www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 21, 20:50:46

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921219 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 443 444 445 446 447 [448] 449 450 451 452 453 ... 547
Nyomtatás
Szerző Téma: Buszos topic !  (Megtekintve 5297454 alkalommal)
Nem elérhető zoka

« Hozzászólás #3981 Dátum: 2009 Január 03, 11:08:16 »

ha már annyira keresgéltek 2000-es mocit az enyém eladó vagy laptopra cserélhető.úgyis kiábrándultam a buszokból Cry

06208005898
Nem elérhető zizzo

NeoHippi

« Hozzászólás #3980 Dátum: 2009 Január 02, 16:42:48 »

Boldog új évet mindenkinek!

Röstellem, hogy eddig nem írtam, de időközben a tulajdonosa lettem egy 1971-es T2 buszocskának.
Holló fórumtársunk megvált tőle a kedvemért (meg persze némi készpénzért).
Az autó egyébként narancssárga-fehér színű, van benne egy Webasto állófűtés és a karosszérián némi javítanivaló, de a motorja sajnos be van állva.
A két ünnep között Kipe barátommal alaposabban átnéztük, hogy majd miket kell rajta megcsinálgatni. A kasznisom februárban várja, de addig is lesz rajta bőven tennivaló. Van egy ismerősöm, akit gyerekkorom óta ismerek és több mint 40 éve javít bogár motorokat. Mivel a motorblokk tetején egy 3 cm-es lyuk tátong, nem valószínű, hogy visszakerül bele, pláne, hogy eredetileg 2000cm3-iset szerettem volna. Kaptam ajánlatokat motorra, de majd az Öreggel megnézetem, mielőtt pénzt adnék valamelyikért.
Rakok fel képeket az autóról, és a felújítást is nyomon tudjátok majd követni, valószínűleg közben szükségem lesz majd néhányszor a tanácsaitokra, amit előre is köszönök nektek.

http://dpestipartyzanok.extra.hu/?page_id=226

Grat!
Vhonnan olyan ismerős Cheesy

A rock n roll, a sebesség megszállottja vagy!
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #3979 Dátum: 2009 Január 02, 14:22:39 »

Röstellem, hogy eddig nem írtam, de időközben a tulajdonosa lettem egy 1971-es T2 buszocskának.
Az autó egyébként narancssárga-fehér színű, van benne egy Webasto állófűtés és a karosszérián némi javítanivaló, de a motorja sajnos be van állva.
A két ünnep között Kipe barátommal alaposabban átnéztük, hogy majd miket kell rajta megcsinálgatni. A kasznisom februárban várja, de addig is lesz rajta bőven tennivaló. Van egy ismerősöm, akit gyerekkorom óta ismerek és több mint 40 éve javít bogár motorokat. Mivel a motorblokk tetején egy 3 cm-es lyuk tátong, nem valószínű, hogy visszakerül bele, pláne, hogy eredetileg 2000cm3-iset szerettem volna. Kaptam ajánlatokat motorra, de majd az Öreggel megnézetem, mielőtt pénzt adnék valamelyikért.
Rakok fel képeket az autóról, és a felújítást is nyomon tudjátok majd követni, valószínűleg közben szükségem lesz majd néhányszor a tanácsaitokra, amit előre is köszönök nektek.

van nálam egy hiányos 2.0 motor ha érdekel 15e ft irányáron
és baromira útban van

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

ui: ha nagy leszek, transportert veszek...........
Nem elérhető Dr.gonzo

The first rule of Fight Club is......

« Hozzászólás #3978 Dátum: 2009 Január 02, 14:08:42 »

gratulállok én is!!
ez a busz szép!
szerintem nincs vele olyan sok melo...
2000cm2 es moci befér gondnélkül az alsoindexesbe?????

de gratula!!

"Aki vadálatot csinál magábol,az megszabadul az emberi lét fájdalmátol"!
Nem elérhető drflexes

« Hozzászólás #3977 Dátum: 2009 Január 02, 13:56:53 »

gratulalok  Evil

új számom van:20 592 5434
Nem elérhető Istennyila

20-324-86-53

« Hozzászólás #3976 Dátum: 2009 Január 02, 13:47:24 »

Nem elérhető Sylvacska

Örült Nők ketrece

« Hozzászólás #3975 Dátum: 2009 Január 01, 17:24:21 »

Sziasztok!
Keresek olyan céget, vállalkozót, aki busz tetőmagasításával foglalkozik.
A Tökölön is kint lévő Ford Transit lakóbusz tetejét szeretnénk megcsináltatni, de nem találok sehol senkit.. biztos nem jó helyen keresem  Embarrassed
Ötleteket előre is köszönöm!

www.hajbevarras.hu
06/20-320-5869
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #3974 Dátum: 2008 December 30, 19:38:00 »

Üdvw sziasztok!
Nem tud valaki t2 buszba hátsó ággyá alakítható sorülést?
Ha valaki tud írjon légyszi az e-mail címemre.
  :occ18:B.U.É.K!
Grin Grin Grin Grin
szeríntem 20 embernél több biztosan nincs a fórumon aki erre ácsingózik évek óta

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

Nem elérhető KISFÜLÖP

"A lég hűtsön mindenkit!" /#veteránportyázók/

« Hozzászólás #3973 Dátum: 2008 December 30, 15:28:48 »

Üdvw sziasztok!
Nem tud valaki t2 buszba hátsó ággyá alakítható sorülést?
Ha valaki tud írjon légyszi az e-mail címemre.
  :occ18:B.U.É.K!

ÜdVW:KISFÜLÖP
Nem elérhető Kristóf

« Hozzászólás #3972 Dátum: 2008 December 30, 14:39:17 »

mindig keresek t2b sötétbarna ülést
legfőképpen vezetőülésre lenne szükségem, de dupla és leghátsó is érdekelne

és pöttyös(festett) kárpitanyagot is keresek
meg t2b lökhárítójára nagyon szép állapotú gumicsíkot

[a csatolmányt egy admin törölte]
Nem elérhető Qzma

http://t2ab4sale.blog.hu/

« Hozzászólás #3971 Dátum: 2008 December 30, 10:48:31 »

ha nincs ügyvéded és úgygondolod akkor szívesen segítek
de azthiszem ilyesmit a szepes is ajánlott már klubszinten

köszönöm.

sinen van az ügy, a biztosítónál van egy jó kapcsolat. Wink

http://t2ab4sale.blog.hu/   ÚJ A TEFONSZÁMOM:06203692740
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #3970 Dátum: 2008 December 29, 20:59:29 »

Szilveszterre jövöl ugyi?!  Wink
igen

Nem elérhető tazoli49

« Hozzászólás #3969 Dátum: 2008 December 29, 20:55:28 »

van egy ügyes ügyvéd ismerősöm aki segíthet bár nem olcsó de nyilván sikerdíjasan is működik
ennél többet nem tudk csak max egy telszámot és egy nevet akire hivatkozni lehet
egy ismerősöm veszetnek hitt csatornafedél beszakadós ügyét frappánsan elintézte kb 3 hónap alatt
egyszerűen mindenkit beperelt akik egymás közt lejátszották és peren kívül fizettek
egy útfelújítás közben nyitva hagyott félig beszakadt csatornafedél a story
senki nem válalta el ő igen és ki is verte belőlü a pénzt

Szilveszterre jövöl ugyi?!  Wink
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #3968 Dátum: 2008 December 29, 20:38:10 »

Te hogysmint miben tudnál ha kérdezhetem énis?  Roll Eyes Mert a egyenlőre lovat kaptam alkatrészekben, ez egyenlőre a nagy lófaszt jelenti. És húzom lassan a 6. strigulát. (Ez a hónapokat jelöli.)
van egy ügyes ügyvéd ismerősöm aki segíthet bár nem olcsó de nyilván sikerdíjasan is működik
ennél többet nem tudk csak max egy telszámot és egy nevet akire hivatkozni lehet
egy ismerősöm veszetnek hitt csatornafedél beszakadós ügyét frappánsan elintézte kb 3 hónap alatt
egyszerűen mindenkit beperelt akik egymás közt lejátszották és peren kívül fizettek
egy útfelújítás közben nyitva hagyott félig beszakadt csatornafedél a story
senki nem válalta el ő igen és ki is verte belőlü a pénzt

Nem elérhető tazoli49

« Hozzászólás #3967 Dátum: 2008 December 29, 20:30:51 »

Te hogysmint miben tudnál ha kérdezhetem énis?  Roll Eyes Mert a egyenlőre lovat kaptam alkatrészekben, ez egyenlőre a nagy lófaszt jelenti. És húzom lassan a 6. strigulát. (Ez a hónapokat jelöli.)
Nem elérhető PéZsé

« Hozzászólás #3966 Dátum: 2008 December 29, 19:24:54 »

tuning..... Evil
80-as években ezt lehetett kapni, oszt pont 
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #3965 Dátum: 2008 December 29, 19:16:02 »

Boci:

kb 3 hónapja állandó levelezésben vagyok a rendőrséggel a busszal kapcsolatban.

a baleset fejér megyében történt, veszprém megyei autópálya rendőrség helyszínelt, fejér megyei ügyészség járt el az ügyben, most somogyi kapitányságra került az akta. az autópálya rendőrséget feloszlatták, ezért az aktákhoz nem fér hozzá a fejér megyei sem a veszprém megyei rendőrség sem. az ügy somogy megyei kapitányságra került.tőllük is csak egy semmit mondó levelet kaptam, amiben megemlítik, hogy éppen akkor ott tartózkodtam, és a baleset résztvevője voltam. de azt, hogy "ártatlan" vagyok nem mondta ki az ügyészségi határozat és a 3 megyei kapitányság levele sem. a biztosító meg olyan papírt kér, amiben le van írva, hogy nem én vagyok a ludas. hol van az ártatlanság vélelme? mit csináljak?

rendőrség lezárta, ügyészség lezárta. nincs a kezemben semmilyen használható dokument.  Embarrassed

Nem elérhető slavia919

« Hozzászólás #3964 Dátum: 2008 December 29, 17:53:12 »

Boci:

a baleset fejér megyében történt, veszprém megyei autópálya rendőrség helyszínelt, fejér megyei ügyészség járt el az ügyben, most somogyi kapitányságra került az akta. az autópálya rendőrséget feloszlatták, ezért az aktákhoz nem fér hozzá a fejér megyei sem a veszprém megyei rendőrség sem. az ügy somogy megyei kapitányságra került.tőllük is csak egy semmit mondó levelet kaptam, amiben megemlítik, hogy éppen akkor ott tartózkodtam, és a baleset résztvevője voltam. de azt, hogy "ártatlan" vagyok nem mondta ki az ügyészségi határozat és a 3 megyei kapitányság levele sem. a biztosító meg olyan papírt kér, amiben le van írva, hogy nem én vagyok a ludas. hol van az ártatlanság vélelme? mit csináljak?

rendőrség lezárta, ügyészség lezárta. nincs a kezemben semmilyen használható dokument.  Embarrassed
Ezzel inkább menjünk át az anyázósba! Embarrassed Shocked

Keresek afterbe díszlécet kesztyűtartó ajtóra!
Nem elérhető Balage

Low Fast - többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #3963 Dátum: 2008 December 29, 17:52:49 »

Keres egy jó(!) ügyvédet.
szvsz

Boci:

1971     VW 1300 GT-L
1999     Piaggio Liberty 50 2T
Nem elérhető Qzma

http://t2ab4sale.blog.hu/

« Hozzászólás #3962 Dátum: 2008 December 29, 17:43:07 »

Boci:

http://t2ab4sale.blog.hu/   ÚJ A TEFONSZÁMOM:06203692740
Nem elérhető slavia919

« Hozzászólás #3961 Dátum: 2008 December 29, 17:32:44 »

Nem nekem az tetszik, hogy ugyanugy Zil tükrei vannak, mint U96-nak Cheesy
tuning..... Evil

Nem elérhető PéZsé

« Hozzászólás #3960 Dátum: 2008 December 29, 17:09:48 »

hát ha ez a fotó az, amit Qzma rakott fel pár éve, hogy a családja autója volt a fotón, akkor szerintem ennyit tudunk róla. legalábbis itt nem derült ki több. te tudsz valamit? Smiley
Nem nekem az tetszik, hogy ugyanugy Zil tükrei vannak, mint U96-nak Cheesy
Nem elérhető slavia919

« Hozzászólás #3959 Dátum: 2008 December 29, 16:52:01 »

semmi az égvilágon
próbáltam akkor mikor a stone ilyet akrt kideríteni hogy mit jelent ez a matrica de nem tudtam
egyébként jávorszarvas (moose) vagy (elk)
annyira boldog lenék ha valaki kifejtené részletesen

A moose-t csak az Észak-Amerikai Jávorszar-vasra mondják, azaz az ottani szarvasjárás populációjára. Az eurázsiai az Elk. Rendszertanilag ugyanaz a faj (species), de más populáció.
« Utoljára szerkesztve: 2008 December 29, 16:54:13 írta slavia919 »

Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #3958 Dátum: 2008 December 29, 16:39:58 »

Ismeri valaki ezt a buszt?
hát ha ez a fotó az, amit Qzma rakott fel pár éve, hogy a családja autója volt a fotón, akkor szerintem ennyit tudunk róla. legalábbis itt nem derült ki több. te tudsz valamit? Smiley
Nem elérhető PéZsé

« Hozzászólás #3957 Dátum: 2008 December 29, 16:08:15 »

Ismeri valaki ezt a buszt?

Nem elérhető drflexes

« Hozzászólás #3956 Dátum: 2008 December 28, 13:56:07 »

Szarvas, nem szarvas.

Ez betyáros: http://seba.veteranmotor.com/bogar/drflexes/doka_abarth_dobbal.avi

Ugyanez alapjáraton: http://seba.veteranmotor.com/bogar/drflexes/doka_abarth_dobbal_alapjarat.avi

Wink

Már bánom, hogy nem vettem meg ratrotól.

koszonom uram  Wink

Elérhető abes

« Hozzászólás #3955 Dátum: 2008 December 28, 13:22:12 »

Szarvas, nem szarvas.

Ez betyáros: http://seba.veteranmotor.com/bogar/drflexes/doka_abarth_dobbal.avi

Ugyanez alapjáraton: http://seba.veteranmotor.com/bogar/drflexes/doka_abarth_dobbal_alapjarat.avi

Wink

Már bánom, hogy nem vettem meg ratrotól.
Nem elérhető GeRGelu:

« Hozzászólás #3954 Dátum: 2008 December 28, 13:14:44 »

... de nekem speciel finnország a szivem csücske ...
Gerzson

Nekem is, bar lehet hogy azert, mert ott mar jartam, a masik kettoben meg nem.

Vintage Volkswagens: Always and Everywhere!
Nem elérhető Gerzson

« Hozzászólás #3953 Dátum: 2008 December 28, 10:25:49 »

A szarvasmatricákról:
A VW-hez gyakorlatilag semmi köze. Ezeket a skandináv országokban árulják és lényegében annyit jelent, hogy jártál arrafelé. Van norvég, ami lejjed valaki berakott, van svéd, ami olyan , mint ami a táblában van és van finn. Mindegyik különböző egy kicsit (a svéd jobban) és mindegyiket csak az "anyaországban" láttam árulni.
Én kétszer jártam "fenn", és az első útról volt egy matricám, de a busz csak akkor kapott ilyet, amikor ő is elérte a sarkkört. Egyébként norvégiában szinte minden túrista-helyen lehet kapni, a svédeknél és a finneknél inkább északabbra.
A legelterjedtebb a norvég formula, valószínűleg azért, mert oda utaznak a legtöbben, mivel ez az ország a leg látványosabb, de nekem speciel finnország a szivem csücske - ennek ellenére a norvág állat figyel a westytető hátulján.
Gerzson

"Úton lenni a boldogság, ...."
T3 Multivan, '89
VW 411, '72
www.t3-tuning.hu
Nem elérhető GeRGelu:

« Hozzászólás #3952 Dátum: 2008 December 27, 15:53:41 »

Most már kiderült nagyjából hogy mit is jelentenek ezek a matricák.

De ne keverjük a Rém-szarvast a Jámbor szarvassal.A minap láttam egy autó hátulján egy hasonló matricát...........

Nem rénszarvas és jávorszarvas?
(elso ami a Mikulas palyagepet huzza, a masik meg a nagyobbdarab lapatos, mierteppenalaszkas).
A matrica a masodik.

Vintage Volkswagens: Always and Everywhere!
Nem elérhető Miki

« Hozzászólás #3951 Dátum: 2008 December 27, 15:06:15 »

Most már kiderült nagyjából hogy mit is jelentenek ezek a matricák.

De ne keverjük a Rém-szarvast a Jámbor szarvassal.A minap láttam egy autó hátulján egy hasonló matricát...........
« Utoljára szerkesztve: 2008 December 27, 15:14:21 írta Miki »

Nem elérhető Dr.gonzo

« Hozzászólás #3950 Dátum: 2008 December 27, 14:36:37 »

enyém is ilyen volt,Sünitől a gerendák,kereszttartók,stb.kijönnek 100-120 körül
kösz a tippet Wink
még tart a problémák feltárása,kitudja mi lesz még.... Huh

RNIE
« Hozzászólás #3949 Dátum: 2008 December 27, 14:28:16 »

enyém is ilyen volt,Sünitől a gerendák,kereszttartók,stb.kijönnek 100-120 körül
Nem elérhető Dr.gonzo

« Hozzászólás #3948 Dátum: 2008 December 27, 14:25:17 »

... Shocked Shocked

Nem elérhető Dr.gonzo

« Hozzászólás #3947 Dátum: 2008 December 27, 14:24:50 »

itt a szünet,itt a joidö,fel lehet tárni a doka problémáit,aztánn lehet hegesztgetni Wink Grin Grin
remélem rajzásra ezzel megyünk Wink Roll Eyes

Nem elérhető drflexes

« Hozzászólás #3946 Dátum: 2008 December 27, 14:13:48 »

fokozom.en a tunderkemet libanak becezem  Grin

RNIE
« Hozzászólás #3945 Dátum: 2008 December 27, 14:12:14 »

.

Nem elérhető KIZS

« Hozzászólás #3944 Dátum: 2008 December 27, 13:59:50 »

Annyi rémszarvas van az autón, ahányan utaznak benne. 2 felnőtt 1 gyerek esetén 2 nagyobb és egy kisebb rénszarvas.
Ha tudnátok ilyet gyártani, megköszönném. Amilyen a táblán van, az pont jó (a tábla nem kell). A méretről egyeztessünk.

Akkor inkább mágnes kéne, hogy lehessen dinamikusan változtatni az utasokkal szinkronban.
De kéne valami rozmár matrica is mert mi van, ha Bigbug is beül a kocsiba?  Grin

Nomeg Bigbugné:
« Utoljára szerkesztve: 2008 December 27, 14:02:50 írta KIZS »

A logika csodálatos dolog, de azért nem mindig ér fel az úgynevezett gondolkodással.
Azt amit tudunk, pillanatnyilag emígyen lehetne összegezni: Kezdetben vala a semmi, ami felrobbant.
Nem elérhető LovasB

« Hozzászólás #3943 Dátum: 2008 December 27, 13:51:29 »

Annyi rémszarvas van az autón, ahányan utaznak benne. 2 felnőtt 1 gyerek esetén 2 nagyobb és egy kisebb rénszarvas.
Ha tudnátok ilyet gyártani, megköszönném. Amilyen a táblán van, az pont jó (a tábla nem kell). A méretről egyeztessünk.

ha megoldható, én ehhez hasonlóból szeretnék 2db-t

ha ezt nem lehet, akkor jó olyan mint amit lentebb belinkeltek.

ca. 15cm nagyságú jó lenne

http://vwtyp181.blogspot.com/
VW Typ 181: 1974 "The Thing" ,Hecho en Mexico
VW Typ 181: 1973 & 1976 "megleszcsinálva"
VW Jetta 2 1.6TD 1989
és még sok más:-)
Nem elérhető Holló

yeah Boy

« Hozzászólás #3942 Dátum: 2008 December 27, 12:28:16 »

Összejött a dolog?

még nem, de folyamatban

ennek a kéglinek várjuk a vevőjét Smiley

Tudtátok, hogy a holló az 1etlen madárfaj, ami pusztán az élvezet kedvéért repül?
by KIZS
Oldalak: 1 ... 443 444 445 446 447 [448] 449 450 451 452 453 ... 547
Nyomtatás

Ugrás: