www.bogarhatu.hu
- ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk,
Vendég
. Kérlek
jelentkezz be
vagy
regisztrálj
.
Nem érkezett meg az
aktiváló e-mail?
2025 Július 20, 23:46:29
1 óra
1 nap
1 hét
1 hónap
Mindig
Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:
Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218
Hozzaszólás
218
Témában írta
1614
Felhasználó
Legújabb tag:
mickilangelo
www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
>
Hová tartozol?
>
Bogaras fórumok
> Téma:
Szóljatok ide
Oldalak:
1
...
2326
2327
2328
2329
2330
[
2331
]
2332
2333
2334
2335
2336
...
3545
Szerző
Téma: Szóljatok ide (Megtekintve 27952952 alkalommal)
gsattila
Re: Szóljatok ide
«
Hozzászólás #48581 Dátum:
2008 Július 03, 15:29:10 »
Valahogy így. És nem kell februárban paradicsomot enni.
Idézetet írta: stonemen - 2008 Július 03, 15:27:27
Nekem már az kiveri a biztit, hogy minek egy kertbe medence, illetve minek egy házba klíma?
El kell menni uszodába/tenger/tó partra, meg normális házat kell építeni, normális méretben. De az nem trendi.
gsattila
«
Hozzászólás #48580 Dátum:
2008 Július 03, 15:28:05 »
Te nem szennyvíztisztítással foglalkozol?
Idézetet írta: stonemen - 2008 Július 03, 15:24:22
Kispályások vagytok. Még úszni fogunk az olajban és a levegő is megfelelő lesz, mikor nem lesz mit innunk... :-))))
stonemen
«
Hozzászólás #48579 Dátum:
2008 Július 03, 15:27:27 »
Nekem már az kiveri a biztit, hogy minek egy kertbe medence, illetve minek egy házba klíma?
El kell menni uszodába/tenger/tó partra, meg normális házat kell építeni, normális méretben. De az nem trendi.
Zoli
«
Hozzászólás #48578 Dátum:
2008 Július 03, 15:25:21 »
Idézetet írta: BlackP - 2008 Július 03, 15:10:44
az tény, hogy a napelemek hatásfoka olyan szar, hogy az már szánalmas. gondolkodtam rajta, a házunk fél tetejét be kellett volna borítani, hogy a számítógépem 24 órán át mehessen. és akkor a tisztitásához használt vízről vagy vegyszerekről nem beszéltem.
na ezt senki nem állítja, szerintem a szélenergia nyerő, meg a napelemek fejlesztése, ha lehetséges
az egyik fószer 0-ás házat szeretett volna csinálni. Tettünk neki fel ( a tetőjére ) napkollektort a kis kerti úszómedencéjéhez. Amikor kész lett, rádöbbent, hogy a vizet keringető szivattyú fogyaszt 50W-ot óránként, úgyhogy gyorsan rendelt napelemet+invertert másfél milláért. Megtérülés kb 150 év....
http://hapsi96.blogspot.hu/
stonemen
«
Hozzászólás #48577 Dátum:
2008 Július 03, 15:24:22 »
Kispályások vagytok. Még úszni fogunk az olajban és a levegő is megfelelő lesz, mikor nem lesz mit innunk... :-))))
gsattila
«
Hozzászólás #48576 Dátum:
2008 Július 03, 15:22:52 »
Mi emberek a létünkkel károsítjuk a természetet. Azóta, hogy elkezdtünk gondolkodni beavatkozunk a természetes folyamatokba. A tudat megjelenésével egy új szakaszába lépett a világ, aminek egy fordulópontjához közeledünk. De azt hiszem, ez a téma nem ide való.
Idézetet írta: Zoli - 2008 Július 03, 15:18:11
Ökológiai hatása azért van. Mégpedig a madarak elköltözésének formájában. (szélkerék-erdő)
A geothermikus is "hűti a földet". Kicsit, de ha lennének gigawattnyi g.t.-us erőművek azok is károsítanák a környezetet...
BlackP
«
Hozzászólás #48575 Dátum:
2008 Július 03, 15:20:24 »
Idézetet írta: slavia919 - 2008 Július 03, 15:15:51
megha rákötök a szobabringára egy generátort és tekerem mint vadsertés? és pár óra alatt annyit összehozok, hogy fél órát netezek a laptopomon...
ez szép, de akkor több kaja kell. a kajádat meg génkezelt szarokból nyered, meg legyártott állatokból, amikhez génkezelt takarmányt használnak és ennek előállítása sem környezetbarát
vissza a barlangba, lekorlátozni a népességet annyir,a mait rendesen elbír a föld és fejlődni technológiailag, hogy kihúzzuk addig, amíg a nap is bírja
Idézetet írta: Zoli - 2008 Július 03, 15:18:11
Ökológiai hatása azért van. Mégpedig a madarak elköltözésének formájában. (szélkerék-erdő)
A geothermikus is "hűti a földet". Kicsit, de ha lennének gigawattnyi g.t.-us erőművek azok is károsítanák a környezetet...
azért gondolom vannak olyan szeles helyek, ahol nincsenek madarak. vagy repüljék át, elég magas az ég
Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Zoli
«
Hozzászólás #48574 Dátum:
2008 Július 03, 15:18:11 »
Idézetet írta: GSattila - 2008 Július 03, 15:16:13
Semmi. Az a tré, hogy több mint hat milliárdan vagyunk.
gsattila
«
Hozzászólás #48573 Dátum:
2008 Július 03, 15:16:13 »
Semmi. Az a tré, hogy több mint hat milliárdan vagyunk.
Idézetet írta: BlackP - 2008 Július 03, 15:14:49
miért, a széllel mi a tré? meg a geothermikus energiával?
slavia919
«
Hozzászólás #48572 Dátum:
2008 Július 03, 15:15:51 »
Idézetet írta: BlackP - 2008 Július 03, 15:14:49
megha rákötök a szobabringára egy generátort és tekerem mint vadsertés? és pár óra alatt annyit összehozok, hogy fél órát netezek a laptopomon...
Keresek afterbe díszlécet kesztyűtartó ajtóra!
BlackP
«
Hozzászólás #48571 Dátum:
2008 Július 03, 15:14:49 »
Idézetet írta: GSattila - 2008 Július 03, 15:12:39
Az a leg-környezetkímélőbb energia, amit nem használunk el. A többi szöveg üzlet és púder.
Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
gsattila
«
Hozzászólás #48570 Dátum:
2008 Július 03, 15:12:39 »
Az a leg-környezetkímélőbb energia, amit nem használunk el. A többi szöveg üzlet és púder.
Idézetet írta: BlackP - 2008 Július 03, 15:10:44
az tény, hogy a napelemek hatásfoka olyan szar, hogy az már szánalmas. gondolkodtam rajta, a házunk fél tetejét be kellett volna borítani, hogy a számítógépem 24 órán át mehessen. és akkor a tisztitásához használt vízről vagy vegyszerekről nem beszéltem.
na ezt senki nem állítja, szerintem a szélenergia nyerő, meg a napelemek fejlesztése, ha lehetséges
gsattila
«
Hozzászólás #48569 Dátum:
2008 Július 03, 15:10:51 »
Majd valami okos kiszámolja, hogy az a pár watt-os teljesítmény öt év alatt van-e annyi, míg kibányászták, flotálták, szállították, olvasztották, mosták, vágták, stb. Érdekes fogalom a virtuális víz, nézz utána, hasonló.
Idézetet írta: slavia919 - 2008 Július 03, 15:05:43
Állítólag. És a székerekekkel mi a helyzet? Azért egy napkollektor sok év alatt tetemes energiát tud termelni. A végén kiderül, hogy a széntüzelésű erőművek aztán húdenagyon környezetbarátak... Naneeee. Lehet hogy csak a lobbi gerjeszt ilyen álhíreket. Én simán el tudom ma már képzelni.
BlackP
«
Hozzászólás #48568 Dátum:
2008 Július 03, 15:10:44 »
Idézetet írta: GSattila - 2008 Július 03, 15:03:49
Állítólag egy napelem egész életciklusa alatt nem termel annyi energiát, mint ami az előállítása során elhasználódik. És ezt el is tudom képzelni.
Idézetet írta: slavia919 - 2008 Július 03, 15:05:43
A végén kiderül, hogy a széntüzelésű erőművek aztán húdenagyon környezetbarátak...
aaggoottaa
«
Hozzászólás #48567 Dátum:
2008 Július 03, 15:07:00 »
Idézetet írta: domievez - 2008 Július 03, 13:50:33
úgy volt hogy csak én vezetem majd, aztán mégsem....a srác viszonylag rendes volt aki vezette de azért összejött nekik egy kb 30l-es fogyasztás 100km-en...kigyilkolt egy hengert... meg gyújtást kellett cserélni
a vandálabbak hátúl ültek, ők nagyban szartak mindenre - kiégették a kárpitot cigivel - külön kértem hogy dohányzás az ne legyen; kiöntötték a kávét, eltépték az üléshuzatot és annyit baszkodták izomból a tolóajtót hogy ráfér egy teljes felújítás, ja és eltőrték a vezető oldali ablak tekerő szerkezetét...
ott volt még egy fószer egy nagyon szép Ford Mustanggal - mondta hogy most bőröztette át az ülést mert külön mondták neki hogy a régi nem jó - erre mikor nem volt épp ott beugrott három színészfasz a kocsiba - sáros bakancsba ajtó nyitás nélkül és nagyba pózoltak a fényképezéshez...közben az egyiknek a kutyája meg próbált bemászni...a faszi majdnem szívrohamot kapott...
VANDÁLOK
ajjjjajjjjj
http://www.aaggoottaa.fw.hu
slavia919
«
Hozzászólás #48566 Dátum:
2008 Július 03, 15:05:43 »
Idézetet írta: GSattila - 2008 Július 03, 15:03:49
Állítólag egy napelem egész életciklusa alatt nem termel annyi energiát, mint ami az előállítása során elhasználódik. És ezt el is tudom képzelni.
Állítólag. És a székerekekkel mi a helyzet? Azért egy napkollektor sok év alatt tetemes energiát tud termelni. A végén kiderül, hogy a széntüzelésű erőművek aztán húdenagyon környezetbarátak... Naneeee. Lehet hogy csak a lobbi gerjeszt ilyen álhíreket. Én simán el tudom ma már képzelni.
gsattila
«
Hozzászólás #48565 Dátum:
2008 Július 03, 15:03:49 »
slavia919
«
Hozzászólás #48564 Dátum:
2008 Július 03, 15:01:02 »
Idézetet írta: BlackPsenior - 2008 Július 03, 14:55:51
"állítja
egy
vezető környezettudós."
Itt a kulcs. Azért nembiztos, hogy a többi is így gondolkodik. És hol a bizonyíték? Ha már a tudományos módszernél tartunk. Meg rendeteg ilyen rémhíreket lehet hallani rádióban, meg a blikk című "tudományos" folyóiratban.... stb.
Micka
1971, 1300 , GZL-700
«
Hozzászólás #48563 Dátum:
2008 Július 03, 14:58:00 »
Idézetet írta: Bill - 2008 Július 03, 13:24:09
nem akarlak bántani, de akkor te is ahomokba dugtad a fejed, mert ha nem akkor egy hibridhajtásosvalamifaszommal járnál, vagy egyszerűen elektromos biciklivel közlekednél nem pedig egy elavult technológiájú autóval
hobbiauó, nem használom sokat, főleg hogy most nem is jó,
ha mindenhova off kocsival mennék sokkal több károsanyagot termelnék mint azzal hogy nyári hétvégéken bogarazom, ezért tömegközlekedem hétköznap, vagy keró
a jövő meg sztem a Hidrogén , leutánozni a nap működését
BlackPsenior
«
Hozzászólás #48562 Dátum:
2008 Július 03, 14:55:51 »
na akkor most qrjuk ki az összes lcd monitorunkat, vagy legalábbis tartózkodjunk az újak vásárlásától:
"A síkképernyős tévék jobban károsítják a környezetet, mint az erőművek
2008. július 3., csütörtök 13:21 InfoRádió / The Guardian
A síkképernyős tévék növekvő népszerűsége nagyobb veszélyt jelent a környezetre, mint a szénfűtésű erőművek - állítja egy vezető környezettudós.
1
A lapos képernyőjű televíziók gyártásánál az a nitrogén-trifluorid nevű üvegházhatást okozó gáz kerül a légkörbe, ami még a széndioxidnál is veszélyesebb - állítja Michael Prather, a kaliforniai egyetem környezetvédelmi intézetének vezetője.
A globális felmelegedésben is nagy szerepet játszó mérgező gáz 17 ezerszer erősebb, mint a széndioxid, mégis alig van arról adat, hogy pontosan mekkora mennyiség kerül a légkörbe. Pedig Prather a Geophysical Research Letters folyóiratban megjelent tanulmányából kiderül, hogy a gáz 550 évig marad az atmoszférában, mennyisége pedig várhatóan megduplázódik a következő évben.
Ráadásul a többi ismert káros gáztól eltérően a nitrogén-trifluorid kibocsátását nem korlátozza a kyotói, vagy más nemzetközi egyezmény.
A szakértő szerint az idei nitrogén-trifluroid gáz mennyisége a légkörben meg fog egyezni 67 millió tonna széndioxiddal, ami azt jelenti, hogy a potenciális üvegházhatás-veszélye nagyobb, mint a világ legnagyobb szénfűtésű erőműveié."
Zoli
«
Hozzászólás #48561 Dátum:
2008 Július 03, 14:50:26 »
Idézetet írta: te_o - 2008 Július 03, 14:30:49
A megoldás: atom. Szép is, jó is, van is bőven. És a sokat emlegetett fűtőelemek tárolása is ezerszer megoldottabb, mint a CO2 kibocsátás...
Ahha. Néhány ezer tonna a földbe. Felezési idő 2000 év! Király!
BlackP
«
Hozzászólás #48560 Dátum:
2008 Július 03, 14:39:20 »
Idézetet írta: te_o - 2008 Július 03, 14:30:49
A megoldás: atom. Szép is, jó is, van is bőven. És a sokat emlegetett fűtőelemek tárolása is ezerszer megoldottabb, mint a CO2 kibocsátás...
jah, lehetőleg bombázó gépekről ázsiára
te_o
Zeitwagen...
«
Hozzászólás #48559 Dátum:
2008 Július 03, 14:36:16 »
Valaki tett be régebben egy jó kis linket régi VW és egyéb rádiókkal, nincsen meg valakinek? Keresővel nem boldogulok itten...
VW Beetle - the original since 1938
gsattila
«
Hozzászólás #48558 Dátum:
2008 Július 03, 14:34:53 »
A történelem megoldja ezt a problémát is. Velünk, vagy nélkülünk, neki nem számít. Szerintem kurva sok energiát felhasználva fegyverkezni kell. Minden nagyhatalom ezt csinálja, csak nekünk civileknek hintik a púdert.
Idézetet írta: Micka - 2008 Július 03, 12:40:25
hát akkor jó neked hogy nem veszel észre változást
nálunk sajnos igeneis meglátszik, az hogy glob. felmelegedés nincs az a homokba dugom a fejem és akkor nincs probléma esete
te_o
Zeitwagen...
«
Hozzászólás #48557 Dátum:
2008 Július 03, 14:30:49 »
Idézetet írta: Bill - 2008 Július 03, 14:18:33
szerintem a kettő ua. a tudsz róla leszarod egyértelmű,de a nem veszel tudomást róla az miért más? az, hogy nem akarsz róla tudomást szerezni az szerintem azt jelenti, hogy tudsz róla,de leszarod, mert nem érdekel, de valamilyen szinten már információt szereztél és az után döntesz úgy, hogy nem érdekel ezért az én olvasatomban ua a kettő
a másik kérdés, hogy minden energiatermelés szennyezéssel jár, akkor javaslom neked, hogy az építési költséget és a látványbeli környezetszennyezést vond le az általad felsorolt energiatermelő üzemeiből vagyis csak az előállításra koncentrálj, akkor melyik a környezetszennyező?
VW Beetle - the original since 1938
BlackP
«
Hozzászólás #48556 Dátum:
2008 Július 03, 14:27:55 »
Idézetet írta: Bill - 2008 Július 03, 14:18:33
szerintem a kettő ua. a tudsz róla leszarod egyértelmű,de a nem veszel tudomást róla az miért más? az, hogy nem akarsz róla tudomást szerezni az szerintem azt jelenti, hogy tudsz róla,de leszarod, mert nem érdekel, de valamilyen szinten már információt szereztél és az után döntesz úgy, hogy nem érdekel ezért az én olvasatomban ua a kettő
a másik kérdés, hogy minden energiatermelés szennyezéssel jár, akkor javaslom neked, hogy az építési költséget és a látványbeli környezetszennyezést vond le az általad felsorolt energiatermelő üzemeiből vagyis csak az előállításra koncentrálj, akkor melyik a környezetszennyező?
jó, az elsőt rosszul fogalmaztam, de akkoris más ha tudod és leszarod, vagy nem hiszed el(nem veszel tudomást róla, ha elhinnéd, tudomást vennél róla)
ezt nem értem. nem kurva mindegy, hogy olajat égetsz egy erőműben, ami okádja a mérgező gázokat és ezáltal termel elektromos áramot, amit lehasználsz, vagy 20000 autó égeti el ugyanazt az anyagot és pöfögi ki ugyanazt a mennyiségűmérges gázt és kiiktatja az akkuban lévő ólom és sav által jelentett környezetszennyezést? nemis értem mi nem világos ezen. az atomot meg tán fel se emlegessük, itt egy kis hűtővíz folyás, nem gáz, alig sugároz, ott megsérült az egész kád és szabadon vannak a fűtőegységek, jaj, éppcsak felrobbant a kettes reaktor, ugyanmár, 1000 év és a közelébe mehetsz és nem halsz meg 5 éven belül.
gátak? kit érdekel az a pármillió érdei élőlény, aminek az élőhelye eltűnt, mert az addigi folyóból egy baszomnagy tavat csináltak. ja hogy átszakad a gát és az alatta lévő élővilág is halakra cserélődik? minnyár más.
talán a szél meg napenergia, valamint a föld hőjét kihasználó kutak lehetnek a legkisebb rossz hatással a környezetre, amiből a jelenlegi népesség és az eszközök hatásfoka mellett szerintem a föld népességének felét ki kéne írtani, és az üres helyet ezekkel beborítani, hogy nagyjából elég legyen
persze lehet, hogy tévedek és az olajtüzelésű erőmű meg a fák kivágása ilyen céllal tök jó dolog és a sugárzás sem fáj, ha elég nagy a dózis, de kihagynám.
és igen, én is bogárral járok és pöfögöm a gázt és pusztítom az unokáim bolygóját. hát ez van
Bill
«
Hozzászólás #48555 Dátum:
2008 Július 03, 14:18:33 »
Idézetet írta: BlackP - 2008 Július 03, 13:42:28
azért a kettő más. az, hogy tudsz róla és leszarod, meg az, hogy inkább nem veszel tudomást róla
amúgy mennyi elektromos áramot állítanak elő környezetszennyezés nélkül? jó, hogy a segged alatt nem büdösít, de azt reaktorokban, szén vagy egyéb tüzelésű üzemekben, esetleg folyóeltereléssel vízturbinákkal állítják elő. így áttételesen, de ugyanúgy környezetet szennyezel
BlackPsenior
«
Hozzászólás #48554 Dátum:
2008 Július 03, 14:00:22 »
Idézetet írta: domievez - 2008 Július 03, 13:50:33
VANDÁLOK
na ezt valahogy szépen ki kell fizettetni velük!!
_NagyG
«
Hozzászólás #48553 Dátum:
2008 Július 03, 13:53:03 »
Vazz, akkor ilyen helyre nem megyünk majd!
G.
https://www.facebook.com/milleniumflakon
alul felni-felül ház-elől kocka-hátul ráz
domievez
...a bankár is ember...na jó emberszabású
«
Hozzászólás #48552 Dátum:
2008 Július 03, 13:50:33 »
Idézetet írta: _NagyG - 2008 Július 03, 13:42:06
Meséljmeséljmesélj!
G.
úgy volt hogy csak én vezetem majd, aztán mégsem....a srác viszonylag rendes volt aki vezette de azért összejött nekik egy kb 30l-es fogyasztás 100km-en...kigyilkolt egy hengert... meg gyújtást kellett cserélni
a vandálabbak hátúl ültek, ők nagyban szartak mindenre - kiégették a kárpitot cigivel - külön kértem hogy dohányzás az ne legyen; kiöntötték a kávét, eltépték az üléshuzatot és annyit baszkodták izomból a tolóajtót hogy ráfér egy teljes felújítás, ja és eltőrték a vezető oldali ablak tekerő szerkezetét...
ott volt még egy fószer egy nagyon szép Ford Mustanggal - mondta hogy most bőröztette át az ülést mert külön mondták neki hogy a régi nem jó - erre mikor nem volt épp ott beugrott három színészfasz a kocsiba - sáros bakancsba ajtó nyitás nélkül és nagyba pózoltak a fényképezéshez...közben az egyiknek a kutyája meg próbált bemászni...a faszi majdnem szívrohamot kapott...
VANDÁLOK
Úgy élj, ha lepereg előtted életed filmje ne tudd eldönteni, hogy pornót vagy akciófilmet nézel.
BlackP
«
Hozzászólás #48551 Dátum:
2008 Július 03, 13:42:28 »
Idézetet írta: Bill - 2008 Július 03, 13:24:09
nem akarlak bántani, de akkor te is ahomokba dugtad a fejed, mert ha nem akkor egy hibridhajtásosvalamifaszommal járnál, vagy egyszerűen elektromos biciklivel közlekednél nem pedig egy elavult technológiájú autóval
azért a kettő más. az, hogy tudsz róla és leszarod, meg az, hogy inkább nem veszel tudomást róla
amúgy mennyi elektromos áramot állítanak elő környezetszennyezés nélkül? jó, hogy a segged alatt nem büdösít, de azt reaktorokban, szén vagy egyéb tüzelésű üzemekben, esetleg folyóeltereléssel vízturbinákkal állítják elő. így áttételesen, de ugyanúgy környezetet szennyezel
_NagyG
«
Hozzászólás #48550 Dátum:
2008 Július 03, 13:42:06 »
Idézetet írta: domievez - 2008 Július 03, 13:41:05
basszus, miről maradtam le
egyébként következőre kétszer meggondolom hogy elmenjek ilyenre
Meséljmeséljmesélj!
G.
https://www.facebook.com/milleniumflakon
alul felni-felül ház-elől kocka-hátul ráz
domievez
«
Hozzászólás #48549 Dátum:
2008 Július 03, 13:41:05 »
Idézetet írta: aaggoottaa - 2008 Július 03, 11:19:46
A forgatásra Takács Domokos klubtagunk kocsiját választották ki. Köszönjük a jelentkezéseket!
ohhh mik vannak... errol csak en maradtam le vagy ti is?
basszus, miről maradtam le
egyébként következőre kétszer meggondolom hogy elmenjek ilyenre
Úgy élj, ha lepereg előtted életed filmje ne tudd eldönteni, hogy pornót vagy akciófilmet nézel.
domievez
«
Hozzászólás #48548 Dátum:
2008 Július 03, 13:38:48 »
sziasztok
a hatvani kárpitos mesterről lenne kérdésem
aki volt nála dobjon kérem nekem egy privit
Bill
«
Hozzászólás #48547 Dátum:
2008 Július 03, 13:24:09 »
Idézetet írta: Micka - 2008 Július 03, 12:40:25
nálunk sajnos igeneis meglátszik, az hogy glob. felmelegedés nincs az a homokba dugom a fejem és akkor nincs probléma esete
de tényleg tehetnének vagy tehettek volna is az emberek a környezetért, ma a megújuló erőforrásokat kell használni, de ezelőtt 30 évvel akartak a magyarok ilyet csinálni, hogy megújuló erőforrást használjanak, elkezdték építeni, és a sok buta megvezethető ember pedig ellenséget látott benne, a monumentuma ma is ott áll Dunakilitiben, a szlovákoknak a beindítás után 13 évvel már nyereséges
Micka
1971, 1300 , GZL-700
«
Hozzászólás #48546 Dátum:
2008 Július 03, 12:40:25 »
Idézetet írta: Pityubácsi - 2008 Július 03, 10:21:37
valóban nincs, mert nagykert van a ház mellett.
aaggoottaa
«
Hozzászólás #48545 Dátum:
2008 Július 03, 11:19:46 »
Keresünk T2-es Transportert filmforgatáshoz! 2008.04.18
A történet ma játszódik, egy egyetemista autója lenne.
Összesen kb. három napra, ebből kettő parkolás a kolesz előtt egy pedig egy lezárt úton ahol a színész vezeti.
A film forgatása 2008 április 24-től 2008 május 24-ig tart.
Jelentkezés emailben, a járműről küldött fényképpel.
bogarasok@bogarasok.hu
A forgatásra Takács Domokos klubtagunk kocsiját választották ki. Köszönjük a jelentkezéseket!
ohhh mik vannak... errol csak en maradtam le vagy ti is?
http://www.aaggoottaa.fw.hu
Bill
«
Hozzászólás #48544 Dátum:
2008 Július 03, 11:07:44 »
http://auto.indavideo.hu/video/Jelenet_Mike_Nichols_1967-es_Diploma_elott_cimu_filmjebol
két kedvenc egy részletben
BlackPsenior
«
Hozzászólás #48543 Dátum:
2008 Július 03, 10:50:08 »
Idézetet írta: Pityubácsi - 2008 Július 03, 10:46:32
lámpa feletti plexit lerúgod, oszt oda.
vagy a bukósisakra
Pityubacsi
«
Hozzászólás #48542 Dátum:
2008 Július 03, 10:46:32 »
Idézetet írta: BlackP - 2008 Július 03, 10:45:13
<beszúrt kép törölve>
hova tennéd?
lámpa feletti plexit lerúgod, oszt oda.
flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Oldalak:
1
...
2326
2327
2328
2329
2330
[
2331
]
2332