www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 18, 14:40:05

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 2273 2274 2275 2276 2277 [2278] 2279 2280 2281 2282 2283 ... 3545
Nyomtatás
Szerző Téma: Szóljatok ide  (Megtekintve 27884559 alkalommal)
Nem elérhető aates

« Hozzászólás #50701 Dátum: 2008 Augusztus 09, 08:43:55 »

Ma kiderült, hogy az Ovál - a Megyó mellett - a Tabányi kocsija volt, 64-ben hozta be az országba. Kicsi a világ.

az én perecem (Amálka) meg nála van a múzeumban...
(legalábbis tízen éve még ott volt felbakolva)
a szürke forgalmi meg nálam Tongue

Farkas Attila Balázs
Az optimisták angolul tanulnak. A pesszimisták héberül. A realisták - lőni
matchbox
« Hozzászólás #50700 Dátum: 2008 Augusztus 09, 07:43:20 »

ja, ma tegnap megalkottam az ócsólégkondi rev.2-t. 2300Ft-ba került cakkpakk meg 2óra meló. Még nem végleges de hűt mint a picsa. Lehet rohannom kéne a szabadalmi hivatalba? Tongue (röviden tömören: egy hűtőt alakítottam át)

Ja, már tervben van a bogárba épithetö változat is.
Mester, megtudhatnánk a részleteket is vagy még nem áll oltalom alatt?
 Roll Eyes
Nem elérhető MobyDick

« Hozzászólás #50699 Dátum: 2008 Augusztus 09, 07:16:26 »

sziasztok!
a tegnapi nappal folytatni fogom a motorom bejáratásához szükséges km-ek gyüjtését,már van:730km..
ha minden jól megy és birni fogom,akkor minden reggel melo elött és minden este bele zavarok napi szinten összvisz úgy 100km-t.
és ha jól számolom a szeptemberi vadásás túrára meg lesz a 3000-3500km Roll Eyes
Nem elérhető Bill

« Hozzászólás #50698 Dátum: 2008 Augusztus 09, 00:41:39 »

Szevasztok. Nemrég jöttem meg az okozó kocsim tulajdnosától. ...............................
.....................................én szopok, a tulaj szop. Aki pedig az egészet okozta él és virul.
ez valami dél-amerikai sorozat?
hosszú és semmitmondó?
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #50697 Dátum: 2008 Augusztus 09, 00:26:07 »

Jezusom ... ;-)

Buzi, aki fékez! :-)))
Nem elérhető gyiik

borzasztó-Bogár és Citroën

« Hozzászólás #50696 Dátum: 2008 Augusztus 09, 00:13:33 »

ja, ma tegnap megalkottam az ócsólégkondi rev.2-t. 2300Ft-ba került cakkpakk meg 2óra meló. Még nem végleges de hűt mint a picsa. Lehet rohannom kéne a szabadalmi hivatalba? Tongue (röviden tömören: egy hűtőt alakítottam át)

« Utoljára szerkesztve: 2008 Augusztus 09, 00:15:31 írta gyiik »
Nem elérhető Bendzsi

« Hozzászólás #50695 Dátum: 2008 Augusztus 08, 22:15:03 »

Naggyából elkenődve sem vagyok már. Ezt mondtam... Ez van, valahogy inkább kiutat kell találnom ebből a helyzetből ennyit tehetek...

Kitartás!! Biztos van egy kiskapu! Smiley Smiley
Nem elérhető tazoli49

« Hozzászólás #50694 Dátum: 2008 Augusztus 08, 22:09:24 »

Kb. a legszarabb helyzetbe kerültél amibe lehet.  Sajna. De miért nem anyázósba? oda illene kb. Ez a magyar jogrendszer. Me ilyen a társadalom is. Szar, mint pásztor élete Tahitin. De ténlyeg. Kitartást.

Naggyából elkenődve sem vagyok már. Ezt mondtam... Ez van, valahogy inkább kiutat kell találnom ebből a helyzetből ennyit tehetek...
« Utoljára szerkesztve: 2008 Augusztus 08, 22:11:02 írta tazoli »
Nem elérhető slavia919

« Hozzászólás #50693 Dátum: 2008 Augusztus 08, 22:06:29 »

Szevasztok. Nemrég jöttem meg az okozó kocsim tulajdnosától. Hát a helyzet vegyes.
Szal a kocsi tulaját eddig ki akartam ütni a cipőjéből. De most hogy beszéltem kiderül őis benne van nyakig...
Odaértünk, rég látott drága kis astra árválkodik most lökhárító nélkül a házuk előtt, homlokfal benyomódva, az ő eleje is kapott rendesen... Kijön egy öreg: ő az apja, a fiú nem lakik itt. Mondom pillács... Itt a kocsi. Mondom ide jönnek a MÁV levelei. Akkor mondom a srác nem is tud az ügyről? Dee-de tud, látják itt a második levél amit ma küldött ki a MÁV. Felszólítás okozói nyilatkozat tételére. És mondom ennyi? Második levél és kész?! Hát ők nem tudják mit kell vele tenni, mikor ők ott sem voltak mikor a baleset történt... Szó-szó hol a gyerek hol érjük el, végül egy telszámmal gazdagabbak vagyunk. Mennénk el, mondom ájj, inkább még most itt ön előtt felhívnánk merre van. Erre mondja az öreg: jajj hát lehet itt lesz a környéken...  Smiley
Na a lényeg talákoztunk az ifjabbikkal és addig begőzölt fejem, lentebb csitult, ugyanis amit eddig gyanítottam bejött, valamint a pali segítőkésznek is bizonyult.
Annó helyszinre nem a tulajt hívta az okozó csaj, hanem egy másik srácot. Ott sejtettem valami háromszög van köztük... És igen. A csaj aki vezetett kicsalta tőle mint tulajtól a kocsit. Már bánja hogy odaadta. A csajt ő pedig mikor megtudta hogy mit történ a kocsival, kérdezte mit kell tennie. A csaj mondta semmit, semmi baja nem lesz neki mint tulajnak, ő majd mindent intéz. Csakhogy a csaj engem telafonon utoljára úgy lerázott hogy ő szarik az egészbe, ő helyszinen elismerte, továbbiakban neki nincs mit intéznie haggyam békén. Itt mondtátok ne is zaklassam majd a máv intézi. Csakhogy a máv ennyit tud tenni. Kiküld egy levelet és vár hogy visszaküldjék. Anélkül a nyilatkozat nélkül pedig még a fizetésre várók listájára sem tudok bejutni.
Szal alényeg, a csajnál volt a kocsi, de a tulajjal már nem voltak együtt. A csaj kicsalta tőle, a kocsit. Ő kérte a baleset után a számom, de nem adta meg neki. Mint ahogy énsem tudtam a tulaj számát. Azért mentünk mi is oda lobbiból, vagy lesz tulaj vagy nem....
Az biztos hogy igaz hogy a csaj lelépett tőle. Az a kan aki kijött a helyszínre gyanus volt mikor kérdeztem te vagy a tulaj?! És az volt a válasz: őőő nem ő más... És vigyorogtak egymásra. Adtam kinyomtatott lapot most a tulajnak ahol látszik mindenki. A kocsi, az okozók az én kocsim, a nyíl egyenes szakasz ahol a seggembe fúródott. Mondtam neki hogy sztem mikor ütköztünk 40-50-el biztos jött az ütközéskor a casj. Erre mondta nem vitatkozik ezen. Mikor hozták a kocsiját, ő elsőre kis koccnak hitte. Most leszedett lökháírtóval látja elgörbült a homlokfal, és az eleje lóg. Lebiggyedt az eleje a kocsinak.
Az baj hogy éreztem a szavaiból hogy mindaz mit mond igaz lehet. Összeált a kép abból amit láttam a baleset helyszinén. Sunyi volt a csaj, és cinikus. Láttam már ott rajta szarik bele. Viszont a tulaj is vajas, modntam is neki hogy jó nem tudod mi a teendő. És egy hónap elteltével a második levél érkezése után sem lépsz semerre? 8 napon belül kötelességed jelenteni hogy karambolos volt a kocsi. Jó-jó csak a csaj mondta mindent intéz minden folyamatban van... Hát mondom én ezt elhiszem. Nekemis addig segítőkész volt meg bólogatott míg azt nem mondtam hogy lépned kéne...
Az a baj ha ez a köcsög máv télleg mást nem csinál csak azt mondja perbe a tulajt, a szerződött partnert, nem tehetek mást. Őt kell perelnem. Ez lenne a logikus, nem egy ribancot akit azt sem tudjuk merre elérhető és másrészről nincs az adott kocsihoz köze....
Vagy megegyezek vele hogy együtt fogjuk perbe a csajt?! De nicns álandó lakhelye, félig román félig magyar. A biztosat cseréljem abiznytalanra? Az baj mondom hogy egyenlőre segítőkész, igaznak tűnt a mondandója, és úgy váltunk el hogy hétfőre hozza az okozóit, vagy összefutunk és odadaja. Ha a csajt a hajánál fogva kell tépnie is előkeríti és kitültik.
Meg sztem úgy voltak vele hogy a máv levelében szerepel hogyha nem tesz okozóit polgári pernek néz elébe. Sztem most kicsit komolyabban vette hogy megkeresték őt a károsultak, és megpróbál talán minden tőle telhetőt megtenni. Pert sztem ő sem akar. Az a baj ha nekik kell fizetni a máv buzisága miatt, muszáj lesz... Az meg onnatól az ő ügye hogya a sofőrtől mi útn perli ki a pénzét. Egyszóval sajnálom. Ő is sáros, de leginkább az aki vezetett. És mo törvényei alapján én szopok, a tulaj szop. Aki pedig az egészet okozta él és virul.
Kb. a legszarabb helyzetbe kerültél amibe lehet.  Sajna. De miért nem anyázósba? oda illene kb. Ez a magyar jogrendszer. Me ilyen a társadalom is. Szar, mint pásztor élete Tahitin. De ténlyeg. Kitartást.

Keresek afterbe díszlécet kesztyűtartó ajtóra!
Nem elérhető tazoli49

« Hozzászólás #50692 Dátum: 2008 Augusztus 08, 21:54:11 »

Szevasztok. Nemrég jöttem meg az okozó kocsim tulajdnosától. Hát a helyzet vegyes.
Szal a kocsi tulaját eddig ki akartam ütni a cipőjéből. De most hogy beszéltem kiderül őis benne van nyakig...
Odaértünk, rég látott drága kis astra árválkodik most lökhárító nélkül a házuk előtt, homlokfal benyomódva, az ő eleje is kapott rendesen... Kijön egy öreg: ő az apja, a fiú nem lakik itt. Mondom pillács... Itt a kocsi. Mondom ide jönnek a MÁV levelei. Akkor mondom a srác nem is tud az ügyről? Dee-de tud, látják itt a második levél amit ma küldött ki a MÁV. Felszólítás okozói nyilatkozat tételére. És mondom ennyi? Második levél és kész?! Hát ők nem tudják mit kell vele tenni, mikor ők ott sem voltak mikor a baleset történt... Szó-szó hol a gyerek hol érjük el, végül egy telszámmal gazdagabbak vagyunk. Mennénk el, mondom ájj, inkább még most itt ön előtt felhívnánk merre van. Erre mondja az öreg: jajj hát lehet itt lesz a környéken...  Smiley
Na a lényeg talákoztunk az ifjabbikkal és addig begőzölt fejem, lentebb csitult, ugyanis amit eddig gyanítottam bejött, valamint a pali segítőkésznek is bizonyult.
Annó helyszinre nem a tulajt hívta az okozó csaj, hanem egy másik srácot. Ott sejtettem valami háromszög van köztük... És igen. A csaj aki vezetett kicsalta tőle mint tulajtól a kocsit. Már bánja hogy odaadta. A csajt ő pedig mikor megtudta hogy mit történ a kocsival, kérdezte mit kell tennie. A csaj mondta semmit, semmi baja nem lesz neki mint tulajnak, ő majd mindent intéz. Csakhogy a csaj engem telafonon utoljára úgy lerázott hogy ő szarik az egészbe, ő helyszinen elismerte, továbbiakban neki nincs mit intéznie haggyam békén. Itt mondtátok ne is zaklassam majd a máv intézi. Csakhogy a máv ennyit tud tenni. Kiküld egy levelet és vár hogy visszaküldjék. Anélkül a nyilatkozat nélkül pedig még a fizetésre várók listájára sem tudok bejutni.
Szal alényeg, a csajnál volt a kocsi, de a tulajjal már nem voltak együtt. A csaj kicsalta tőle, a kocsit. Ő kérte a baleset után a számom, de nem adta meg neki. Mint ahogy énsem tudtam a tulaj számát. Azért mentünk mi is oda lobbiból, vagy lesz tulaj vagy nem....
Az biztos hogy igaz hogy a csaj lelépett tőle. Az a kan aki kijött a helyszínre gyanus volt mikor kérdeztem te vagy a tulaj?! És az volt a válasz: őőő nem ő más... És vigyorogtak egymásra. Adtam kinyomtatott lapot most a tulajnak ahol látszik mindenki. A kocsi, az okozók az én kocsim, a nyíl egyenes szakasz ahol a seggembe fúródott. Mondtam neki hogy sztem mikor ütköztünk 40-50-el biztos jött az ütközéskor a casj. Erre mondta nem vitatkozik ezen. Mikor hozták a kocsiját, ő elsőre kis koccnak hitte. Most leszedett lökháírtóval látja elgörbült a homlokfal, és az eleje lóg. Lebiggyedt az eleje a kocsinak.
Az baj hogy éreztem a szavaiból hogy mindaz mit mond igaz lehet. Összeált a kép abból amit láttam a baleset helyszinén. Sunyi volt a csaj, és cinikus. Láttam már ott rajta szarik bele. Viszont a tulaj is vajas, modntam is neki hogy jó nem tudod mi a teendő. És egy hónap elteltével a második levél érkezése után sem lépsz semerre? 8 napon belül kötelességed jelenteni hogy karambolos volt a kocsi. Jó-jó csak a csaj mondta mindent intéz minden folyamatban van... Hát mondom én ezt elhiszem. Nekemis addig segítőkész volt meg bólogatott míg azt nem mondtam hogy lépned kéne...
Az a baj ha ez a köcsög máv télleg mást nem csinál csak azt mondja perbe a tulajt, a szerződött partnert, nem tehetek mást. Őt kell perelnem. Ez lenne a logikus, nem egy ribancot akit azt sem tudjuk merre elérhető és másrészről nincs az adott kocsihoz köze....
Vagy megegyezek vele hogy együtt fogjuk perbe a csajt?! De nicns álandó lakhelye, félig román félig magyar. A biztosat cseréljem abiznytalanra? Az baj mondom hogy egyenlőre segítőkész, igaznak tűnt a mondandója, és úgy váltunk el hogy hétfőre hozza az okozóit, vagy összefutunk és odadaja. Ha a csajt a hajánál fogva kell tépnie is előkeríti és kitültik.
Meg sztem úgy voltak vele hogy a máv levelében szerepel hogyha nem tesz okozóit polgári pernek néz elébe. Sztem most kicsit komolyabban vette hogy megkeresték őt a károsultak, és megpróbál talán minden tőle telhetőt megtenni. Pert sztem ő sem akar. Az a baj ha nekik kell fizetni a máv buzisága miatt, muszáj lesz... Az meg onnatól az ő ügye hogya a sofőrtől mi útn perli ki a pénzét. Egyszóval sajnálom. Ő is sáros, de leginkább az aki vezetett. És mo törvényei alapján én szopok, a tulaj szop. Aki pedig az egészet okozta él és virul.
« Utoljára szerkesztve: 2008 Augusztus 08, 22:01:10 írta tazoli »
Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #50691 Dátum: 2008 Augusztus 08, 20:17:16 »

Emberek, az 1200-as mexikói motoroknak milyen a hengerfejcsavarja, 8-as vagy 10-es?
8as

WEBshop
http://retrocarclub.superwebaruhaz.hu/
Ha müszakivizsga vagy zöldkari kell és problémás az élet:06706223882;06706313882
Kedvezméynes kötelező bizti kötése!
Gyári vw audi seat skoda Alkatrészek beszerzése gyors határidővel,postázva
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető Varázsló

Low Fast -többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #50690 Dátum: 2008 Augusztus 08, 19:41:05 »

Emberek, az 1200-as mexikói motoroknak milyen a hengerfejcsavarja, 8-as vagy 10-es?

Stuntmanus

VW 1302 S

http://oettingertsv.blogspot.com/

"Már nem vagyok annyira fiatal, hogy mindenre azonnal tudjam a választ."
Nem elérhető abes

« Hozzászólás #50689 Dátum: 2008 Augusztus 08, 19:19:22 »

Urak!

Ki ismeri a Re-Cord olajokat. 2T fél és full szintetikus olajok zaklatnak.  Grin
1303LS
« Hozzászólás #50688 Dátum: 2008 Augusztus 08, 19:17:58 »

A Roburos ,Pannoniás cimboráimat nem engették be a tetű kínaiak.A gépek maradtak Mongóliába,ők mehettek vonaton Pekingig.
Ezek a srácok egy valag pénzt beleöltek ebbe az útba,valami kis... hivatalnok meg elbaszta az egészet.
Pannónia tankot, meg a robur maszkját viszik?
Utoljára ezt halottam felőlük, hogy azokat viszik.
Hát igen köcsög kínaiak.
Nem elérhető KIZS

« Hozzászólás #50687 Dátum: 2008 Augusztus 08, 19:11:47 »

tényleg Pilis  Stunt igazi neve ?   Grin Grin Grin

hogyne, sőt fesztivált is szoktak nevezni a tiszteletére az a "Pilisi stunt show"   Evil

na ezt jól kiveséztük  Grin

A logika csodálatos dolog, de azért nem mindig ér fel az úgynevezett gondolkodással.
Azt amit tudunk, pillanatnyilag emígyen lehetne összegezni: Kezdetben vala a semmi, ami felrobbant.
Nem elérhető abes

« Hozzászólás #50686 Dátum: 2008 Augusztus 08, 18:31:43 »

Valaki keresett dialcom modemhez tápot, sajna nincsen késöbb lehet, hogy lesz de most nincsen.  Sad
Nem elérhető kdf 001

ERŐ AZ ÖRÖM ÁLTAL

« Hozzászólás #50685 Dátum: 2008 Augusztus 08, 18:23:45 »

A Roburos ,Pannoniás cimboráimat nem engették be a tetű kínaiak.A gépek maradtak Mongóliába,ők mehettek vonaton Pekingig.
Ezek a srácok egy valag pénzt beleöltek ebbe az útba,valami kis... hivatalnok meg elbaszta az egészet.
Köcsög Kínaiak! 
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #50684 Dátum: 2008 Augusztus 08, 18:20:37 »

Amit nemsokára Göbölyösfalvának keresztelnek át a tiszteletedre (nomeg a Pilis úgy is messze van, állandóan csak kavarodást okoz a mostani név) Wink
tényleg Pilis  Stunt igazi neve ?   Grin Grin Grin

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

ui: ha nagy leszek, transportert veszek...........
Nem elérhető KIZS

« Hozzászólás #50683 Dátum: 2008 Augusztus 08, 18:16:43 »

Nem is írják a buzik, hogy  a Göbölyössel egy faluban született.... Hallatlan!

Amit nemsokára Göbölyösfalvának keresztelnek át a tiszteletedre (nomeg a Pilis úgy is messze van, állandóan csak kavarodást okoz a mostani név) Wink

A logika csodálatos dolog, de azért nem mindig ér fel az úgynevezett gondolkodással.
Azt amit tudunk, pillanatnyilag emígyen lehetne összegezni: Kezdetben vala a semmi, ami felrobbant.
Nem elérhető Varázsló

Low Fast -többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #50682 Dátum: 2008 Augusztus 08, 18:12:56 »

Nem is írják a buzik, hogy  a Göbölyössel egy faluban született.... Hallatlan!!

Stuntmanus

VW 1302 S

http://oettingertsv.blogspot.com/

"Már nem vagyok annyira fiatal, hogy mindenre azonnal tudjam a választ."
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #50681 Dátum: 2008 Augusztus 08, 18:08:17 »

a kisfia (kb 40) pedig egy veteránautóklub elnöke vagy ilyesmi és nemmellesleg veteránautó múzeuma van
kb egy éve a depóban látható metálzöld karmann valaha az övé volt
gyermekkorában (kb16-17 volt) halálragázolt vele cserbenhagyással egy nőt a hűvösvölgyben
akkor még apu olyan pozícióban volt jánosbánál,hogy gyakorlatilag egy percet nem volt bent a kistabányi
aztán eladta annak a jóembernek aki azóta a tulajdonos
itt van a nyelvemen a neve de nem ugtik be
asszem Gazsó az említett karrmann gazdija

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #50680 Dátum: 2008 Augusztus 08, 18:03:05 »

a kisfia (kb 40) pedig egy veteránautóklub elnöke vagy ilyesmi és nemmellesleg veteránautó múzeuma van
kb egy éve a depóban látható metálzöld karmann valaha az övé volt
gyermekkorában (kb16-17 volt) halálragázolt vele cserbenhagyással egy nőt a hűvösvölgyben
akkor még apu olyan pozícióban volt jánosbánál,hogy gyakorlatilag egy percet nem volt bent a kistabányi
aztán eladta annak a jóembernek aki azóta a tulajdonos
itt van a nyelvemen a neve de nem ugtik be

Nem elérhető Bendzsi

« Hozzászólás #50679 Dátum: 2008 Augusztus 08, 17:30:51 »

Discovery-n Bogárgondok csőstül!
Nem elérhető bitus76

06 30 460 2831

« Hozzászólás #50678 Dátum: 2008 Augusztus 08, 17:01:40 »

VW 1200.1963.
Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #50677 Dátum: 2008 Augusztus 08, 16:48:36 »

Ez az olimpia dolog olyan furcsa...
Amit irtál,az mind igaz.
De nézzed meg a felvonuló küldöttségek sportolóinak az arcát.
Szivesen cserélnék bármelyikükkel,még a vietnámi zsákbafutóval is! Grin
Ök már most megkapták azt az élményt és elismerést,amit kivivtak azzal,hogy ott lehetnek.
Betört a marketing és az üzleti szemlélet ide is(hova nem?),de százon akkor is megvan az olimpiai rekord,amit most nem kevesen akarnak majd leküzdeni!
Az eszme még megvan,és azt most ünnepelik.

Tóth Zoltán
Nem elérhető gyiik

borzasztó-Bogár és Citroën

« Hozzászólás #50676 Dátum: 2008 Augusztus 08, 16:37:15 »

Ez az olimpia dolog olyan furcsa... Presztizs értéke lett és az egész a marketingröl szól. Szvsz egyáltalán nem becsülik meg eléggé az olimpiai sportolókat, főként ezen a vidéken, ellenben más, teljesen eredménytelen sportágakkal. Részemröl  undorodom az összes sportközvetitéstöl, nem szeretem azt hallgatni hogy "és lecsúszott a dobogóról..., elveszitette..., nem került be... Az már nem is eredmény, ha valaki egyáltalán kijut ilyen rendezvényekre?! Ezek az emberek egészen addig le vannak tojva, amig nem nyernek valami nagyobb dolgot, utána pedig hopp-felemelkednek egy időre majd újra lesüllyednek. Ha támogatni akarom őket, akkor nem csak a nagy eseményeken vagyok ott, hanem a mindennapjaikban... pénzügyi, felszerelési támogatás, stb. Szép dolog a sport, de undorító amit művelnek (ill. nem csinálnak) vele. Teljesitmény-hajhászás a végső fokig, a doppingrol meg kár írni. Mit gondoltok?  Undecided
Nem elérhető Balage

Low Fast - többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #50675 Dátum: 2008 Augusztus 08, 16:36:17 »

http://www.youtube.com/watch?v=gl-MdfRp11k  Grin

Baló :

"Itt van Dél-Afrika, Afrika legdéléről."

Brávó.  Undecided

1971     VW 1300 GT-L
1999     Piaggio Liberty 50 2T
Süni
« Hozzászólás #50674 Dátum: 2008 Augusztus 08, 16:19:59 »

eleg sokan nezhetik ezt most...
amugy sem nezhetek "tv"-t itt munka kozben...

maradjunk a "kozvetites"nel Sad
Baló :

"Itt van Dél-Afrika, Afrika legdéléről."

Brávó.  Undecided
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #50673 Dátum: 2008 Augusztus 08, 15:25:44 »

ok, őt megtaláltam egyből,
csak ki tudja.. hátha egy ismert bogaras mint a Megyó..
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #50672 Dátum: 2008 Augusztus 08, 15:11:53 »

Szoc. Tali ma:

<beszúrt kép törölve>

Evil
az a pók frankón kettétört?  Shocked

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető gumibogi

20-9111-661 www.ftgumi.hu

« Hozzászólás #50671 Dátum: 2008 Augusztus 08, 15:11:25 »

Szoc. Tali ma:

<beszúrt kép törölve>

Evil
na akkor most ki a király???? Grin Grin Grin

Nem elérhető wob974

« Hozzászólás #50670 Dátum: 2008 Augusztus 08, 15:04:54 »

Szoc. Tali ma:

Evil

Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #50669 Dátum: 2008 Augusztus 08, 15:01:52 »

gugli a barátod. :-)
http://www.kretamagazin.hu/node/3588

ő ki?
Nem elérhető KIZS

« Hozzászólás #50668 Dátum: 2008 Augusztus 08, 14:43:20 »

ő ki?

hát aki behozta az ovált (64-ben)

Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #50667 Dátum: 2008 Augusztus 08, 14:42:11 »

Tabányi kocsija volt, 64-ben hozta be az országba. Kicsi a világ.
ő ki?
Nem elérhető Balage

Low Fast - többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #50666 Dátum: 2008 Augusztus 08, 13:59:19 »

csomó rohadék kis kínai rohangál jobbra-balra színes ruhában, közeli kép bushról, megint kínaiak.
csomó külföldi bevonul a küzdőtérre, nagy tűzijáték. meghatódás.

Evil

1971     VW 1300 GT-L
1999     Piaggio Liberty 50 2T
Nem elérhető aaggoottaa

« Hozzászólás #50665 Dátum: 2008 Augusztus 08, 13:55:09 »

Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #50664 Dátum: 2008 Augusztus 08, 13:53:44 »

Ma kiderült, hogy az Ovál - a Megyó mellett - a Tabányi kocsija volt, 64-ben hozta be az országba. Kicsi a világ.
Nem elérhető ecneB

« Hozzászólás #50663 Dátum: 2008 Augusztus 08, 13:51:24 »

az m1-et lehet nézni az m1 honlapjárol Wink http://www.telesport.hu/telesport-hu-exkluziv-nezze-itt-eloben-a-xxix-nyari-olimpiai-jatekok-megnyitojat

Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #50662 Dátum: 2008 Augusztus 08, 13:42:53 »

meseljetek mi tortenik...
nincs tv az irodaban..
Most még csak reklám van.

Tóth Zoltán
Oldalak: 1 ... 2273 2274 2275 2276 2277 [2278] 2279 2280 2281 2282 2283 ... 3545
Nyomtatás

Ugrás: