www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Június 30, 01:38:35

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921182 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 ... 19
Nyomtatás
Szerző Téma: BOGÁRREGISZTER - Bogarak és Buszok nagy családja  (Megtekintve 686876 alkalommal)
Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #649 Dátum: 2014 Március 30, 17:15:33 »

Lassú leszokás, kisebb kiábrándulások, egy két pofont bekapni, megy az.

Csak gondolod.
Nem elérhető Mr.Horsepower

« Hozzászólás #648 Dátum: 2014 Március 30, 17:10:29 »

Azért lassan ki lehet gyógyulni belőle.

Csak gondolod.

A legönzetlenebb emberek azok, akik az észt osztják, mert abból adnak, amiből nekik is nagyon kevés van!
http://www.youtube.com/watch?v=AYcLg1m7aI4
Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #647 Dátum: 2014 Március 30, 16:57:26 »

Azért lassan ki lehet gyógyulni belőle.

a fertőzöttségre nincs orvosság és nem is lesz, ez már örökre így marad  Grin
Nem elérhető Tibby

« Hozzászólás #646 Dátum: 2014 Március 30, 10:31:22 »

Szia!
Jó döntés. Ha egyszer hazaköltözünk Pátyra, majd gurulhatnánk egyet. :-)

Mi elkoltoztunk onnan egy eve. Sok dolog tortent, majd elmeselem. De ettol persze gurulhatunk, barhova sziveseb bogarazok.
Nem elérhető Tibby

« Hozzászólás #645 Dátum: 2014 Március 30, 10:26:34 »

ahoj!
varázsló már mondta, hogy a lila mellett döntöttél.
több kép, esetleg?
vagy cikk lesz belőle? :-)

Igen, poszt lesz belole a belsosegen, ha eljutok odaig. Egyelore ott tartunk, hogy olajcsere, meg karbicsere volt, most 124- et megy, ez a thesamba szerint vagy jo 1.3-as, vagy gyenge 1.6- os. Egyebkent jo, csak az iranyt nem latom, mitol nem lesz standard magassagu leeseselottilabkoromlila autom.
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #644 Dátum: 2014 Március 30, 08:36:08 »

Sziasztok, egy hete vagyok bogaras. 1300, lila. Varazslo fertozott meg. Celom a boldogsag, nem az OT.

<beszúrt kép törölve>

Tibby

ahoj!
varázsló már mondta, hogy a lila mellett döntöttél.
több kép, esetleg?
vagy cikk lesz belőle? :-)

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #643 Dátum: 2014 Március 30, 06:03:28 »

Szia!
Jó döntés. Ha egyszer hazaköltözünk Pátyra, majd gurulhatnánk egyet. :-)

Sziasztok, egy hete vagyok bogaras. 1300, lila. Varazslo fertozott meg. Celom a boldogsag, nem az OT.

<beszúrt kép törölve>

Tibby
Nem elérhető abes

« Hozzászólás #642 Dátum: 2014 Március 30, 00:40:30 »

<beszúrt kép törölve>

Tibby
http://instagram.com/p/mAZNmKPkal/
Nem elérhető d1987

56/61/71/78

« Hozzászólás #641 Dátum: 2014 Március 29, 23:27:45 »

<beszúrt kép törölve>

Tibby

Szia!

Remélem itt, vagy a Belsőség blogon kicsit részletesebben olvashatunk/képeket nézhetünk majd az autóról. Smiley

A boldogság tuti meglesz, a fertőzöttségre nincs orvosság és nem is lesz, ez már örökre így marad  Grin

1956-Oval
1961-L10B
1961-L391
1971-L60D
1978-L96F
Nem elérhető Tibby

« Hozzászólás #640 Dátum: 2014 Március 29, 23:06:41 »

Tibby
Nem elérhető Örsvezető

« Hozzászólás #639 Dátum: 2013 December 15, 08:12:17 »

Hali.

Nem te voltál Siklóson a Breuer Zsoltinál megnézni a sárga 1303-ast?

Mit értesz az alatt,hogy vászontetős az 1303-as amit vettél?Egy kabrió?Gyári kabrió,vagy flexelttetős?Vagy esetleg egy utólagosan belekendácsolt Faltdachtető van benne?

Ha gyári kabrió,akkor azért lehet a tetőhöz méreteket találni,de ha vágott,akkor nem nagyon,mert ahány flexkabrió,annyi fajta,féle,rendű,rangú,formájú,anyagú tető található,nem hinnném,hogy lenne két egyforma.
Jó reggelt!
Gyorsan terjednek a hírek Smiley Igen én voltam. Nagyon hezitáltam rajta,mert rettentő vonzó volt és nagyon tetszett, de messze volt és a papírok miatt nem tudtam volna rögtön elhozni. (És az is lényeges szempont volt, hogy azonnal legyen egy befogható gépjármű.) Amikor már szinte lemondtam a bogarakról teljesen váratlanul a közelemben találtam ezt amit megvettem. Igaz, hogy ebben sem 1,6-os motor van, de éppen a nyitható tető fogott meg benne, meg a friss vizsga és az azonnali elvihetőség.
A tető nem cabrio hanem csak  faltdachtető. Ránézésre eredeti tetőnek tűnik, de élek a gyanúval hogy valamikor utólag lett beszerelve és új bőrt raktak rá ami rövid lett(vagy összement). Lehet hogy ismeritek a régi tulajt, mert 20 éve jár találkozókra. A bogár színe zöld-sárga.
Nem elérhető Narancs

« Hozzászólás #638 Dátum: 2013 December 15, 01:07:35 »

Sziasztok!
Én is szeretnék csatlakozni a csapathoz. Régi/Új bogaras vagyok. 10 éve sajnos ellopták szeretett 1303-asomat. Most jutottam oda, hogy megint vehettem egy bogarat és újra hallottam a régi kedves hangot, járhatok végre bogártalálkozókra!
Még nagyon sok javítani való van rajta mire olyan lesz mint a régi. Az előzőhöz képest az a változás, hogy ez egy vászontetős szintén 1303-as. Valószínűleg a tetőt javítani kell rajta, ehhez viszont szükségem lenne egy-két képre és pontos méretekre. Úgy gondolom, hogy ez most beázhat, mert nem fedi rendesen a sínt.
Mivel sokat állt ezért még rengeteg frissíteni való van rajta, és igaz hogy gyengébb mint a régi de alapjaiban szerintem van jövője.
A felújítás alatt szeretnék majd hozzátok fordulni kérdéseimmel, ha megakadok.
Segítségeteket előre is köszönöm.
Ö.

Hali.

Nem te voltál Siklóson a Breuer Zsoltinál megnézni a sárga 1303-ast?

Mit értesz az alatt,hogy vászontetős az 1303-as amit vettél?Egy kabrió?Gyári kabrió,vagy flexelttetős?Vagy esetleg egy utólagosan belekendácsolt Faltdachtető van benne?

Ha gyári kabrió,akkor azért lehet a tetőhöz méreteket találni,de ha vágott,akkor nem nagyon,mert ahány flexkabrió,annyi fajta,féle,rendű,rangú,formájú,anyagú tető található,nem hinnném,hogy lenne két egyforma.
Nem elérhető Örsvezető

« Hozzászólás #637 Dátum: 2013 December 14, 20:24:59 »

Sziasztok!
Én is szeretnék csatlakozni a csapathoz. Régi/Új bogaras vagyok. 10 éve sajnos ellopták szeretett 1303-asomat. Most jutottam oda, hogy megint vehettem egy bogarat és újra hallottam a régi kedves hangot, járhatok végre bogártalálkozókra!
Még nagyon sok javítani való van rajta mire olyan lesz mint a régi. Az előzőhöz képest az a változás, hogy ez egy vászontetős szintén 1303-as. Valószínűleg a tetőt javítani kell rajta, ehhez viszont szükségem lenne egy-két képre és pontos méretekre. Úgy gondolom, hogy ez most beázhat, mert nem fedi rendesen a sínt.
Mivel sokat állt ezért még rengeteg frissíteni való van rajta, és igaz hogy gyengébb mint a régi de alapjaiban szerintem van jövője.
A felújítás alatt szeretnék majd hozzátok fordulni kérdéseimmel, ha megakadok.
Segítségeteket előre is köszönöm.
Ö.
Nem elérhető Attila_bogaras84

« Hozzászólás #636 Dátum: 2013 November 30, 19:29:00 »

A képeken látható bogár nem 1302 (az elöl McPherson futóműves, szélesebb orral, ez a régi torziós, amik nagyobb darabszámban készültek.).
Ennek tulajdonképpen örülhetsz, mert az alkatrészek ára szélvédőtől előre kevesebbek lesznek.
A felsorolt hibák idegesítőek (főleg, ha nem volt olcsó az autó), de nem vészesek. A futómű javítását itt a fórumon lévők is segítenek kivitelezni.
A fék javítása sem vészes, bár nem olcsó tétel (ha a legrosszabbat feltételezem, akkor főfékhenger csere).
Képről az autó egyben lévőnek tűnik, ha a kasztni, illetve a motor nincs nagyon oda, akkor nincs miért aggódni...

Kérdezz, keress a fórumon, kapsz segítséget, hajrá! Smiley

Koszi, a muszakiban azt irja hogy 1302. esetleg valahol alvaz szam szerint ki lehet nyomozni hogy pontosan milyen is ez? Amugy latom nagyon sas szemed van hogy eszreveszed h szelesebb az eleje vagy sem. En sok szaz bogaras kepet neztem de nem vettem eszre a szelesebb orrot egyiken sem Smiley
Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #635 Dátum: 2013 November 30, 17:38:28 »

Sziasztok!

Tegnaptol ugy nez ki en is a bogarasok nagy csaladjahoz szegodtem
Én meg mától,ár megint!

Tóth Zoltán
Nem elérhető gyuszkó

ABD-999 nem csak autó, CSALÁDTAG!

« Hozzászólás #634 Dátum: 2013 November 30, 17:36:56 »

Sziasztok!

Tegnaptol ugy nez ki en is a bogarasok nagy csaladjahoz szegodtem az en kis 74'es USA export zold bogarammal (1302).
...
Koszi elore is a segitseget es remelem talalkozok alkalmaval szemelyesen is megismerkedhetunk.

A képeken látható bogár nem 1302 (az elöl McPherson futóműves, szélesebb orral, ez a régi torziós, amik nagyobb darabszámban készültek.).
Ennek tulajdonképpen örülhetsz, mert az alkatrészek ára szélvédőtől előre kevesebbek lesznek.
A felsorolt hibák idegesítőek (főleg, ha nem volt olcsó az autó), de nem vészesek. A futómű javítását itt a fórumon lévők is segítenek kivitelezni.
A fék javítása sem vészes, bár nem olcsó tétel (ha a legrosszabbat feltételezem, akkor főfékhenger csere).
Képről az autó egyben lévőnek tűnik, ha a kasztni, illetve a motor nincs nagyon oda, akkor nincs miért aggódni...

Kérdezz, keress a fórumon, kapsz segítséget, hajrá! Smiley

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Nem elérhető Zoli

« Hozzászólás #633 Dátum: 2013 November 30, 17:33:31 »

Sziasztok!
.
.
.
A szóljatok ide-ben válaszoltam.

Nem elérhető Attila_bogaras84

« Hozzászólás #632 Dátum: 2013 November 30, 17:19:58 »

Sziasztok!

Tegnaptol ugy nez ki en is a bogarasok nagy csaladjahoz szegodtem az en kis 74'es USA export zold bogarammal (1302).
Sajnos par ora vezetes utan sokkal tobbmindenre rajottem mint amit sikerult meglatni vasarlas elott es elegge elkeseredtem mert szerintem elegge atvertek. A kis bogar amiben minden szepnek tunt kisebb esztetikai hibakkal, kiderult hogy nagyjabol semmi sem "nagyon jo" rajta, es most azt sem tudom mekkora vagyonba fog belekerulni rendre a fontosabb dolgokat helyrepofozgatni.

Mikor feleje kozeledek a parkoloban azert mosolyt csal az arcomra, de ahogy beulok ez mar elegge eltunik...:
- a szek billeg-erre-arra
- a kormanynak 3-4cm jateka van
- fek csak 2-3ik pumpalasra fog, pedig a volt tulaj igerte hogy a szervizben ezt javitjak mig mi a papirokat intezzuk ( nem ugy tunik hogy valamit is csinaltak volna de mar keso )
- elso kerekeket meglokdosve oldalrol femes kopogas hallszik (ezt is orvosolni igerte)
- a lampa kapcsolo mozog es ha hosszu es rovid feny kozott valtok, elofordul hogy teljesen kialszanak a fenyek es semmi sem vilagit, barmennyit is nyomom-tekerem, majd par szikrazas utan helyrejon.
- ablak alatti futes csovek vagy elosztok nincsenek bekotve es a kinti hideg szelen kivul semmi sem jon
+ labhoz legalabb jon a meleg levego
Meg csomo mas, de majd esetleg mas topicban reszletezem.

Legjobban azt sajnalom hogy rengeteg penzt fizettem erte azert ami, vegulis. Ahelyett hogy egy masik kinezett darabot valasztotam volna ami nem csillogott igy de tobb mindene rendben volt majdnem fele aron.

Ez uton meg szeretnem kerdezni ha van-e valakinek szerviz konyve esetleg .pdf-ben a bogarhoz es ha ismertek-e Pozsony - Moson- Gyor kornyeken bogaras szerelot aki tudna picit foglalkozni vele? ugyanis Pozsonyban elek es ott dolgozom jelenleg.

Koszi elore is a segitseget es remelem talalkozok alkalmaval szemelyesen is megismerkedhetunk.

[A csatolmány helyhiány miatt törölve. Legközelebb használj online képtárat!]
Nem elérhető splitkid

« Hozzászólás #631 Dátum: 2013 November 22, 16:29:13 »

Ha minden jól alakul egy újabb Bogit sikerült megmenteni.
Sziasz gratula! Hol került elő a gép? Örülök, hogy nem zuzták még be. Ez volt az első bogaram. Most is vann 2 db. A 90-es évek elején kávébarna-drapp volt, előtte meg ezüst. Látom még benne volt a barna szövetkárpit. Ha eladó lesz szólj, lehet érdekel, habár biztos van meló rajta rendesen Cheesy
« Utoljára szerkesztve: 2013 November 22, 16:42:14 írta Protheus »
Nem elérhető Kalács

« Hozzászólás #630 Dátum: 2013 Október 25, 09:54:55 »

Harcsar bogara lesz.  Wink

Igen az volt, de már a magaménak nevezem Cheesy
Nem elérhető Kalács

« Hozzászólás #629 Dátum: 2013 Október 25, 09:41:33 »

Mondjuk képet is berakhatsz... Cool

Ez így igaz... Cheesy

Nem elérhető tompika

« Hozzászólás #628 Dátum: 2013 Október 24, 20:11:14 »

Köszönöm Nektek! 

www.tomituri.hu
• CUSTOMOBILES •
Nem elérhető Dr.gonzo

The first rule of Fight Club is......

« Hozzászólás #627 Dátum: 2013 Október 23, 21:53:12 »

Ha minden jól alakul egy újabb Bogit sikerült megmenteni. Tudom sok minden nem eredeti rajta - ezek pótólva lesznek -, és még van rajta mit csinálni, de a lényeg hogy megvan a két év műszaki! Még egy kis papírmunka és gurulhat is! Jupppppííí!

<beszúrt kép törölve>

Nagyban:
http://www.tomituri.hu/voltlett.jpg

gratula!!
Részemről már nagyon vártam!!
 Wink Wink Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy

"Aki vadálatot csinál magábol,az megszabadul az emberi lét fájdalmátol"!
Nem elérhető StumRobi

« Hozzászólás #626 Dátum: 2013 Október 23, 21:32:31 »

Ha minden jól alakul egy újabb Bogit sikerült megmenteni. Tudom sok minden nem eredeti rajta - ezek pótólva lesznek -, és még van rajta mit csinálni, de a lényeg hogy megvan a két év műszaki! Még egy kis papírmunka és gurulhat is! Jupppppííí!

<beszúrt kép törölve>

Nagyban:

Királyság, jó úton haladtok...még egy döntött lámpás újra az utakon

30/903-63-65
'71 1300
T3 WBX 2.1
Nem elérhető Minx

« Hozzászólás #625 Dátum: 2013 Október 23, 20:44:13 »

Jó kiállású bogár, tetszik, gratulálok! Wink

2003 Mazda MX-5 Sportive
1995 Opel Astra F Caravan 1.4 SE
2009 Opel Astra G Caravan 1.4 Twinport
2019 Hyundai i20
1995 Honda CB750 Sevenfifty
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #624 Dátum: 2013 Október 23, 18:49:51 »

Gratulálok hozzá!
Nem elérhető tompika

« Hozzászólás #623 Dátum: 2013 Október 23, 18:39:33 »

Nagyban:

www.tomituri.hu
• CUSTOMOBILES •
Nem elérhető abes

« Hozzászólás #622 Dátum: 2013 Október 22, 23:09:03 »

Igen, sötétkék.
Harcsar bogara lesz.  Wink
Nem elérhető StumRobi

« Hozzászólás #621 Dátum: 2013 Október 22, 22:30:16 »

most már akár fekete-fehéret is lehetne Evil

30/903-63-65
'71 1300
T3 WBX 2.1
Nem elérhető Zoli

« Hozzászólás #620 Dátum: 2013 Október 22, 22:10:11 »

Igen, sötétkék.

Nem elérhető Kalács

« Hozzászólás #619 Dátum: 2013 Október 22, 14:52:22 »

Kék bogár?

Igen, sötétkék.
Nem elérhető abes

« Hozzászólás #618 Dátum: 2013 Október 22, 14:24:02 »

Sziasztok,

Április 1. óta vagyok büszke Bogár tulajdonos. Már 3000km mögöttünk van és olyan érzést ad, mint semmi más!
Persze néha megviccel 1-2 aprósággal, amiket BlackP-nek és a szerelési kézikönyveknek köszönhetően eddig sikerült megoldani.
Biztos vagyok benne, hogy sok-sok óra szerelés lesz még, de amikor újra beindul, vagy ismét minden működik, az elég király érzés tud lenni. (no meg hát tényleg szerelem...)

Szóval kicsit megkésve bár, de törve nem Üdv mindenkinek!
BlackP, Neked meg ezúton is köszönet a rengeteg segítségért!

Kalács

Kék bogár?
Nem elérhető Kalács

« Hozzászólás #617 Dátum: 2013 Október 22, 13:39:21 »

Sziasztok,

Április 1. óta vagyok büszke Bogár tulajdonos. Már 3000km mögöttünk van és olyan érzést ad, mint semmi más!
Persze néha megviccel 1-2 aprósággal, amiket BlackP-nek és a szerelési kézikönyveknek köszönhetően eddig sikerült megoldani.
Biztos vagyok benne, hogy sok-sok óra szerelés lesz még, de amikor újra beindul, vagy ismét minden működik, az elég király érzés tud lenni. (no meg hát tényleg szerelem...)

Szóval kicsit megkésve bár, de törve nem Üdv mindenkinek!
BlackP, Neked meg ezúton is köszönet a rengeteg segítségért!

Kalács

Nem elérhető abes

« Hozzászólás #616 Dátum: 2013 Október 07, 21:57:35 »

meg van akinek most is van Smiley vagy ez ugyanaz később?
<beszúrt kép törölve>

meg láttam egy hasonlót a Szerencs utcánál is, de az rosszabbul nézett ki
Nem ez Győri kocsi.  Grin
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #615 Dátum: 2013 Október 07, 20:54:45 »

Volt ilyen másnak is! Cheesy
<beszúrt kép törölve>
meg van akinek most is van Smiley vagy ez ugyanaz később?

meg láttam egy hasonlót a Szerencs utcánál is, de az rosszabbul nézett ki
Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #614 Dátum: 2013 Október 07, 20:42:54 »

lehet hogy ezt az autót láttam kb egy-két hete a Drégelyvár utcánál parkolni? persze lehet hogy csak hasonló, csak a buszról vettem észre
Volt ilyen másnak is! Cheesy

Tóth Zoltán
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #613 Dátum: 2013 Október 07, 20:31:39 »

Régóta foglalkoztatott a gondolat, hisz még ifjú korom Dobi úti piac, ahol először láttam + közelebbről, és nagyon megtetszett!! A Forma a Hang nagyon jó volt!Aztán az Élet sodort ide-oda, és most jutottam el, hogy vegyek egy 'örök ifjú' Bogarat amely megfiatalít!Az asszonyom segített a választásban, mert ez a kétszínűség nagyon megtetszett Neki és nekem is, ahogy átnéztem a 40 évhez viszonyítva nincs is rossz állapotban. Magunkévá tettük, kb 200 km van már mögöttünk.Most 'dokinál' van egy tüzetesebb vizsgálatra, de remélem még tudok Vele autózni az idén ,aztán téli pihenőre küldöm, a sós létől kímélném. Nagyon örülünk az ÚJ Családtagnak Cheesy
lehet hogy ezt az autót láttam kb egy-két hete a Drégelyvár utcánál parkolni? persze lehet hogy csak hasonló, csak a buszról vettem észre
Nem elérhető d1987

56/61/71/78

« Hozzászólás #612 Dátum: 2013 Október 06, 23:20:07 »

Gratula!
mesélj milyen, mutass képet Smiley

1956-Oval
1961-L10B
1961-L391
1971-L60D
1978-L96F
Nem elérhető ameda

« Hozzászólás #611 Dátum: 2013 Október 06, 22:33:14 »

Régóta foglalkoztatott a gondolat, hisz még ifjú korom Dobi úti piac, ahol először láttam + közelebbről, és nagyon megtetszett!! A Forma a Hang nagyon jó volt!Aztán az Élet sodort ide-oda, és most jutottam el, hogy vegyek egy 'örök ifjú' Bogarat amely megfiatalít!Az asszonyom segített a választásban, mert ez a kétszínűség nagyon megtetszett Neki és nekem is, ahogy átnéztem a 40 évhez viszonyítva nincs is rossz állapotban. Magunkévá tettük, kb 200 km van már mögöttünk.Most 'dokinál' van egy tüzetesebb vizsgálatra, de remélem még tudok Vele autózni az idén ,aztán téli pihenőre küldöm, a sós létől kímélném. Nagyon örülünk az ÚJ Családtagnak Cheesy
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #610 Dátum: 2013 Október 06, 21:39:46 »

Sziasztok! 2 hetes "Bogaras" vagyok! Erre vágytam 40 évet de sikerült ! Cheesy
Gratula!
mesélj milyen, mutass képet Smiley
Oldalak: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 ... 19
Nyomtatás

Ugrás: