www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 22, 17:59:21

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921220 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Szavazás *
Kérdés: Hol voltál / hova látogatsz el idén?
2021.08.05-08. Nemzetközi Bogártalálkozó - Gyomaendrőd - 7 (46.7%)
2021.12.31. Néputós Szilveszter - 8 (53.3%)
Összes szavazó: 12

Oldalak: 1 ... 875 876 877 878 879 [880] 881 882 883 884 885 ... 1105
Nyomtatás
Szerző Téma: Találkozók, események  (Megtekintve 9821395 alkalommal)
1303LS
« Hozzászólás #9005 Dátum: 2007 Augusztus 23, 10:17:58 »

jól esett a 40 fok árnyék nélküli helyen egy kis sós, száraz krumpli  Grin
Mondom, hogy okos.  Evil Grin
Nem elérhető Balage

Low Fast - többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #9004 Dátum: 2007 Augusztus 23, 10:15:59 »

Ezt a napsütés, jó időt úgy mondjátok, mintha baj lenne, hogy nem szakadt az eső!  Undecided

1971     VW 1300 GT-L
1999     Piaggio Liberty 50 2T
Nem elérhető Balage

Low Fast - többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #9003 Dátum: 2007 Augusztus 23, 10:13:33 »

Volt olyan beszólás, amit most nem idéznék, és volt amit a Pisti mondot amikor átvette a díat: " Azt hittem Én nyertem", némi hangsúlyal, nem sértően, majd elment.
Ez azért nem egyértelmű reklamáció.
Hozzánk oda lehet jönni, és megbeszélni a dolgokat, de gondolom máshol is így van. Ha ezt nem teszi meg az ember akkor utólag kár felhánytorgatni.

Az orfűi dolgokhoz meg nem tudok hozzászólni, mert nem én összesítettem, a papirok meg nincsenek már meg.
Esetleg a jobb idő melett nem volt hibajelzés? Mert azt utólag adjuk hozzá az időhöz.

Hogy miért nem ott tettük szóvá? Ami egyébként nem teljesen így van, mivel eléggé céloztunk rá...

1971     VW 1300 GT-L
1999     Piaggio Liberty 50 2T
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #9002 Dátum: 2007 Augusztus 23, 10:07:55 »

Eladtad magad? Csipszért?  Evil Grin
Megjegyzem.  Evil
Szojoksz okos.  Evil

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
1303LS
« Hozzászólás #9001 Dátum: 2007 Augusztus 23, 10:06:40 »

adott a csipszéből
Eladtad magad? Csipszért?  Evil Grin
Megjegyzem.  Evil
Szojoksz okos.  Evil
1303LS
« Hozzászólás #9000 Dátum: 2007 Augusztus 23, 10:03:50 »

Tökre kívülálló vagyok,de:egy BARÁTI találkozón nem tökmindegy hogy 19 vagy 21 másodperc alatt megy végig egy bogár 300 méteren??
Régebben(is)le lettek szólva a bizonyos sztrítracsinges neonos korzák meg gyorsulós szuzukik,most meg azon megy a vita hogy nem jó a szervezés a gyorsulásin???Hát baszki...
Nagyon igazad van, én is szivesebben nézegetnék olyan képeket mikor a szojoksz füstölve csavarja az anyát a csavarra, miközben a blakkon tartja az egyik szemét, nehogy eligya előle a sört.
Ehelyett megy ez a faszkodás, szerintem is tök mindegy egy ilyen talin, hogy ki mit nyer.
Ha mindenkinek számítana akkor az eleve esélytelenek (akik tudják magukról) el sem indulnának.
Na mindegy, edig sem szóltam bele, vegyétek úgy, hogy most sem.  Undecided
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #8999 Dátum: 2007 Augusztus 23, 09:58:18 »

Bocs, de nem értelek!
De leírtam, ott már nem volt értelme, szerintem, hogy változtassunk a dolgon, amikor valakinek a kezébe nyomják a díjat, megtapsolják, hogy hozzad csak vissza, mert lehet, hogy nem Te nyertél...
olimpiai aranyakat is vettek vissza Wink

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető lovászimi

« Hozzászólás #8998 Dátum: 2007 Augusztus 23, 09:57:41 »

Akkor Neked szerencséd volt, mert én azóta sem értem meg, hogy akár egy halvány bocsánatkérést kapjak, amiért lek*rvázta anyukámat! Sőt! Ki is jelentette, hogy erről ne is álmodjak...
Én meg úriember voltam, mert nem váltottam be az ígéretemet.... Grin

a sötétség ellen csak egyet tehetek.
mint már többen éltek itt a lehetőséggel, magatokra hagylak nyomorotokban, nem szólok inkább hozzá, ezzel remélem elveszem az élét az értelmetlen faszkodásotoknak.
én megpróbáltam...
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #8997 Dátum: 2007 Augusztus 23, 09:53:40 »

És a magam részérőlk befejeztem a vitát! Ne szítsuk tovább! Ami volt, elmúlt, kész! Senki sem akar közülünk sem revíziózni, szerintem!
PÍSZ!!

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015
Nem elérhető lovászimi

« Hozzászólás #8996 Dátum: 2007 Augusztus 23, 09:53:14 »

Bocs, de nem értelek!

azt látom!
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #8995 Dátum: 2007 Augusztus 23, 09:51:37 »

nem magam akarom fényezni, de szerintem ezért jó egy találkozó. mikor xoyox odajött hátbaverni, köszöntünk, dumáltunk, adott a csipszéből, nincs itt semmi komoly ellentét, itt elvagyunk nyúzzuk egymást, ott meg dumálunk egy jót és jól érezzük magunkat. én legalábbis mindenkivel így vagyok, akivel itt balhézok és szerintem ez lenne a találkozó lényege

Akkor Neked szerencséd volt, mert én azóta sem értem meg, hogy akár egy halvány bocsánatkérést kapjak, amiért lek*rvázta anyukámat! Sőt! Ki is jelentette, hogy erről ne is álmodjak...
Én meg úriember voltam, mert nem váltottam be az ígéretemet.... Grin

Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #8994 Dátum: 2007 Augusztus 23, 09:49:23 »

Nekem óriási meglepetés volt, hogy vita kerekedett a gyorsulási végeredményéből, és csak azért reagáltam a dologra tényszerűen, mert ITT nyilvánosság előtt is elég egyoldalúan lett tálalva a dolog.
én nem gondoltam csupán a nézők szórakoztatására gyorsulásokat szervezni feleslegesen, mert ezek a kocsik nem érdemlik meg, hogy feleslegesen gyilkoltassuk őket.
Ennek jegyében zajlott az ügyességi verseny is, a szervezők gondot fordítottak arra hogy ne egy gyors, autógyilkos körpályán legyen a verseny, hanem mindenki számára esélyt nyújtó technikás, átlátható, trükkös pálya jöjjön létre, ahol nem az egyik oldalra körbe körbe forog a kocsi, míg csapágyas nem lesz...
mikor az érintett beírta a nézőpontját az esettel kapcsolatban, láttam hogy átugorhatatlan szakadék van közöttünk, és teljesen felesleges bármi hozzászólás, még a konkrét kédéseimre sem kaptam választ tőletek, sajnálom.
ha valaki úgy érzi, jó az ha úgy nyer gyorsulási versenyt, hogy egy hölgy elváltja magát, lelke rajta, én azt hittem mindenki számára megnyugtató dolog ha rendezünk egy másik futamot helyette.
annak ellenére hogy jól érthetően kihangsúlyoztam mindkettőjüknek a javaslatot, és ott elfogadták, sajnos mégis félreértés kerekedett az dologból, amit véleményem szerint ott kellett volna az eredményhirdetésen szóvátenni, megbeszélni, tisztázni.

hangsúlyozom, meglepett hogy itt a fórumon lett előhozva utólag ez a dolog, felhánytorgatva korábbi találkozók jogos vagy vélt sérelmeivel együtt, ami azért veszélyes, mert ezt a fórumot rettenetesen sokan olvassák a nem aktív fórumozó bogarasok közül is, és ez alapján tudnak véleményt alkotni az elmúlt és az elkövetkező bogaras rendezvényekről.

gondolkodjatok el azon, hogy szerintetek ez így miért helyes, miért volt kevés résztvevő orfűn, miért hullik-oszlik a bogaras társadalom ha csak virtuálisan is, a két fő vitamen xoyox és blakk(bocs de ez így nekem nagyon tetszik) a találkozón egy csapatban versenyezve legyőzte a legjobb pécsi bogárszerelő csapatát motorszerelésben.
erről miért nem folyik hosszú oldalakon a csámcsogás?

vagy azt miért csak érintőlegesen említettétek, hogy a vörös lacit legyőztétek az ügyességin? pedig mindenki tudja, hogy az ő piros bogara csak ügyességi versenyeken van használva, és a laci elindul minden környéken lévő versenyen ezzel a kocsival, és legtöbbször nyer trabik, vareszok ellen is.

de nem hagyhatom ki, hogy a csendőr kolléga felesége, veronika milyen szépen, hibátlanul végigment az ügyességin... csak ámultam.

ezek a dolgok nem érdemlik meg a hozzászólást.
de az igen, hogy egy nő a gyorsulásin elvált, adunk egy újabb esélyt márcsak udvariasságból is, és hogy megtudjuk mi a valós tudás, aztán még azt is tudni vélitek, hogy az a motor nem is 1,3-as...
egy ilyen nyilvános felvetésre nem találok magyarázatot, megvan a véleményem, de az nem idevaló a nyilvánosság elé...

Bocs, de nem értelek!
Írt választ az érintett,  és szerintem abban benne volt az ő észrevétele, ahogy ő értette a történéseket.
Kissé nem értem, hogy azért mert nő ült a volánnál, aki ekőtte ráadásul kegyetleneül elvert mindenkit, az egy elváltásnál miért lesz egyből telibe-sajnálva? ÉN megértem az egyenjogúságot, meg emancipációt, meg mindent, de, ha valaki beszáll egy ilyen versenybe, akkor ott egynlősdinek kellene lennie, nem?
Az ügyességin figyeltünk fel egy kissé egyébként a Laci kocsijára, mert azért nem szokványos, hogy iylen füstölgő kerekekkel indul el, minden alkalommal és kanyarban egy széria 1,3-as.... Voltam már pár ilyen versenyen, de azért ez nem mindennapos, asszem, ebben egyetérthetünk...
Hogy miért nem ott tettük szóvá? Ami egyébként nem teljesen így van, mivel eléggé céloztunk rá... volt a hangnem miatt egy bocsánatkérésem is, ha visszaolvasod...
De leírtam, ott már nem volt értelme, szerintem, hogy változtassunk a dolgon, amikor valakinek a kezébe nyomják a díjat, megtapsolják, hogy hozzad csak vissza, mert lehet, hogy nem Te nyertél...
Én okulásból írtam, hogy később ezek ne legyenek vitatémák, de valamiért nagyobb lett a füstje, mint a lángja...
A múltat (a tavalyi női ügyességit) meg azért említettem meg, mert mint írtam is belenéztem a jegyzőkönyvező kolléganőtök tudtával az időeredményekbe és ott a Verának jobb volt az ideje, mint az Laci feleségének... Ezért volt érthetetlne akkor is számomra, hogy ez mitől fordult meg az eredményhirdetésig... Ennyi!

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #8993 Dátum: 2007 Augusztus 23, 09:42:33 »

na de vazze, erről beszélek.

felelősségünk van, hogy mit írunk ide.
mert van aki csak itt van velünk, a találkozón meg nem. azért mert itt olvas, és oda meg nincs kedve már ezért menni...
a tutiból meg kimarad, és azt hiszi hogy mazochista bogarasok járnak csak találkozóra szptni egymást.
vagy csak bbszni ájulásig árnyékban.
Capisi?

értem én, ugyanazt mondjuk. aki itt anyázni lát, jöjjön el és igyunk egy sört  Grin

Nem elérhető lovászimi

« Hozzászólás #8992 Dátum: 2007 Augusztus 23, 09:41:40 »

nem magam akarom fényezni, de szerintem ezért jó egy találkozó. mikor xoyox odajött hátbaverni, köszöntünk, dumáltunk, adott a csipszéből, nincs itt semmi komoly ellentét, itt elvagyunk nyúzzuk egymást, ott meg dumálunk egy jót és jól érezzük magunkat. én legalábbis mindenkivel így vagyok, akivel itt balhézok és szerintem ez lenne a találkozó lényege

na de vazze, erről beszélek.

felelősségünk van, hogy mit írunk ide.
mert van aki csak itt van velünk, a találkozón meg nem. azért mert itt olvas, és oda meg nincs kedve már ezért menni...
a tutiból meg kimarad, és azt hiszi hogy csak mazochista bogarasok járnak találkozóra szptni egymást.
vagy csak bbszni ájulásig árnyékban.
Capisi?
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #8991 Dátum: 2007 Augusztus 23, 09:41:08 »

az odáig ok, csak akkor mondjanak egy helyet, ahol megvan minden feltétel. kiváncsi lennék a ringen mi nem felel meg  Roll Eyes

Tököl nincs tiltva és ez a lényeg Evil

www.elitevwclub.hu

1982 Porsche 931 (924 Turbo)
2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #8990 Dátum: 2007 Augusztus 23, 09:35:00 »

ezt irtam,hogy itt hatalmi harc megy...
az odáig ok, csak akkor mondjanak egy helyet, ahol megvan minden feltétel. kiváncsi lennék a ringen mi nem felel meg  Roll Eyes

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #8989 Dátum: 2007 Augusztus 23, 09:34:04 »

gondolkodjatok el azon, hogy szerintetek ez így miért helyes, miért volt kevés résztvevő orfűn, miért hullik-oszlik a bogaras társadalom ha csak virtuálisan is, a két fő vitamen xoyox és blakk(bocs de ez így nekem nagyon tetszik) a találkozón egy csapatban versenyezve legyőzte a legjobb pécsi bogárszerelő csapatát motorszerelésben.

Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #8988 Dátum: 2007 Augusztus 23, 09:30:06 »

a ringen milyen feltétel nem megfelelő? hol lehetne akkor gyorsulni, ha ott nem?

ezt irtam,hogy itt hatalmi harc megy...

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
RNIE
« Hozzászólás #8987 Dátum: 2007 Augusztus 23, 09:28:55 »

Tökre kívülálló vagyok,de:egy BARÁTI találkozón nem tökmindegy hogy 19 vagy 21 másodperc alatt megy végig egy bogár 300 méteren??
Régebben(is)le lettek szólva a bizonyos sztrítracsinges neonos korzák meg gyorsulós szuzukik,most meg azon megy a vita hogy nem jó a szervezés a gyorsulásin???Hát baszki...
« Utoljára szerkesztve: 2007 Augusztus 23, 09:36:20 írta RNIE »
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #8986 Dátum: 2007 Augusztus 23, 09:28:13 »

ez ránk nem vonatkozik,csak azokra akik ilyen nagy gyorsulásit rendeznek, nagy közönségnek(szerintem)
a ringen milyen feltétel nem megfelelő? hol lehetne akkor gyorsulni, ha ott nem?

Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #8985 Dátum: 2007 Augusztus 23, 09:27:22 »

De elég gáz, ha ez a résztvevők bőrére-biztonságára megy... Undecided

az nem,de ez a betiltosdi az összes rendezvényt,ez az..

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető lovászimi

« Hozzászólás #8984 Dátum: 2007 Augusztus 23, 09:25:58 »

Lassan elgondolkodom rajta, érdemes volt-e elmondanom a véleményemet, mert vihar lett a biliben...

Nekem óriási meglepetés volt, hogy vita kerekedett a gyorsulási végeredményéből, és csak azért reagáltam a dologra tényszerűen, mert ITT nyilvánosság előtt is elég egyoldalúan lett tálalva a dolog.
én nem gondoltam csupán a nézők szórakoztatására gyorsulásokat szervezni feleslegesen, mert ezek a kocsik nem érdemlik meg, hogy feleslegesen gyilkoltassuk őket.
Ennek jegyében zajlott az ügyességi verseny is, a szervezők gondot fordítottak arra hogy ne egy gyors, autógyilkos körpályán legyen a verseny, hanem mindenki számára esélyt nyújtó technikás, átlátható, trükkös pálya jöjjön létre, ahol nem az egyik oldalra körbe körbe forog a kocsi, míg csapágyas nem lesz...
mikor az érintett beírta a nézőpontját az esettel kapcsolatban, láttam hogy átugorhatatlan szakadék van közöttünk, és teljesen felesleges bármi hozzászólás, még a konkrét kédéseimre sem kaptam választ tőletek, sajnálom.
ha valaki úgy érzi, jó az ha úgy nyer gyorsulási versenyt, hogy egy hölgy elváltja magát, lelke rajta, én azt hittem mindenki számára megnyugtató dolog ha rendezünk egy másik futamot helyette.
annak ellenére hogy jól érthetően kihangsúlyoztam mindkettőjüknek a javaslatot, és ott elfogadták, sajnos mégis félreértés kerekedett az dologból, amit véleményem szerint ott kellett volna az eredményhirdetésen szóvátenni, megbeszélni, tisztázni.

hangsúlyozom, meglepett hogy itt a fórumon lett előhozva utólag ez a dolog, felhánytorgatva korábbi találkozók jogos vagy vélt sérelmeivel együtt, ami azért veszélyes, mert ezt a fórumot rettenetesen sokan olvassák a nem aktív fórumozó bogarasok közül is, és ez alapján tudnak véleményt alkotni az elmúlt és az elkövetkező bogaras rendezvényekről.

vagy azt miért csak érintőlegesen említettétek, hogy a vörös lacit legyőztétek az ügyességin? pedig mindenki tudja, hogy az ő piros bogara csak ügyességi versenyeken van használva, és a laci elindul minden környéken lévő versenyen ezzel a kocsival, és legtöbbször nyer trabik, vareszok ellen is.

de nem hagyhatom ki, hogy a csendőr kolléga felesége, veronika milyen szépen, hibátlanul végigment az ügyességin... csak ámultam.

ezek a dolgok nem érdemlik meg a hozzászólást.
de az igen, hogy egy nő a gyorsulásin elvált, adunk egy újabb esélyt márcsak udvariasságból is, és hogy megtudjuk mi a valós tudás, aztán még azt is tudni vélitek, hogy az a motor nem is 1,3-as...
egy ilyen nyilvános felvetésre nem találok magyarázatot, megvan a véleményem, de az nem idevaló a nyilvánosság elé...

« Utoljára szerkesztve: 2007 Augusztus 23, 09:28:01 írta lovászimi »
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #8983 Dátum: 2007 Augusztus 23, 09:24:27 »

ahogy olvasgatom a gyorsulási forumokat,itt hatalmi harc folyik 2 nagy gyorsuási versenyt rendező emberke között,akik egymást szpatják...

De elég gáz, ha ez a résztvevők bőrére-biztonságára megy... Undecided

Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #8982 Dátum: 2007 Augusztus 23, 09:23:37 »

Nagyon remélem....
ahogy olvasgatom a gyorsulási forumokat,itt hatalmi harc folyik 2 nagy gyorsuási versenyt rendező emberke között,akik egymást szpatják...

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #8981 Dátum: 2007 Augusztus 23, 09:21:46 »

ez ránk nem vonatkozik,csak azokra akik ilyen nagy gyorsulásit rendeznek, nagy közönségnek(szerintem)

Nagyon remélem....

Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #8980 Dátum: 2007 Augusztus 23, 09:11:16 »

Igen?  Huh

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #8979 Dátum: 2007 Augusztus 23, 09:08:30 »

Igen?  Huh

1303LS
« Hozzászólás #8978 Dátum: 2007 Augusztus 23, 09:00:14 »

http://index.hu/politika/bulvar/knmada0822/
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #8977 Dátum: 2007 Augusztus 23, 08:43:11 »

Tatabánya úgy jó ahogy van és volt eddig is,abba ne hagyjátok,ne változtassatok semmit,a gyorsulása össze nem hasonlitható semmivel(Tököllel sem, mert más,külön egyedi hangulattal,jó helyszinnel.)

Hidd el, nem ezen vagyok, de 12 éve csinálom és igyekeztem mindig a lehető legnagyobb korrektséggel csinálni és irányítani a dolgokat, de ezek szerint mindig csúszik bele valami bibi...
Megpróbálok tanulni belőle...

Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #8976 Dátum: 2007 Augusztus 23, 08:24:33 »

Lassan elgondolkodom rajta, érdemes volt-e elmondanom a véleményemet, mert vihar lett a biliben...
Lassan elgondolkodom, tényleg érdemes-e Talit szervezni, pláne gyorsulásival...
Tényleg építő jellegű kritikát szerettem volna beírni, de besértődés lett belőle, meg már-már személyeskedés...
Nem volt érdemes...
Attól függetlenül szeretnék hinni benne, hogy egy Találkozó megszervezésébe-lebonyolításába befektetett idő-pénz-energia talán nem elcseszett dolog, ha a többség jól érzi magát...
A jövőn pedig el kell gondolkodni, hogy kellenek-e ezek a kis csapatok által megszervezett "félprofi" versenyek, vagy sem... Sajnos a 12 év alatt sem tudtunk annyi anaygi lehetőséget összeszedni, amivel egy profi időmérést meg tudjunk valósítani... Ez asszem a MI hibánk... Próbálunk mi is, ahogy mások is, kis pénzből egy jó bulit csinálni... Sajnos lyenre sikeredik!

Tatabánya úgy jó ahogy van és volt eddig is,abba ne hagyjátok,ne változtassatok semmit,a gyorsulása össze nem hasonlitható semmivel(Tököllel sem, mert más,külön egyedi hangulattal,jó helyszinnel.)

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #8975 Dátum: 2007 Augusztus 23, 08:24:22 »

látod van rá érdeklödö   söt ha Nemeskéri Huba vagy ikrek is jönnek és mennek ebbe indulnak szerintem

Jól van na! Eddig nem volt infom róla, hányan is lennétek...
Ha marad is az érdeklődés, akkor lesz ilyen kategória...

Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #8974 Dátum: 2007 Augusztus 23, 08:23:03 »

Alakul a molekula....  Grin
Csak így tovább!
látod van rá érdeklödö   söt ha Nemeskéri Huba vagy ikrek is jönnek és mennek ebbe indulnak szerintem

WEBshop
http://retrocarclub.superwebaruhaz.hu/
Ha müszakivizsga vagy zöldkari kell és problémás az élet:06706223882;06706313882
Kedvezméynes kötelező bizti kötése!
Gyári vw audi seat skoda Alkatrészek beszerzése gyors határidővel,postázva
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #8973 Dátum: 2007 Augusztus 23, 08:14:44 »

ilyen egy igazi találkozó Smiley

:-) Nagyon jó :-)
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #8972 Dátum: 2007 Augusztus 23, 08:11:52 »

"Én mennék 1.6 tuningban.
Schlosser
Hégráth
Doxa
Bózai laci
Maresz
ez szerintem tuti"
Én is ebben a kategóriában indulnék, bár ahogy elnézem a mezőnyt, csak egyet futok majd Wink
Szerintem Tóth Peti is menne ebben a kategóriában.
A 2 döntős meg mehetne a nagyobb tuning gépekkel!

Alakul a molekula....  Grin
Csak így tovább!

Nem elérhető Normogo

« Hozzászólás #8971 Dátum: 2007 Augusztus 23, 08:09:53 »

"Én mennék 1.6 tuningban.
Schlosser
Hégráth
Doxa
Bózai laci
Maresz
ez szerintem tuti"
Én is ebben a kategóriában indulnék, bár ahogy elnézem a mezőnyt, csak egyet futok majd Wink
Szerintem Tóth Peti is menne ebben a kategóriában.
A 2 döntős meg mehetne a nagyobb tuning gépekkel!

2013 Suzuki SX4 S-Cross GLX CVT Allgrip
1993 Mercedes 200E
Nem elérhető aates

« Hozzászólás #8970 Dátum: 2007 Augusztus 23, 07:59:06 »

péterke kolléga motoros találkozót szervez a hét végére bél lapátra
elkülönített helyen (mert veszélyesek vagyunk) a buszosokat - bogarasokat szeretettel várja
lesz mészáros dóri is  Grin Kiss
aates? jösz?  Grin

én nem motorozom Tongue

Farkas Attila Balázs
Az optimisták angolul tanulnak. A pesszimisták héberül. A realisták - lőni
Nem elérhető aates

« Hozzászólás #8969 Dátum: 2007 Augusztus 23, 07:55:54 »

ilyen egy igazi találkozó Smiley

Farkas Attila Balázs
Az optimisták angolul tanulnak. A pesszimisták héberül. A realisták - lőni
Holló
« Hozzászólás #8968 Dátum: 2007 Augusztus 23, 07:39:46 »

igaza van a blekpínek szerintem
a tali nem a gyorsulásról szól
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #8967 Dátum: 2007 Augusztus 23, 06:55:11 »

Lassan elgondolkodom, tényleg érdemes-e Talit szervezni, pláne gyorsulásival...
Tényleg építő jellegű kritikát szerettem volna beírni, de besértődés lett belőle, meg már-már személyeskedés...
Nem volt érdemes...
Attól függetlenül szeretnék hinni benne, hogy egy Találkozó megszervezésébe-lebonyolításába befektetett idő-pénz-energia talán nem elcseszett dolog, ha a többség jól érzi magát...
A jövőn pedig el kell gondolkodni, hogy kellenek-e ezek a kis csapatok által megszervezett "félprofi" versenyek, vagy sem... Sajnos a 12 év alatt sem tudtunk annyi anaygi lehetőséget összeszedni, amivel egy profi időmérést meg tudjunk valósítani... Ez asszem a MI hibánk... Próbálunk mi is, ahogy mások is, kis pénzből egy jó bulit csinálni... Sajnos lyenre sikeredik!

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #8966 Dátum: 2007 Augusztus 23, 00:27:26 »

átment ovis szintű hajhuzigálásba. most mi van? gyorsulási versenyre mentetek, vagy bogártalálkozóra? profi cucc nélkül rövidtávon -nem bántásként, de- egy sehol nem jegyzett futam eredényén balhézni? jövőre is lesz tököl, lesz mérés, ott mindenki ezredmásodpercre megtudja mennyit megy a gépe, nincs vita, ez csak poén

Oldalak: 1 ... 875 876 877 878 879 [880] 881 882 883 884 885 ... 1105
Nyomtatás

Ugrás: