www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 18, 06:22:16

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Szavazás *
Kérdés: hogyan lehessen topicot nyitni a közösségi fórumban
meg kell kérni egy moderátort, hogy nyissa meg
szabadon bárki, nincs korlátozás
szabadon, de a moderátorok indokolt esetben törölhessék

Oldalak: 1 2 [3] 4 5
Nyomtatás
Szerző Téma: topicnyitás. szavazz!  (Megtekintve 49386 alkalommal)
Nem elérhető tati

Ízirájder 0630 9850919 ÖRÖM AZ ERŐ ÁLTAL

« Hozzászólás #99 Dátum: 2006 November 22, 15:21:46 »

Na, le a topikokkal! Vagyis vissza a kevesebbhez!
  legyen egy topic Grin   akurva depót  elovastam a benzinkúton már  tegnap de még a postás nem hozta
« Utoljára szerkesztve: 2006 November 22, 15:23:21 írta tati »

Nem elérhető ABF-932

A bogaras külső buszos szívet takar

« Hozzászólás #98 Dátum: 2006 November 22, 12:24:14 »

Én meg a másik,de vállalom,és viselem a következményeit! Cheesy
Az a nagyszerü ebben a forumozásban,hogy elég valaki részéröl egy szikra,és pillanatok alatt beindul az OFF-olos lavina(nem Xoyox)Szerintem ez teljesen normális,és rendben van.
BESZÉLGETÜNK!!
Az nem mindig müködik,hogy akkor mennyünk má át az X Y topikba,mert meg is halna a téma.
A kocsmában se mondja senki,hogy ez nem idevalo történet,ez meg egy virtuális kocsma,ahol rendesen zajlik az élet,hál istennek.
Van ugy nálam is,hogy beletelik egy jo fél orába a visszaolvasás,de tudok mérlegelni,érdekel-nem érdekel.
Az a sokszinüség,ami itt megtalálhato,nekem nagyon tetszik,jellemzi azt a széleskörü érdeklödést,szakmai hozzáértést,elhivatottságot,lököttséget,stb,amitöl ugy jo ez a forum,ahogy van.
Az sem véletlen,hogy ilyen,mi alakitottuk ilyenné,mi használjuk,és az összes nyügét baját csak mi tudjuk orvosolni,megváltoztatni(ha akarjuk)
Ez is jo nagy OFF volt,de ez van,és legyen is,jo sokáig!!
Na, le a topikokkal! Vagyis vissza a kevesebbhez!

Bácsi Győző
1303LS
« Hozzászólás #97 Dátum: 2006 November 22, 11:38:37 »

ja-4457 vs 363 Evil
Lips Sealed
Nem elérhető partizán

« Hozzászólás #96 Dátum: 2006 November 22, 11:37:24 »

Azok vagytok.  Grin

majd ha beszélgetünk személyesen, akkor sem fogunk offolni? Ja, egyébként engem nem is zavar.Smiley

RNIE
« Hozzászólás #95 Dátum: 2006 November 22, 11:37:05 »

Azok vagytok.  Grin
ja-4457 vs 363 Evil
1303LS
« Hozzászólás #94 Dátum: 2006 November 22, 11:35:59 »

Csürhe vagyunk Grin
Azok vagytok.  Grin
RNIE
« Hozzászólás #93 Dátum: 2006 November 22, 11:33:04 »

Már tökmind1 hogy ennyi topik van vagy 2x ennyi...Csürhe vagyunk Grin
1303LS
« Hozzászólás #92 Dátum: 2006 November 22, 11:30:18 »

legyen még sok topik! 
Egyetértünk.  Grin
Nem elérhető BlackPsenior

« Hozzászólás #91 Dátum: 2006 November 22, 11:24:04 »

natessék, már itt is megy az offolás!   
a kedvezményes kötelezőnek mi köze van a topiknyitásos szavazáshoz???  Huh

(Balage, RNIE, partizán, gsattila... meg én!)
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #90 Dátum: 2006 November 22, 11:17:42 »

újabb bizonyítékok, hogy tök felesleges topikot nyitni, ha mindenki szarik bele és ott beszél, ahol épp van. de legyen még sok topik! 

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető Balage

Low Fast - többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #89 Dátum: 2006 November 22, 10:56:27 »

Én nagyon meg lennék lepve, ha pl. a *-nál jelentős kedvezményt tudnának elérni!  Evil

Nem csak erre gondoltam.Én tagja vagyok más márkaklubnak is,ott a modik járták ki különböző cégeknél hogy annak a klubnak ha a tagok ott vásárolnak,szereltetnek,stb...legyen kedvezmény.Van ahol 20-30%ot adtak.Én úgy vettem króm rendszámtartót pl,bemondtam hogy melyik klubtól vagyok,a válasz ez volt:ok,gyere,elintézzük,hozzál érte pár üres cd-tokot.És még életemben nem láttam az embert.

1971     VW 1300 GT-L
1999     Piaggio Liberty 50 2T
RNIE
« Hozzászólás #88 Dátum: 2006 November 22, 10:50:52 »

Most meg kell védenem az MBK-t, de van kedvezmény, de nem kimondottan fórumosoknak.
Ezen a helyen rinyáltunk valamikor, hogy milyen jó lenne, ha nem lenne ennyi a tagdíj. A jelenlegi rendszerben akinek nem kell depo és találkozó ingyenesség, az szív, pontosabban vannak, akik többet vesznek ki a közösből. Erre született meg ez a 6000 forintos megoldás.

Az meg más kérdés, hogy ha a szepeshez megy valaki azzal, hogy valamely márkaklub (akár baráti kör is) tagja, akkor csak a biztosítási díjat kell fizetnie. Pici igazságtalanság van ebben...
Nem csak erre gondoltam.Én tagja vagyok más márkaklubnak is,ott a modik járták ki különböző cégeknél hogy annak a klubnak ha a tagok ott vásárolnak,szereltetnek,stb...legyen kedvezmény.Van ahol 20-30%ot adtak.Én úgy vettem króm rendszámtartót pl,bemondtam hogy melyik klubtól vagyok,a válasz ez volt:ok,gyere,elintézzük,hozzál érte pár üres cd-tokot.És még életemben nem láttam az embert.
Nem elérhető partizán

« Hozzászólás #87 Dátum: 2006 November 22, 10:21:34 »

Valszag ezért nincs kedvezmény

Most meg kell védenem az MBK-t, de van kedvezmény, de nem kimondottan fórumosoknak.
Ezen a helyen rinyáltunk valamikor, hogy milyen jó lenne, ha nem lenne ennyi a tagdíj. A jelenlegi rendszerben akinek nem kell depo és találkozó ingyenesség, az szív, pontosabban vannak, akik többet vesznek ki a közösből. Erre született meg ez a 6000 forintos megoldás.

Az meg más kérdés, hogy ha a szepeshez megy valaki azzal, hogy valamely márkaklub (akár baráti kör is) tagja, akkor csak a biztosítási díjat kell fizetnie. Pici igazságtalanság van ebben...

RNIE
« Hozzászólás #86 Dátum: 2006 November 22, 10:04:03 »

Járjál!

Valszag ezért nincs kedvezmény
Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #85 Dátum: 2006 November 22, 09:56:50 »

Járjál! Örülni fogunk neki!  Wink

nem tudom,nem mindenki MBK-s,de a ez a fórum kijárna magának kedvezményt azt sokkal többen vennék igénybe+nem kell emiatt tagságot fizetni
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #84 Dátum: 2006 November 22, 07:27:52 »

Az a nagyszerü ebben a forumozásban,hogy elég valaki részéröl egy szikra,és pillanatok alatt beindul az OFF-olos lavina(nem Xoyox)Szerintem ez teljesen normális,és rendben van.
BESZÉLGETÜNK!!
Az nem mindig müködik,hogy akkor mennyünk má át az X Y topikba,mert meg is halna a téma.
A kocsmában se mondja senki,hogy ez nem idevalo történet,ez meg egy virtuális kocsma,ahol rendesen zajlik az élet,hál istennek.
Van ugy nálam is,hogy beletelik egy jo fél orába a visszaolvasás,de tudok mérlegelni,érdekel-nem érdekel.
Az a sokszinüség,ami itt megtalálhato,nekem nagyon tetszik,jellemzi azt a széleskörü érdeklödést,szakmai hozzáértést,elhivatottságot,lököttséget,stb,amitöl ugy jo ez a forum,ahogy van.
Az sem véletlen,hogy ilyen,mi alakitottuk ilyenné,mi használjuk,és az összes nyügét baját csak mi tudjuk orvosolni,megváltoztatni(ha akarjuk)

Egyetértek!
Jól beszéltél nagyszakállú barátom!  Wink

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015
RNIE
« Hozzászólás #83 Dátum: 2006 November 21, 20:02:34 »

Ez MBK feladat. A Hudák pl. szokott az MBK-soknak 5 %-ot adni  Tongue

nem tudom,nem mindenki MBK-s,de a ez a fórum kijárna magának kedvezményt azt sokkal többen vennék igénybe+nem kell emiatt tagságot fizetni
Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #82 Dátum: 2006 November 21, 19:34:19 »

aszem az egyik legnagyobb offolós én vagyok
BESZÉLGETÜNK!!

Tóth Zoltán
Nem elérhető tati

Ízirájder 0630 9850919 ÖRÖM AZ ERŐ ÁLTAL

« Hozzászólás #81 Dátum: 2006 November 21, 19:14:25 »

szerintem az a nagy baj, hogy ahol téma van,ott van a társalgás. A cset ezért is halt be. Szevaszhogyvagymizu, aztán kész. Itt aztán feljön egy téma és lehet csacsogni. Nem is baj, ha a fontos dolgoknak is adunk teret. Itt ez nincs meg.
   aszem az egyik legnagyobb offolós én vagyok de ha száraz adok veszek oldalt akartok amit át lehet futni akkor ott csak hirdetés jelenjen meg vagy használtautós link kommentár nélkül.  a hirdetett autót vitassuk meg egy hirdetett autó megvitatása topic ban de az úgy is üres lessz de nektek az is baj ha hülyeséget írok meg az is baj ha valaki kioktat az áttételekről meg fogszámokról mert az már túlhalad az szmb-n,   meg hogy mit szólnak az idetévedők? ha akarnak valamit akkor kérdezzenek  kapnak választ mert vannak itt friss emberek kérdeznek is pl skodi és kapnak választ! sztem sem kell az összes topicot olvasni én csak adok-veszeket szmb lostot rombolok  meg most ezt esetleg nyitnikéne egy tatihülyeségetbeszél és mindenhez ott lenne a hozzáfűzésem de ha kérdezek azt hova írjam ? fél év olvasás után írtam az első hozzászólásom mikorra nagyjából át láttam a meg a rendszert meg a társaságot ha kis zárt egyetértő közösséget akartok akkor csináljatok létszám stopot  pl ki kéne zárni akinek nem (1966 bogara van  Grin) vagy meg kell békélni a sok minden félével. milyen fontos dolognak nincs itt tere Huh  itt mindennek van tere csak fel kell dobni !  edigi  türelmetek köszönöm (most!)nem írok többet lehet hurrogni 

Nem elérhető partizán

« Hozzászólás #80 Dátum: 2006 November 21, 15:39:19 »

NA ÉS ?

itt a lényeg:)

Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #79 Dátum: 2006 November 21, 15:24:06 »

Sokan vagyunk, sokat pofázunk, sok helyen.  Áttekinthetetlen.   NA ÉS ?
Nem elérhető partizán

« Hozzászólás #78 Dátum: 2006 November 21, 15:12:48 »

Az OFFolás létében tökéletesen igazad van, viszont ha a topicok számát csökkentjük azzal pont az ellen teszünk, hogy csökkenjen az OFFolás esélye. Pont magad ellen beszélsz.

szerintem az a nagy baj, hogy ahol téma van,ott van a társalgás. A cset ezért is halt be. Szevaszhogyvagymizu, aztán kész. Itt aztán feljön egy téma és lehet csacsogni. Nem is baj, ha a fontos dolgoknak is adunk teret. Itt ez nincs meg.

1303LS
« Hozzászólás #77 Dátum: 2006 November 21, 13:31:18 »

én is használom, de ettől még offolnak, hogy lehet, hogy az általam nem olvasott 10 topik vlaamelyikében egy oda nem illő, de engem közelről érintő dologról van szó, amiről az offolás miatt lemaradok... innentől ott tartunk, mint az indexen, mindenről beszélnek, csak nem egy topikban, hanem 60-ban. nagy előrelépés mondhatom
Az OFFolás létében tökéletesen igazad van, viszont ha a topicok számát csökkentjük azzal pont az ellen teszünk, hogy csökkenjen az OFFolás esélye. Pont magad ellen beszélsz.
Nem elérhető Varázsló

Low Fast -többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #76 Dátum: 2006 November 21, 13:27:50 »

Mit akarsz átvenni? Azt, hogy rengeteg pénzből lehet egy erre specializálódott cégnél extra autót építetni? Engem ez a legkevésbé sem érdekel. Az mondjuk jobban, hogy Pl Sid, VW1966, Balage meg a többiek, saját maguk akár, kis pénzből hogy csinálták meg igényesre az autót. Engem ez tölt el büszkeséggel. Ami szép, és igényes az nem mindig drága. Az izlés az egyrészt velünk születik, másrészt az igényességet a családból hozza az ember.

Erről szivesen vitatkoznék, de nem itt.

Stuntmanus

VW 1302 S

http://oettingertsv.blogspot.com/

"Már nem vagyok annyira fiatal, hogy mindenre azonnal tudjam a választ."
1303LS
« Hozzászólás #75 Dátum: 2006 November 21, 13:25:22 »

sokkal többet törölt. és nem műbalhé volt, hanem az emberek többsége képtelen átlátni, hogyan kell használni egy fórumot. hova mit kell írni és mi indokolja egy új téma nyitását. és a buta többséget a maradék még támogatja is és azok ellen köpköd, akik szeretnék, ha valami értelmes formája lenne a fórumnak és ha már mindenki nyithat topikot, akkor vegye a fáradtságot, hogy a megfelelő helyre írjon(másrészről ott a szóljatok ide, ott bármiről bármikor lehet beszélni, cset jelleg, tehát tök felesleges minden szarról  Grin topikot nyitni)
Azért kérdezd csak meg a számot.
A "szóljatok ide"-t meg próbáld visszaolvasni pár nap kihagyás után.Mert nem mindenki van itt minden nap reggeltől estig.Ezt is figyelembe kell venni.
Egy két beírás ami csak pár embernek lenne fontos úgy eltűnik pár nap termése között mintha ott se lett volna.
A többséget meg majd fent fogjuk látni, hogy kicsoda (asszem péntek délben).
Azt hogy mit akar a többség én el fogom fogadni bármi is legyen a vége.
Max újrászámolást követelek.  Evil
Nem elérhető BlackPsenior

« Hozzászólás #74 Dátum: 2006 November 21, 13:23:12 »

nem vagyunk elég figyelmesek ahhoz, hogy ne legyünk offolósok mindenhol

igen, ezt mondja balage, ezt mondja stuntmanus, ezt mondja stonemen, ezt mondja partizán, ezt mondja pityubácsi, ezt mondom én, ezt mondja mindenki.
igazunk is van
de akkor ki a lóf@sz offol??   Huh

(például én itt most  Grin)

maximális tisztelet a kivételnek - én sem vagyok az!!
Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #73 Dátum: 2006 November 21, 13:13:20 »

Ez MBK feladat. A Hudák pl. szokott az MBK-soknak 5 %-ot adni  Tongue

Szvsz arra kéne rámenni(mint ahogy más fórumokon tökéletesen műxik)hogy kijárjunk magunknak kedvezményes szolgáltatásokat,alkatrészest stb
RNIE
« Hozzászólás #72 Dátum: 2006 November 21, 13:04:03 »

Szvsz arra kéne rámenni(mint ahogy más fórumokon tökéletesen műxik)hogy kijárjunk magunknak kedvezményes szolgáltatásokat,alkatrészest stb
Nem elérhető partizán

« Hozzászólás #71 Dátum: 2006 November 21, 12:17:31 »

Megint megmondjam a frankót?Smiley
Igaza van balage-nak, hogy nem vagyunk elég figyelmesek ahhoz, hogy ne legyünk offolósok mindenhol. Egyszerűen, ha feljön egy téma, azt muszályj megvitatni. Olyan ez a hely, mint egy korcsma. Ha viszont tudunk olyan helyeket teremteni, ahol nem ez megy, akkor már sikert érhetünk el.

Nem elérhető partizán

« Hozzászólás #70 Dátum: 2006 November 21, 12:15:45 »

ok, találjunk, leszarom az egészet, nyitogassatok sok feles témát, offoljatok tovább, legyen még használhatatlanabb és összetettebb az amúgyis..khömm.. fórum, aztán verjétek a nyálatok a sok feleslegese topikra és spoánkodjatok, ha eldugva vlaaki előttetek köt meg egy üzletet, mert neki sikerült kibányászni. faszkivan már, hogy sírni mindenki tud a szabadságért meg anyázni, ha azt érzik csorbult valamicskét, de kulturáltan élni vele már alig páran és még ezeket is leugatják, hogy hunyj szemet felette...+1 nem olvasott topik, ezzel már 11

szerintem inkább figyeljünk arra, hogy mindjárt a 6000. hozzászólásod lesz!:)

Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #69 Dátum: 2006 November 21, 12:11:51 »

Ehhez már nincs mit hozzáfűznöm..... Tongue

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #68 Dátum: 2006 November 21, 12:08:19 »

ok, találjunk, leszarom az egészet, nyitogassatok sok feles témát, offoljatok tovább, legyen még használhatatlanabb és összetettebb az amúgyis..khömm.. fórum, aztán verjétek a nyálatok a sok feleslegese topikra és spoánkodjatok, ha eldugva vlaaki előttetek köt meg egy üzletet, mert neki sikerült kibányászni. faszkivan már, hogy sírni mindenki tud a szabadságért meg anyázni, ha azt érzik csorbult valamicskét, de kulturáltan élni vele már alig páran és még ezeket is leugatják, hogy hunyj szemet felette...+1 nem olvasott topik, ezzel már 11

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #67 Dátum: 2006 November 21, 12:00:50 »

én is használom, de ettől még offolnak, hogy lehet, hogy az általam nem olvasott 10 topik vlaamelyikében egy oda nem illő, de engem közelről érintő dologról van szó, amiről az offolás miatt lemaradok... innentől ott tartunk, mint az indexen, mindenről beszélnek, csak nem egy topikban, hanem 60-ban. nagy előrelépés mondhatom

Na ahhoz meg akkor kellene a Moderátorok hathatós közreműködése, hogy  figyelmeztessenek, vagy töröljenek!
Ne rágjunk már megint gumicsontokat, hanem találjunk már valami közös nevezőt!

RNIE
« Hozzászólás #66 Dátum: 2006 November 21, 11:57:10 »

Csak az a baj, hogy nem vagyunk elég fegyelmezettek ahhoz, hogy ne kezdjük el offolni bármelyik topikban.
Én igyekszem erre odafigyelni, hogy ne csináljam, de néha sajnos én is beleszaladok.

ott a pont
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #65 Dátum: 2006 November 21, 11:55:36 »

Tényleg nem akarok beleszólni, de erre van egy nagyon egyszerű módszer, hgy a sajátomat említsem:
Én sem nézek végig minden topicot, max. átfutom őket, mert ki tudja, ninsc-e benne olyan, ami érdekel.
Én, megmondodm őszintén a FRISS gombot használom (itt felül!) a legtöbbet (az estek 98 %-ban!)! Ez egy nagyon jó találmány ebben a Fórumban, szerintem, mert azt adja ki enekem, ahova új hozzászólás érkezett és én meg szépen kivűálogatom, ami érdekel, elsősorban. A többit meg vagy megnyitom, vagy sem...

Javaslom: próbáljuk meg elfogadni, hogy ennyi ember között természetes, hogy mindenkinek más az érdeklődési köre, az igénye. Nme lehet mindenki kedvére tenni.
Mindenki azt olvasgassa, ami érdekli, a többit meg hagyja a fenébe.
Ennyi!

Nem elérhető Balage

Low Fast - többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #64 Dátum: 2006 November 21, 11:55:26 »

Én nagyon szívesen venném, ha lenne olyan (illetve van is pár ember itt) mint ami van, pl. a restowagenuk.com-on. Ott a fickók mindent maguknak csinálnak (lakatolástól a fényezésig).
Persze olvashatnám az is, ha tudnék annyira angolul. Ott mindenkinek saját topikja van az autójáról, melyben bemutatja annak fejlődését. Van itt pár ember, aki jelenleg is nagy felújításban van, de elég keveset ír róla, pedig engem nagyon érdekelne, hogy mit hogyan old meg, vagy mit csinál másképp, mint én tenném, meg ilyenek.
Csak az a baj, hogy nem vagyunk elég fegyelmezettek ahhoz, hogy ne kezdjük el offolni bármelyik topikban.
Én igyekszem erre odafigyelni, hogy ne csináljam, de néha sajnos én is beleszaladok.

1971     VW 1300 GT-L
1999     Piaggio Liberty 50 2T
Nem elérhető Qzma

http://t2ab4sale.blog.hu/

« Hozzászólás #63 Dátum: 2006 November 21, 11:55:20 »

ennek a topiknak is nagy értelme volt...

még 1 téma amin egymás torkának lehet ugrani! ne okoskodjatok/csesztessétek egymást. mindenki szavazzon, de némán  Lips Sealed 
szavaztam oszt halgatok  Wink

http://t2ab4sale.blog.hu/   ÚJ A TEFONSZÁMOM:06203692740
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #62 Dátum: 2006 November 21, 11:54:19 »

Nana, azért kérdezd meg Pityubát, hogy hány topicot törölt?
Azok közül kettő "1 napos" volt egy meg vissza lett csinálva.
SZVSZ az egézs egy műbalhé szerű faszság volt.
sokkal többet törölt. és nem műbalhé volt, hanem az emberek többsége képtelen átlátni, hogyan kell használni egy fórumot. hova mit kell írni és mi indokolja egy új téma nyitását. és a buta többséget a maradék még támogatja is és azok ellen köpköd, akik szeretnék, ha valami értelmes formája lenne a fórumnak és ha már mindenki nyithat topikot, akkor vegye a fáradtságot, hogy a megfelelő helyre írjon(másrészről ott a szóljatok ide, ott bármiről bármikor lehet beszélni, cset jelleg, tehát tök felesleges minden szarról  Grin topikot nyitni)

Nem elérhető Petyó

1962

« Hozzászólás #61 Dátum: 2006 November 21, 11:49:48 »

nem volt itt akarás/nem akarás, KZS, stone meg bá moderátorok, pont

Én szurkolok nekik, hogy minél jobban bírják a vállukra nehezedő feladat súlyát.  Wink

Petyó
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #60 Dátum: 2006 November 21, 11:49:21 »

Egyébként én nem vitatkozom most veled, csak elmondom mit gondolok. Sejtem, hogy kb. egyet is értünk, nekem is vannak olyan topikok, amik csak a heylet foglalják és bonyolultabbá teszik a navigálást, soha nem megyek be. Ezek általában nem a bogárral összefüggő dolgok.

Tényleg nem akarok beleszólni, de erre van egy nagyon egyszerű módszer, hgy a sajátomat említsem:
Én sem nézek végig minden topicot, max. átfutom őket, mert ki tudja, ninsc-e benne olyan, ami érdekel.
Én, megmondodm őszintén a FRISS gombot használom (itt felül!) a legtöbbet (az estek 98 %-ban!)! Ez egy nagyon jó találmány ebben a Fórumban, szerintem, mert azt adja ki enekem, ahova új hozzászólás érkezett és én meg szépen kivűálogatom, ami érdekel, elsősorban. A többit meg vagy megnyitom, vagy sem...

Javaslom: próbáljuk meg elfogadni, hogy ennyi ember között természetes, hogy mindenkinek más az érdeklődési köre, az igénye. Nme lehet mindenki kedvére tenni.
Mindenki azt olvasgassa, ami érdekli, a többit meg hagyja a fenébe.
Ennyi!

Oldalak: 1 2 [3] 4 5
Nyomtatás

Ugrás: