www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 28, 21:23:23

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921226 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 26 27 28 29 30 [31] 32 33 34 35 36 ... 299
Nyomtatás
Szerző Téma: BlackP  (Megtekintve 3052200 alkalommal)
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #10759 Dátum: 2014 November 07, 07:25:06 »

tudtál nem is tudod milyen sokat . most a következő projektem már csak pár mini usb-s autós tőtikét beszerezni de legalább egyet . röhejesek ezek az okostelefonok ... sosem volt nekem ilyenem mindig is elleneztem de mióta észrevettem h még az aktív kollégáim is folyton kummantanak rajta muszáj volt egyet kérnem az előfizetésemhez .... évek óta a samsung víz ütés porálló cuccait nyúzom nagy megelégedésemre . kaptam egy sony z-t viszont nem telt el 20 perc a használatbavétel során és már összekarcoltam a koszos kezemmel . (hol kapok fóliát minőségit jót olcsón ? ) meg valami páncél brutál katonai túlélőkoporsó tok kell még neki mert 2óra használat után remegve raktam össze nagyméretűre a mikro sim kártyát s dugtam vissza az ütött kopott vizes szaros dzsuvás samsung vízálló nyomógombos oldschoolomba ...

Hol kapok melyik  kínai oldalon érdemes nézelődnöm vásárolnom vagy ebay esetleg itthon sokáfásan valami extrabitangvastag erús vagány golyóálló tokot ennek a sz..rnak ? meg töltőt fóliát stb..

ja és h értse mindenki vizuálisan mutatom nekem ilyen volt s most ilyen lett :
<beszúrt kép törölve>
<beszúrt kép törölve>

Huhhh... Év eleje óta használom a Z1-em, de még nem nagyon volt vele gondom, pedig építkezéskre is járok ki, ott kell vele fotóznom dolgokat, nem mindig patyolat tisztaságban, stb... de még különösebb karcot nem vettem észre rajta...
Bár úgy tudom, hogy alapból is fóliás a kijelzője, mert ha leveszed, akkor a Sony feliratnak is annyi, mert az a fólián van... hátul már nem, mert ott az üvegen van...
De hasznos lehet az biztos, egy ilyen fólia...

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015
Nem elérhető abes

« Hozzászólás #10758 Dátum: 2014 November 07, 02:01:01 »

Hú ezt én is köszönöm.
Nem elérhető Spike

« Hozzászólás #10757 Dátum: 2014 November 07, 00:18:13 »

http://www.ebay.com/itm/0-26MM-9H-Real-Temperated-Glass-Screen-Protector-Film-for-SONY-XPERIA-Z2-/311159976077?pt=US_Cell_Phone_Screen_Protectors&hash=item487294708d

Filleres tetel, 9H kemenysegu edzett uveg. Az en telefonomon is ilyen van, multkor egy sorozos-baratkozos partin korbeadtam, hogy mindenki megprobalhatja megkarcolni/megrepeszteni dragakovek kivetelevel barmivel, nem sikerult nekik. Probaltak penzermekkel, kulcsokkal, rajzszoggel es meg egy koromcsippentovel is. Teljesen karcmentes, mikrokarcok sincsenek.

Youtubeon is van egy csomo video, nezd meg!

Pl:
https://www.youtube.com/watch?v=QFwt5-TUJoM
tinydeal a barátom lett Smiley creditemet meg le is nulláztam a bankártyámon egy csomó kari ajándékra Smiley

"Az erő igazság nélkül erőszak, az igazság erő nélkül tehetetlenség." (M.Oyama)
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #10756 Dátum: 2014 November 06, 23:32:13 »

hol kapok fóliát minőségit jót olcsón ?

http://www.ebay.com/itm/0-26MM-9H-Real-Temperated-Glass-Screen-Protector-Film-for-SONY-XPERIA-Z2-/311159976077?pt=US_Cell_Phone_Screen_Protectors&hash=item487294708d

Filleres tetel, 9H kemenysegu edzett uveg. Az en telefonomon is ilyen van, multkor egy sorozos-baratkozos partin korbeadtam, hogy mindenki megprobalhatja megkarcolni/megrepeszteni dragakovek kivetelevel barmivel, nem sikerult nekik. Probaltak penzermekkel, kulcsokkal, rajzszoggel es meg egy koromcsippentovel is. Teljesen karcmentes, mikrokarcok sincsenek.

Youtubeon is van egy csomo video, nezd meg!

Pl:
https://www.youtube.com/watch?v=QFwt5-TUJoM

Buzi, aki fékez! :-)))
Nem elérhető Spike

« Hozzászólás #10755 Dátum: 2014 November 06, 23:20:31 »

nincs mit, orulok, hogy tudtam segiteni
tudtál nem is tudod milyen sokat . most a következő projektem már csak pár mini usb-s autós tőtikét beszerezni de legalább egyet . röhejesek ezek az okostelefonok ... sosem volt nekem ilyenem mindig is elleneztem de mióta észrevettem h még az aktív kollégáim is folyton kummantanak rajta muszáj volt egyet kérnem az előfizetésemhez .... évek óta a samsung víz ütés porálló cuccait nyúzom nagy megelégedésemre . kaptam egy sony z-t viszont nem telt el 20 perc a használatbavétel során és már összekarcoltam a koszos kezemmel . (hol kapok fóliát minőségit jót olcsón ? ) meg valami páncél brutál katonai túlélőkoporsó tok kell még neki mert 2óra használat után remegve raktam össze nagyméretűre a mikro sim kártyát s dugtam vissza az ütött kopott vizes szaros dzsuvás samsung vízálló nyomógombos oldschoolomba ...

Hol kapok melyik  kínai oldalon érdemes nézelődnöm vásárolnom vagy ebay esetleg itthon sokáfásan valami extrabitangvastag erús vagány golyóálló tokot ennek a sz..rnak ? meg töltőt fóliát stb..

ja és h értse mindenki vizuálisan mutatom nekem ilyen volt s most ilyen lett :

"Az erő igazság nélkül erőszak, az igazság erő nélkül tehetetlenség." (M.Oyama)
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #10754 Dátum: 2014 Október 29, 14:33:52 »

na, én kint voltam a mai tüntetésen, békés, nagy tömeg, de úgy tényleg nagy (a vége bőven nem látszik, az még a hidat sem látja. már vége volt a rendezvénynek, mikor én még csak odafelé mentem):

video gyorsítva

reuters hír

<beszúrt kép törölve>

Kezfogas

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #10753 Dátum: 2014 Október 28, 22:49:57 »

na, én kint voltam a mai tüntetésen, békés, nagy tömeg, de úgy tényleg nagy (a vége bőven nem látszik, az még a hidat sem látja. már vége volt a rendezvénynek, mikor én még csak odafelé mentem):

video gyorsítva

reuters hír

« Utoljára szerkesztve: 2014 Október 28, 22:56:27 írta BlackP »

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető Zoli

« Hozzászólás #10752 Dátum: 2014 Október 15, 11:53:20 »

Nyomtató tulajdonságain belül keresd, valahová jól eldugják, hogy vegyél színes patront is.  Tongue
Mondom, azon belül megtaláltam a -3-dik szinten a Speciális beállítások gomb alatt. A nyomtatás előtt előugró beállítási ablakban nem jön elő, csak a vezérlőpult/nyomtatók/stb. cuccban.

Nem elérhető abes

« Hozzászólás #10751 Dátum: 2014 Október 15, 11:47:42 »

Speciálisban volt egy "Csak fekete árnyalatok" pipa. Utána jelezte, hogy üres a sárga, de nyomtatott.
Nyomtató tulajdonságain belül keresd, valahová jól eldugják, hogy vegyél színes patront is.  Tongue
Nem elérhető Zoli

« Hozzászólás #10750 Dátum: 2014 Október 15, 11:42:43 »

nem ismerem a nyomtatot, nem tudom. Lehet a sajat szoftvereben, vagy magan a nyomtaton.
Speciálisban volt egy "Csak fekete árnyalatok" pipa. Utána jelezte, hogy üres a sárga, de nyomtatott.

Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #10749 Dátum: 2014 Október 15, 11:40:43 »

F/F nyomtatásnál is fogyasztják a színes tintát - állítólag - hogy be ne száradjon. Én akkor jöttem rá, mikor nagyítóval néztem egy fényképet.

Valaki mondja már meg, hogy fekete-fehér szöveg nyomtatásánál miért a sárga tinta fogy ki? A nagy fekete meg tele van. 
És itt meg is állt! Canon IP7520 vagymiafaszom.
Be volt pipálva a szürke árnyalat, úgy sem akarja. Pdf
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #10748 Dátum: 2014 Október 15, 11:22:46 »

Ha bepipálom, hogy szürke skálás nyomtatás az nem elég? Nem találtam más opciót. Mit keressek?
nem ismerem a nyomtatot, nem tudom. Lehet a sajat szoftvereben, vagy magan a nyomtaton.

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető Zoli

« Hozzászólás #10747 Dátum: 2014 Október 15, 09:10:46 »

rosszul van beallitva a nyomtato es a szinesbol keveri ki a ff oldalakat is.
Ha bepipálom, hogy szürke skálás nyomtatás az nem elég? Nem találtam más opciót. Mit keressek?

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #10746 Dátum: 2014 Október 15, 06:56:19 »

Valaki mondja már meg, hogy fekete-fehér szöveg nyomtatásánál miért a sárga tinta fogy ki? A nagy fekete meg tele van. 
rosszul van beallitva a nyomtato es a szinesbol keveri ki a ff oldalakat is.

Nem elérhető Zoli

« Hozzászólás #10745 Dátum: 2014 Október 15, 00:55:39 »

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #10744 Dátum: 2014 Október 12, 20:26:44 »

na, hétvégén volt időm foglalkozni a bogárral, az első nyikorgás eltűnt nyomtalanul, szóval ott nem jutottam előrébb. a váltókart sikerült normálisabban berakni, nem kell már keresni a fokozatokat, kezdem megszeretni. meg egy fűtéscsövet raktam helyre, kiegészítve a motorburkolatot néhány hiányzó csavarral. soha nagyobb gondokat.

ezt meg nemrég fényképeztem, nagyon menő  Grin :

Rulezka
« Hozzászólás #10743 Dátum: 2014 Október 02, 20:39:53 »

...
bedugtam a harmadik gépbe, ezen még sosem volt korábban. felismerte, de nem hagytam hogy a leszedje a friss drivert a netről. használja csak ami a winben van beépítve. ÉS ÍGY MOST JÓ  Grin
...
ennyi Wink
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #10742 Dátum: 2014 Október 02, 17:01:33 »

úú, basszus. volt egy sejtésem..
bedugtam a harmadik gépbe, ezen még sosem volt korábban. felismerte, de nem hagytam hogy a leszedje a friss drivert a netről. használja csak ami a winben van beépítve. ÉS ÍGY MOST JÓ  Grin
hát basszus ezt a bénázást Lips Sealed
köszönöm, egyelőre úgy néz ki megoldódott és csak szoftver gond volt.

na, lényeg, hogy jó

Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #10741 Dátum: 2014 Október 02, 17:00:49 »

úú, basszus. volt egy sejtésem..
hát basszus ezt a bénázást Lips Sealed

eléggé vezérlőpanelnek (vagy az azon lévő memória) tűnik, van otthon valami hasonló nyomim szétszedve, megnézem, hogy 1020-as e, ha igen, abban a fuser volt rossz, a többi asszem jó, szóval talán meg lehet oldani
köszönöm, egyelőre úgy néz ki megoldódott és csak szoftver gond volt.
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #10740 Dátum: 2014 Október 02, 16:50:46 »

juhú, kinyomtatta a tesztoldalt. már ha ez az. csak párhuzamos vízszintes csíkok. és felül nem hagy margót, alul meg elég nagyot. mintha mellé menne a nyomtatási kép..

ja, azt nem írtam hogy most másik gépbe van már dugva, és korábban a tonert is cseréltem benne, azzal sem változott.

most megint az van, hogy ha elküldöm a tesztoldalt a windowsból, felkészül a nyomtatásra, bemelegít, de aztán semmi. utána meg a ki nem nyomtatott bejegyzést nem tudom a nyoomtatási sorból törölni. írja hogy törlés, de várhatom estig. ha a nyomtatót kikapcsolom, eltűnik a sorból és újra próbálkozhatok valamivel.

kihúztam, eltávolítottam az eszközök közül, másik kábellel másik usbbe bedugtam, feltelepítette magát, de megint csak bemelegít, és nem kezd lapot behúzni. "tesztoldalt" nyomtat a linken írt módon
eléggé vezérlőpanelnek (vagy az azon lévő memória) tűnik, van otthon valami hasonló nyomim szétszedve, megnézem, hogy 1020-as e, ha igen, abban a fuser volt rossz, a többi asszem jó, szóval talán meg lehet oldani

Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #10739 Dátum: 2014 Október 02, 16:48:52 »

http://h30499.www3.hp.com/t5/Printers-LaserJet/how-to-get-test-page-from-laserjet-1020-without-PC/td-p/640119#.VC1eUPl_uvs

próbálj driver nélkül csak a nyomtatóval egy tesztoldalt nyomtatni, ha az kijön, akkor királyság, ha nem jön ki, akkor lehet több dolog a tonertől a laser egységen át a fuserig bármi
juhú, kinyomtatta a tesztoldalt. már ha ez az. csak párhuzamos vízszintes csíkok. és felül nem hagy margót, alul meg elég nagyot. mintha mellé menne a nyomtatási kép..

ja, azt nem írtam hogy most másik gépbe van már dugva, és korábban a tonert is cseréltem benne, azzal sem változott.

most megint az van, hogy ha elküldöm a tesztoldalt a windowsból, felkészül a nyomtatásra, bemelegít, de aztán semmi. utána meg a ki nem nyomtatott bejegyzést nem tudom a nyoomtatási sorból törölni. írja hogy törlés, de várhatom estig. ha a nyomtatót kikapcsolom, eltűnik a sorból és újra próbálkozhatok valamivel.

kihúztam, eltávolítottam az eszközök közül, másik kábellel másik usbbe bedugtam, feltelepítette magát, de megint csak bemelegít, és nem kezd lapot behúzni. "tesztoldalt" nyomtat a linken írt módon
Rulezka
« Hozzászólás #10738 Dátum: 2014 Október 02, 16:36:26 »

ha elolvasnád a linket, vagy rákeresnél a típusra, akkor magad is láthatnád, hogy nincs rajta gomb, ezért linkeltem segítségül leírást. remélem a saját nyomtatóidhoz jobban értesz
általában hphoz írtam mi a trükk
nem néztem
bocs hogy próbáltam ötleteket adni, legközelebb ígérem nem teszem...
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #10737 Dátum: 2014 Október 02, 16:26:32 »

ha elolvasnád a linket, vagy rákeresnél a típusra, akkor magad is láthatnád, hogy nincs rajta gomb, ezért linkeltem segítségül leírást. remélem a saját nyomtatóidhoz jobban értesz
kössz a linket, szedem szét.
 ez volt a  bajom, hogy egy árva gomb sincs rajta
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #10736 Dátum: 2014 Október 02, 16:22:47 »

ha van folytatás gomb a készüléken akkor azt kellene nyomni vagy 5-10 mp-ig a tesztoldalhoz
vagy ha van bekaopcs gomb akkor azt nyomva nyomni a folytatást, esetleg bekapcs + 4x a folytatás gombot

Rulezka
« Hozzászólás #10735 Dátum: 2014 Október 02, 16:20:36 »

http://h30499.www3.hp.com/t5/Printers-LaserJet/how-to-get-test-page-from-laserjet-1020-without-PC/td-p/640119#.VC1eUPl_uvs

próbálj driver nélkül csak a nyomtatóval egy tesztoldalt nyomtatni, ha az kijön, akkor királyság, ha nem jön ki, akkor lehet több dolog a tonertől a laser egységen át a fuserig bármi
ha van folytatás gomb a készüléken akkor azt kellene nyomni vagy 5-10 mp-ig a tesztoldalhoz
vagy ha van bekaopcs gomb akkor azt nyomva nyomni a folytatást, esetleg bekapcs + 4x a folytatás gombot
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #10734 Dátum: 2014 Október 02, 16:19:17 »

Hogy romlanak el a manapság a  kis lézer nyomtatók?

Hp 1020-asunk van
bekapcsol, fel lehet telepíteni, azt írja minden rendben, de nem nyomtat. 2007es, usb-s eddig nem volt baja (persze mind így kezdi jó esetben  Grin). ha felnyitom a fedelet, a windowsban jön a hibaüzenet, hogy fedél nyitva, csukjam le. érzékeli is ha lecsukom, eltűnik a figyelmeztetés. Tisztítást tudok a tulajdonságai közt indítani, papírt felszedi 3 perc alatt átnyomja magán és tésztítást végez. Tehát kapcsolat van, azt gondolom a telepítés jó. De tesztoldalt vagy akármi mást sem hajlandó nyomtatni. Tegnap a nyomtatás elküldésekor még felpörgött ahogy eddig szokott, bemelegíti magát gondolom, de aztán nem csinál semmit..

már kikapcsoltam mindent, az összes régebbi nem használt nyomtatót leszedtem az eszközök közül, újra feltelepítettem, frissítette is webhelyről, HP diagnosztik a nyomtatási sorban talál hibát (mert nem ment el az előző nyomtatás) kijavítja, minden más jó. Ha újra lefuttatom nincs hiba, de tesztoldalt az sem tud nyomtatni

ez manapság a megdöglés tünete? mert mintha még működne.. csakhát mégsem..

Rulezka
« Hozzászólás #10733 Dátum: 2014 Október 02, 16:17:41 »

telepítsd fel egy másik gépre is próbaként
inkább szoftveres hiba lesz ott, vagy lehet hoyg az usb kábel hibás? esetleg nincs usb toldó kábel benne? nekem volt ami usb toldó + usb nyomtató kábellel volt összekötve és azt már nem szerette....

átlagban naponta 5-6 órányit nyomtatózok, ilyesmi hiba nem szokott leni, pedig ez a kb 60 db eszköz mind hp, igaz a legtöbb lanra van kötve

Hp 1020-asunk van
bekapcsol, fel lehet telepíteni, azt írja minden rendben, de nem nyomtat. 2007es, usb-s eddig nem volt baja (persze mind így kezdi jó esetben  Grin). ha felnyitom a fedelet, a windowsban jön a hibaüzenet, hogy fedél nyitva, csukjam le. érzékeli is ha lecsukom, eltűnik a figyelmeztetés. Tisztítást tudok a tulajdonságai közt indítani, papírt felszedi 3 perc alatt átnyomja magán és tésztítást végez. Tehát kapcsolat van, azt gondolom a telepítés jó. De tesztoldalt vagy akármi mást sem hajlandó nyomtatni. Tegnap a nyomtatás elküldésekor még felpörgött ahogy eddig szokott, bemelegíti magát gondolom, de aztán nem csinál semmit..

már kikapcsoltam mindent, az összes régebbi nem használt nyomtatót leszedtem az eszközök közül, újra feltelepítettem, frissítette is webhelyről, HP diagnosztik a nyomtatási sorban talál hibát (mert nem ment el az előző nyomtatás) kijavítja, minden más jó. Ha újra lefuttatom nincs hiba, de tesztoldalt az sem tud nyomtatni

Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #10732 Dátum: 2014 Október 02, 16:13:05 »

Hp 1020-asunk van

Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #10731 Dátum: 2014 Szeptember 30, 09:11:24 »

Kösz.

http://androbit.net/articles/124/android_usb_host_otg_mod_kerdesek_valaszok.html

a lényeg:

Milyen USB perifériák valószínűleg nem működnek?
USB-s hangkártya, hangszóró, mikrofon, MIDI, webkamera, scanner, DVB-T tuner
Nem elérhető abes

« Hozzászólás #10730 Dátum: 2014 Szeptember 30, 00:02:26 »

soha nem adnek ennyit monitorert, barmilyen kepe van...
Mod.: max akkor, ha megkeresi az arat
Smiley én még a 2420-ast használom. A gép ami rá van kötve olcsóbb. Évek (évtizedek alatt) rájöttem, hogy a gép legfontosabb részei ami az emberhez kapcsolódnak. Rossz monitor rontja, fárasztja a szemet. Rossz billentyűzet, egér rongálja a kezeket. Zaj meg a hallást. A proci, memória, stb... sokad rendű.  Wink
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #10729 Dátum: 2014 Szeptember 29, 23:52:56 »

soha nem adnek ennyit monitorert, barmilyen kepe van...
Mod.: max akkor, ha megkeresi az arat

Nem elérhető abes

« Hozzászólás #10728 Dátum: 2014 Szeptember 29, 23:18:15 »

azért az már zsebbenyúlós. szerintem egy 22-es tn is jó az átlagembernek. nyilván egy 24-es ips nem elvetendő, csak dupla annyiba kerül. dvi bemenet a képminőség miatt mondjuk fontos lenne, sok van még sima vga-val
Az, de 1x kell megvenni. https://ipon.hu/webshop/product/benq_vw2430h/292176 pl.
Nem elérhető kormányzoo

redgear.hu

« Hozzászólás #10727 Dátum: 2014 Szeptember 29, 22:45:37 »

azért az már zsebbenyúlós. szerintem egy 22-es tn is jó az átlagembernek. nyilván egy 24-es ips nem elvetendő, csak dupla annyiba kerül. dvi bemenet a képminőség miatt mondjuk fontos lenne, sok van még sima vga-val
kinyomtatom,beviszem a bótba☺
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #10726 Dátum: 2014 Szeptember 29, 22:10:39 »

Az jó, ne TN paneles legyen hanem MVA, VAgy mégjobb az IPS.

Nem elérhető abes

« Hozzászólás #10725 Dátum: 2014 Szeptember 29, 22:07:08 »

ok
Az jó, ne TN paneles legyen hanem MVA, VAgy mégjobb az IPS.
Nem elérhető kormányzoo

redgear.hu

« Hozzászólás #10724 Dátum: 2014 Szeptember 29, 21:45:41 »

semmit. 5ms bőven jó játszani is
ok
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #10723 Dátum: 2014 Szeptember 29, 21:42:26 »

köszönöm van 24 colos 38k-ért, az jó lesz
ez a válaszidő dolog érezhető? 1-2-5ms
pláne ha nem mozgóképet nézek, hanem rajzolok
semmit. 5ms bőven jó játszani is

Nem elérhető kormányzoo

redgear.hu

« Hozzászólás #10722 Dátum: 2014 Szeptember 29, 21:34:12 »

Benq egész jó ár érték arányban. Én is ilyet nyúzok 2 éve. 24 colnál kisebbet ne vegyél.
köszönöm van 24 colos 38k-ért, az jó lesz
ez a válaszidő dolog☺ érezhető? 1-2-5ms
pláne ha nem mozgóképet nézek, hanem rajzolok
Nem elérhető abes

« Hozzászólás #10721 Dátum: 2014 Szeptember 29, 21:22:20 »

köszönöm
keresek monitort 22+ colos körül
Benq egész jó ár érték arányban. Én is ilyet nyúzok 2 éve. 24 colnál kisebbet ne vegyél.
Nem elérhető kormányzoo

redgear.hu

« Hozzászólás #10720 Dátum: 2014 Szeptember 29, 20:17:15 »

most a síkképernyősön mit értünk? LCD, vagy utolsó generációs CRT, aminek már sík volt a képernyője? utóbbit semmiképp nem javaslom monitorként használni, előbbi, ha ki van alakítva vga vagy egyéb pc bemenet, akkor minden további nélkül jó monitornak is, bár a felbontása el szokott maradni a direkt monitoroktól az alsóbb árkategóriában
köszönöm
keresek monitort 22+ colos körül
Oldalak: 1 ... 26 27 28 29 30 [31] 32 33 34 35 36 ... 299
Nyomtatás

Ugrás: