www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 17, 18:13:40

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Szavazás *
Kérdés: hogyan lehessen topicot nyitni a közösségi fórumban
meg kell kérni egy moderátort, hogy nyissa meg
szabadon bárki, nincs korlátozás
szabadon, de a moderátorok indokolt esetben törölhessék

Oldalak: 1 [2] 3 4 5
Nyomtatás
Szerző Téma: topicnyitás. szavazz!  (Megtekintve 49243 alkalommal)
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #139 Dátum: 2006 November 23, 11:57:17 »

Na ez az amit következő lépésként meg lehetne beszélni.
Ki, hogyan, mikor, melyik, topicot, moderálja.
Pl ha valaki nyit egy topicot az vállalhatná a felelősségét annak hogy ott rendet tart és kigyomlálja a szart, figyelmeztet ha okot lát rá.
Amennyiben ezt elmulasztja akkor mondjuk törölni lehetne a topicját.Csak egy ötlet.
ezt már én is javasoltam

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető partizán

« Hozzászólás #138 Dátum: 2006 November 23, 11:55:00 »

ÉN is ésszerű struktúrára tettem javaslatot.
Legyen egy adok-veszek, apróhirdetés jelleggel működve,
Legyen egy találkozók, faliújság jelleggel működve.
Legyen egy egy olyan tér, ahol agyba-főbe lehet offolni.Smiley

Ja, és kinyírnám a topic-ok felét...

A közösségiben létrejött témakörök éppen az OFFolástz nehezítik más helyeken.

1303LS
« Hozzászólás #137 Dátum: 2006 November 23, 11:50:17 »

végigolvastam, nem lesz moderálás, mert van jobb dolguk is és sírás lenne belőle. valóban nem hosszú, köszönöm az észrevételt, bocsánat, hogy én már arra gondolok mi lesz
Na ez az amit következő lépésként meg lehetne beszélni.
Ki, hogyan, mikor, melyik, topicot, moderálja.
Pl ha valaki nyit egy topicot az vállalhatná a felelősségét annak hogy ott rendet tart és kigyomlálja a szart, figyelmeztet ha okot lát rá.
Amennyiben ezt elmulasztja akkor mondjuk törölni lehetne a topicját.Csak egy ötlet.
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #136 Dátum: 2006 November 23, 11:43:54 »

Balckp!
Doldozz ki egy verziót arra, hogy miként lehetne jobb szerinted a fórum.
Szerintem abban te is egyetértettél, hogy a közösségiben a topicnyitási moratórium nem változtatott semmit. A frissítés tele van off dolgokkal, de hát itt emberek vannak,akik nem csak bogárról beszélnek.
most írtam le

Te most valamit nem jól látsz.
Arra tendál a szavazás, hogy lehessen nyitni topicot a közösségiben, de ha OFFolás van az beszélgetés nélkül ki legyen moderálva.
Vagy nem olvstál eddig itt elég figyelmesen vagy megint csak a tüzet szítod.
Ja elég csak a fenti szavazás 2. pontját végig olvasni, nem hosszú.
végigolvastam, nem lesz moderálás, mert van jobb dolguk is és sírás lenne belőle. valóban nem hosszú, köszönöm az észrevételt, bocsánat, hogy én már arra gondolok mi lesz

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #135 Dátum: 2006 November 23, 11:42:09 »

Na, ballábbal keltél fel?
nem. csak én az ésszerűen elrendezett topikok ésszerűen kiosztott jogokkal és ésszerű használat mellett vagyok, nem az offolás, a szarós topikok létrejötte és az amúgyis kaotikus helyzet támogatása mellett.

nem kétle, hogy 500 embert nehéz kordában tartani és valahol kár is ezzel foglalkozni, mert ez egy szabad fórum, csak mikor a szabadság visszaéléssé megy át, ott gáz van és még aki be is látja ezt, sír, ha csorbítani akarnak a káoszt eredményező jogokon.

ne hergeljük blackp-t. Nem kell kimoderálni, mégha szarozik is. nem az a lényeg, hogy valakit, aki el szeretne érni valamit, azaz hisz benne, szembefordítsuk a közösséggel.

nem hergelés, csak be kéne látni, hogy az offolás és az orrba szájba nyíló topikok ellen nem az a jó megoldás, hogy mindenki nyithasson és senki ne moderálhasson, hanem az, hogy átrendezni témák szerint a meglévőket, nagy csoportonként kijelölni témafelelőst, van két hét, amíg csak szól, hogy légyszi ne offolj, utána fogja és a megfelelő topikba helyezi az adott hozzászólást. hopp, máris átlátható és rendezett fórumunk van, és ez mondjuk igényli 5 ember odafigyelését az első 3-4 hétben, utána remélhetőleg mindenki megszokja és kész is. ehelyett tudjuk mi következik, összevissza témákban összevissza irogatás, még arra sem veszi senki a fáradtságot, hogy a szabadon nyitott témák közt végignézzen és oda írjon, ahova kell. azért vannak páran, akik szólnak, hogy itt meg itt folytatom...

Nem elérhető partizán

« Hozzászólás #134 Dátum: 2006 November 23, 11:41:39 »

Balckp!
Doldozz ki egy verziót arra, hogy miként lehetne jobb szerinted a fórum.
Szerintem abban te is egyetértettél, hogy a közösségiben a topicnyitási moratórium nem változtatott semmit. A frissítés tele van off dolgokkal, de hát itt emberek vannak,akik nem csak bogárról beszélnek.

1303LS
« Hozzászólás #133 Dátum: 2006 November 23, 11:39:16 »

ne hergeljük blackp-t. Nem kell kimoderálni, mégha szarozik is. nem az a lényeg, hogy valakit, aki el szeretne érni valamit, azaz hisz benne, szembefordítsuk a közösséggel.

Nem hergelem én távol áljon tőlem.
Ha félreérthető voltam akkor bocs, nem Blackp-t kell kimoderálni ha nem az OFF beszólásokat, ha Ő írta akkor az ővét.
1303LS
« Hozzászólás #132 Dátum: 2006 November 23, 11:36:59 »

nembaj, nem kell moderálás, nem kell átszervezni semmit, a többség erre szavaz, tehát íjásszunk mindenhol! ja, hogy ez bomlasztó és rossz? upsz. akkor miért ezt szavaztátok meg? nem vonulok én sehova, csak rámutatok a gyenge pontokra. és igen, tervszerűen mutatok rá.
Te most valamit nem jól látsz.
Arra tendál a szavazás, hogy lehessen nyitni topicot a közösségiben, de ha OFFolás van az beszélgetés nélkül ki legyen moderálva.
Vagy nem olvstál eddig itt elég figyelmesen vagy megint csak a tüzet szítod.
Ja elég csak a fenti szavazás 2. pontját végig olvasni, nem hosszú.
Nem elérhető partizán

« Hozzászólás #131 Dátum: 2006 November 23, 11:36:36 »

Ha szarozol ki leszel moderálva, ez lenne a lényeg.

1303LS
« Hozzászólás #130 Dátum: 2006 November 23, 11:34:32 »

nem, legyen csak egy undorítő összehányt fórum, amin nem lehet kiigazodni, hajrá! én is pártolom! de akkor lesz szarás topik, az tuti. ha meg nem, akkor minden nap megkérdem minden olvasott opikban ki milyen szart és illusztrálom az enyémet. ha ez kell, akkor ez lesz, de akkor nincs pattogás meg anyázás, ha én szart pakolok valahova. mert ti adtatok jogot rá. csókolom
Ha szarozol ki leszel moderálva, ez lenne a lényeg.
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #129 Dátum: 2006 November 23, 11:34:04 »

nembaj, nem kell moderálás, nem kell átszervezni semmit, a többség erre szavaz, tehát íjásszunk mindenhol! ja, hogy ez bomlasztó és rossz? upsz. akkor miért ezt szavaztátok meg? nem vonulok én sehova, csak rámutatok a gyenge pontokra. és igen, tervszerűen mutatok rá.

Nem elérhető partizán

« Hozzászólás #128 Dátum: 2006 November 23, 11:30:24 »

nem, legyen csak egy undorítő összehányt fórum, amin nem lehet kiigazodni, hajrá! én is pártolom! de akkor lesz szarás topik, az tuti. ha meg nem, akkor minden nap megkérdem minden olvasott opikban ki milyen szart és illusztrálom az enyémet. ha ez kell, akkor ez lesz, de akkor nincs pattogás meg anyázás, ha én szart pakolok valahova. mert ti adtatok jogot rá. csókolom

akkor jön a moderátor, hiszen arra szavazunk.Smiley
Szóval a viccet félretéve, mielőtt most Te rágsz be és vonulsz számüzetésbe, vagy bomlasztasz tervszerűen.
Sokak szerint a legnagyobb gond nem a közösségi fórum, hanem az OFF. Szerintem ez se, mert ha ennyien vannak itt, elkerülhetetlen az állandó röfögés.
Az átszerkesztésre tettem javaslatot, de alig érkezett valami reakció. Ha ki tudnánk emelni a csacsogásból a információkat, akkor jelentős mértékben jobb lenne a fórum.

Ja, és ne feledkezzünk meg, hogy ez a fórum, a közösség lényegében minden moderálás és szigorú ellenőrzés nélül működik évek óta. Ismerve más hasonló helyeket, le a kalappal. Lehet, hogy elérkezett a rendszer némi reformszükséglethez, de ez nem azt jelenti, hogy a feje tetejére kell állítani.

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #127 Dátum: 2006 November 23, 11:28:58 »

de kis harciasak vagyunk ma  Wink
majd kérek képeket a yoda kuláiról is Tongue

nem harciasság, de ha partizán nem tolerálja am oderátorok létét, akko következetes a farkasokban fogok mindennemű íjászásról dumálni, mert ős is off párti.(nem partizán elleni, de az ő álláspontját és topikját is ismerem)

Holló
« Hozzászólás #126 Dátum: 2006 November 23, 11:27:23 »

de kis harciasak vagyunk ma  Wink
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #125 Dátum: 2006 November 23, 11:22:56 »

Már csak egy nap. A 9 szavazat előny elég meggyőző.
Rendpártiak, nem akartok rászervezni egy kicsit, hogy szoros legyen?Smiley

Nem elérhető partizán

« Hozzászólás #124 Dátum: 2006 November 23, 10:59:38 »

Már csak egy nap. A 9 szavazat előny elég meggyőző.
Rendpártiak, nem akartok rászervezni egy kicsit, hogy szoros legyen?Smiley

Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #123 Dátum: 2006 November 22, 21:38:25 »

szetem nézd meg a prohardvert mert ott pont az ízlésednek (és az enyémnek) megfelelően mennek a dolgok
minden topicnalk van egy gazdija és az nocomment moderál
aztán ha nyígod van írhatsz neki
és kuss egyébként
szval ez a fenenagy demokracia sem biztos hogy tökjó

felőlem mindenki úgy moderál, ahogy akar. kivéve ha engem, mert azt igen rosszul tűröm, és azonnali hatállyal átmegyek borzasztóba... váltottak már le miattam moderátort
« Utoljára szerkesztve: 2006 November 22, 22:10:55 írta AZS »
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #122 Dátum: 2006 November 22, 21:29:45 »

azt nem, de pl. láttam, hogy hogy működik a pdamánia, és attól hányok.

a jó moderátor is olyan, mint a jó focibíró, akkor jó, ha szinte észre se lehet venni.

szetem nézd meg a prohardvert mert ott pont az ízlésednek (és az enyémnek) megfelelően mennek a dolgok
minden topicnalk van egy gazdija és az nocomment moderál
aztán ha nyígod van írhatsz neki
és kuss egyébként
szval ez a fenenagy demokracia sem biztos hogy tökjó

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

ui: ha nagy leszek, transportert veszek...........
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #121 Dátum: 2006 November 22, 21:24:52 »

mondom PROHARDVER

mondom AZT NEM
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #120 Dátum: 2006 November 22, 21:17:43 »

a jó moderátor is olyan, mint a jó focibíró, akkor jó, ha szinte észre se lehet venni.

mondom PROHARDVER

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #119 Dátum: 2006 November 22, 21:13:45 »

valaki látta már hogyan működik a prohardver ?

követendőnek látom

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #118 Dátum: 2006 November 22, 21:09:01 »

valaki látta már hogyan működik a prohardver ?

követendőnek látom

Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #117 Dátum: 2006 November 22, 21:08:08 »

ne ugassá  :-)

csak ha akarok
Holló
« Hozzászólás #116 Dátum: 2006 November 22, 21:07:08 »

és ezt ki vállalná?
osszuk el a topikokat
az adokveszeket én vállalom
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #115 Dátum: 2006 November 22, 21:05:04 »

szabályokat lehet hozni, de minek.
amelyikkel egyetértek, úgyis betartom, amelyikkel nem, úgyis megszegem.

az ostobákat meg a bunkókat meg szabályok nélkül is ki kell(ene végre) baszni a pacsába.

ne ugassá  :-)

Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #114 Dátum: 2006 November 22, 21:03:52 »

Szabályok nélkül nincs közösség.

csak egyetértettem

szabályokat lehet hozni, de minek.
amelyikkel egyetértek, úgyis betartom, amelyikkel nem, úgyis megszegem.

az ostobákat meg a bunkókat meg szabályok nélkül is ki kell(ene végre) baszni a pacsába.
RNIE
« Hozzászólás #113 Dátum: 2006 November 22, 20:57:55 »

Ez simán jó ötlet.Meg azon is lehetne változtatni hogy ha valaki berak 8képet,vagy 1500soros poént/verset stb,ne idézzék vissza 8X az egészet csak hogy a végére biggyesszenek egy sztmájlit.szvsz
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #112 Dátum: 2006 November 22, 20:42:16 »

Mit szólnátok hozzá, ha pár "szakfórumból" kimoderálnánk az off dolgokat kőkeményen?
Ilyenekre gondoltam: SZMB, adok-veszek, Rajzás, Lost és Found.
A többi topikban - mivel már úgyis van ezer - mehet a haverkodás, kinek mije mikor hova milyet és miért, stb.
mehet!

Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #111 Dátum: 2006 November 22, 20:18:13 »

Én vállalom, hogy a mai naptól 210%-al kevesebbet offolok az adokveszekben :-)
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #110 Dátum: 2006 November 22, 20:17:55 »

Ez mind? Wink

csak egyetértettem

Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #109 Dátum: 2006 November 22, 20:16:39 »

Ez mind?  Wink

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #108 Dátum: 2006 November 22, 20:15:29 »

Nem elérhető BlackPsenior

« Hozzászólás #107 Dátum: 2006 November 22, 20:13:37 »

hát már hogyne lenne: horda!  Wink Grin
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #106 Dátum: 2006 November 22, 20:04:18 »

igen, de ha elkezdesz moderálni, akkor az a baj... MINDENKINEK semmi se jó

« Hozzászólás #105 Dátum: 2006 November 22, 20:02:49 »

Kicsit kezd szétesni minden topik. Mindenről szól, csak arról nem, ami a címe. Tényleg kaotikus lehet, ha ide téved valaki, és azt olvassa az adok-veszekben, hogy ki mennyire buzi és miért.

igen, de ha elkezdesz moderálni, akkor az a baj... MINDENKINEK semmi se jó

aki meg csak úgy idetéved, az nem számít!!

mi akartuk ilyennek, akik használjuk is!!
« Utoljára szerkesztve: 2006 November 22, 20:04:23 írta BlackPsenior »
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #104 Dátum: 2006 November 22, 20:01:35 »

Kicsit kezd szétesni minden topik. Mindenről szól, csak arról nem, ami a címe. Tényleg kaotikus lehet, ha ide téved valaki, és azt olvassa az adok-veszekben, hogy ki mennyire buzi és miért.

háááát.... eléggé szkeptikus vagyok... Undecided

« Hozzászólás #103 Dátum: 2006 November 22, 20:00:29 »

Azt mondanám, hogy kezdetben megpróbálnám. Sőt, ha nagyon sok lenne a meló, ki lehetne találni valamit, hogy mindenki kordában tartsa az agymenéseit, legalább ezekben a topikokban.

háááát.... eléggé szkeptikus vagyok... Undecided
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #102 Dátum: 2006 November 22, 19:59:18 »

Azt mondanám, hogy kezdetben megpróbálnám. Sőt, ha nagyon sok lenne a meló, ki lehetne találni valamit, hogy mindenki kordában tartsa az agymenéseit, legalább ezekben a topikokban.

és ezt ki vállalná?

« Hozzászólás #101 Dátum: 2006 November 22, 19:56:27 »

Mit szólnátok hozzá, ha pár "szakfórumból" kimoderálnánk az off dolgokat kőkeményen?
A többi topikban - mivel már úgyis van ezer - mehet a haverkodás, kinek mije mikor hova milyet és miért, stb.

és ezt ki vállalná?
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #100 Dátum: 2006 November 22, 19:55:06 »

Oldalak: 1 [2] 3 4 5
Nyomtatás

Ugrás: