www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2026 Július 21, 20:24:49

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2026. december 31.
921931 Hozzaszólás 218 Témában írta 1620 Felhasználó
Legújabb tag: samlevy0515
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 16 17 18 19 20 [21] 22 23 24 25 26 ... 300
Nyomtatás
Szerző Téma: BlackP  (Megtekintve 4537281 alkalommal)
Nem elérhető Zoli

« Hozzászólás #11186 Dátum: 2015 Október 16, 21:03:51 »

Miért nem világít fixen? Még az is jobb lenne. És mondjuk a win indítás után kikapcsolható lenne az energiagazdálkodási biszbaszok között.

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #11185 Dátum: 2015 Október 16, 20:48:26 »

adott egy billentyű világításos notebook. win8.1 van rajta gyárilag. bekapcsoláskor felvillan a billentyű háttérvilágítás majd elalszik és a windows bejelentkezéskor sem kapcsol be. pedig ugye pont az lenne a lényege, hogy a kód beírásakor világítson. ekkor még a gyorsbillentyűk sem működnek.. aztán amint megvan a jó jelszó és enter, elindul a win és felkapcsol a háttérvilágítás is  Jezusom ...

ez minden gépnél így van és ez a win hibája? van erre valami külső program, tweak, vagy akármi trükk hogy jól működjön? vagy ez a notebook hülye sajtossága (nem hiszem hogy ettől függene, bár kitudja..)?

annyit javítanék, hogy működik a belépési jelsózra várva a funkció billentyűk nagy része, de a bill.világításé és a touchpad kikapcsoláséi nem.
ha biosból nem kapcsolható, vagy nincs rá valami fn kombináció, akkor csak a driver betöltése után fog menni, ami logon után indul el

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #11184 Dátum: 2015 Október 16, 20:31:26 »

adott egy billentyű világításos notebook. win8.1 van rajta gyárilag. bekapcsoláskor felvillan a billentyű háttérvilágítás majd elalszik és a windows bejelentkezéskor sem kapcsol be. pedig ugye pont az lenne a lényege, hogy a kód beírásakor világítson. ekkor még a gyorsbillentyűk sem működnek.. aztán amint megvan a jó jelszó és enter, elindul a win és felkapcsol a háttérvilágítás is  Jezusom ...

ez minden gépnél így van és ez a win hibája? van erre valami külső program, tweak, vagy akármi trükk hogy jól működjön? vagy ez a notebook hülye sajtossága (nem hiszem hogy ettől függene, bár kitudja..)?

annyit javítanék, hogy működik a belépési jelsózra várva a funkció billentyűk nagy része, de a bill.világításé és a touchpad kikapcsoláséi nem.
« Utoljára szerkesztve: 2015 Október 16, 20:36:24 írta Typ117 »
Nem elérhető abes

« Hozzászólás #11183 Dátum: 2015 Október 02, 19:38:21 »

<beszúrt kép törölve>
fekete szombat?  Grin
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #11182 Dátum: 2015 Október 02, 19:19:35 »

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #11181 Dátum: 2015 Október 01, 13:43:32 »

Az miért van, hogy két videokártya van a gépemben? Lenovo g50-80. Valami van a processzorban, ami video-kezelő?
<beszúrt kép törölve>
igen, ezekben az új procikban van beépített "videókártya", ami elég a böngészéshez, és napi feladatok többségéhez.
ha meg valami 3D-s programot futtatsz, meg videót vágsz, vagy játszol akkor kapcsol be a másik. jó esetben alapból a Radeon alvó állapotban van és nem fogyaszt, de ezt magától kezeli, neked nem kell rá figyelni valószínűleg
film lejátszáskor nem tudom melyiket használja
Nem elérhető Zoli

« Hozzászólás #11180 Dátum: 2015 Október 01, 13:10:51 »

Az miért van, hogy két videokártya van a gépemben? Lenovo g50-80. Valami van a processzorban, ami video-kezelő?

Nem elérhető BlackPsenior

« Hozzászólás #11179 Dátum: 2015 Szeptember 23, 20:41:48 »

két macisajt meg némi járdasziget után megállás a kerítésben. közben egy elmü szekrény lebontása, minek köszönhetően nincs villany a fél utcában.

Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #11178 Dátum: 2015 Szeptember 23, 14:17:09 »

Nem, lásd öreg vizes VW-k topik.

rosszul emléksztem.
bár mikor néztem mintha csak egy kép lett volna, de lehet hogy csak a net volt lassú és nem vártam meg, előről meg pólónak tűnt Smiley
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #11177 Dátum: 2015 Szeptember 23, 12:52:44 »

Nem, lásd öreg vizes VW-k topik.

nem pólót vettetek?
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #11176 Dátum: 2015 Szeptember 23, 10:49:28 »

Pl én a jó autókra esküszök, amit itthon is ki lehet fogni. A lupot pl egy hónapja hozták kintről, bepaírozták, aztán megvettük. :-)

nem pólót vettetek?
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #11175 Dátum: 2015 Szeptember 23, 10:39:51 »

Pl én a jó autókra esküszök, amit itthon is ki lehet fogni. A lupot pl egy hónapja hozták kintről, bepaírozták, aztán megvettük. :-)

Persze van aki esküszik a magyarországi autókra, mert azok a tutik.
1303LS
« Hozzászólás #11174 Dátum: 2015 Szeptember 23, 07:31:43 »

kinti kocsit kb mennyi bepapírozni? találtam egy kalkulátort, de ha az igaz, elsírom magam...
Pézsének van (van még?) diesel mondeója eladó.
1303LS
« Hozzászólás #11173 Dátum: 2015 Szeptember 23, 07:30:55 »

kinti kocsit kb mennyi bepapírozni? találtam egy kalkulátort, de ha az igaz, elsírom magam...
Gyakorlatilag a regadóval és a rendszám/forgalmi/törzskönyvvel drágább, mint egy itthoni.
Ennyit a minőségbeli különbség simán megér, hacsak nem osztrák, vagy valami török/arab neppertől van (90% innen lesz  Cheesy)
Persze van aki esküszik a magyarországi autókra, mert azok a tutik.
BobeBaba
« Hozzászólás #11172 Dátum: 2015 Szeptember 22, 23:20:07 »

Attól függ milyen.
Regisztrációs adót itt találod a Melléklet I. részében:
http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=A0300110.TV
Vagyonszerzési illeték meg így:
(kW)   0-3 év   4-8 év   8 év felett
0-40   550 Ft/kW   450 Ft/kW   300 Ft/kW
41-80   650 Ft/kW   550 Ft/kW   450 Ft/kW
81-120   750 Ft/kW   650 Ft/kW   550 Ft/kW
120 felett   850 Ft/kW   750 Ft/kW   650 Ft/kW
De tényleg Harcsár Zsolti a guru. Wink
Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #11171 Dátum: 2015 Szeptember 22, 22:27:17 »

Szerintem igaz. Harcsár Zsolti profi ebben.

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #11170 Dátum: 2015 Szeptember 22, 20:48:58 »

Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #11169 Dátum: 2015 Szeptember 16, 19:06:02 »

- terv: holnap nyugodtabb fejjel ügyfélszolgálat újrafelhívás, apró gondok elővezetés.

A tegnapival együtt végig olvastam.
Mire befejeztem,lefagyott a zinternetem.
Valami virus van itten! Grin

Tóth Zoltán

« Hozzászólás #11168 Dátum: 2015 Szeptember 16, 18:52:47 »

- 2015.09.15 meglepetés: délben telefonhívás. hibajavító időpontkérés. mondok este 6. aszondi: jó, de lehet, hogy később jön, mert más címe is van. de ha véletlen előbb hazaérek, csörgessem meg.
- véletlen előbb hazaértem, hívtam, félóra múlva jött. kérdi mivan? elmesélem. elsőre megértette. ő egy hardveres, szerinte minden ok. hozzá sem nyúlt a cucchoz, mondott 1-2 ötletet, kit is hívjak. aztán el.
- újra ügyfélszolgálat hívás. első élő embertől vezető kérés. őkelme egyből fürgébbé válás, érdeklődés, mintha megértés. másokkal konzultálás, addig én zenehallgatás. már unom. háromnegyed óra múlva ígérés: új mt kód megszüntetés (szankció nélkül! még jó...), régi kódra szolgáltatás átirányítás.
- jelen pillanatban ip tévé nézés, más semmi. analóg teló még mén. ember mondás: nekem semmi tennivalás, várás telefonhívásra. aztán minden helyreáll, még a hétvége előtt.
- várás.
- 2015.09.16  14:45-kor sms kapás: hívjak fel egy 80-as számot szerződésmegszüntetés okán
- 14:50-kor felhívás, ügyéntézőre várás. mt szám nemtudás miatt (otthon van, fejből még nem megy) személyes adatokkal sikeres azonosítás. kérdés: mit akarok felmondani. mondok azt, amit aug.18-án kötöttem. aszondi: látom, hogy két szerződés van, de mindkettő régi (???), ráadásul egyiken sincs megszüntetési igény. (akkor miért is kaptam az smst??) javaslat: otthonról hívjam újra, az mt számok fölényes tudásával.
- este folytatás
- hazaérés, régi telefon próbálás. vonal nemadás, amolyan foglaltjelzés. jó jel!
- modem rutinból újraindítás. bootolás után két új lámpavilágítás: tel1 és tel2. nocsak. tefonfelvevés: az eddigi süket helyett foglaltjelzés. átdugás másik kimenetre: vonaladás. sikeres híváskezdeményezés, hívószám nemkijelzés. mobilról régi és új szám hívás: előfizető nem létezés rajtuk, ott tartás, ahol 09.04-én.
- netkipróbálás: frankó, mint 09.04-én.
- tv: eddig is jó volt.
- email kipróbálás: postafiókba nem lehet bejelentkezni, rossz usernév vagy jelszó. gmailről tesztüzenet küldés: elmenés. kérdés, hogy meg is érkezés-é. valami vanás, mert a tés emil át lévén irányítva a gé-re, és ott megkapás. holnap céges levelezésen ellenőrzés.
- terv: holnap nyugodtabb fejjel ügyfélszolgálat újrafelhívás, apró gondok elővezetés.
Nem elérhető zsozsy

« Hozzászólás #11167 Dátum: 2015 Szeptember 15, 20:24:35 »

úgy látszik egyikőtöknek sem ez lesz a kedvenc napja..
hihetetlen, hogy némelyik nagy szolgáltató mennyire nem tud valamit megoldani  Undecided
Az "upsz" nekem megoldotta Tongue Jeleztem telefonon ,hogy nem kaptam csekket. Ezt lazán lereagálták: semmi gond a jövőhavival kiküldjük az elmaradottat is. Meg persze a késedelmi kamatot is ,hogy rohadjanak meg! Miért bassza rám a késedelmi kamatot ha nem kaptam csekket és én ezt jeleztem nekik Huh

1200 EXPORT Norvég 1965.02.02.
T3 Hochdach   Münnich Rhodos 1981
Golf2 (Fire & Ice belső) 1989
Astra f 1996
Babetta
http://youtu.be/PJasikRH-eY
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #11166 Dátum: 2015 Szeptember 15, 20:14:23 »

úgy látszik egyikőtöknek sem ez lesz a kedvenc napja..
hihetetlen, hogy némelyik nagy szolgáltató mennyire nem tud valamit megoldani  Undecided
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #11165 Dátum: 2015 Szeptember 15, 19:36:23 »

ma egy kollégám hazafelé  kapunál már defektet kapott a bringájával, sajnáltam szegényt. hazajöttem, elindultam bringával edzésre, félúton rájöttem, hogy a műlábam otthon hagytam. vissza, felcipeltem a bringát, felmartam a műlábat, vissza. asszony még indulás előtt szólt, hogy vegyek kenyeret. edzés végén még emlékeztem rá, de egyúttal rá is jöttem, hogy nem vittem pénzt. összetarháltam kenyérre valót, kifelé néztük, hogy a hátsó lámpa nem nagyon látszik, de mindegy. indulnék, nézem, első kerék 0-n mondom fasza, még jó, hogy nemrég vettem egy pumpát, ki is próbálhatom. felfújtam, hazáig kitartott nagyjából, a liftben még leejtettem a kulacsot, kifejezetten könnyű a bringa mellett hátizsákkal felvenni. nem az én napom...

Akkor este, csillár alá ne feküdj!   Grin

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #11164 Dátum: 2015 Szeptember 15, 19:34:49 »

ma egy kollégám hazafelé  kapunál már defektet kapott a bringájával, sajnáltam szegényt. hazajöttem, elindultam bringával edzésre, félúton rájöttem, hogy a műlábam otthon hagytam. vissza, felcipeltem a bringát, felmartam a műlábat, vissza. asszony még indulás előtt szólt, hogy vegyek kenyeret. edzés végén még emlékeztem rá, de egyúttal rá is jöttem, hogy nem vittem pénzt. összetarháltam kenyérre valót, kifelé néztük, hogy a hátsó lámpa nem nagyon látszik, de mindegy. indulnék, nézem, első kerék 0-n mondom fasza, még jó, hogy nemrég vettem egy pumpát, ki is próbálhatom. felfújtam, hazáig kitartott nagyjából, a liftben még leejtettem a kulacsot, kifejezetten könnyű a bringa mellett hátizsákkal felvenni. nem az én napom...

« Hozzászólás #11163 Dátum: 2015 Szeptember 15, 10:09:07 »

- 2015.08.18:
- szabadságon levés, ráérés mindenféle függő ügyek intézésére, többek között t-home díjcsomag váltásra
- bemenés t-pontra, személyes ügyintézés miatt - gondolván így egyszerűbb
- kívánságok elővezetése ügyintézőnek. negyed óra kattogás után paksaméta kezünkbenyomás, hazamenés. terv: analóg telefon és adsl felmondás, szélessávú internet és ip-tv+ip telefonra váltás.
- egy órán belül telefonhívás, t-diszpécserrel időpontegyeztetés, örülés.
- egyeztetett időpontban technikus megjelenés (amúgy 1 nap szabadságon levés ügyből kifolyólag). technikus mondás: házon belül koax nem kóser, csere. szóljak, ha kész és jön.
- házon belül részleges újrakábelezés, közben paksaméta olvasás. nem tecc, hogy csekken kellene fizetni (eddig mindig bankon keresztül ment), telefonszám és email cím változás.
- ügyfélszolgálat felhívás (38 perces telfonozás). gond elővezetés. ügyintéző mondja: nem kellett volna új szerződés, a régit kellett volna módosítani. mondok: nem rajtam múlott.
aszondi: kitt-katt és intézi. aztán: nem megy, mert már elindult a telepítés.mondok: nem indult el semmi, merthogy a körülmények nem tették lehetővé: jött a mókus és nem
csinált semmit. mondás: jé, tényleg, no lám. majd újabb kattogás és mondás: előző telepítési task megszüntet, ismét jönnek, megcsinálják. örülés (újabb nap szabadság)
- 2015.09.04. új időpontban szakemberek pontos megjelenése. dolgozás, fél óra múlva minden frankó: gyors net, digitális tv, telefonban vonal. munkalap és valami kütyü lcd-jén
aláírás, emberek el.
- próbálgatás. tv: ok, net: ok, telefon: vonal van, híváskezdeményezés ok. számot nem jelez ki. sebaj, hívom mobilról az emberek által megadott számot. válasz: ilyen nincs. régi,
analóg telefon felvesz: műxik frankón.
- ügyfélszolgálat felhívás (több, mint fél óra telefonálás), gond elővezetés: megszüntetni az analóg telót+adsl-t. pacák nézelődés, majd mondja: ő itten semmiféle akciót nem lát.
mondok: voltak nálam emberek, minden frankó, csak szeretném, ha a régi teló nem működne + a régi számot ha megkaphatnám az új vonalra. ember mondás: semmi akadálya,
de ki kell újra szállni (még egy nap szabi, már a harmadik - ha az elsőt nem számítom). kérdés: miafrancért? mondás: csak, mert ez a szabály.
- közjáték: a postás hozott egy kütyüt, amivel a jövőbeni digitális kábeltv nézhető régi vasakon is. ha előbb jön egy héttel, neki sem fogok az egésznek.
- 2015.09.10 időpontegyeztetés, várás a népre. reggel hívás: mit akarok? a munkalapon még egy iptv telepítés van. mondok: hülyeség, más a bajom. aszondi: érti ő, most akkor
egyeztet valakivel.
- azóta várás.
- 2 óra után megunás
- közben technikus hívogatás, sikertelenül
- ügyfélszolgálat hívás. sokadszorra sikerül élő emberrel beszélni. szól: gubanc van. mondok: nem nálam. aszondi: látja és tudja. próbál tenni valamit.
- újabb félóra várás.
- 45 perc telefonálás után ígérés: megpróbálnak valamit. ami várható: megpróbálja elérni azt az embert, akivel reggel beszéltem és azóta én nem tudom elérni. annak az embernek
kell hozni két új kütyüt, merthogy a XXI. században képtelenség a régit (ami egy hetes sincs) átprogramozni. azt felajánlotta, hogy a régivel nem kell a postára mennem, megkéri a
technikust, hogy vigye el.
- megköszönés szépen és további várakozás, ki tudja mire.
- 12:30 technikus hívása: jönnek fél óra - max. egy óra múlva. (10 és 12 között kellett volna) mondás: oszlopon volt, nem tudta fogadni a hívást.
- várás
- 14:15 szakemberek megérkezése. kütyük kicserélve, iptv ok, telefon süket, net nincs. mondás: nemsokára jó lesz.
- 18:15 újabb háromdegyedórás beszélgetés az ügyfélszolgálattal. mondok (előzményekkel): iptv frankó, semmi más nincs. egy hete minden volt fél óra alatt, csak a vezetékes
telszám volt kérdéses. modem macaddress, gyártási szám bediktál. világító ledek melleti szöveg bediktál. mondja: gubanc van. mondok:nem érdekel, oldják meg. aszondi: azon vagyunk. mondok: köcce...
- fél óra múlva szól: az első ügyintéző, akinél személyesen voltunk, az cseszte el. mondok: és? közöm hozzá? kérem, amit fizetek. aszondi: dolgozunk rajta és elnézést. (na ez
az első emberi szó).
- 18:25 jelen pillanaban tv ok, más semmi. modemet tudom pingetni, konfigurálni, de a fejéből nem lát kifele. nem értem: az iptv (ami neten jön személyre szabottan) megtalál, de a net nem. mivan????
-2015.09.10 este: folytatás holnap.
-2015.09.11: nincs változás, újabb 3/4 óra telefonálás. ügyfélszolgálaton minden megígérés, ügy sürgetése és előre vevése. (honnan? már eddig is elöl volt...)
- hétvégén természetesen fűsemnövés.
-2015.09.14: újabb telefonálás, helyi rekord! 1 óra 48 perc alatt 5 különböző ügyintézőnek gond elmagyarázás, ők megértés, de nincs érdemi változás. kiderülés: az adsl még mindig él. látják, hogy nincs rajta forgalmazás, de akkor is. aszondi: szedjem le az újabbik, cisco kábelmodemet és tegyem vissza a régi dlinket. mondok: ember elvitte, nálam csak egy garnitúra kütyü van. csodálkozás. felajánlás, hogy ismét kiszállás és modemcserélés. hangom felemelése: szórakozzanak mással. műszaki "szakemberhez" kapcsolás.
mondás: modemlátás, iptv látás, az is látás, hogy egy telefon is meg egy pc is van a modemen. mondok: na akkor oda küldjed nekem az internetet. Őkelme: nemúgyvanaz! látja, hogy gondok vannak az mt számaimmal (közben rájövés, hogy a kályha ez az mt szám, ahonnan el tudnak indulni). ő: modem újraindítás. mondok: olyat már csináltam, többször is. mondás: az nem ugyanaz, ő onnan jobban csinálja. és tényleg! tv megmerevedik. pár perc modemvillogás után kérdi: jó? mondom már az sem, ami eddig ment. javallat: másik kütyü újraindítás. nosza. tv elsötétül majd szép, magenta embléma nézés. nem tecc.
- közjáték: emberre várás ás zenehallgatás közben mobilra esemes kapás: telekom ügyfélelégedettségmérés. :-)
aztán a tv-n mindenféle infók: ip cím kapás, csatlakozás, feléledés. mondok: tv újra jó. aszondja: látom ám! mondom: akkor jöhet a net meg a teló. na azt már nem. előbb neki kell nyitnia egy újabb hibajegyet, amiben leírja az egész történetet, hogy egy hozzáértő ki tudja bogozni. (ezek szerint eddig hozzáértővel még nem beszéltem) kérdés: mikor tudom végre használni a cuccot? mondás: talán holnap, de inkább szerdán. ja, és még vígasztal, hogy jelen pillanatban két szolgáltatásért is fizetek, amiből az egyiket, a régit -látja jól- nem használom, a másik, az új meg nem működik. de sebaj, el tudom majd intézni, hogy valamikor valaki valahogyan valamit jóváírjon, de ehhez (sem) ért őkelme.
- most újra várás. szerdán folytatás.
« Utoljára szerkesztve: 2015 Szeptember 15, 10:11:41 írta BlackPsenior »
Nem elérhető Zoli

« Hozzászólás #11162 Dátum: 2015 Szeptember 11, 10:45:43 »

Dehogy.
És mi van a programokkal?

Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #11161 Dátum: 2015 Szeptember 10, 23:41:08 »

értem. szóval ez lefed minden játékot és egyéb nem ms kalóz szoftvert is az olvasatodban?
Dehogy.

Buzi, aki fékez! :-)))
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #11160 Dátum: 2015 Szeptember 10, 20:14:53 »

Koszi, megertettem. :-) (bar az osszes Microsoftos dolgot felsoroljak :-))
értem. szóval ez lefed minden játékot és egyéb nem ms kalóz szoftvert is az olvasatodban?

Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #11159 Dátum: 2015 Szeptember 10, 20:10:41 »

http://oprend.hu/news.php?readmore=1730

olvasd el milyen programokra vonatkozik a végfelhasználó szerződés vonatkozó része és megérted mekkora faszság ez a pletyka
Koszi, megertettem. :-) (bar az osszes Microsoftos dolgot felsoroljak :-))

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #11158 Dátum: 2015 Szeptember 10, 20:07:33 »

Biztos veletlenul tettek bele a vegfelhasznaloi szerzodesbe ;-)

http://www.wired.co.uk/news/archive/2015-08/17/windows-10-pirated-games-microsoft

Elfogadom, h egyelore nem nyirjak ki az ilyen szoffereket, de vszeg fogjak, ha ugy gondoljak.
Erekciot nem okoz, de szerintem teljesen rendben van. Nekem egy ilyen lett nemreg: http://www.notebookcheck.net/Dell-Inspiron-15-7548-Notebook-Review.139966.0.html
http://oprend.hu/news.php?readmore=1730

olvasd el milyen programokra vonatkozik a végfelhasználó szerződés vonatkozó része és megérted mekkora faszság ez a pletyka

Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #11157 Dátum: 2015 Szeptember 10, 19:59:58 »

az első fele nem igaz, a második meg most is így van Wink
Biztos veletlenul tettek bele a vegfelhasznaloi szerzodesbe ;-)

http://www.wired.co.uk/news/archive/2015-08/17/windows-10-pirated-games-microsoft

Elfogadom, h egyelore nem nyirjak ki az ilyen szoffereket, de vszeg fogjak, ha ugy gondoljak.

Neked nem okoz erekciót valószínüleg:
Lenovo IdeaPad G50-80 Laptop Intel® Core™ i5-5200U
Erekciot nem okoz, de szerintem teljesen rendben van. Nekem egy ilyen lett nemreg: http://www.notebookcheck.net/Dell-Inspiron-15-7548-Notebook-Review.139966.0.html

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #11156 Dátum: 2015 Szeptember 10, 18:48:24 »

letorli a nem jogtiszta szoffereket/jatekokat, folyamatosan jonnek ki hozza a javitasok, ilyenek.
az első fele nem igaz, a második meg most is így van Wink

Nem elérhető Zoli

« Hozzászólás #11155 Dátum: 2015 Szeptember 10, 17:53:37 »

Milyet vettel?
En nem frissitenek, de ez minenkinek a szive joga. Minden adatod utazik a M$-hoz, letorli a nem jogtiszta szoffereket/jatekokat, folyamatosan jonnek ki hozza a javitasok, ilyenek. En meg varnek vele, amig kiforrja magat.
Neked nem okoz erekciót valószínüleg:
Lenovo IdeaPad G50-80 Laptop Intel® Core™ i5-5200U 2.20GHz-es processzorral, Broadwell™, 15.6", Full HD, 4GB, 1TB, DVD-RW, AMD Radeon R5 M330 2GB, Win 8.1
147 forint. Lélektani határ. (Mit meg lehet ennyiből inni...)
Mindezt úgy, hogy tegnap rendeltem egy DELL-t, ma reggel meg is jött, de nem az volt amit rendeltem, így alkudtam erre.
Úgy kezdtem a boltban (helyi számtech bolt), hogy full HD alatt ne is, erre ma hoztak egy 1366x768-ast.  Lips Sealed
« Utoljára szerkesztve: 2015 Szeptember 10, 18:01:56 írta Zoli »

Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #11154 Dátum: 2015 Szeptember 10, 17:04:52 »

Na, sikerült gépet venni, win8.1 van hozzá, frissítsek-e 10-re, vagy még várjunk vele?
Milyet vettel?
En nem frissitenek, de ez minenkinek a szive joga. Minden adatod utazik a M$-hoz, letorli a nem jogtiszta szoffereket/jatekokat, folyamatosan jonnek ki hozza a javitasok, ilyenek. En meg varnek vele, amig kiforrja magat.

Nem elérhető Zoli

« Hozzászólás #11153 Dátum: 2015 Szeptember 10, 12:04:03 »

A szokasos gagyi, 1366x768... :-/ Nem tudom miert eroltetik ezeket a kijelzoket (ok, tudom, mert olcso)... En - es meg sokan masok - mar nem tudunk meglenni ilyen kis felbontassal. A mostani notebookom 3840 x 2160 pixeles kijelzovel rendelkezik, ez "elmegy". :-)
Na, sikerült gépet venni, win8.1 van hozzá, frissítsek-e 10-re, vagy még várjunk vele?

Nem elérhető Imrüs

www.matraveteran.uw.hu

« Hozzászólás #11152 Dátum: 2015 Szeptember 08, 22:08:05 »

legális 7-8-8.1-et akár érdemes is lehet, de adatmentés kötelező előtte, utána meg lehet, hogy egy tiszta telepítést fogsz akarni, mert tud érdekesen működni a régiről frissített

Köszönöm a segítséget, engem addig "bosszantott" hogy én végül is megléptem. Néhány napja már jól működik Smiley

"...bolond is lennék, ha nem lennék bolond..."
Nem elérhető Zoli

« Hozzászólás #11151 Dátum: 2015 Szeptember 08, 21:59:24 »

A szokasos gagyi, 1366x768... :-/ Nem tudom miert eroltetik ezeket a kijelzoket (ok, tudom, mert olcso)... En - es meg sokan masok - mar nem tudunk meglenni ilyen kis felbontassal. A mostani notebookom 3840 x 2160 pixeles kijelzovel rendelkezik, ez "elmegy". :-)
Igen, én sem értem. Nem is IPS, csak sima TFT. Nekem indokolatlan az UHD, de főleg pénzem nincs rá. Tongue
Szétnézek itt Nyíregyen a boltokban.
« Utoljára szerkesztve: 2015 Szeptember 08, 22:16:19 írta Zoli »

Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #11150 Dátum: 2015 Szeptember 08, 21:52:44 »

Nem full HD. 1380x valami
« Utoljára szerkesztve: 2015 Szeptember 08, 21:55:13 írta Protheus »

Nem elérhető Zoli

« Hozzászólás #11149 Dátum: 2015 Szeptember 08, 21:51:09 »

Kijelzo felbontasat miert nem irjak ?
Nem full HD. 1380x valami

Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #11148 Dátum: 2015 Szeptember 08, 21:50:05 »

Ez az acer, vagy ez a lenovo 100-ért dobozában, egy hetesen?
http://www.laptop.hu/lenovo-g510-black-59-433053-fd
Kijelzo felbontasat miert nem irjak ?

Nem elérhető Zoli

« Hozzászólás #11147 Dátum: 2015 Szeptember 08, 21:36:56 »

talán ilyesmi?
http://www.digiprime.hu/laptop/acer-aspire-v5-573g-21051-elado

nincs tapsztalatom acerrel, bár magamnak ennek ellenére nem akarnék. de ez Ips FullHd. nem néztem utána miket írnak róla, vagy a ram mennyire bővíthető, vagy máshol olcsóbb-e..
Ez az acer, vagy ez a lenovo 100-ért dobozában, egy hetesen?
http://www.laptop.hu/lenovo-g510-black-59-433053-fd

Oldalak: 1 ... 16 17 18 19 20 [21] 22 23 24 25 26 ... 300
Nyomtatás

Ugrás: