www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Június 30, 19:10:57

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921183 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 435 436 437 438 439 [440] 441 442 443 444 445 ... 3545
Nyomtatás
Szerző Téma: Szóljatok ide  (Megtekintve 27496858 alkalommal)
Nem elérhető Funk

« Hozzászólás #124221 Dátum: 2013 Augusztus 08, 21:02:43 »

ma délután 4-kor, félárnyékban  Tongue

Mióta államosították az OMSZ-t,még annyira sem találják el az időjárást mint eddig.Ezért az előrejelzésért sokat fizetnék.
Nem elérhető kipe

« Hozzászólás #124220 Dátum: 2013 Augusztus 08, 17:14:50 »

ma délután 4-kor, félárnyékban  Tongue

[A csatolmány helyhiány miatt törölve. Legközelebb használj online képtárat!]

Nem elérhető maxi

« Hozzászólás #124219 Dátum: 2013 Augusztus 08, 07:20:45 »

Meghalt a melegben egy közmunkásunk.
Valahogy csúf tréfaként tudom csak felfogni, hogy 47e HUF-ért idáig jutott.
Hozzászólásom nem politikai jellegű, mielőtt bárki támadna. Inkább szomorkás.
Undecided
És akkor még most jön többi, munkafelügyelet, kivizsgálások, stb.
Mi történt vele?

"A vadászat többek szemében a férfiasság, az erő, a hatalom szimbóluma is. A vadászok azt tartják, hogy a vadászaton ismerszik meg, ki milyen ember valójában."
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #124218 Dátum: 2013 Augusztus 08, 06:59:10 »

Ugyan nem terep, de asszony tegnap bement a munkahelyére (P.Hivatal, 4. emelet, dél-dél-nyugati tájolás), megnézte a hőmérőt a szobában: 36 fok!!
Persze a felsővezetés (nem a melegebb felső emeleteken!) jól elvan a légkondis szobákban...
És ez sem politikai jellegű... sajnos emberiességet érintő...
Kábé ennyire becsülik a dolgozót.... Undecided

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015
Nem elérhető Narancs

« Hozzászólás #124217 Dátum: 2013 Augusztus 08, 03:16:56 »

Aki esetleg ráér és érdekel,Discovery Channel,Autókereskedők,Porsche 914,csütörtök(azaz ma) 8.00 óra.

http://port.hu/autokereskedok_wheeler_dealers/pls/fi/films.film_page?i_perf_id=26111070&i_topic_id=1
Nem elérhető ABF-932

A bogaras külső buszos szívet takar

« Hozzászólás #124216 Dátum: 2013 Augusztus 07, 22:30:15 »

Azért halt meg mert közmunkált?
A csajom cégénél is meghalt egy munkás a múlthéten, Ő picit többet kapott, de nem sokkal.
Máris a félreértés. Klímás irodákban van hőségriadó, terepen meg nem. És nem a foglalkoztatottság mikéntje, de az eredménye a megalázó. Ha félmilliót kap is, volt értelme?

Bácsi Győző
Nem elérhető Balage

Low Fast - többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #124215 Dátum: 2013 Augusztus 07, 22:16:36 »

Azért halt meg mert közmunkált?
A csajom cégénél is meghalt egy munkás a múlthéten, Ő picit többet kapott, de nem sokkal.

1971     VW 1300 GT-L
1999     Piaggio Liberty 50 2T
Nem elérhető ABF-932

A bogaras külső buszos szívet takar

« Hozzászólás #124214 Dátum: 2013 Augusztus 07, 22:11:22 »

Bácsi Győző
1303LS
« Hozzászólás #124213 Dátum: 2013 Augusztus 07, 19:20:12 »

Nekem is ez volt a reakcióm a Binci írására.
Akkor legalább tedd be a forrást. Akkor tudtam volna helyén kezelni.
Persze ettől még oltári nagy marhaság.
Az meg, hogy még terjeszted is kiérdemel egy pusziiit Ivettől.  Cheesy
Elérhető abes

« Hozzászólás #124212 Dátum: 2013 Augusztus 07, 19:04:42 »

Jezusom ...
Nekem is ez volt a reakcióm a Binci írására.
Nem elérhető Trau

A firkász

« Hozzászólás #124211 Dátum: 2013 Augusztus 07, 17:23:04 »

Napsugarast!

Úgy látszik, ez egy ilyen nap...  Evil

"Egy oldtimer igazából a legkevésbé jármű. Sokkal inkább valamiféle kivetített ábránd, néhányunknál költséges projekciója a belső énnek – és ez lehet magasztos, de gyakran szánalmas is, attól függően, hogy a külvilág honnan nézi. Ahány veteránautóst, -motorost ismerek, mind máshogy viszonyul ehhez a témához. Egyvalami közös bennük: a jármű birtoklásához a motivációik soha nem szükségből fakadnak, hanem érzelmiek."

http://totalcar.hu/magazin/velemeny/2013/08/07/hogyan_valsz_oldtimer-buziva/

Csikós Zsolt-féle írás, én kedvelem a kopaszt.

Üdv!

Trau
1303LS
« Hozzászólás #124210 Dátum: 2013 Augusztus 07, 17:09:18 »

"Nekem egy 1966-os, teljesen eredeti Bogaram van, amely 10 éve lett restaurálva, és azóta nem csak a garázsban állt, tehát itt-ott látszik rajta a használat nyoma, és így nem biztos, hogy kapna OT rendszámot. A felújított motor soha nem tudott a környezetvédelmi határértéken belül produkálni, mert nem képes rá. Nem azért mert ez a konkrét motor szar, hanem mert 47 éves kostrukció.
Jelen állapotában - a piacot figyelve - ér vagy 2-2,5 millió forintot. Most azt akarják, hogy toljam el a MÉH-be, amiért nincs rajta OT-s rendszám??"

LOL
Nem tudom honnan veszitek ezeket a rémhíreket.
Mi az, hogy nem felel meg a környezetvédelmi....., mi az, hogy MÉH....?
Talán 2 éva van már olyan, hogy NEM IS KELL MEGFELELNIE, éppenhogy amit mérnek a lehető legjobbra kell állítani és megfelelt. Asszem idén már a 71-es évjárat is játszik.
Mellesleg "10 éve restaurált autó amin itt-ott látszik...." az hol a tökömbe 2-2,5millió?

Néha már azt hiszem, hogy tudtok határt szabni az értelmetlen edézgetéseknek, miért kell meggyőzni az ellenkezőjéről.
Ennél már csak Maci agyatlan idézetei minden kommentár nélkül vannak lejjebb.  Jezusom ...
Nem elérhető kdf 001

ERŐ AZ ÖRÖM ÁLTAL

« Hozzászólás #124209 Dátum: 2013 Augusztus 07, 16:49:53 »

Most azt akarják, hogy toljam el a MÉH-be, amiért nincs rajta OT-s rendszám??"

LOL
Ne told! Maresz elviszi a tréllerén oda.  Grin
Elérhető abes

« Hozzászólás #124208 Dátum: 2013 Augusztus 07, 16:39:02 »

"Azonban, mint mondja, a központi vizsgaállomásokat sokkal gyakrabban és sokkal szigorúbban ellenőrzik, mint a vállalkozásokat, így visszaélések elő sem fordulhatnak."
muhahaha
amikor már mindenhol magbuktál,akkor mész a mozaikba
"Nekem egy 1966-os, teljesen eredeti Bogaram van, amely 10 éve lett restaurálva, és azóta nem csak a garázsban állt, tehát itt-ott látszik rajta a használat nyoma, és így nem biztos, hogy kapna OT rendszámot. A felújított motor soha nem tudott a környezetvédelmi határértéken belül produkálni, mert nem képes rá. Nem azért mert ez a konkrét motor szar, hanem mert 47 éves kostrukció.
Jelen állapotában - a piacot figyelve - ér vagy 2-2,5 millió forintot. Most azt akarják, hogy toljam el a MÉH-be, amiért nincs rajta OT-s rendszám??"

LOL
RNIE
« Hozzászólás #124207 Dátum: 2013 Augusztus 07, 13:51:40 »

"Azonban, mint mondja, a központi vizsgaállomásokat sokkal gyakrabban és sokkal szigorúbban ellenőrzik, mint a vállalkozásokat, így visszaélések elő sem fordulhatnak."
muhahaha
amikor már mindenhol magbuktál,akkor mész a mozaikba
Nem elérhető Trau

A firkász

« Hozzászólás #124206 Dátum: 2013 Augusztus 07, 13:35:46 »

Napsugarast!

"Azzal kapcsolatban, hogy mi lesz a régi autónak a sorsa, amelyek a rendszerben szereplő biztonsági és környezetvédelmi határértékek alatt teljesítenek a hagyományos műszaki vizsgán, Érsek István [a  Nemzeti Közlekedési Hatóság elnökhelyettese]  egyértelműen fogalmazott. Szerinte a veteránautóvá történő átsorolás és az ezzel járó kedvezmények éppen azt a célt szolgálják, hogy az eredeti állapotban megőrzött, muzeális értéket képviselő példányok bizonyos feltételek mellett OT-s rendszámmal közlekedhessenek. Míg az egyszerűen csak öreg, de nem eredeti autók műszaki vizsgáját ne lehessen többé meghosszabbítani."

http://totalcar.hu/magazin/kozelet/2013/08/07/felmilliora_buntetik_a_korrupt_vizsgabiztosokat/

Üdv!

Trau

Üdv!

Trau
Nem elérhető Narancs

« Hozzászólás #124205 Dátum: 2013 Augusztus 06, 15:52:55 »

Annyira gyanús vagy te nekem.
Megváltoztattad az avatarod, az alatta lévő aláírásod.
Porsche 914-eket linkelgetsz....
Közben Porsche fórumtárs betett egy képet, amint a trélerén maga mögött húz egy 914-et Shocked
A többiről hallgatott....
Most már bevallhatod, hogy így össze állt a kép, és lebuktál Wink
Jöhet a coming out Grin
Össze lehetne így kombinálni a dolgokat,de nem így van,csak sok a véletlen egybeesés! Wink

Porsche fórumtárs egy pécsi,vagy Pécs környéki 914-es Porschét szállított,magához vitte Siklósra teljes felújításra.Ő már korábban is javította ezt az autót,és már egy buggyt is épített a tulajdonosának.Ehhez a traileren szállított 914-eshez semmi közöm.Szerintem Porsche fórumtárs sem szándékosan titkolózott,csak betett róla egy képet,és valószínű utána már vissza sem nézett a topikba (nem mindig olvas),és ezért nem jött tőle már semmi hozzászólás az autóról.

Ettől függetlenül én is bekattantam a 914-esre,nekem képbe jött Ausztriában egy 1971-es,1.7 injektoros,Mahle baby Gasburner könnyűfémfelnis,osztrák papíros,végig Ausztriában futott,felújításra szoruló példány.Ez az autó már 1987 óta áll fedett helyen több autó társaságában,egy osztrák Porsche gyűjtőnél.Ezt az autót szeretném a közeljövőben megvásárolni.
Nem elérhető Dadan

« Hozzászólás #124204 Dátum: 2013 Augusztus 06, 15:07:37 »

Ez az autó annyira szép,elegáns,visszafogott,sportos,régies,valahogy minden meg van benne egyszerre!

http://elitevwclub.blog.hu/2012/10/25/details_of_the

És itt vannak képek a készüléséről,nagyon alapos,szép felújítást kapott!

http://s234.photobucket.com/user/elitevwclub/library/White%20914?sort=2&page=1

Annyira gyanús vagy te nekem.
Megváltoztattad az avatarod, az alatta lévő aláírásod.
Porsche 914-eket linkelgetsz....
Közben Porsche fórumtárs betett egy képet, amint a trélerén maga mögött húz egy 914-et Shocked
A többiről hallgatott....
Most már bevallhatod, hogy így össze állt a kép, és lebuktál Wink
Jöhet a coming out Grin
Nem elérhető Funk

« Hozzászólás #124203 Dátum: 2013 Augusztus 06, 13:27:42 »

idle control valve (ez a szelep), de inkább ezt használják
amúgy idle control motor is lehet.
Köszönöm!
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #124202 Dátum: 2013 Augusztus 06, 13:01:32 »

idle control valve (ez a szelep), de inkább ezt használják
amúgy idle control motor is lehet.

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #124201 Dátum: 2013 Augusztus 06, 12:59:18 »

idle step engine :-))
http://www.jarmuszotar.hu/jarmuszotar_hunen.php?hun=alapj%E1rat

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #124200 Dátum: 2013 Augusztus 06, 12:58:05 »

Valaki meg tudná mondani az alapjárati léptető motor angolul hogy van?
idle step engine :-))

flex 'em all!
Nem elérhető Narancs

« Hozzászólás #124199 Dátum: 2013 Augusztus 06, 12:48:51 »

Ez az autó annyira szép,elegáns,visszafogott,sportos,régies,valahogy minden meg van benne egyszerre!

http://elitevwclub.blog.hu/2012/10/25/details_of_the

És itt vannak képek a készüléséről,nagyon alapos,szép felújítást kapott!

http://s234.photobucket.com/user/elitevwclub/library/White%20914?sort=2&page=1

RNIE
« Hozzászólás #124198 Dátum: 2013 Augusztus 06, 12:30:06 »

Van esetleg valakinek épkézláb ötlete dísz ajtótokra?
Nem elérhető Funk

« Hozzászólás #124197 Dátum: 2013 Augusztus 06, 11:43:20 »

Valaki meg tudná mondani az alapjárati léptető motor angolul hogy van?
Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #124196 Dátum: 2013 Augusztus 06, 11:16:04 »

Természetes, hogy az az alap, hogy én látom jól.  Grin  Grin  Grin
És nálam az is természetes, hogy ami a szívemen az a számon, nem szeretem a susmust, meg a nyáladzást.  Cheesy
Így kerek.  Cheesy
De szivesen "hisztiznék" egyet,de alapvetö szerénységed eltántoritott eredeti szándékomtól! Grin

Tóth Zoltán
1303LS
« Hozzászólás #124195 Dátum: 2013 Augusztus 06, 09:39:45 »

Szerintem Te írtad le,és Te látod legjobban a dolgokat! Wink

Legalábbis én így érzem!
Természetes, hogy az az alap, hogy én látom jól.  Grin  Grin  Grin
És nálam az is természetes, hogy ami a szívemen az a számon, nem szeretem a susmust, meg a nyáladzást.  Cheesy
Így kerek.  Cheesy
Nem elérhető Narancs

« Hozzászólás #124194 Dátum: 2013 Augusztus 06, 09:36:01 »

Pár éve is (ha megfigyeled) ugyanazok hisztiztek.
Vannak akik szépen kinövik a bogarazást, más irányba érdeklődnek. Ennyi.
Elmennek szép csendben.
Sőt vannak olyanok akik innen nagy csinnadrattával lépnek le, mert itt ezmegazmegolyanok mennek aztán a fészbúkon pont ők nyomják az ezmegazmegolyan dolgokat.  Grin
Nem vagyunk egyformák, de ismerjük már egymást.  Grin

Szerintem Te írtad le,és Te látod legjobban a dolgokat! Wink

Legalábbis én így érzem!
1303LS
« Hozzászólás #124193 Dátum: 2013 Augusztus 06, 09:26:14 »

Lehet,hogy "összezördülések" voltak,de olyan kimondott atrocitásra nem emlékszem egyiknél sem,olyan vélt vagy valós sérelmek,összezördülések meg szerintem mindenkivel megesnek itt a fórumon,ilyen alapon tehát én is,te is,vagy akár mindannyiunk leléphetne a fórumról.

Lehet,hogy változott a fórum és az itt lévő emberkék magatartási szokásaik,de szerintem ez is egy lassú folyamat,és nem pedig egyik napról a másikra történik.Én 2006-tól vagyok itt napi szinten,de nem éreztem akkora,vagy olyan mértékű vátozást itt a fórumon,hogy ahol szinte már élek,egyik napról a másikra elvágjam magamat.
Mert én emlékszem olyanra,hogy még 2006-ban beszélték itt a fórumon,hogy basszus ez a fórum már nem olyan,egy nagy szar,a régi volt az igazi.Aztán 2007-ben is.És 2008-ban is,és azóta is rendszeresen minden éven keresztül.Most mikor is volt az igazi?Mert ha mondjuk azt írjuk,hogy 5-6 éve,akkor meg azt írták,hogy szar,korábban volt jobb.De mikor?Korábban is azt beszéltük,hogy szar.

A facsé elszívja azokat az emberkéket,akiket a facsé érdekel.De ez a fórumosoknak csak egy bizonyos százaléka.Szerintem azok a fórumozók,akiket totál nem érdekel a fészbuk,sőt még csak nem is regisztráltak oda (pl jómagam is ilyen vagyok),azok maradnak örökre fórumozók.Engem nem érdekel,hogy a fórum egy elavult dologgá vált,én jól érzem magam itt,szeretek itt lenni.Sőt én az életben is mindig a régi,elavult,klasszikus,retro,nosztalgikus dolgokat kedvelem,ezt mutatja a hobbim is,hiszen ha úgy vesszük az autózáson belül a bogár is ide tartozik.
Pár éve is (ha megfigyeled) ugyanazok hisztiztek.
Vannak akik szépen kinövik a bogarazást, más irányba érdeklődnek. Ennyi.
Elmennek szép csendben.
Sőt vannak olyanok akik innen nagy csinnadrattával lépnek le, mert itt ezmegazmegolyanok mennek aztán a fészbúkon pont ők nyomják az ezmegazmegolyan dolgokat.  Grin
Nem vagyunk egyformák, de ismerjük már egymást.  Grin
Nem elérhető Narancs

« Hozzászólás #124192 Dátum: 2013 Augusztus 06, 09:12:01 »

Aki figyelt, azert eszrevette ezeket az osszezorduleseket, en nem csodalom, hogy Sompinak es Suninek elege lett dolgokbol. Dolgokbol, amik..., mikozben ....
Lehet,hogy "összezördülések" voltak,de olyan kimondott atrocitásra nem emlékszem egyiknél sem,olyan vélt vagy valós sérelmek,összezördülések meg szerintem mindenkivel megesnek itt a fórumon,ilyen alapon tehát én is,te is,vagy akár mindannyiunk leléphetne a fórumról.

Lehet,hogy változott a fórum és az itt lévő emberkék magatartási szokásaik,de szerintem ez is egy lassú folyamat,és nem pedig egyik napról a másikra történik.Én 2006-tól vagyok itt napi szinten,de nem éreztem akkora,vagy olyan mértékű vátozást itt a fórumon,hogy ahol szinte már élek,egyik napról a másikra elvágjam magamat.
Mert én emlékszem olyanra,hogy még 2006-ban beszélték itt a fórumon,hogy basszus ez a fórum már nem olyan,egy nagy szar,a régi volt az igazi.Aztán 2007-ben is.És 2008-ban is,és azóta is rendszeresen minden éven keresztül.Most mikor is volt az igazi?Mert ha mondjuk azt írjuk,hogy 5-6 éve,akkor meg azt írták,hogy szar,korábban volt jobb.De mikor?Korábban is azt beszéltük,hogy szar.

A facsé elszívja azokat az emberkéket,akiket a facsé érdekel.De ez a fórumosoknak csak egy bizonyos százaléka.Szerintem azok a fórumozók,akiket totál nem érdekel a fészbuk,sőt még csak nem is regisztráltak oda (pl jómagam is ilyen vagyok),azok maradnak örökre fórumozók.Engem nem érdekel,hogy a fórum egy elavult dologgá vált,én jól érzem magam itt,szeretek itt lenni.Sőt én az életben is mindig a régi,elavult,klasszikus,retro,nosztalgikus dolgokat kedvelem,ezt mutatja a hobbim is,hiszen ha úgy vesszük az autózáson belül a bogár is ide tartozik.
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #124191 Dátum: 2013 Augusztus 06, 07:11:24 »

Aki figyelt, azert eszrevette ezeket az osszezorduleseket, en nem csodalom, hogy Sompinak es Suninek elege lett dolgokbol. Dolgokbol, amik..., mikozben ....

Ez sajnos így van... Undecided
Felületesen szemlélve lehet, hogy nem veszi valaki észre azokat a dolgokat, amikkel komoly tüskéket lehet valakibe bökni... és ez egy ideig még talán tolerálható, aztán egyszer borul ama bizonyos bili...
Talán nem véletlenül tettem már utalást arra a bizonyos "kiszorítósdira", amit egyesek művelnek ilyen-olyan megfontolásból, hogy a Bogarazással nem mindig összefüggő hozzászólások miatt valakiket távozásra bírjanak, bíztassanak... Pedig ez a Fórum valahogy nem erről szólt és nem erről kellene szólnia!
Szomorú vagyok megmondom azok miatt, akik hasonló okok miatt, vagy egyáltalán a szellemiség ilyen változása okán elmentek... Undecided

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #124190 Dátum: 2013 Augusztus 06, 06:45:50 »

Lassan átcsúszik az élet a facséra. Semmi nem tart örökké, a fórum, mint online közösségi élettér már elavult.
Az pedig a mi hibánk, hogy nem tudunk rendet tenni. A magam részéről nem szeretek rendőrködni, meg nekem nem is erről szól a dolog.
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #124189 Dátum: 2013 Augusztus 06, 00:58:38 »

még csak összezördüléseik sem voltak senkivel sem,Süni meg végképp egy nyugodt természet volt,nem volt jellemző rá vitatkozás,kötekedés vagy hasonlók.

Buzi, aki fékez! :-)))
Nem elérhető Narancs

« Hozzászólás #124188 Dátum: 2013 Augusztus 06, 00:27:39 »

Sompi és Süni kiregelésénél nekem csak az a furcsa,hogy a kezdetektől fogva,hosszú éveken keresztül,rendszeresen,napi szinten itt lógtak,nem bántotta őket senki sem,nem baszogatta őket senki sem,még csak összezördüléseik sem voltak senkivel sem,Süni meg végképp egy nyugodt természet volt,nem volt jellemző rá vitatkozás,kötekedés vagy hasonlók.
Aztán minden előzetes nélkül,senkivel nem csattantak össze,csak úgy szép csendben,elhúztak.Süni úgy volt itt hosszú évek óta a fórumon pl,hogy még csak bogara sem volt.Vagyis 2006-2007 óta nem volt neki,előtte két 1965-ös döntöttlámpás volt a tulajdonában,amik a Stranohoz kerültek.És azóta már a Strano sem bogarazik.

Az utóbbi időben úgy vettem észre,hogy a hozzászólások száma is erősen megfogyatkozott.Régen munka utána fél éjszakám ráment,hogy a napi termelést utánaolvassam,most meg pár perc alatt túl vagyok rajta.
A múlt héten kihalt pl a gépem,kb öt napot nem tudtam fórumozni.Mikor kész lett a gép,az öt napot rövidebb idő alatt átfutottam,mint korábban egy napot.
Elérhető abes

« Hozzászólás #124187 Dátum: 2013 Augusztus 05, 23:31:18 »

Lehet egy kérdésem?

Süni kiregelt? Huh
Fene.
Nem elérhető gyuszkó

ABD-999 nem csak autó, CSALÁDTAG!

« Hozzászólás #124186 Dátum: 2013 Augusztus 05, 23:24:58 »

Lehet egy kérdésem?

Süni kiregelt? Huh
Amint az ábra mutatja.... :/

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Nem elérhető Bill

« Hozzászólás #124185 Dátum: 2013 Augusztus 05, 23:15:46 »

Lehet egy kérdésem?

Süni kiregelt? Huh
Nem elérhető kipe

« Hozzászólás #124184 Dátum: 2013 Augusztus 05, 09:34:34 »

mi lehet ez?

Moszkvics 412

Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #124183 Dátum: 2013 Augusztus 05, 08:14:01 »

Nyertél, az enyém is négycsavaros!

1:1  Grin
<beszúrt kép törölve>
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #124182 Dátum: 2013 Augusztus 04, 21:25:29 »

ok az lesz az! köszönöm!

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

ui: ha nagy leszek, transportert veszek...........
Oldalak: 1 ... 435 436 437 438 439 [440] 441 442 443 444 445 ... 3545
Nyomtatás

Ugrás: