idében vitassátok meg, nem ide tartozik.
Köszi!

Nagggyon jó! Gratulálok... Kezfogas
Azt hittem, ez a projekt elakadt, anno...
De örülök, hogy mégsem...

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015
Nem elérhető LesL!E084

www.afkairsoft.com

« Hozzászólás #27540 Dátum: 2010 Augusztus 24, 19:16:15 »

<beszúrt kép törölve>

Köszi!
Shocked Shocked Shocked

gO LOW or gO hOmE 

"Hasal a verda , karcol a padló.
            Pattog az utas Leslie a ludas!" By:Spike
Nem elérhető Zoli

« Hozzászólás #27539 Dátum: 2010 Augusztus 24, 19:15:41 »

<beszúrt kép törölve>

Köszi!
Diszkó lesz?  Cool

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #27538 Dátum: 2010 Augusztus 24, 19:15:18 »

csak azért írtam ide és nyíltan a válaszaimat mert úgy érzem mindenkire tartozik,még akkor is ha nem ebben a topicban kéne

de befejeztem

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #27537 Dátum: 2010 Augusztus 24, 19:13:40 »

véleményem szerint a hozzászólásod akkor lenne hiteles, ha tudnánk,hogy ki illetve kik vagytok !
ez itt nem az MBK fóruma, nagyon sok felhasználót nem is érdekli az MBK ugyanis van sok más alternatíva is
de mivel ismeretlen vagy jogosan nemtetsző sokak számára a hangulatkeltésed "bajkverésed"
egyébként még az sem derül ki számomra az irományaidból,hogy kiről,kikről beszélsz

üdv
egy nem MBK tag 
és még valami
MBK tag voltam, mégpedig azért mert találkozószervezőként roppant elegáns gesztusnak vettem azt,hogy az MBK olyanokat is támogat akik mégcsak nem is tagok,ezért a gesztusért, a magam módján az volt a válasz,hogy beléptem
az évvégi elszámolás nem volt számomra érthető és világos,feltettem itt a fórumon a kérdést,hogy ez az elszámolás minden MBK tagnál rendben van és csak én vagyok kukacoskodó ?
a válasz az volt,hogy el lehetett volna menni a közgyűlésre és ott lehetett volna arcoskodni a kukacos kérdéseimmel, de amíg ezt nem teszem meg,jobb ha befogom a pofámat !
és igaza volt annak aki ezt nekem leírta ! oda lehet menni és le lehet váltatni az elnököt, semmi más nem kell hozzá, csak meggyőzni a tagságot !
DE EZ ARC NÉLKÜL NEM FOG MENNI !
ezen kívül pedig a mérleg másik serpenyőjében azért lesz ám sok minden, ugyanis a Szepes Gábor sem a tökvakarásért elnöke az MBK-nak tizenéve !

Nem elérhető BlackPsenior

« Hozzászólás #27536 Dátum: 2010 Augusztus 24, 19:10:36 »

Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #27535 Dátum: 2010 Augusztus 24, 19:09:02 »

Köszi!
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #27534 Dátum: 2010 Augusztus 24, 19:04:17 »

Ahogy így hallom, látom, tapasztalom, annak alapján írtam, hogy a volt T.Elnök nem volt  a MBK klub vezetőségébe való. Nem látszik egy bólogató tipusnak. Nagyon sok mindenben a tagok többségével ért egyet, azokkal akik a klub jelenlegi műdödését nem tartják jónak, sőt... Én úgy látom, hogy a klubban valójában nem a tagokért dolgoznak. A klub egyes tagjai ugyan olyanok mint az ország lakói morognak, szentségelnek, de nem tesznek semmit azért, hogy változás legyen. ha nem így van akkor szóljatok, hogy nem jól látom! A kisebb klubok mit kapnak a MBK-tól, hogy az általuk rendezett találkozóik színvonala a régi szinten maradhasson. A találkozók rendezői vért izzadnak, hogy sponzorokat találjanak, hogy elő tudják kaparni a rendezés költségeit, mindent megtesznek, hogy a rendezvényeiken résztvevők a befejező napon megelégedéssel távozzanak és várják a következő találkozót.
Tehát mi a véleményetek - KÉRDEZEM - tényleg jól mennek a dolgok az MBK-ban, nincsen semmi, komoly kifogásolni való, a még meglévő tagok közül csak egy pár "izgága" személy írigységből vagy más valami miatt elégedetlenkedik.
A pénzekről és más egyébről most ne is beszéljünk! Lehet konkrét válaszokat adni, vagy csak maszatolni, de ha meggyőztök minket, hogy nincs igazunk- fejethajtunk.
véleményem szerint a hozzászólásod akkor lenne hiteles, ha tudnánk,hogy ki illetve kik vagytok !
ez itt nem az MBK fóruma, nagyon sok felhasználót nem is érdekli az MBK ugyanis van sok más alternatíva is
de mivel ismeretlen vagy jogosan nemtetsző sokak számára a hangulatkeltésed "bajkverésed"
egyébként még az sem derül ki számomra az irományaidból,hogy kiről,kikről beszélsz

üdv
egy nem MBK tag 

bajkever
« Hozzászólás #27533 Dátum: 2010 Augusztus 24, 18:07:51 »

Nem elérhető BigBen

« Hozzászólás #27532 Dátum: 2010 Augusztus 24, 17:11:55 »

Shocked
Az a fekete ovál nem Szerencsről jött?
Az nem ez, de arról is teszek majd fel képet.Ő is ott lesz a talin.
Nem elérhető Zoli

« Hozzászólás #27531 Dátum: 2010 Augusztus 24, 16:56:38 »

Azért mi is készülünk ám a találkozóra!Lesz 1-2 új autó.
A teljesség igénye nélkül:
<beszúrt kép törölve>
<beszúrt kép törölve>
<beszúrt kép törölve>
<beszúrt kép törölve>
<beszúrt kép törölve>
<beszúrt kép törölve>
Shocked
Az a fekete ovál nem Szerencsről jött?
« Utoljára szerkesztve: 2010 Augusztus 24, 16:59:43 írta Zoli »

Nem elérhető BigBen

« Hozzászólás #27530 Dátum: 2010 Augusztus 24, 16:45:21 »

Azért mi is készülünk ám a találkozóra!Lesz 1-2 új autó.
A teljesség igénye nélkül:

Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #27529 Dátum: 2010 Augusztus 24, 14:35:48 »

Klassz lehetett! Látom a Klein-féle turboboxer is ott volt. Ezt az autót követtük haza Bitburgból 140-160-nal vagy 20 km-en át.
Nagyon meg, úgy látom már nitro is van benne.  Shocked

Klassz volt...Jövőre tuti megyek, de akkor már a Ghiaval...

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető Varázsló

Low Fast -többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #27528 Dátum: 2010 Augusztus 24, 12:51:14 »

Menton/Monaco képeim a www.elitevwclub.hu -n
<beszúrt kép törölve>

Klassz lehetett! Látom a Klein-féle turboboxer is ott volt. Ezt az autót követtük haza Bitburgból 140-160-nal vagy 20 km-en át.
Nagyon meg, úgy látom már nitro is van benne.  Shocked

Stuntmanus

VW 1302 S

http://oettingertsv.blogspot.com/

"Már nem vagyok annyira fiatal, hogy mindenre azonnal tudjam a választ."
Nem elérhető BigBen

« Hozzászólás #27527 Dátum: 2010 Augusztus 24, 10:50:16 »

Grin Grin nagyon készültünk,fakanál már van sok-sok,de sajna nem engedhetjük meg ezt most.mindig van valami  Embarrassed

Sajna én nem megyek  Undecided..hangoló gépet leküldjem Grin

Baszki, pedig Rátok külön számítottam Sad Sad Undecided
Nem elérhető drflexes

« Hozzászólás #27526 Dátum: 2010 Augusztus 24, 08:38:16 »

Mivel a Fonyódon kialakult esti lágy, melankólikus zenélgetésnek nagy sikere volt, arra kérünk minden Kaposváron résztvevőt, hogy ha faszagyereknek érzi magát, bármiféle hangszer, vagy hangot kiadó eszköz (köcsögduda,játéktrombita,síp,triangulum, gyerekdob,vödör,lavor,stb.) elhozásával, valamint belső művészi tehetségének kibontakoztatásával járuljon hozzá ahhoz, hogy -amennyiben mindenki Chopin-re issza magát- ismét egy remek kis tivornya kerekedjen!
Grin Grin nagyon készültünk,fakanál már van sok-sok,de sajna nem engedhetjük meg ezt most.mindig van valami  Embarrassed

új számom van:20 592 5434
Oldalak: 1 ... 411 412 413 414 415 [416] 417 418 419 420 421 ... 1105
Nyomtatás

Ugrás: