www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 17, 00:13:25

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921217 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Szavazás *
Kérdés: Hol voltál / hova látogatsz el idén?
2021.08.05-08. Nemzetközi Bogártalálkozó - Gyomaendrőd - 7 (46.7%)
2021.12.31. Néputós Szilveszter - 8 (53.3%)
Összes szavazó: 12

Oldalak: 1 ... 410 411 412 413 414 [415] 416 417 418 419 420 ... 1105
Nyomtatás
Szerző Téma: Találkozók, események  (Megtekintve 9748182 alkalommal)
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #27605 Dátum: 2010 Augusztus 25, 19:34:36 »

Visszafele esetleg a Wolfsburg cÍmeremet hozhatná?
hozhatom, ha aztán mondjuk az Astoriához el tudsz érte jönni, de megbeszéljük majd
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #27604 Dátum: 2010 Augusztus 25, 19:32:29 »

Én meg holnap este felrakom a félig halott önindítómat, aztán péntek délután fél 3-kor szólok munkatársaimnak, hogy toljanak be, és meg se állok Kaposvárig  Smiley

Én meg ma jártam a villamossági szerelőnél, mert a dinamóm zárlatos lett, ami ideiglenesen volt bent. kicserélte a régi dinamóban a forgórészt és már megvoltak az új csapágyak és szénkefék, úgyhogy pénteken irány Kaposvár Smiley
ha eljutnak hozzám, viszem NGA cuccait is
Nem elérhető Sagaris

« Hozzászólás #27603 Dátum: 2010 Augusztus 25, 19:29:24 »

Megy valaki Bp-ről Kaposvárra bogitalira? Van egy magnódeck, amit vettem, és ha valaki el tudná hozni, annak hálás lennék.

Visszafele esetleg a Wolfsburg cÍmeremet hozhatná?

1961 VW1200 DeLuxe

http://www.vulture.hu
Nem elérhető LesL!E084

www.afkairsoft.com

« Hozzászólás #27602 Dátum: 2010 Augusztus 25, 19:13:43 »

Én meg holnap este felrakom a félig halott önindítómat, aztán péntek délután fél 3-kor szólok munkatársaimnak, hogy toljanak be, és meg se állok Kaposvárig  Smiley

kaposváron meg bizos lesz ember aki szivesen megtolöki a vasat  Grin Wink Wink Wink

gO LOW or gO hOmE 

"Hasal a verda , karcol a padló.
            Pattog az utas Leslie a ludas!" By:Spike
Nem elérhető callook

Low Fast - többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #27601 Dátum: 2010 Augusztus 25, 19:00:10 »

Ez jóóóó Cheesy
holnap reggel pakolom a Zölcséget és indulok Cheesy Cheesy

Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #27600 Dátum: 2010 Augusztus 25, 14:41:40 »

Megy valaki Bp-ről Kaposvárra bogitalira? Van egy magnódeck, amit vettem, és ha valaki el tudná hozni, annak hálás lennék.

Nem elérhető wob974

« Hozzászólás #27599 Dátum: 2010 Augusztus 25, 13:22:59 »

elvileg 2012

+1

Nem elérhető wob974

« Hozzászólás #27598 Dátum: 2010 Augusztus 25, 13:22:29 »

Hessisch Oldendorf mikor lesz legközelebb?

2013

Evil

Nem elérhető tazoli49

« Hozzászólás #27597 Dátum: 2010 Augusztus 25, 10:55:44 »

még most sem késő felhívnod a Klubelnököt már ha klubtag vagy, egyébként olyanról is hallottam amikor nem klubtagnak segített ilyen ügyben
« Utoljára szerkesztve: 2010 Augusztus 25, 10:59:27 írta tazoli »
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #27596 Dátum: 2010 Augusztus 25, 09:44:17 »

még most sem késő felhívnod a Klubelnököt már ha klubtag vagy, egyébként olyanról is hallottam amikor nem klubtagnak segített ilyen ügyben

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

ui: ha nagy leszek, transportert veszek...........
Nem elérhető Spike

« Hozzászólás #27595 Dátum: 2010 Augusztus 25, 09:34:39 »

"Az erő igazság nélkül erőszak, az igazság erő nélkül tehetetlenség." (M.Oyama)
Nem elérhető tazoli49

« Hozzászólás #27594 Dátum: 2010 Augusztus 25, 09:30:12 »

amikor valakibe belmennek hátulról, az vajon 22e ft-os kár vagy hiába 35éves roncs, mondjuk kipréselnek a szakvéleménye alapján a dologból 300e-t
azt is sajnálom egyébként,hogy azok akikkel ezek a dolgok megtörténnek, igazán ezt soha nem sztárolják és említik meg pl itt a fórumon sem
pedig konkrétan tudok 2 embert akit ilyetén módon kihúzott a szarból a klub
egyik sem írta be ide a fórumra,hogy képzeljétek a biztosító azt mondta ,hogy 2k-t ajánl és a Szepi írt egy szakvéleményt , stb és hirtelen 250k-t kaptam
megjegyezném az illető aktív fórumosok helyében eléggé szégyellném magam !

« Utoljára szerkesztve: 2010 Augusztus 25, 09:33:26 írta tazoli »
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #27593 Dátum: 2010 Augusztus 25, 09:23:19 »

nem az unikánál  Wink

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #27592 Dátum: 2010 Augusztus 25, 09:12:58 »

engem sem, egyik klubé sem,ugyanis nem vagyok tagja egynek sem!

WEBshop
http://retrocarclub.superwebaruhaz.hu/
Ha müszakivizsga vagy zöldkari kell és problémás az élet:06706223882;06706313882
Kedvezméynes kötelező bizti kötése!
Gyári vw audi seat skoda Alkatrészek beszerzése gyors határidővel,postázva
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #27591 Dátum: 2010 Augusztus 25, 09:09:13 »

Bocs nem ide szántam a az utolsót, töröltem is.
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #27590 Dátum: 2010 Augusztus 25, 08:41:51 »

Ezek a dolgok kizárólag az MBK tagokra tartoznak. Tessék előbb belépni. Engem sem érdekel pl. a Retro Car beszámolója.

engem sem, egyik klubé sem,ugyanis nem vagyok tagja egynek sem!

1303LS
« Hozzászólás #27589 Dátum: 2010 Augusztus 25, 08:07:04 »

Ezek a dolgok kizárólag az MBK tagokra tartoznak. Tessék előbb belépni. Engem sem érdekel pl. a Retro Car beszámolója.

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #27588 Dátum: 2010 Augusztus 24, 23:17:25 »

írom ezt úgy,hogy nem vagyok MBK tag és ameddig nem lehet a működését tisztán látni, egy részletes közérthető elszámolással nem áll elő nem is leszek !

Nagyon a lényegre tapintottál!!  A többi az csak smafu, porhintés. Ezek szerint Te is sejtesz valamit!
semmit nem sejtek és nem is firtatom, bár tehetném, mert az összes említettet ismerem személyesen és az arcomat is vállalom !
kapna valami nyomatékot a te irományod is ha előlépnél !
bár már azt gondolom, jobb ha nem ! ezzel az antréval nehezen indulnál ............

bajkever
« Hozzászólás #27587 Dátum: 2010 Augusztus 24, 23:02:00 »

írom ezt úgy,hogy nem vagyok MBK tag és ameddig nem lehet a működését tisztán látni, egy részletes közérthető elszámolással nem áll elő nem is leszek !

Nagyon a lényegre tapintottál!!  A többi az csak smafu, porhintés. Ezek szerint Te is sejtesz valamit!
Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #27586 Dátum: 2010 Augusztus 24, 22:36:10 »

tudom h off de most hétvége

http://retrocarklub.blogspot.com/2010/08/nepvandorlas-de-keletre-avagy-lada.html

meghívtak

WEBshop
Ha müszakivizsga vagy zöldkari kell és problémás az élet:06706223882;06706313882
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #27585 Dátum: 2010 Augusztus 24, 22:33:01 »

OK. Web kamerán ott leszek Smiley

Ráérsz.Jövő csütörtökön is megtartjuk.
Nem elérhető Mr.Horsepower

« Hozzászólás #27584 Dátum: 2010 Augusztus 24, 22:31:03 »

Jó nektek. Én csak péntek délután tudok indulni Esztergomból.

Ráérsz.Jövő csütörtökön is megtartjuk.

A legönzetlenebb emberek azok, akik az észt osztják, mert abból adnak, amiből nekik is nagyon kevés van!
http://www.youtube.com/watch?v=AYcLg1m7aI4
Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #27583 Dátum: 2010 Augusztus 24, 22:30:13 »

Jó nektek. Én csak péntek délután tudok indulni Esztergomból.

A csütörtöki szokásos szeánszunkat a Guszti garázsánál tartjuk.
A Norbi jön értem, ezt csak azért írom, hogy tudjon róla.
Mindenkit szeretettel várunk.
Mindenki azt fogyaszt amit hoz.

« Hozzászólás #27582 Dátum: 2010 Augusztus 24, 22:29:55 »

Grin
Mi a here akkor nem Vespával kell mennem?

A legönzetlenebb emberek azok, akik az észt osztják, mert abból adnak, amiből nekik is nagyon kevés van!
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #27581 Dátum: 2010 Augusztus 24, 22:28:35 »

nemérted.csak azt kérdeztem,mit ad a klub,mert fogalmam sincs,mivel nem vagyok tag
pontosan én sem vagyok azzal tisztában,hogy mit ad a klub
gondolom az alap dolgokat leírják a weblapjukon
ami pluszt adhat,emberi dolgok,bogaras összetartás, stb...
azt csak elbeszélésekből tudom,hallottam
pl vitás ügyekben OT minősítéseknél számít a vélemyénye, az általa kiadott minősítés,stb..
ugyanez biztosítási kárbecslési ügyek kapcsán is említve lett már a fórumon
amikor valakibe belmennek hátulról, az vajon 22e ft-os kár vagy hiába 35éves roncs, mondjuk kipréselnek a szakvéleménye alapján a dologból 300e-t
azt is sajnálom egyébként,hogy azok akikkel ezek a dolgok megtörténnek, igazán ezt soha nem sztárolják és említik meg pl itt a fórumon sem
pedig konkrétan tudok 2 embert akit ilyetén módon kihúzott a szarból a klub
egyik sem írta be ide a fórumra,hogy képzeljétek a biztosító azt mondta ,hogy 2k-t ajánl és a Szepi írt egy szakvéleményt , stb és hirtelen 250k-t kaptam
megjegyezném az illető aktív fórumosok helyében eléggé szégyellném magam !

egy apró példa

már 3 éve dolgoztam az előző munkahelyemen aki már 15 éve a colanak
amikor a Volks and Rollt szerveztük gondoltam kérjünk egy kis támogatást, hiszen a főnököm jó haverja a kólában mindenkinek , többek között a vezérnek is
meg is írtam a kis levelünket a címzett ismeretében a vezérek (egyébként van bogara)
a válaszban egy mondat volt ami érdekes volt
nagyon köszi a megkeresést, blablablablabal stb...
de mivel évtizedek óta az ilyen rendezvények támogatását az MBK és néven nevezve Szepin keresztül intézzük , ha ő is támogatja akkor mi is , kifizetés pedig az MBK-n keresztül lehetséges !

ezt úgy hívják,hogy kapcsolati tőke, na ez van a Szepinek sok más egzisztencia nélküli arctalan emberkéhez képest

Nem elérhető Balage

Low Fast - többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #27580 Dátum: 2010 Augusztus 24, 22:28:15 »

1971     VW 1300 GT-L
1999     Piaggio Liberty 50 2T
Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #27579 Dátum: 2010 Augusztus 24, 22:27:29 »

Mindenkinek más. SZVSZ nem lehet pár szóban összefoglalni. A KLUB mint jelenség sokkal bonyolultabb, mint a piaci szellemű - mit kapok tőle.

WEBshop
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető vwboxer

06 70 38 98 619

« Hozzászólás #27578 Dátum: 2010 Augusztus 24, 22:24:22 »

Mi is készülünk Kaposvárra:
<beszúrt kép törölve>

Az MBK-t érintő kérdéseket légyszi a szóljatok idében vitassátok meg, nem ide tartozik.
Köszi!
Ez jóóóó Cheesy
holnap reggel pakolom a Zölcséget és indulok Cheesy Cheesy

http://www.motorvalto.hu/

1971 VW 1302S
1988 VW T3 syncro...........+2db...................ELADÓ 
1994 VW T4
1989 GOLF 2  94000km.................................ELADÓ
Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #27577 Dátum: 2010 Augusztus 24, 22:22:57 »

Mindenkinek más. SZVSZ nem lehet pár szóban összefoglalni. A KLUB mint jelenség sokkal bonyolultabb, mint a piaci szellemű - mit kapok tőle.

nemérted.csak azt kérdeztem,mit ad a klub,mert fogalmam sincs,mivel nem vagyok tag

« Hozzászólás #27576 Dátum: 2010 Augusztus 24, 22:21:32 »

A Tele Fiction Magazin "Mekkora volt a Világegyetem?" cím&ucirc; cikkében már olvashattak az ôsrobbanásról. Akkor arra a következtetésre jutottunk, hogy egy kiterjedés nélküli nulldimenzióban tömörült össze az Univerzum teljes anyaga. Azt is megállapítottuk, hogy a Világegyetem egy állandó tágulási-összehúzódási folyamaton megy keresztül. Ha azonban alaposabban elgondolkodunk a dolgon, akkor egy kicsit ki kellene egészítenünk az akkor leírtakat.

Kézenfekvôbb ugyanis az a megoldás, hogy nem anyag, hanem energia koncentrálódott a nulldimenzióban, vagyis a kezdeti semmiben. Ez aztán instabilitása miatt felrobbant és olyan dimenziókat hozott létre (térdimenziók ekkor még nem léteztek), amelyekben terjedni tudott. Az energia a robbanás folyamán átalakult a híres einsteini elméletnek megfelelôen anyaggá. Ám nem csak anyag képzôdött, hiszen akkor felborult volna a természet állandó egyensúlya. A természet ugyanis csak olyan rendszereket hoz létre, melyekben egy kettôs szabályozás m&ucirc;ködik. Így aztán létre kellett, hogy jöjjön az anyag ellentéte, az antianyag, amely ha az elôbbivel találkozik, reakciójuk folyamán egymást megsemmisítik és fényt, azaz fotonokat hoznak létre. A fotonok természetesen a fény kettôs természetébôl adodóan felfoghatók elektromágneses hullámokként is. Ezek pedig energiaként. Tehát ha a kettô találkozna, akkor ismét az eredeti állapot alakulna ki, így az egyensúly m&ucirc;ködik.

Ezek szerint a már említett periodikus tágulási-összehúzódási folyamatra más magyarázatot kell találni. Talán érdemes lenne az egészet összekapcsolni az antianyaggal, s ilyen szempontból vizsgálni. Ám legelôször azt kellene tisztázni, hogy hol is van ez az antianyag. Annyi bizonyos, hogy nem a mi univerzumunkban, hiszen akkor a már említett okok miatt nem léteznénk mi sem. Nem tudom, Önök hogy vannak ezzel, de én elég valóságosnak érzem magam. Így tehát a lehetôség elvetve. Ha azonban nincs itt, akkor hol lehet? Hiszen az is biztos, hogy a Világegyetemen kívül sem tartózkodhat. Már csak azért sem, mert ott nincsen semmi. Ez most lehet, hogy elég furcsán hangzik, hiszen az emberek általában úgy gondolják, hogy az Univerzum végtelen. Ez azonban a tágulási-összehúzódási elv szerint nem igaz, s világunk bizonyos határokkal rendelkezik, melyek állandó változásban vannak ugyan, ám ettôl még léteznek.Természetesen más univerzumok, világegyetemek is keletkezhetnek a miénken kívüli semmibôl, ám azoknak már szintén saját antianyaguk van. Érdekes kérdés, hogy hogyan juthatunk át majd egykor oda, ám ez már magában megérne egy külön cikket. Most inkább koncentráljunk az eredeti kérdésre. Tehát arra, hogy hol is van az antianyag. Ezt nehéz elmagyarázni, hiszen a dimenzió szó nem megfelelô rá, talán leginkább úgy érthetô, hogy létezik egy antianyagvilág is az anyagvilág mellett. Ez az antianyagvilág szintén olyan ciklikusságokat mutat fel, mint a miénk, ám mégsem azonos a világunkkal, sôt talán azt is mondhatnánk, hogy ellentéte. Mivel az ôsrobbanás egy dimenziórobbanás is volt, ezért ezekre is érvényes a periodikusság. Tehát így a dimenziók száma egy bizonyos ideig nô, majd újra csökkenni kezd. Ez igaz az antianyagvilágra is, ám épp ellenkezôleg. Amikor a mi világunk bôvül egy dimenzióval, akkor az eggyel csökken, hogy az egyensúly meglegyen. Az univerzum tágulási sebességét, s a most jelenlévô dimenziók számát (négy: három tér és egy idô) figyelembe véve arra a következtetésre juthatunk, hogy összesen hat dimenzió létezik. Ebbôl három tér és három idô. Így tehát az antianyagvilágban csak kettô idôdimenzió létezik, mivel a többi nálunk van. Mikor aztán ez a kettô is átjön hozzánk, s ott már nem lesz egy sem, akkor újra jön egy antianyag-ôsrobbanás. Ekkor az a világ ismét tágulni kezd, a miénk pedig sz&ucirc;külni (dimenzióilag is). S ez így ismétlôdik a végtelenségig.

Azt azonban nem kell szó szerint érteni, hogy ismétlôdik, hiszen minden új robbanás után máshogy fog alakulni az univerzum története. És sajnos ha mi ezt nem tudjuk megakadályozni (márpedig nagyon úgy néz ki a dolog), akkor értelem nélkül éltünk, s élt mindenki, hiszen minden amit elértünk megsemmisül, s aztán lehet újra kezdeni. Esetleg át tudnánk menekülni még a kellô idôben az antianyagvilágba, ez azonban nagyon körülményes lenne. Hiszen mint azt tudjuk, ha az anyag találkozik az antianyaggal, akkor megsemmisítik egymást. Így aztán mi sem élnénk túl, bár talán egy vákuumgömbben átmehetnénk. A kérdés csak az, hogy hogyan tudunk oda átmenni.

RNIE
« Hozzászólás #27575 Dátum: 2010 Augusztus 24, 22:21:21 »

igyvan:) és egy csekket ami 580 feladni
Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #27574 Dátum: 2010 Augusztus 24, 22:18:35 »

pl Maresz is rámsózta a csöves klubját,de küldött postán 2matricát Grin
igyvan:) és egy csekket ami 580 feladni

WEBshop
www.retroautoklub.hu
RNIE
« Hozzászólás #27573 Dátum: 2010 Augusztus 24, 22:17:54 »

pl Maresz is rámsózta a csöves klubját,de küldött postán 2matricát Grin
Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #27572 Dátum: 2010 Augusztus 24, 22:16:44 »

nekem most a Ghia papírozásnál sok segítséget nyújtott..
« Utoljára szerkesztve: 2010 Augusztus 24, 22:22:20 írta Maresz »

WEBshop
www.retroautoklub.hu
RNIE
« Hozzászólás #27571 Dátum: 2010 Augusztus 24, 22:07:35 »

van pár dolog amit a Szepes Gábor megtesz ellentétben más klubok tisztségviselőitől
és nem tegnap kezdte, sokan tízen,húszon éve ismerik és a sok év, sok jó emléket tartogat, gondolom
mindamellett igaz az a mondás, miszerínt : nyitott a dolog mindenki előtt, lehet próbálkozni !

csak senki nem mer ! (mert ha jobban végig gondolja, azért egy kis munka is van ám mögötte !)
Nem elérhető drflexes

« Hozzászólás #27570 Dátum: 2010 Augusztus 24, 22:07:28 »

'Isten' segedelmével,úgy tűnik gurulunk péntek délután!!  Cool
jah.itt szeretném kérdezni azt is hogy péntek kora délután vki megy-éé kvárra dunaújváros felől-irányából-annak közelében stb  Cool

új számom van:20 592 5434
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #27569 Dátum: 2010 Augusztus 24, 22:05:56 »

ok.mert nem tudtam,hogy miért ragaszkodtok hozzá
van pár dolog amit a Szepes Gábor megtesz ellentétben más klubok tisztségviselőitől
és nem tegnap kezdte, sokan tízen,húszon éve ismerik és a sok év, sok jó emléket tartogat, gondolom
mindamellett igaz az a mondás, miszerínt : nyitott a dolog mindenki előtt, lehet próbálkozni !

csak senki nem mer ! (mert ha jobban végig gondolja, azért egy kis munka is van ám mögötte !)

RNIE
« Hozzászólás #27568 Dátum: 2010 Augusztus 24, 21:57:48 »

ok.mert nem tudtam,hogy miért ragaszkodtok hozzá
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #27567 Dátum: 2010 Augusztus 24, 21:57:05 »

olvasgatom évek óta ezt az mbk dolgot,évente többször előjön.mi pluszt ad a klub?mert ugye biztosítást máshol is köthetsz.

www.elitevwclub.hu

1982 Porsche 931 (924 Turbo)
2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
RNIE
« Hozzászólás #27566 Dátum: 2010 Augusztus 24, 21:55:37 »

olvasgatom évek óta ezt az mbk dolgot,évente többször előjön.mi pluszt ad a klub?mert ugye biztosítást máshol is köthetsz.
Oldalak: 1 ... 410 411 412 413 414 [415] 416 417 418 419 420 ... 1105
Nyomtatás

Ugrás: