www.bogarhatu.hu
- ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk,
Vendég
. Kérlek
jelentkezz be
vagy
regisztrálj
.
Nem érkezett meg az
aktiváló e-mail?
2025 Július 13, 01:26:04
1 óra
1 nap
1 hét
1 hónap
Mindig
Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:
Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921214
Hozzaszólás
218
Témában írta
1614
Felhasználó
Legújabb tag:
mickilangelo
www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
>
Hová tartozol?
>
Népautós fórumok
> Téma:
Öreg, vizes VW-k
Oldalak:
1
...
602
603
604
605
606
[
607
]
608
609
610
611
612
...
936
Szerző
Téma: Öreg, vizes VW-k (Megtekintve 6147677 alkalommal)
Maresz
WWW.BUGGARAGE.HU
Re: Öreg, vizes VW-k
«
Hozzászólás #13171 Dátum:
2008 Október 12, 18:25:57 »
Idézetet írta: Yksz - 2008 Október 12, 16:33:46
Komment?
http://www.hasznaltauto.hu/2452758_volkswagen_jetta_1987
jobb hátsó ív vége rohad....
női tulaj, azt mondta, hogy 2 éve nem volt benne olaj és vezérműszíj csere az mondjuk elég kemény, pláne, úgy hogy ezzel jár nap mint nap munkába...
fűt, kuplung nem csúszik,
váltókulissza rendben van.
.., kormány nem húz...
...Érden van, nem tudom megnézzem-e....
javitó 800.- kb ha rossz
WEBshop
http://retrocarclub.superwebaruhaz.hu/
Ha müszakivizsga vagy zöldkari kell és problémás az élet:06706223882;06706313882
Kedvezméynes kötelező bizti kötése!
Gyári vw audi seat skoda Alkatrészek beszerzése gyors határidővel,postázva
www.retroautoklub.hu
maxi
«
Hozzászólás #13170 Dátum:
2008 Október 12, 16:56:19 »
Idézetet írta: Yksz - 2008 Október 12, 16:33:46
Komment?
női tulaj, azt mondta, hogy 2 éve nem volt benne olaj és vezérműszíj csere az mondjuk elég kemény, pláne, úgy hogy ezzel jár nap mint nap munkába...
fűt, kuplung nem csúszik, váltókulissza rendben van..., kormány nem húz...
200ezeret veszel egy jo kerekpart.
ahoz kepes sokkal jobb
ja es ez nem az a ár kategorias auto amit nagyon karban tartanak. ezt el kell fogadni.
"A vadászat többek szemében a férfiasság, az erő, a hatalom szimbóluma is. A vadászok azt tartják, hogy a vadászaton ismerszik meg, ki milyen ember valójában."
Yksz
«
Hozzászólás #13169 Dátum:
2008 Október 12, 16:33:46 »
Komment?
fűt, kuplung nem csúszik, váltókulissza rendben van..., kormány nem húz...
...Érden van, nem tudom megnézzem-e....
«
Utoljára szerkesztve: 2008 Október 12, 16:55:23 írta Yksz
»
Maresz
WWW.BUGGARAGE.HU
«
Hozzászólás #13168 Dátum:
2008 Október 12, 09:55:29 »
Idézetet írta: lacabug - 2008 Október 12, 09:46:17
van 1 g1 aminek nem rásegitős a főfékhengere,és van 1 fékrásegitős főfékhenger,szerintetek rá lehet dobni a sima főfék helyett??igazából már rajta is van,csak az az aggodalmam,h a szivócsonkon ahová csatlakozik a cső,ott 1 vékony csonk van,amibe kb 6-os furat van.nem lesz ez vékony neki?mert a cső meg jóval vastagabb.nem emléxek hirtelen,h a gyárilag fékrásegitősöknél mekkora a szivócsonk átmérője.
nem ám akkor derül ki,h nem jó ez igy, mikor már le van légtelenitve,meg teljesen össze van rakva.
legalább egy 10es nyilás kéne szerintem de lehet 12es
leégtelenités nem lesz gond csak a rásegitö nem fog müködni..
WEBshop
Ha müszakivizsga vagy zöldkari kell és problémás az élet:06706223882;06706313882
www.retroautoklub.hu
lacabug
«
Hozzászólás #13167 Dátum:
2008 Október 12, 09:46:17 »
van 1 g1 aminek nem rásegitős a főfékhengere,és van 1 fékrásegitős főfékhenger,szerintetek rá lehet dobni a sima főfék helyett??igazából már rajta is van,csak az az aggodalmam,h a szivócsonkon ahová csatlakozik a cső,ott 1 vékony csonk van,amibe kb 6-os furat van.nem lesz ez vékony neki?mert a cső meg jóval vastagabb.nem emléxek hirtelen,h a gyárilag fékrásegitősöknél mekkora a szivócsonk átmérője.
nem ám akkor derül ki,h nem jó ez igy, mikor már le van légtelenitve,meg teljesen össze van rakva.
xoyox
«
Hozzászólás #13166 Dátum:
2008 Október 11, 11:32:02 »
Idézetet írta: Kicsi Nelly - 2008 Október 10, 21:34:41
Engem pár napja megfogott a rendőr a Lupo-val.
Gyanítom, nem lesz túl jó véleményem a magyar rendszerről sem...
ha a jogallast nezzük, igaza lenne !
ezert en is inkabb lepapieroztatom a mar beepitett cuccokat, es ezeket mindenhova be kell irattatni .Pecset-+ alairas
Söt viszem magammal az eredeti / Forgalmi-Typenschen / fenymasolatat, igy majd cumizhat a hatosag
Sok esetben egy-egy Bogartalalkozok kijaratanal allnak es a feltünö kocsikrol szedegetik a rendszamot. lehet az külföldi is !
lasd: evente megrendezesre kerülö VW Golf Parade !
Kicsi Nelly
20/916-72-61
«
Hozzászólás #13165 Dátum:
2008 Október 10, 21:34:41 »
Engem pár napja megfogott a rendőr a Lupo-val.
Kérte a forgalmit, aztán elkezdte:
- matrica ill. motorrendszám nincs bejegyezve
- ületés, MOMO kormány, hátsó és hátsó oldalsó üvegeken fólia nincsenek bejegyezve
- nem gyári alufelnik (megjegyzem Pirellik - VW cikkszámmal) nincsenek bejegyezve
Mindenről odaadtam a műbizonylatokat, erre azt mondta, hogy ez lófasz, mindennek a forgalmiban kell(ene) szerepelni.
Persze jött a duma, hogy ő most milyen kibaszott jó fej, hogy nem veszi le a rendszámot, mert akkor mehetek hatósági műszakira, ami 60ezer és tuti, hogy nem megy át elsőre, meg ilyenek.
Jövő héten beszambázok a közlekedési hatósághoz és beíratom ezeket a dolgokat, akkor majd mesélek.
Gyanítom, nem lesz túl jó véleményem a magyar rendszerről sem...
Mr.Horsepower
Re: Lavina
«
Hozzászólás #13164 Dátum:
2008 Október 10, 16:07:40 »
Idézetet írta: xoyox - 2008 Október 10, 15:53:45
1000.- ert max beleszagolhatsz a kipuffogomba
Kicsit kacimbalnak a kedves Osztrak hatosagok es zart ajtok mogott te szagolgattod azt a kipuffogot..
A legönzetlenebb emberek azok, akik az észt osztják, mert abból adnak, amiből nekik is nagyon kevés van!
http://www.youtube.com/watch?v=AYcLg1m7aI4
xoyox
«
Hozzászólás #13163 Dátum:
2008 Október 10, 15:53:45 »
Idézetet írta: Woodoo - 2008 Október 10, 15:46:00
Itt kuncogok magamban hogy az 1000euros ajanlatom a helyzett fenyeben irealisan magas.
1000.- ert max beleszagolhatsz a kipuffogomba
xoyox
«
Hozzászólás #13162 Dátum:
2008 Október 10, 15:50:14 »
valoban, DE:--hogy mondjam:
egy osztalyba jartunk egy csavoval, ö 3 ev utan innen tovabbment USA-ba januarig volt egy SAJAT Szivkateter cege 2 reszleggel,( Kalif, es Florida ) Vegasban epikezett, Kalif.- ban a cegeben lakott es hetvegen repült haza...Januarban mindent eladott, epp ma irt emilt
Mindezt OTT. es SIMAN elerte...1985 töl.
En : 4 iparengedellyel, es ujra kellett vizsgaznom,
kb 18-20 evig szivatott a Kereskedelmi Kamara, ( mire feljelentettem es Birosagon voltunk ! kartalanitottak olyannyira, hogy amennyii ideig tulfizetesem volt annyi ideig nem kell Kenyszer tagdijat fizetnem ! ) , egy sajat talalmannyal, semmire nem vittem !
Itt a Bogar esete, allando a retteges egy szelesebb kerek, egy piros belülre szerelt feklampa miatt !, regen abbahagytam a harley szerelest ezek miatt !
Undorra valt az egesz, kinyitom a TV-t folyik a sramli zene, a sör, az agymosas, a degeneralt Joletben megment 4 millio baromnak. / a többi nigger, meg Jugo, meg zsido, meg arab, stb /
ha valaha ujra kezdenem, USA !
Szabad iparai lehetösegek, akkora lehetösegeid vannak, amekkora a penztarcad !
Korlatozas nincs, mutasd meg mit tudsz.
bankok becsödölnek? Lathatod itt is
de ott hamarabb fel is allnak ! Itt meg ragodnak honapokig, amikor USA mar reg odebblepett !
tehat meg mindig USA az, ahol kibontakozhatsz !
masodszor: Europa annyira elöregedett, hogy 30 ev mulva egy Muzeum leszünk !
1.25-höz a Moslem 25 ev alatti Fiatalsag aranya velünk szemben.
Itt 1,3, ott 3,2 az ujszülöttek aranya !
tehat 1 Millio europaira 25 Millio Moslem / 25 ev alatti fiatal / kerül !
Europanak hamarosan vege, nincs aki fizesse a felujitasokat, eltartsa az öregeket , javitson, fejlesszen, kesz....
nem ragozom
faszom Austriaval is idönkent kivan.
( Igaz Magyarban sem szeretnek elni ) ami hirek onnan jönnek az hihetetlen !
Mr.Horsepower
«
Hozzászólás #13161 Dátum:
2008 Október 10, 15:46:00 »
Idézetet írta: xoyox - 2008 Október 10, 14:36:44
jaja.most kivarom szerdan jön a mernök, mit lehet es mit nem, nem tudok mit csinalni, de igy is eletveszelyes minden, mert a szamok / elmagyarazta / nem pressel, egyvonalban- hanem kezzel vannak belevarazsolva
)
eladnam de az uj tulajt fel kell homalyositani a tenyekröl, es ala kell iratni vele, hogy tudomasa van, , azt meg nem vallaja senki, tehat ÖDI = Örök Darab !
meg letojjak,de atvinni, csak akkor szeretnem, ha nyugdijba m,ehetnek . . .arra meg ott is minden megvaltozik. . . . de itt meg nem mehetek külföldi rendzsammal, mert az ev nagy szazalekat itt töltöm, asszem 300 nap a hatar - valahogy igy -regen a 356 miatt annakidejen e -miatt is harcoltam...
erre meg vigyazz azok k..szott komolyan vesznek minden kihagast !
Itt kuncogok magamban hogy az 1000euros ajanlatom a helyzett fenyeben irealisan magas.
A legönzetlenebb emberek azok, akik az észt osztják, mert abból adnak, amiből nekik is nagyon kevés van!
NGA
«
Hozzászólás #13160 Dátum:
2008 Október 10, 15:13:43 »
Idézetet írta: xoyox - 2008 Október 10, 14:36:44
...
Idézek egy cikkből :-)
A világ újkori történelmének legcsúnyább fekélye az a folyamat, amelynek mentén Amerika 1-ből Amerika 2 lett. A világ legszabadabb, legizgalmasabb, legkreatívabb helyéből, az igazi férfiak, jó nők és korlátalan lehetőségek hazájából szomorú, paranoiás, reszketeg, gyáva dagadékok öregedő állama.
Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az 1970-es Dodge Charger valószínűleg 1969 elején összekalapált tévéhirdetése. Lóerők, zaj, Hurst-váltó - ezek a vezérelvek. Szó sem esik nullemisszióról, úttartásról, balesetbiztonságról - told a verdát bazmeg, nyomd meg az összes pipit, akit érsz, lépj le attól a sipítozó, kockafejű szörnyetegtől, aki egy óvatlan pillanatban a feleséged lett. Nini, még apróbetűs jogi szövegek sincsenek a képernyő alján arról, hogy a forró kipufogócsövet tilos szexuális segédeszköznek használni, mert megégeti a belső szerveidet. Kéjes lehetett akkor amerikainak lenni.
Szomorú, hogy éppen azok a vagány férfiak és dögös csajok tették ilyen szottyadt, steril hellyé Amerikát, akik miatt olyan jó hely volt negyven évvel ezelőtt. Csak a világuralmi vágyak maradtak. Some things never change.
:-)
xoyox
«
Hozzászólás #13159 Dátum:
2008 Október 10, 14:36:44 »
Idézetet írta: Woodoo - 2008 Október 10, 13:13:37
Mondom szepen add el. Vagy hozd at Magyarorszagra es akar OT vizsgad lehet igy ahogy van pici penzert.
jaja.most kivarom szerdan jön a mernök, mit lehet es mit nem, nem tudok mit csinalni, de igy is eletveszelyes minden, mert a szamok / elmagyarazta / nem pressel, egyvonalban- hanem kezzel vannak belevarazsolva
)
eladnam de az uj tulajt fel kell homalyositani a tenyekröl, es ala kell iratni vele, hogy tudomasa van, , azt meg nem vallaja senki, tehat ÖDI = Örök Darab !
Idézetet írta: NGA - 2008 Október 10, 13:09:26
Látod, ez Mo-on kompletten a vizsgadijjal kb 100 euro :-) És letojják, hogy mi van :-)
meg letojjak,de atvinni, csak akkor szeretnem, ha nyugdijba m,ehetnek . . .arra meg ott is minden megvaltozik. . . . de itt meg nem mehetek külföldi rendzsammal, mert az ev nagy szazalekat itt töltöm, asszem 300 nap a hatar - valahogy igy -regen a 356 miatt annakidejen e -miatt is harcoltam...
Idézetet írta: Aircult - 2008 Október 10, 13:12:53
sajnos muszaj,igy is necces ez az ev,mert epphogy nem cseszek ra,ugyanis amerikaban egy evben maximum 6 honapot lehet az ember osszesen,par napon belul leszek,de nem sokkal...
«
Utoljára szerkesztve: 2008 Október 10, 14:39:37 írta xoyox
»
Mr.Horsepower
«
Hozzászólás #13158 Dátum:
2008 Október 10, 13:13:37 »
Idézetet írta: xoyox - 2008 Október 10, 12:30:52
hi
ma jöttem vissza, voltam Szekinel is Kedd este, Lacival feküdtek egy ottani Bogar alatt
)
Ma reggel elvittem a Bogarat egy itteni ceghez, aki azonnal atlatta a helyzetet, összeirtam neki mit szeretnek hivatalossa tenni
Helyböl mondta a tenyeket- kibaszott komplikalt amugy - szerdan jön hozza egy mernök, aki majd megirja amit lehet.
5 Spok Alu fellnit 205-öset nem engednek
(
tehat fellni kizarva.
Kormany se megy LUISI, csak MOMO, es kell mindenhol az energia elnyelö racsozat ...merev Nabe ( kormany alatti vastag baszas, amit a riznire csavarsz ) az sem, csak a racsozott, energia elnyelö . . .
Az elsö fekek semmiesetre sem, ez a CSP altal forgalmazott, egy Holland talalmany, de nem magaval a fekkel lenne baj, hanem a fekek harmoniajaval, erö eltolodasaval, elsö hatso erök egyensulyba hozasaval. ...ha erted
)
Belül hatso feklampa sem lehet a tükrözödes miatt, AZONNAL levehetik a rendszamot egy ilyen bagatell szarsag miatt !
elsö lampa tul melyre került az ültetes miatt, emelni kell !
((( beszaras !
amin nem akadt ki az a torzios tengely volt egyedül....
ahhhhh
nem lesz egyszerü, ez nem USA , ahol azt csinalsz amit akarsz ---HOT ROD vagy 1000 Lovas Corvette ,---
baszni bele, szol a zene . . .
Hülye vagy ha hazajössz onnan !
Mondom szepen add el. Vagy hozd at Magyarorszagra es akar OT vizsgad lehet igy ahogy van pici penzert.
Bripery
www.elitevwclub.hu
«
Hozzászólás #13157 Dátum:
2008 Október 10, 13:12:53 »
sajnos muszaj,igy is necces ez az ev,mert epphogy nem cseszek ra,ugyanis amerikaban egy evben maximum 6 honapot lehet az ember osszesen,par napon belul leszek,de nem sokkal...
www.elitevwclub.hu
1982 Porsche 931 (924 Turbo)
2021 VW Golf GTE
Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
NGA
«
Hozzászólás #13156 Dátum:
2008 Október 10, 13:09:26 »
hi
ma jöttem vissza, voltam Szekinel is Kedd este, Lacival feküdtek egy ottani Bogar alatt
)
Ma reggel elvittem a Bogarat egy itteni ceghez, aki azonnal atlatta a helyzetet, összeirtam neki mit szeretnek hivatalossa tenni
Helyböl mondta a tenyeket- kibaszott komplikalt amugy - szerdan jön hozza egy mernök, aki majd megirja amit lehet.
(
tehat fellni kizarva.
Kormany se megy LUISI, csak MOMO, es kell mindenhol az energia elnyelö racsozat ...merev Nabe ( kormany alatti vastag baszas, amit a riznire csavarsz ) az sem, csak a racsozott, energia elnyelö . . .
Az elsö fekek semmiesetre sem, ez a CSP altal forgalmazott, egy Holland talalmany, de nem magaval a fekkel lenne baj, hanem a fekek harmoniajaval, erö eltolodasaval, elsö hatso erök egyensulyba hozasaval. ...ha erted
)
Belül hatso feklampa sem lehet a tükrözödes miatt, AZONNAL levehetik a rendszamot egy ilyen bagatell szarsag miatt !
((( beszaras !
ahhhhh
nem lesz egyszerü, ez nem USA , ahol azt csinalsz amit akarsz ---HOT ROD vagy 1000 Lovas Corvette ,---
Látod, ez Mo-on kompletten a vizsgadijjal kb 100 euro :-) És letojják, hogy mi van :-)
xoyox
Lavina
«
Hozzászólás #13155 Dátum:
2008 Október 10, 12:30:52 »
Idézetet írta: Aircult - 2008 Október 07, 12:40:16
ertem...mas helyen meg sem probalod?hatha nem kotozkodnek annyit...
hi
)
(
tehat fellni kizarva.
)
((( beszaras !
ahhhhh
RNIE
«
Hozzászólás #13154 Dátum:
2008 Október 09, 09:37:53 »
Idézetet írta: Pityubácsi - 2008 Október 08, 13:55:58
a pöcsszőrötöket fazonra vágjátok vagy csak szimplán kopaszra?
montam én hogy búza
Maresz
WWW.BUGGARAGE.HU
«
Hozzászólás #13153 Dátum:
2008 Október 08, 22:09:10 »
Idézetet írta: BigBug - 2008 Október 08, 21:50:20
ismerjük az autóidat . minek írtad körül
nem enyim én csak tárolom kéket
WEBshop
www.retroautoklub.hu
Rulezka
«
Hozzászólás #13152 Dátum:
2008 Október 08, 21:50:39 »
Idézetet írta: Maresz - 2008 Október 07, 20:01:59
na igy néz ki most téli kerékkel és egyenlöre sima futómüvel(80-60)
tavaszal bbs 165-45 és gewinde be!
<beszúrt kép törölve>
<beszúrt kép törölve>
<beszúrt kép törölve>
<beszúrt kép törölve>
bele meg kilincsek ablaktörlökarok még hátra.....
odaverős egy gép lett belőle!
gratula!
BigBug
«
Hozzászólás #13151 Dátum:
2008 Október 08, 21:50:20 »
Idézetet írta: Maresz - 2008 Október 08, 17:29:36
na megint van 2golf mondom paramétereket
-magyar.
barna csunya 1,6td gti váltóval müködik papirja jó, eredeti motorszám blokba csomitartóba:D
még 1év msüzaki (aszem) ideiglenes kivonva
van hozzá egy kék nagyablakos szép belsövel 1,8 8v volt oszták
kb 1napos laktos munka meghuzták 1 helyen tank beöntö felfogató csvar veltört(ebbe már motor nincs vált tank nincs) 54km van bodéba
van alatta 1 garnitura porsche c2 500km futot gumikkal hr közbetétel alatta
csak együtt 320e a 2db
ismerjük az autóidat . minek írtad körül
sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....
ui: ha nagy leszek, transportert veszek...........
Maresz
WWW.BUGGARAGE.HU
«
Hozzászólás #13150 Dátum:
2008 Október 08, 17:29:36 »
na megint van 2golf mondom paramétereket
-magyar.
barna csunya 1,6td gti váltóval müködik papirja jó, eredeti motorszám blokba csomitartóba:D
még 1év msüzaki (aszem) ideiglenes kivonva
van hozzá egy kék nagyablakos szép belsövel 1,8 8v volt oszták
kb 1napos laktos munka meghuzták 1 helyen tank beöntö felfogató csvar veltört(ebbe már motor nincs vált tank nincs) 54km van bodéba
van alatta 1 garnitura porsche c2 500km futot gumikkal hr közbetétel alatta
csak együtt 320e a 2db
WEBshop
www.retroautoklub.hu
wob974
«
Hozzászólás #13149 Dátum:
2008 Október 08, 16:17:29 »
de tényleg, most nem kurvamindegy az ülés színe?
úgyis előre bámulsz, kifelé a szélvédőn.
amikor ki/be szállsz, az a 2x3 mp meg le van szarva.
Mikor hogy.
Vegyetek VW modelleket!:
https://picasaweb.google.com/wob974/EladoVWModellekForSale
Képek:
https://picasaweb.google.com/wob1974
Videók:
http://www.youtube.com/user/wob974#g/u
kipe
«
Hozzászólás #13148 Dátum:
2008 Október 08, 14:48:34 »
Idézetet írta: Süni - 2008 Október 08, 07:34:56
ez tecc :
http://www.duen.hu/hirdetes.php?o=hir_resz&hirkod=f296d1c787f996ea01d3717d751e8ed5&s=4601
ott hátul,az a HY busz,na az tecc
OFF vége
[a csatolmányt egy admin törölte]
http://car-tarsak.blogspot.com/
Varázsló
Low Fast -többet forog, jobban pörög
«
Hozzászólás #13147 Dátum:
2008 Október 08, 13:57:19 »
csak a tudat, vazzeg, a tudat!
(én kopaszra.
)
Stuntmanus
VW 1302 S
http://oettingertsv.blogspot.com/
"Már nem vagyok annyira fiatal, hogy mindenre azonnal tudjam a választ."
Pityubacsi
«
Hozzászólás #13146 Dátum:
2008 Október 08, 13:55:58 »
flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
wob974
«
Hozzászólás #13145 Dátum:
2008 Október 08, 13:31:45 »
Idézetet írta: NGA - 2008 Október 08, 09:58:29
Na én is pont ezért nem cseréltem ki az üléseimet, hanem 1 évig kerestem pont ugyanolyat, mint ami volt is benne. Az ajtókárpit, és az ülés csak együtt szép. Annál rondább meg nincs, amikor az első és a hátsó ülések is különböznek, plusz az ajtókárpit még csak nem is hasonló. Kb olyan, mint amikor belebarkácsolják a G3 üléseket a G2-be, és még büszkék is rá.
Hát az enyém most ilyen. Sajna.
És ilyen is marad mert jövöre eladom.
Úgyhogy nem variálok már vele, ha maradt volna akkor persze összefésültem volna az üléseket meg a kárpitot.
Vegyetek VW modelleket!:
Képek:
Videók:
gsattila
«
Hozzászólás #13144 Dátum:
2008 Október 08, 13:26:12 »
Hogy ti milyen finnyásak vagytok. Botticelli: Vénusz születése az szép. De egy üléskárpitról így beszélni....
NGA
«
Hozzászólás #13143 Dátum:
2008 Október 08, 09:58:29 »
Idézetet írta: Stuntmanus - 2008 Október 08, 09:40:54
Az a bajom ezekkel, hogy ordít róla, hogy az ülés nem belevaló, nem "passzol" a többi kárpittal.
Tegnap éppen ezen vitáztam egy figurával, amikor mondtam, hogy az üléseimbe a kárpitos építette bele a gyári fűtőszálat, erre azt mondta, hogy hülye vagyok, mert tudott volna bőr sportülést gyárilag fűtőszállal ugyanannyiért... És nem értette meg, hogy a szürke, teljesen hibátlan utastérben hogy nézne ki egy fekete bőrülés...azt hajtogatta, hogy a kormány és a műszerfal is fekete...
Feladtam az elmagyarázást.
Na én is pont ezért nem cseréltem ki az üléseimet, hanem 1 évig kerestem pont ugyanolyat, mint ami volt is benne. Az ajtókárpit, és az ülés csak együtt szép. Annál rondább meg nincs, amikor az első és a hátsó ülések is különböznek, plusz az ajtókárpit még csak nem is hasonló. Kb olyan, mint amikor belebarkácsolják a G3 üléseket a G2-be, és még büszkék is rá.
Varázsló
«
Hozzászólás #13142 Dátum:
2008 Október 08, 09:40:54 »
ez tecc :
http://www.duen.hu/hirdetes.php?o=hir_resz&hirkod=f296d1c787f996ea01d3717d751e8ed5&s=4601
Az a bajom ezekkel, hogy ordít róla, hogy az ülés nem belevaló, nem "passzol" a többi kárpittal.
Tegnap éppen ezen vitáztam egy figurával, amikor mondtam, hogy az üléseimbe a kárpitos építette bele a gyári fűtőszálat, erre azt mondta, hogy hülye vagyok, mert tudott volna bőr sportülést gyárilag fűtőszállal ugyanannyiért... És nem értette meg, hogy a szürke, teljesen hibátlan utastérben hogy nézne ki egy fekete bőrülés...azt hajtogatta, hogy a kormány és a műszerfal is fekete...
Feladtam az elmagyarázást.
Stuntmanus
VW 1302 S
wob974
«
Hozzászólás #13141 Dátum:
2008 Október 08, 08:56:57 »
Nemtom.
Így születtem.
Vegyetek VW modelleket!:
Képek:
Videók:
Süni
«
Hozzászólás #13140 Dátum:
2008 Október 08, 08:40:39 »
Idézetet írta: wob974 - 2008 Október 08, 08:34:29
Ezt csak mondod.
Most mé vagy ilyen ?
wob974
«
Hozzászólás #13139 Dátum:
2008 Október 08, 08:34:29 »
Ezt csak mondod.
Vegyetek VW modelleket!:
Képek:
Videók:
Süni
«
Hozzászólás #13138 Dátum:
2008 Október 08, 08:31:45 »
Vót nekem ilyenem ám !
Spike
«
Hozzászólás #13137 Dátum:
2008 Október 08, 08:14:56 »
ez tecc :
hú ez nekem is (de a háttérben se rossz a citroen) remélem arra költi az árát
"Az erő igazság nélkül erőszak, az igazság erő nélkül tehetetlenség." (M.Oyama)
Süni
«
Hozzászólás #13136 Dátum:
2008 Október 08, 07:34:56 »
ez tecc :
BigBug
«
Hozzászólás #13135 Dátum:
2008 Október 07, 23:05:39 »
Idézetet írta: Mákos - 2008 Október 07, 22:25:02
miaz a komfortindex ? mutatja épp mennyire kényelmes az utazás ?
kurvakönnyű megszokni csak az a gond vele hogy attól kezdve minden autóban azt hiszem
úgy működik és gyakorlatilag index nélkül közlekedek
a lényege annyi ,hogy csak megpöccinted valamelyik irányba és indexel ötöt, nem kell kattanásig nyomni
sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....
ui: ha nagy leszek, transportert veszek...........
gsattila
«
Hozzászólás #13134 Dátum:
2008 Október 07, 22:38:57 »
Kacsint az út szélén a macákra.
Idézetet írta: Mákos - 2008 Október 07, 22:25:02
Mákos
«
Hozzászólás #13133 Dátum:
2008 Október 07, 22:25:02 »
Idézetet írta: Stuntmanus - 2008 Október 07, 20:09:53
Én meg komfortindexet és ülésfűtést szereltem a Passatba.
Mindkettő gyári Umrüstsatz volt.
VW 1300
BMW 525i e34 touring
...az egyik általában működik : ))
Varázsló
«
Hozzászólás #13132 Dátum:
2008 Október 07, 21:24:25 »
Idézetet írta: cdrw - 2008 Október 07, 21:13:50
ez egy igazi nagy magyar sport!!
az ora csavargatas szinte mar alapnak szamit, es ez alol nincs sok kivetel
neha megnezem a weltautos vasakat a VW kereskedesekbe, es szomoru latni a fenyeskormanyos 110eKm-es csodagepeket
szanalmas, hogy ezt a magyar VW kereskedok megengedhetik maguknak
aki hasznalt vasat vesz, sokkal jobban jar ha dieselnel evente szoroz minimum 30eKm-el, benzinesnel meg minimum 20eKm-el, de ennel sokkal tobbet is mennek autok evente... cegesekrol ne is beszeljunk
3 eves, 300eKm-es vasak is vannak, nem is keves...
Sajnos ez a szoci korból jött, mert akkor a Ladák 150e km-nél meghasaltak. Aztán a nép ehhez volt szokva és nem mert megvenni egy Golfot, amiben 190e km volt. => jött az óracsavargatás.
Egyébként a 80-as években "nyugaton" sem voltak hülyék, aki 1.6D-t vett az ment vele rendesen. Kevés kivétellel már az első tulaj belerakott 200-300e km-t. Különben miért vett volna zajos, lassú dízelt? Nem mindenki olyan hülye, mint én, hogy szereti a dízelt.
Stuntmanus
VW 1302 S
Oldalak:
1
...
602
603
604
605
606