www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 23, 16:53:32

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921222 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 834 835 836 837 838 [839] 840 841 842 843 844 ... 1191
Nyomtatás
Szerző Téma: Komplett autók  (Megtekintve 11214072 alkalommal)
Nem elérhető Balage

Low Fast - többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #14094 Dátum: 2007 Július 02, 19:02:42 »

bekéne fejezgetni, vagy máshol folytatgatni! 

1971     VW 1300 GT-L
1999     Piaggio Liberty 50 2T
Nem elérhető gyuszkó

ABD-999 nem csak autó, CSALÁDTAG!

« Hozzászólás #14093 Dátum: 2007 Július 02, 18:51:09 »

Értem, ha igy akarta....az ő döntése, bár az összképet kicsit rontja...

Ez aztán bekiabálás volt.....csak egy megjegyzés, komám...

Eddig mindig szépen válaszoltam, de látom hasztalan volt és túl érthetetlen egyesek számára vagy lehet láthatatlan betűkkel irtam, nem tudom, de innentől kezdve már kezd elegem lenni.......

Senkinek Semmi Köze Hozzá.......

Ha akarom, akkor belököm a Dunába vagy kilököm a mezőre és felgyújtom, netán odaadom ingyen a cigányoknak, hagy vigyék a méhbe, tök mindegy, akkor sincs senkinek semmi köze hozzá......

Abba nehéz belegodnolni, hogy ha valami lenne vele, akkor úgyis közölném, nem?  Hisz annyian b*szogatnak
ezzel....Vagy nincs jobb dolgotok? Nem tudtam róla, hogy valami ultra ritka bogaram van, amiért ennyire kell aggódni. Épp most lett leszolva a kék tulaja, hogy hogy lehetett ilyen barom, hogy ennyit költött rá, ti meg ennyire tiprakodtok az én 70-es bogaram miatt? Hisz tudtommal 20 forintot nem ér sokaknak a 70-es évjáratú, akkor meg? Mi ez a nagy aggodalom?

Minimum ugyan ennyi kellene a zöldre is, mint a kékre, ha nem több, mert annak nincs értelme, hogy forgalomba helyezzem feketén 100-ért, mert ettől nem lesz jobb állapotú. Nekem meg suli lesz szeptembertől, hogy szedjek ennyit össze? Menjek bankot rabolni? Vagy van itt a fórumozók között milliárdos, aki ad ennyit? Megpróbálok suli mellett dolgozni majd, de örülök ha elég lesz megélni belőle Pesten....

És még kulturált voltam, bár egyre jellemzőbb lesz itt, hogy ki milyen frappánsan küldi el a másikat a fenébe...

Nem vagyok ez a fajta, aki igy válaszolni, mint most tettem, de nem lehet megérteni? Nem először válaszoltam normálisan, de kezdem azt hinni, hogy direkt csináljátok ezt.
Vagy csak én értelmezem félre és mindenki jó szándékkal érdeklődik minden olyan kismillió helyzetben, mikor bármilyen témához hozzászólok és ez a kérdés van rögtön nekem szegezve?

Tudod, ha én a helyedben volnék, nem érezném az alapot arra, hogy leszóljam valakinek a munkáját. Igen, szemét módon rákérdeztem valamire....

Ha visszaemlékszel, én nagyon sokszor próbáltalak bíztatni itt a fórumon keresztül, hogy ne szarj be, nem kell milliónyit ráköltened a bogaradra, forgalomba lehet legálisan helyezni, aztán szépen apránként lehet felújítgatni mindent rajta. Őszintén bíztattalak, mert tényleg örültem volna annak, hogy a család kocsiját rendbeszedve egy fiatal, lelkes bogarassal több van.
Közöm nincs hozzá, tudom, de ehelyett tényleg csak a vakarózás ment, pedig többen segítettek volna innen is a fórumról szmb keretében, ha szépen leegyezteted.
Anyagi problémák: semmi közöm hozzá, gondolom téged sem érdekel az enyém, de én két gyereket nevelek, a hónapok vége ki van centitzve. Most vizsgáztattam le a kocsit, és bizony teljes futómű és fékfelújítást csinált rajta az öcsém. (Mondhatod, hogy ja, így könnyű..., de biztosan kapnál te is segítséget innen ...) Viszont amint van egy kis fölös lóvé, irány Merki Pistához, kasztni javító elemért. 2 év alatt meglesz minden cucc, aztán hajrá az udvarunkon.

Szemét g#ci módon csúnyán beszóltam, tudom... Noszogatásnak szántam.

Ha ezért haragszol, az a te dolgod, én nem haragszom rád, nem akarlak feleslegesen szívatni, és igen, van jobb dolgom is, minthogy basztassalak.
Mentem kerítést csinálni, pá!

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Nem elérhető d1987

56/61/71/78

« Hozzászólás #14092 Dátum: 2007 Július 02, 17:59:47 »

eddig mit láttunk? hónapokig sírás, hogy milyen szar, de szerelő nem látta. aztán linkelgetés, hogy ez meg az milyen jó és az enyém milyen szar, de szerelő, hozzáértő nem látta. meglátsz egy viszonylag távoli képet egy külföldi bogárról és már rá is vágod, hogy az milyen jó..ugyan miért? szép dolog álmodozni, de hidd el, hogy elég sokan nem tettek le egyszerre 1 gurigát az asztalra és várták a megcsinált gépet. és anno is elhangzott, hogy működőképessé tehető a legtöbb gép a töredékéből. mondd meg kerek perec: nem akarok bogarazni, csak álmodozok. többet senki nem fog hozzádszólni. ezután linkelhetsz ferrarikat, hogy majd, ha ilyenem lesz. ja igen, arról ne is beszéljünk, hogí azóta igen sok jó állapotú olcsó gép elment már itt
És mért kell állandóan ezt felhozni? Hülye voltam, nem kellett volna annyit ezzel foglalkozni, de nem tudsz valami újabb dologgal jönni, csak ezzel?

1956-Oval
1961-L10B
1961-L391
1971-L60D
1978-L96F
Nem elérhető Funk

« Hozzászólás #14091 Dátum: 2007 Július 02, 17:31:26 »

én is csak álmodozom.mert csak ősszel lesz pénzem.és már venném a második bogaramat.szerintem az elsővel sem b@sztam rá.kilenc éve.mint gyermekkori vágy.szerintem ez itt gyökeredzik.de lehet hogy nem.
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #14090 Dátum: 2007 Július 02, 17:07:27 »

eddig mit láttunk? hónapokig sírás, hogy milyen szar, de szerelő nem látta. aztán linkelgetés, hogy ez meg az milyen jó és az enyém milyen szar, de szerelő, hozzáértő nem látta. meglátsz egy viszonylag távoli képet egy külföldi bogárról és már rá is vágod, hogy az milyen jó..ugyan miért? szép dolog álmodozni, de hidd el, hogy elég sokan nem tettek le egyszerre 1 gurigát az asztalra és várták a megcsinált gépet. és anno is elhangzott, hogy működőképessé tehető a legtöbb gép a töredékéből. mondd meg kerek perec: nem akarok bogarazni, csak álmodozok. többet senki nem fog hozzádszólni. ezután linkelhetsz ferrarikat, hogy majd, ha ilyenem lesz. ja igen, arról ne is beszéljünk, hogí azóta igen sok jó állapotú olcsó gép elment már itt

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető te_o

Zeitwagen...

« Hozzászólás #14089 Dátum: 2007 Július 02, 16:52:08 »

d1987:
Szerintem azért gondolkozz el. Szembeszélben hugyozol. Persze ha ez így jó, akkor jó, csak napsütésben kiröhögnek ha azt mondod, esik az eső.

VW Beetle - the original since 1938
Nem elérhető d1987

56/61/71/78

« Hozzászólás #14088 Dátum: 2007 Július 02, 16:30:36 »

Megkérdeztük, hogy legyen-e új, a tulaj mondta, hogy ne. Ha neki így jó, akkor nekem is.

Értem, ha igy akarta....az ő döntése, bár az összképet kicsit rontja...

Komám, könnyű a partszélről bekiabálni.

A   T E   A U T Ó D   H O G Y   I S   Á L L   ????

Ez aztán bekiabálás volt.....csak egy megjegyzés, komám...

Eddig mindig szépen válaszoltam, de látom hasztalan volt és túl érthetetlen egyesek számára vagy lehet láthatatlan betűkkel irtam, nem tudom, de innentől kezdve már kezd elegem lenni.......

Senkinek Semmi Köze Hozzá.......

Ha akarom, akkor belököm a Dunába vagy kilököm a mezőre és felgyújtom, netán odaadom ingyen a cigányoknak, hagy vigyék a méhbe, tök mindegy, akkor sincs senkinek semmi köze hozzá......

Abba nehéz belegodnolni, hogy ha valami lenne vele, akkor úgyis közölném, nem?  Hisz annyian b*szogatnak
ezzel....Vagy nincs jobb dolgotok? Nem tudtam róla, hogy valami ultra ritka bogaram van, amiért ennyire kell aggódni. Épp most lett leszolva a kék tulaja, hogy hogy lehetett ilyen barom, hogy ennyit költött rá, ti meg ennyire tiprakodtok az én 70-es bogaram miatt? Hisz tudtommal 20 forintot nem ér sokaknak a 70-es évjáratú, akkor meg? Mi ez a nagy aggodalom?

Minimum ugyan ennyi kellene a zöldre is, mint a kékre, ha nem több, mert annak nincs értelme, hogy forgalomba helyezzem feketén 100-ért, mert ettől nem lesz jobb állapotú. Nekem meg suli lesz szeptembertől, hogy szedjek ennyit össze? Menjek bankot rabolni? Vagy van itt a fórumozók között milliárdos, aki ad ennyit? Megpróbálok suli mellett dolgozni majd, de örülök ha elég lesz megélni belőle Pesten....

És még kulturált voltam, bár egyre jellemzőbb lesz itt, hogy ki milyen frappánsan küldi el a másikat a fenébe...

Nem vagyok ez a fajta, aki igy válaszolni, mint most tettem, de nem lehet megérteni? Nem először válaszoltam normálisan, de kezdem azt hinni, hogy direkt csináljátok ezt.
Vagy csak én értelmezem félre és mindenki jó szándékkal érdeklődik minden olyan kismillió helyzetben, mikor bármilyen témához hozzászólok és ez a kérdés van rögtön nekem szegezve?

1956-Oval
1961-L10B
1961-L391
1971-L60D
1978-L96F
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #14087 Dátum: 2007 Július 02, 15:42:30 »

http://www.vatera.hu/volkswagen_412_e_1974_29506025.html
Nem elérhető Strano

Mana mou Ellas

« Hozzászólás #14086 Dátum: 2007 Július 02, 14:52:03 »

Nagyon szép, csak furcsa, hogy ha már rá lett költve 1 millió forint, akkor miért csak rozsdás dísztárcsákra futotta...

Megkérdeztük, hogy legyen-e új, a tulaj mondta, hogy ne. Ha neki így jó, akkor nekem is.

Ha te szólsz Istenhez, az imádság. Ha ő szól hozzád, az skizofrénia...
Nem elérhető gyuszkó

ABD-999 nem csak autó, CSALÁDTAG!

« Hozzászólás #14085 Dátum: 2007 Július 02, 14:32:56 »

Nagyon szép, csak furcsa, hogy ha már rá lett költve 1 millió forint, akkor miért csak rozsdás dísztárcsákra futotta...
Komám, könnyű a partszélről bekiabálni.

A   T E   A U T Ó D   H O G Y   I S   Á L L   ????

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Nem elérhető alma

« Hozzászólás #14084 Dátum: 2007 Július 02, 10:28:05 »

eladó gépek...
de kafa! Hol vannak a szépségek?
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #14083 Dátum: 2007 Július 01, 22:06:15 »

ez is ér vagy 20 ezret

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető Narancs

« Hozzászólás #14082 Dátum: 2007 Július 01, 20:41:08 »

Szegény 03-as!!

http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hirdeteskod=1338404&command=ugras&screenwidth=1024
Holló
« Hozzászólás #14081 Dátum: 2007 Július 01, 13:26:24 »

bigbug
te már újítottál fel autót?

azt még nem
de lelakni már sikerült neki párat  Grin
Süni
« Hozzászólás #14080 Dátum: 2007 Július 01, 08:30:12 »

http://www.duen.hu/hirdetes.php?o=hir_resz&hirkod=0c7424f7c74d407fc82365f7f19989bf&s=4728
Nem elérhető Narancs

« Hozzászólás #14079 Dátum: 2007 Július 01, 02:32:06 »

Sziasztok!

Esetleg tud valaki arról a krém színű sparkaeferről, amit nem is olyan rég még hirdettek a hasznaltauton, azt hiszem 400.000 forintért és talán győri volt az autó.... Elkelt vagy eladó még???
Majd 1966 megmondja,az ő barátja árulta.

Erről a bogiról van szó.

[melléklet törölve az admin által]
Nem elérhető mikrobi

« Hozzászólás #14078 Dátum: 2007 Június 30, 23:30:24 »

eladó gépek...

[melléklet törölve az admin által]
Nem elérhető Leon1303

Kicsi a kocsi, de nagy az önbizalma!

« Hozzászólás #14077 Dátum: 2007 Június 30, 23:21:25 »

Wink
Nem elérhető brez

http://vbk.at.hu/

« Hozzászólás #14076 Dátum: 2007 Június 30, 23:17:32 »

Sziasztok!

Esetleg tud valaki arról a krém színű sparkaeferről, amit nem is olyan rég még hirdettek a hasznaltauton, azt hiszem 400.000 forintért és talán győri volt az autó.... Elkelt vagy eladó még???

Nem elérhető mikrobi

« Hozzászólás #14075 Dátum: 2007 Június 30, 23:08:24 »

igazad van maximálisan

de mondom 1.000.000.- forintról beszélünk
ha 500.000.- ről lenne szó hangom nem hallanád
MI A FASZ KERÜL EBBEN A FELÚJÍTÁSBAN 1.000.000.- FORINTBA ???????????????????????????

na de tényleg

írjuk már körül

bigbug
te már újítottál fel autót?
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #14074 Dátum: 2007 Június 30, 23:06:46 »

nemérted...
mindenkinek vannak korlátai, és emiatt senkinek nincs joga lenézni a másikat (ez egy megállapítás volt, a szóban forgó eset nem e körül forog részemről)...
semmivel nem nézem kevesebbe, nem nézem le azt, akinek mondjuk tenyérnyi rozsda van a kocsiján, vagy akiére rá sem lehet nézni,mert vakít a sok lakk...
abszolult nincs közöm, hogy kinek miért, mi okból ilyen vagy olyan a kocsija.

engem egyedül az zavar, hogy egyesek dúrván beszólnak azoknak, akik költenek az autójukra,  és ezzel a nagyszájúsággal májerkednek.
 Én csak ezt fejtegettem eddig is...

Leon. Szokásodhoz hiven megint félreértesz a dolgot, és felkapod a vizet. Ketté kell választani a dolgot. Mindenki annyit költ az autójára, amennyi lehetősége van. Van akinek csak 800e Ft-ja van rendberakatni az autóját, van akinek 2,5 millió. Ezzel mindenki tisztában van. A probléma ott van, amikor kijelentik, hogy egy autót 1 millióból nem lehet felújitani, azaz ha valaki szeretne felojitani egy bogarat, akkor az minimum 2 000 000 Ft. Ezt aztán páran felplankolják, és megy a licit, hogy ki mennyit költött az autójára. Azonban mint már többször le lett irva, ez csakis mindenkinek az anyagi lehetőségétől függ. Nem hinmném, hogy egy autót azért kell lefikázni, mert csak 1 milliót költöttek rá, a másikat meg azért kell felmagasztalni, mert ráköltöttek 2 milliót. Te vagy pont a megmondhatója, hogy sok-sok pénzért is kaphat félmunkát az ember. Te is ráköltöttél egy valag pénzt a kárpitozásra, karosszériázásra, aztán rájöttél, hogy ugy cseréltek küszönöt, hogy nem választották szét a kasznit az alváztól, a kárpitozás meg mégsem lett olyan 100-as munka. Igy aztán ilyenkor az ember ismét elviszi egy másik mesterhez, aki egy csomó pénzért helyrehozza az előző mester hibáit. Igy amikor a végén összeszámolja az ember a költségeket, akkor ledöbben. Hasonló az eset akkor is amikor az érzelmekre hallgatva megvesz az ember egy autót, és amikor elviszi egy szerelőhöz, és megkérdi, hogy 1,5 millióból megcsinálja-e, akkor az elhajtja. Ilyenkor azért el kell gondolkodni, hogy vajon van-e értelme ennyire ragaszkodni ahhoz az adott autóhoz, vagy érdemes keresni egy másikat. Ami a lényeg. Nem az számit, hogy ki mennyit költött az autójára, hanem az, hogy ne jelentse ki mint tényt, hogy csakis az az autó jó, amire ráköltöttek 2-3 millió Ft-ot. Amire meg nem költöttek ennyit, az nincs is rendesen felújitva. Inkább az a lényeg, hogy a tulajdonos meg legyen elégedve az autójával, és örömmel használja. Amikor megcsináltuk a BCH-551-et, akkor bizony hosszu évekig nagy örömmel használtam. De eladtam. Hogy miért, az nem fontos. De szerettem, és élveztem az autózást vele. A hibáival együtt. Nem tükéletes autót akartam, mert olyan nincs. Ha már áthuzattuk az üléseket, az már soha nem lesz olyan,. mint az eredeti. Ha kicseréljük brazil alkatrészekre az eredetinémeteket, akkor könnyen járhatunk úgy, hogy ki sem merjük szinte hozni az autót a garázsból. Aztán veszünk még 1 bogarat, amivel lehet bogarazni. Aztán úgy döntünk, hogy azt is fel kellene eredeti állapotra újitani... :-) Mókuskerék :-)
Na ennyi egyenlőre.
Nem kivántam senkit megbántani, sem személyeskedni.
Nem elérhető Leon1303

« Hozzászólás #14073 Dátum: 2007 Június 30, 22:30:34 »

Hat ezt nemtom honnan szedted, de az legalabb kiderult, h telleg felhuztad magad ;-) Sajnalom, ha ilyen erzekenyen erint ez a tema, en speciel mindket oldalt megertem. Megertem azt is, aki megteheti es meg is teszi, h ralocsol 2 milliot az autojara es utana ugy elvezi es szereti ahogy van es megertem azt is, aki csak aprankent, ezreket es tizezreket kolt ra es igyekszik ott sporolni ahol tud. Mindannyian penzbol elunk es van akinek a fogahoz kell vernie a garast :-)

En pl biztos bealdoznek 1 bogarat, h legyen egy normalis (gy.k: kettobol epitenek egy jobbat), de BigBug peldaja a -9 bogarral meg nekem is remiszto tulzas :-)

nemérted...
mindenkinek vannak korlátai, és emiatt senkinek nincs joga lenézni a másikat (ez egy megállapítás volt, a szóban forgó eset nem e körül forog részemről)...
semmivel nem nézem kevesebbe, nem nézem le azt, akinek mondjuk tenyérnyi rozsda van a kocsiján, vagy akiére rá sem lehet nézni,mert vakít a sok lakk...
abszolult nincs közöm, hogy kinek miért, mi okból ilyen vagy olyan a kocsija.

engem egyedül az zavar, hogy egyesek dúrván beszólnak azoknak, akik költenek az autójukra,  és ezzel a nagyszájúsággal májerkednek.
 Én csak ezt fejtegettem eddig is...
Nem elérhető Süsü

« Hozzászólás #14072 Dátum: 2007 Június 30, 22:27:56 »

Én EPE bogiát olyan 250-ért vállaltam be fényezéssel együtt. Ez a munka díj, az anyag meg kb.: mégegyszer ennyi  és a motorjához nem lesz hozzányúlva és még kárpitozva sem lesz. A fényező haveri alapon dolgozik. Ha leszámolom az egyéb költségeket akkor egy 100as marad a zsebembe azért hogy szétszedtem, full kilakatolom és összerakva leszállítom a fényezőnek. Szerintem ez nagyon baráti ár és most járunk 5-600 körül haveri árakkal. Ha a kárpitosom plüssözi vagy bőrözi + a szőnyeg és tetőkárpit sztem 200 körül van. És motor még mindig nincs. A motort azt vonalba fúratni meg csapágyaztatni egy 50-es+ hengerek, dugók, tömítések stb..., ja meg az igények puff 200-250. Hol járunk asszem elhagytuk a milliót haveri árakkal. De ha az embernek szívéhez nő az autója akkor képes kiadni ennyit. Nekem az enyém 800-ba van úgy hogy én csináltam az egészet, sokmindent csak le kellett venni a polcról hozzá és a fényezés ill. a blokkon a gépészmunka nagyon baráti árba ment.

GNX-967
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #14071 Dátum: 2007 Június 30, 22:21:46 »

[...]
én nézzek magamba?
bocs de nem nekem kellene...

Hat ezt nemtom honnan szedted, de az legalabb kiderult, h telleg felhuztad magad ;-) Sajnalom, ha ilyen erzekenyen erint ez a tema, en speciel mindket oldalt megertem. Megertem azt is, aki megteheti es meg is teszi, h ralocsol 2 milliot az autojara es utana ugy elvezi es szereti ahogy van es megertem azt is, aki csak aprankent, ezreket es tizezreket kolt ra es igyekszik ott sporolni ahol tud. Mindannyian penzbol elunk es van akinek a fogahoz kell vernie a garast :-)

En pl biztos bealdoznek 1 bogarat, h legyen egy normalis (gy.k: kettobol epitenek egy jobbat), de BigBug peldaja a -9 bogarral meg nekem is remiszto tulzas :-)

Buzi, aki fékez! :-)))
Nem elérhető Leon1303

« Hozzászólás #14070 Dátum: 2007 Június 30, 22:02:35 »

Nagyon sok igazsag van abban amit mondasz, de kicsit ugy jon le, mintha csak azer' irnad, mer' felidegesit, h te ralocsoltal zsak penzt a kocsidra ... mas meg nem teszi (mer' nem akar vagy mer' nem teheti meg) .. :-) Tevedek?  Wink
senkinek semmi köze ahhoz, hogy ki teheti ki nem, ki hogy mint...
de akkor legalább ne szólná le azt, aki megteszi és költ rá.
igen idegesít, ha ilyeneket szólnak be.
én nézzek magamba?
bocs de nem nekem kellene...
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #14069 Dátum: 2007 Június 30, 21:55:55 »

Lópikulát...

Nagyon sok igazsag van abban amit mondasz, de kicsit ugy jon le, mintha csak azer' irnad, mer' felidegesit, h te ralocsoltal zsak penzt a kocsidra ... mas meg nem teszi (mer' nem akar vagy mer' nem teheti meg) .. :-) Tevedek?  Wink

Buzi, aki fékez! :-)))
Nem elérhető Leon1303

« Hozzászólás #14068 Dátum: 2007 Június 30, 21:36:28 »

Na mán megint megy a májerkedés! lyally...
Ezek nagyszájú májerek azok akik ugye sose újítják fel a gépüket, mert hogy gurul az még akkor is, ha össze van drótozva,
és lehülyézik az összes többit, aki költ az autójára.
Ezeknek a májereknek fog néhány év múlva az udvarban porladni a vasuk, annak aki pedig normálisan rendbeteszi a kocsiját,
akár több évtizeddel meghosszabbítja az autó életét, hogy az idő alatt őt kiszolgálja.
Ááá ez májeréknél nem menő, inkább 5 évente vesznek másik szétmálló félben levő szutykot, és hírdetik, hogy milyen fasza
gyerekik, hogy 50 e ft-ért vették... Aztán 5 év, majd másik 5 év stb... de lehet eddig sem jutnak el, megunják és inkább vesz egy szutyukit...

Ugye itt az a menő, hogy 20 forintból megcsináljuk, had mennyen, olyan amilyen... Igaz? Ezt kell becsülni? Ez az igazi faszagyerekség?
Lópikulát...

Nem elérhető Strano

Mana mou Ellas

« Hozzászólás #14067 Dátum: 2007 Június 30, 19:31:49 »

TÉNYLEG

Nem elérhető Skodi

« Hozzászólás #14066 Dátum: 2007 Június 30, 19:26:37 »

Na mondjuk igen, ennyi képből nehéz itélkezni.
De az 1 milla nem hangzik soknak így elsőre, simán rálehet önteni annyit egy Bogárra, ha TÉNYLEG kicserélnek rajta sokmindent, meg igényes fényezés megy rá, ami egymaga simán 2-300E is lehet. A lakatolás meg megint legalább szintén ennyi, ha mindent cserélnek, ami rozsdás újra, márpedig minden rozsdás általában....és akkor még ehhez jönnek az anyagárak, esetlegesen új gumikéderek, kárpitok.

De így képről tényleg nem lehet biztosat mondani az tuti.

VW 1200 de luxe   1961/1965    Miskolc
www.veteranmiskolc.gportal.hu
Nem elérhető Strano

Mana mou Ellas

« Hozzászólás #14065 Dátum: 2007 Június 30, 19:12:37 »

bocsánatot kérek tőledde hidd el nem a munkádat fikázom
csak ésszerűtlennek tartom az akciót

Nem sértődhet meg az ember, mert sokallod, nem is fogok. Megkeresem még a maradék képet is.
Egyébként ennyi pénzt erre a kocsira költeni valóban baromság, csak ugye azt itt szerintem a legtöbben tudjuk, hogy ebben az esetben sem az ésszerűség, hanem az érzelmek döntöttek...
« Utoljára szerkesztve: 2007 Június 30, 19:14:21 írta Strano »

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #14064 Dátum: 2007 Június 30, 19:11:27 »

Nem vagy Te ma egy kicsit hisztis?
Megcsalta a bal kezed a jobbot?(reiszmanfred?) Grin
Egyébként igazad van,1 milábol 3 uj autót lehet épiteni!! Cheesy

mondtam hogy hisztis vagyok de próbálok tárgyilagos is lenni

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

ui: ha nagy leszek, transportert veszek...........
Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #14063 Dátum: 2007 Június 30, 19:09:26 »

igazad van maximálisan

MI A FASZ KERÜL EBBEN A FELÚJÍTÁSBAN 1.000.000.- FORINTBA ???????????????????????????

na de tényleg

írjuk már körül

Nem vagy Te ma egy kicsit hisztis?
Megcsalta a bal kezed a jobbot?(reiszmanfred?) Grin
Egyébként igazad van,1 milábol 3 uj autót lehet épiteni!! Cheesy

Tóth Zoltán
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #14062 Dátum: 2007 Június 30, 19:08:37 »

gyönyörű lett le a kalappal de tényleg

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #14061 Dátum: 2007 Június 30, 19:08:05 »

Természetesen nem mindenképet tettem fel, egy része fennt van a képtáramban a "gyermekmegőrzős kék Bogár" mappában, sok kép nem került még fel. A munkadíj a teljes lakatos- és fényezőmunkára 250 volt. Nem tudom megitélni, hogy ez sok, avagy kevés, néha ezt mondják, néha azt. Tavaly 4 ilyen munkánk volt, 5 jönne még.
Megpróbálom megkeresni a részletes lapot, amin mindent vezetünk a kezdéstől a befejezésig.

bocsánatot kérek tőledde hidd el nem a munkádat fikázom
csak ésszerűtlennek tartom az akciót

Nem elérhető Strano

Mana mou Ellas

« Hozzászólás #14060 Dátum: 2007 Június 30, 19:04:03 »

Természetesen nem mindenképet tettem fel, egy része fennt van a képtáramban a "gyermekmegőrzős kék Bogár" mappában, sok kép nem került még fel. A munkadíj a teljes lakatos- és fényezőmunkára 250 volt. Nem tudom megitélni, hogy ez sok, avagy kevés, néha ezt mondják, néha azt. Tavaly 4 ilyen munkánk volt, 5 jönne még.
Megpróbálom megkeresni a részletes lapot, amin mindent vezetünk a kezdéstől a befejezésig.

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #14059 Dátum: 2007 Június 30, 18:46:53 »

de ez fasz hozzáállás(ne üss meg  Grin), mert egy kis haszonért taccsra tennél 10 bogit. eredmény? spóroltál 1-2 havi fizut és -9 bogár. nem ez a lényege a dolognak. most hülyeségnek tűnthet egy állólámpásra ennyit költeni, de azok is csak fogynak. 10 év és összeteszed a kezed egy 69esért

igazad van maximálisan

na de tényleg

írjuk már körül

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #14058 Dátum: 2007 Június 30, 18:43:36 »

csak példaképpen kb 500.000.- Ft-ból ma veszek a hasznaltautón és egyéb elérhetőségeken keresztül 10db bogarat
ebbhől legalább 4nek papírja is van
ha nekiállítok egy lakatost
hogy a 10ből faragjon egyet a haszonvasat meg adja el akkor ha ő havi 150ért
dolgozik napi 6 órában
a haszonvasból kijön kb 300.000.-
még akkor is marad egy 200.000.-es fényezésre
és marad kb 300.000.- a millából

de biztosan én vgyok a fasz és csak légvárakat kergetek 

písz mindenki irányába és mégegyszer ezerbocs
 még nem vágtam szét 10 bogarat
de ami irreális az irreális
de ez fasz hozzáállás(ne üss meg  Grin), mert egy kis haszonért taccsra tennél 10 bogit. eredmény? spóroltál 1-2 havi fizut és -9 bogár. nem ez a lényege a dolognak. most hülyeségnek tűnthet egy állólámpásra ennyit költeni, de azok is csak fogynak. 10 év és összeteszed a kezed egy 69esért

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető oldfield

« Hozzászólás #14057 Dátum: 2007 Június 30, 17:45:16 »

Igazad lehet, de ha mindenki így gondolkodna, akkor még kevesebb bogár lenne....
Ha olvastad "sirámomat" akkor a bigibuginak fogsz igazat adni!!!Szépen rendbe tett bogi mindeggy hogy milyen évjárat, vételár+ 1m!! Vagy a körüli! Ha érted ! Ha valaki mást állit,leülnék vele sörözni ! Oszt számolunk!!Üdvw
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #14056 Dátum: 2007 Június 30, 17:38:35 »

ja meg a bőrkárpit is szarul látszott meg a fuxok is
a rozsdás karbitisztító kupakok viszont jól

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #14055 Dátum: 2007 Június 30, 17:36:25 »

csak példaképpen kb 500.000.- Ft-ból ma veszek a hasznaltautón és egyéb elérhetőségeken keresztül 10db bogarat
ebbhől legalább 4nek papírja is van
ha nekiállítok egy lakatost
hogy a 10ből faragjon egyet a haszonvasat meg adja el akkor ha ő havi 150ért
dolgozik napi 6 órában
a haszonvasból kijön kb 300.000.-
még akkor is marad egy 200.000.-es fényezésre
és marad kb 300.000.- a millából

de biztosan én vgyok a fasz és csak légvárakat kergetek 

písz mindenki irányába és mégegyszer ezerbocs
 még nem vágtam szét 10 bogarat
de ami irreális az irreális

Oldalak: 1 ... 834 835 836 837 838 [839] 840 841 842 843 844 ... 1191
Nyomtatás

Ugrás: