www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 13, 23:16:22

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921214 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Szavazás *
Kérdés: Hol voltál / hova látogatsz el idén?
2021.08.05-08. Nemzetközi Bogártalálkozó - Gyomaendrőd - 7 (46.7%)
2021.12.31. Néputós Szilveszter - 8 (53.3%)
Összes szavazó: 12

Oldalak: 1 ... 375 376 377 378 379 [380] 381 382 383 384 385 ... 1105
Nyomtatás
Szerző Téma: Találkozók, események  (Megtekintve 9721557 alkalommal)
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #29005 Dátum: 2010 Október 25, 08:03:29 »

Látom megint magas labdát adtam Neked... gondolom vártad is már, hogy újra megtalálj....
Ha csak ezt olvastad ki a mondandómból, akkor kár volt elovasnod...
Szép napot!
Öööö... mikor is jártál nálunk, hogy ennyire izgat a dolog???
És még egy: mikor is szapultam a Rajzást?
Magas labda valóban. Anyámra is rászólok, ha rinyál. Vannak dolgok amien nem tudsz változtatni, el kell fogadni. Nem csak ezt olvasom ki, de ez valahogy minden évben előjön belőled, csak most nem július 24-én, hanem októberben. Egyébkényt 2008-ban jártam nálatok, azóta nem, de nálam-nálunk is változtak a körülmények. (gyerek, válság, munkahely váltás stb. ) Mindenkinél lehet ilyen.
A beszólásommal nem azt akartam sugallni, hogy hagyd, hagyjátok abba, hanem azt, hogy öregszel és egyre nehezeben veszel dolgokat. Tegyél magad mellé 2-3 fiatalt akik viszik lendületből ezt az egészet, te meg irányíts vagy segíts. Mégegyszer megjegyzem, nem áll szándékomban megbántani senkit!
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #29004 Dátum: 2010 Október 25, 07:46:39 »

Sanyikám!

Még csak a közelébe sem kerültünk a 2011-es találkozókhoz, de már kezded?!  Minden évben ugyanaz. Lassan lehetne kezdeni szapulni a Rajzást, nem?!

Látom megint magas labdát adtam Neked... gondolom vártad is már, hogy újra megtalálj....
Ha csak ezt olvastad ki a mondandómból, akkor kár volt elovasnod...
Szép napot!
Öööö... mikor is jártál nálunk, hogy ennyire izgat a dolog???
És még egy: mikor is szapultam a Rajzást?

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #29003 Dátum: 2010 Október 25, 07:39:05 »

Az eddigi vélemények alapján most nem tudom eldönteni, hogy érdemes-e folytatni, mert mára gyakorlatilag a mi támogatóink is majdnem a nullára degradálódtak, a létszám egyre fogy (persze tudom idén az időjárás sokunknak keresztbe tett, de ez a jövőben is előfordulhat...) és veszteséges évekkel egyre nehezebb minden évben hozni a színvonalat is, meg a létszámot....

Sanyikám!

Még csak a közelébe sem kerültünk a 2011-es találkozókhoz, de már kezded?!  Minden évben ugyanaz. Lassan lehetne kezdeni szapulni a Rajzást, nem?!
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #29002 Dátum: 2010 Október 25, 07:13:54 »

Érdekes véleményeket olvasok itt...
Tetszik ez a megfogalmazás, hogy azért szervez valaki találkozót, mert nem elégedett a többivel... Én eddig nem nagyon hallottam ilyenről, de biztos így van, ha valaki így gondolja...
Mi, annak idején, 15 évvel ezelőtt kicsit hiánypótlónak terveztük, mert ebben a régióban nem nagyon volt, meg persze akkor jóval kevesebb is volt... Aztán egyre népszerűbb lett, de mára úgy néz ki, maradt egy kemény mag, akit nem zavar az eső sem és eljön hozzánk. Közben persze jöttek mások is akiknek kedvük támadt a találkozó-szervezéshez  és egyre több lett... arésztvevő meg egyre kevesebb... Persze lehet azt mondani ilyenkor, hogy aki már régóta a pályán van, azt le kell cserélni, adaj át a helyét, mert itt vannak az ifjú titánok, majd azok megmutatják... Aztán, hogy mennyire lesz életképes, mennyire bírják hozni a színvonalat, az persze kérdéses... Persze mindenkinek más az igénye, van akinek a sok és változatos program jelenti a vonzerőt, van akinek az IHB meg a medencés party a mérce, az az igazi. Csak a magunk nevében  beszélek, amikor azt mondom, hogy nekünk a BogárTali mndig is az volt, amikor a lehető legtöbb program, verseny a Bogarazás körül forog. Nem mondom, hogy nem kell olyan, amikor, főleg nyáron, lehet egyet lazítani is mellette, pihenni a családdal, de ez nálam legalábbis másodlagos...
Ránéztem az előző szavazásra és ott 65 Fórumos jelezte az idei jelenlétét nálunk.... szép is lett volna, mert akkor nem "csak" 70-en lettünk volna, gondolom. Innentől kezdve nehéz előre tervezni, mert hiába a bíztatás, ha a lényeg, a jelenlét elmarad...
Persze értem én a pénz hiányát is, hogy egyre kevesebb ember engedheti meg magának ezt a sok Találkozót, de akkor most a létszámok alapján, meg holmi szavazások alapján döntsük el, melyik  is életképes, melyik legyen jövőre is?
Most legyen okos az ember...
« Utoljára szerkesztve: 2010 Október 25, 08:54:57 írta TBK001 »

Nem elérhető kormányzoo

redgear.hu

« Hozzászólás #29001 Dátum: 2010 Október 25, 00:09:16 »

Gondolom a kompromisszum hiánya elég mérvadó, mert sok szervező úgy lehet vele, hogy olyan találkozót csinál, ami jobb/másabb, mint az eddigiek (ha baromi elégedett lenne 1-1 találkozóval, akkor nem akarna saját maga is csinálni), s nagyon nehéz lehet több emberrel dűlőre jutni, elfogadni, hogy nem minden ötlete valósulhat meg, s hogy olyanba is bele kell mennie, ami kevésbé tetszik. (Példa lehet itt a fórumban az, hogy, mennyi vélemény különbség van egyes témákban és ahelyett, hogy elgondolkodna mindenki a másik álláspontján, hogy van-e benne valami, inkább lebarmozzuk és csak a sajátunkat gondoljuk a legjobbnak, persze kivételek vannak). S mivel az csinál találkozót, aki akar, így mindenki a saját maga elképzelését próbálja megvalósítani, pedig sokkal fontosabb lenne, hogy mire van igény.
igen.
 a kompromisszum hiánya folyt vízbe sok,amúgy életképes ötletet........ üdvözöllek 'agyarországon.
Nem elérhető d1987

56/61/71/78

« Hozzászólás #29000 Dátum: 2010 Október 25, 00:03:33 »

volt szó erről a múlt évi közgyűlésen is. kérdés, hogy a szervezők belátják e, hogy így érdemesebb szervezni. minden nagy talin több ember lenne, ha két évente kerülne megrendezésre. szerintem a minőségnek is jót tenne, talán több pénzből lehetne gazdálkodni, az időpont is jóval előbbre tervezhető lenne, ami a támogatóknak is könnyebbség

Gondolom a kompromisszum hiánya elég mérvadó, mert sok szervező úgy lehet vele, hogy olyan találkozót csinál, ami jobb/másabb, mint az eddigiek (ha baromi elégedett lenne 1-1 találkozóval, akkor nem akarna saját maga is csinálni), s nagyon nehéz lehet több emberrel dűlőre jutni, elfogadni, hogy nem minden ötlete valósulhat meg, s hogy olyanba is bele kell mennie, ami kevésbé tetszik. (Példa lehet itt a fórumban az, hogy, mennyi vélemény különbség van egyes témákban és ahelyett, hogy elgondolkodna mindenki a másik álláspontján, hogy van-e benne valami, inkább lebarmozzuk és csak a sajátunkat gondoljuk a legjobbnak, persze kivételek vannak). S mivel az csinál találkozót, aki akar, így mindenki a saját maga elképzelését próbálja megvalósítani, pedig sokkal fontosabb lenne, hogy mire van igény.

1956-Oval
1961-L10B
1961-L391
1971-L60D
1978-L96F
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #28999 Dátum: 2010 Október 24, 23:42:22 »

Ez a fejlődés, amikor mindenből több és több van...régen egy nagyobb városban volt egy bevásárló központ, ma van öt. A találkozókkal is ez van, egyre népszerűbbek a régi autók, egyre többen verődnek csapatba egy adott megyén/városon belül, nem kell sok, hogy eljussanak a találkozó szervezésig. Aztán tényleg az van, hogy annyi találkozó lett, hogy előre szerintem kevesen terveznek, mert tudják, hogy majd elmennek valamelyikre a sok közül (a találkozó milyensége/minősége erősen ingadozik persze). Amíg néhány volt, sokan előre beírták a naptárba és úgy intézték, hogy biztosan ott legyenek. És az autók száma nagyjából pedig annyi felé osztódik, ahány találkozó van. A legelvetemültebb találkozókra járók sem hiszem, hogy akár időben, akár pénzben tudják mindet finanszírozni.

Ez jó ötlet, hogy ne legyen minden évben, hanem kétévente egy-egy találkozó (több idő alatt jobbat lehet szervezni, s nem a találkozó előtt 2 héttel derül ki a helyszín, meg előre nem látott gondok amik időben megoldhatóak lennének), és társulva legyenek megrendezve, ha ilyen sok embernek szervezhetnéke van. Bár nem az autók száma határozza meg, hogy milyen egy jó találkozó, de ez is fontos talán...
volt szó erről a múlt évi közgyűlésen is. kérdés, hogy a szervezők belátják e, hogy így érdemesebb szervezni. minden nagy talin több ember lenne, ha két évente kerülne megrendezésre. szerintem a minőségnek is jót tenne, talán több pénzből lehetne gazdálkodni, az időpont is jóval előbbre tervezhető lenne, ami a támogatóknak is könnyebbség

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető d1987

56/61/71/78

« Hozzászólás #28998 Dátum: 2010 Október 24, 23:38:01 »

mindenki találkozót szervez...
régen volt 5..... most 25 /év

párba állva,kétévenként szervezve,lehet hogy mindenhová menne annyi vw amennyi "optimális"
nem fúrna-faragna (majdnem)mindenki-(majdnem)mindenkit   a látogatottságért Roll Eyes
nem szavazgatni,szervezgetni kellene...........

és... hogy a váltó csapat megy segíteni, teljes mellszélességgel odaállva Tongue

tudom.    kaccsojja ki

Ez a fejlődés, amikor mindenből több és több van...régen egy nagyobb városban volt egy bevásárló központ, ma van öt. A találkozókkal is ez van, egyre népszerűbbek a régi autók, egyre többen verődnek csapatba egy adott megyén/városon belül, nem kell sok, hogy eljussanak a találkozó szervezésig. Aztán tényleg az van, hogy annyi találkozó lett, hogy előre szerintem kevesen terveznek, mert tudják, hogy majd elmennek valamelyikre a sok közül (a találkozó milyensége/minősége erősen ingadozik persze). Amíg néhány volt, sokan előre beírták a naptárba és úgy intézték, hogy biztosan ott legyenek. És az autók száma nagyjából pedig annyi felé osztódik, ahány találkozó van. A legelvetemültebb találkozókra járók sem hiszem, hogy akár időben, akár pénzben tudják mindet finanszírozni.

Ez jó ötlet, hogy ne legyen minden évben, hanem kétévente egy-egy találkozó (több idő alatt jobbat lehet szervezni, s nem a találkozó előtt 2 héttel derül ki a helyszín, meg előre nem látott gondok amik időben megoldhatóak lennének), és társulva legyenek megrendezve, ha ilyen sok embernek szervezhetnéke van. Bár nem az autók száma határozza meg, hogy milyen egy jó találkozó, de ez is fontos talán...

1956-Oval
1961-L10B
1961-L391
1971-L60D
1978-L96F
Nem elérhető kormányzoo

redgear.hu

« Hozzászólás #28997 Dátum: 2010 Október 24, 22:46:38 »

mindenki találkozót szervez...
régen volt 5..... most 25 /év

párba állva,kétévenként szervezve,lehet hogy mindenhová menne annyi vw amennyi "optimális"
nem fúrna-faragna (majdnem)mindenki-(majdnem)mindenkit   a látogatottságért Roll Eyes
nem szavazgatni,szervezgetni kellene...........

és... hogy a váltó csapat megy segíteni, teljes mellszélességgel odaállva Tongue

tudom.    kaccsojja ki

Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #28996 Dátum: 2010 Október 24, 22:30:18 »

mi is szerveztünk tali amit nem látok a listán.....

WEBshop
http://retrocarclub.superwebaruhaz.hu/
Ha müszakivizsga vagy zöldkari kell és problémás az élet:06706223882;06706313882
Kedvezméynes kötelező bizti kötése!
Gyári vw audi seat skoda Alkatrészek beszerzése gyors határidővel,postázva
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető Dr.gonzo

The first rule of Fight Club is......

« Hozzászólás #28995 Dátum: 2010 Október 24, 20:02:00 »

hát nemtudom....
ez az egész szavazást nehéz/nem lehet igazságosan kivitelezni,hisz hogy hasonlítanád össze kiskörét,lacházával,egyik sem jobb,vagy roszabb,csak MÁS!!
gyoma pl. egy nyitottabb tali,ottvannak a helyiek is és relatíve pl nem csalás,hogy a jelenlévőket megkérik,hogy ha tecett nekik,akkor szavazzanak rá...sokatok kért már itt minket akár polótervre,akár videópályázatra,akár stb-re,hogy itt a link,katincs rá és szavazz rám,akkor amikor én rákatintottam azokra akkor nyilván én nem néztem végig a többit,szavaztam rátok...ennyi...igazságos???????
ezt a dijat lehet sorsolni kéne Grin Grin Grin
vagy halgatólagos bele,vagy nembelegyezéssel mindig másnak kéne adni,hogy mindenki elégedett legyen Grin Grin
nem lehet igazságosnak lenni én legalábbis nemtudom az igazságot,de reálisan szerintem más sem!!
NINCS IGAZSÁG!!
és az mbk is hiába"igyekszik"senkinek nemtetszett az évadzáron szavazzunk verzio...most probáljuk meg ezt,naná hogy ez sem tetszett senkinek....
nem irigylek senkit ebben a helyzetben....

"Aki vadálatot csinál magábol,az megszabadul az emberi lét fájdalmátol"!
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #28994 Dátum: 2010 Október 24, 19:57:05 »

Nem fórumozok más márkák fórumain, de feltételezem ott nem nagyon fordulnak elő ilyesmik...
erre nem fogadnék

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető d1987

56/61/71/78

« Hozzászólás #28993 Dátum: 2010 Október 24, 19:55:39 »

na pont ezért gáz, hogy csalni próbálnak
Vannak olyan típusok, akik minden áron nyerni akarnak. Az, hogy ezzel csak azt éri el, hogy elmondhatja magáról, hogy "nyertem", teljesen mindegy, talán azt hiszi ennek presztizs értéke van, vagy emiatt többen mennek a találkozóra, akkor talán téved.

Lehet találgatni, hogy hogyan lehetne egy hiteles szavazást csinálni, de sehogy sem lehet. Az ilyen szavazás is azt mutatja, hogy bogaras körökben nem minden megy úgy, mint kellene, s a személyes érdekek fontosabbak, mint a nagy "bogaras család". Nem fórumozok más márkák fórumain, de feltételezem ott nem nagyon fordulnak elő ilyesmik...

1956-Oval
1961-L10B
1961-L391
1971-L60D
1978-L96F
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #28992 Dátum: 2010 Október 24, 19:48:59 »

.Egy ilyen díjnak úgy sincsen semmilyen súlya/értelme/rangja.
na pont ezért gáz, hogy csalni próbálnak

Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #28991 Dátum: 2010 Október 24, 19:42:23 »

Nem kell foglalkozni semmilyen szavazással sem. Csak egy megoldás lenne arra, hogy a valós képet mutassa, az hogy mindenki csak egyszer szavaz arra, amelyiken ott volt és amelyik a legjobban tetszett. De mivel egyik szavazás sem így működik, a becsületesség meg nem erőssége a magyar népnek általában, így nem kell foglalkozni az eredménnyel. Akinek a győzelem olyan fontos, tegyen meg "mindent" érte, a többség úgyis tudni fogja, hogy eredménytől függetlenül melyik jött be neki a legjobban. Díjazza ezt azzal, hogy jövőre is elmegy, ne pedig a szavazással...Egy ilyen díjnak úgy sincsen semmilyen súlya/értelme/rangja.

Őszinte leszek: egy ideig kicsit motivált, hogy ha már van egy ilyen díj, és tényleg a résztvevők szavazat dönt, akkor nem lenne rossz, egyszer ezt elérni...
Aztán rá kellett jönnöm, hogy itt nem erről van szó (persze nem elvitatva senki munkáját, szervezését, stb...), ennél a szavazásnál...
Hanem az a lényeg, kinek van nagyobb, "támogatói" köre.... Ez olyasmi, mint a tévékben menő megasz(t)aros, meg hasonló, szavazós műsorok... Nem az a lényeg, ki mit hozott össze, ki mit tett le az asztalra, hanem ki tud több szavazatott leadni....
Mára már tényleg semmi értéke nincs ennek, így értelme sincs ehhez asszisztálni...
Ennyi...

Nem elérhető d1987

56/61/71/78

« Hozzászólás #28990 Dátum: 2010 Október 24, 19:36:04 »

Ez szerinted hiszti? Szerintem nem... Undecided

Nem kell foglalkozni semmilyen szavazással sem. Csak egy megoldás lenne arra, hogy a valós képet mutassa, az hogy mindenki csak egyszer szavaz arra, amelyiken ott volt és amelyik a legjobban tetszett. De mivel egyik szavazás sem így működik, a becsületesség meg nem erőssége a magyar népnek általában, így nem kell foglalkozni az eredménnyel. Akinek a győzelem olyan fontos, tegyen meg "mindent" érte, a többség úgyis tudni fogja, hogy eredménytől függetlenül melyik jött be neki a legjobban. Díjazza ezt azzal, hogy jövőre is elmegy, ne pedig a szavazással...Egy ilyen díjnak úgy sincsen semmilyen súlya/értelme/rangja.

1956-Oval
1961-L10B
1961-L391
1971-L60D
1978-L96F
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #28989 Dátum: 2010 Október 24, 19:29:55 »

Jo, de te hisztis vagy! :-)

Ez szerinted hiszti? Szerintem nem... Undecided

Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #28988 Dátum: 2010 Október 24, 18:44:28 »

Úgy látom a találkozó szervezők és a hiszti közt van valami kapcsolat Smiley
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #28987 Dátum: 2010 Október 24, 18:41:26 »

Nevetni fogsz, de nekem is megfordult a fejemben, hogy levetetem magunkat a Szepivel....
Lehet, megbeszélem a többiekkel és kérni fogom erre, ha a többiek is egyetértenek velem.... Undecided
Jo, de te hisztis vagy! :-)

Buzi, aki fékez! :-)))
Nem elérhető Hanyi

« Hozzászólás #28986 Dátum: 2010 Október 24, 18:33:16 »

ez most aktuális szavazás, hogy melyik a legjobb, vagy régi, hogy melyikre mész el?

...ezt máshol olvastam Wink
Nem elérhető Hanyi

« Hozzászólás #28985 Dátum: 2010 Október 24, 18:32:07 »

höhö, vigyázz, az egyik én voltam - tekintve, hogy más találkozón nem is voltam idén Cheesy

Grin ...na ezt buktam   Grin

......" és sokaknak a haverokkal való berúgás jelenti a jó találkozót."    ... Kiss ....te kis szent Wink

Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #28984 Dátum: 2010 Október 24, 18:19:39 »

Nevetni fogsz, de nekem is megfordult a fejemben, hogy levetetem magunkat a Szepivel....
Lehet, megbeszélem a többiekkel és kérni fogom erre, ha a többiek is egyetértenek velem.... Undecided
faszba.
ilyen, amikor egy jó kezdeményezést pár pöcsorrú elbasz.

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #28983 Dátum: 2010 Október 24, 16:43:24 »

nincs ez így jól !

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

ui: ha nagy leszek, transportert veszek...........
Nem elérhető callook

Low Fast - többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #28982 Dátum: 2010 Október 24, 16:42:18 »

Wink

nem szavazgatni kell hanem találkozókra járni  , baszki...

Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #28981 Dátum: 2010 Október 24, 16:34:03 »

szerintem nem kéne kiszállnotok a versenyből... ahogy érzed.

Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #28980 Dátum: 2010 Október 24, 15:17:58 »

szerintem nem kéne kiszállnotok a versenyből... ahogy érzed.

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető Binci

« Hozzászólás #28979 Dátum: 2010 Október 24, 15:13:14 »

http://rozsdakupac.blogspot.com/2010/10/shows-of-2010.html#comments

Itt elmondtam a véleményem...

Nem elérhető aates

« Hozzászólás #28978 Dátum: 2010 Október 24, 11:40:05 »

nagy nagy tisztelettel köszönöm mind a 10 szavazatot, lámlám hiába énekelek csodaszépen a tehetősebb sms-ezők másokat juttatnak a döntőbe Grin

....kár hogy nem tudom kiaz a tiz kedves ember, állnám a hétvégi piájukat...kajájukat Roll Eyes Kiss

höhö, vigyázz, az egyik én voltam - tekintve, hogy más találkozón nem is voltam idén Cheesy

Farkas Attila Balázs
Az optimisták angolul tanulnak. A pesszimisták héberül. A realisták - lőni
Nem elérhető Spike

« Hozzászólás #28977 Dátum: 2010 Október 24, 07:53:33 »

nem szavazgatni kell hanem találkozókra járni  , baszki...

"Az erő igazság nélkül erőszak, az igazság erő nélkül tehetetlenség." (M.Oyama)
Nem elérhető Peti

vbk.at.hu

« Hozzászólás #28976 Dátum: 2010 Október 24, 01:03:25 »

Tudom, hogy senki se fogja elhinni, de a világon semmi közünk hozzá. Furcsa Gyoma két nap alatt szerzett 150 szavazata, ahogy a mienk is brutálisan megnőtt. Mi a résztvevők elégedettségéért szervezzük a találkozót, akik ott voltak, azoktól pozitív visszajelzést kaptunk. Szeretnénk kiszállni a versenyből!

Nem elérhető Binci

« Hozzászólás #28975 Dátum: 2010 Október 23, 23:57:43 »

öööööööööööö

21 szavazattal a debreceni találkozó vezet egy másik előtt.  Roll Eyes Grin

Tudom, hogy senki se fogja elhinni, de a világon semmi közünk hozzá. Furcsa Gyoma két nap alatt szerzett 150 szavazata, ahogy a mienk is brutálisan megnőtt. Mi a résztvevők elégedettségéért szervezzük a találkozót, akik ott voltak, azoktól pozitív visszajelzést kaptunk. Szeretnénk kiszállni a versenyből!

Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #28974 Dátum: 2010 Október 23, 23:01:43 »

ikszeljetek, buzik! :-))

flex 'em all!
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #28973 Dátum: 2010 Október 23, 22:29:04 »

nagy nagy tisztelettel köszönöm mind a 10 szavazatot, lámlám hiába énekelek csodaszépen a tehetősebb sms-ezők másokat juttatnak a döntőbe Grin

....kár hogy nem tudom kiaz a tiz kedves ember, állnám a hétvégi piájukat...kajájukat Roll Eyes Kiss
ez most aktuális szavazás, hogy melyik a legjobb, vagy régi, hogy melyikre mész el?

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #28972 Dátum: 2010 Október 23, 21:44:31 »

ha állod akkor én  Grin Grin Grin Grin
meg egyébkéntis  Wink

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

Nem elérhető Hanyi

« Hozzászólás #28971 Dátum: 2010 Október 23, 21:19:30 »

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #28970 Dátum: 2010 Október 23, 21:05:36 »

eddig az évadzárón volt szavazás. a megjelent 60-100 ember szavazhatott, a többi nem. az igazságos?

a tagokra nézve ,szegénységi bizonyítvány !

Nem elérhető Mr.Horsepower

« Hozzászólás #28969 Dátum: 2010 Október 23, 20:28:41 »

öööööööööööö

Rohadt csalok. Evil

A legönzetlenebb emberek azok, akik az észt osztják, mert abból adnak, amiből nekik is nagyon kevés van!
http://www.youtube.com/watch?v=AYcLg1m7aI4
Nem elérhető Balage

Low Fast - többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #28968 Dátum: 2010 Október 23, 20:25:32 »

öööööööööööö

1971     VW 1300 GT-L
1999     Piaggio Liberty 50 2T
1303LS
« Hozzászólás #28967 Dátum: 2010 Október 23, 20:18:23 »

Cserében remélem irtó büszke az, aki ily modon nyer dijat. Roll Eyes
Ezt valamiféle "bizonyítvánnyal" szokták jellemezni.  Cool
Nem jut most az eszembe milyen is, de asszem nem a gazdagsággal van kapcsolatban.  Roll Eyes
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #28966 Dátum: 2010 Október 23, 20:16:13 »

valami hiba van a rendszerben, mert ezzel az első szótól az utolsóig egyetértek.
naja

Oldalak: 1 ... 375 376 377 378 379 [380] 381 382 383 384 385 ... 1105
Nyomtatás

Ugrás: