www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 18, 15:46:10

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 2279 2280 2281 2282 2283 [2284] 2285 2286 2287 2288 2289 ... 3545
Nyomtatás
Szerző Téma: Szóljatok ide  (Megtekintve 27885916 alkalommal)
Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #50461 Dátum: 2008 Augusztus 04, 23:03:22 »

Micsoda kontraszt Stuntmanusé mellé. De ez közelebb áll hozzám egyébként.  Grin Ez oylan igaz akna. Neeemaza csillivilli fajta. Ilyen kőne nekömis.
de ö csak hobbista Grin Grin Grin Grin Wink

nekem már most uszik az olajba Grin

viccet félre téve
fedve lesz a plac és akkor ki lesz csempézve gége csö  falba van,lefolyó beiktatva!

WEBshop
http://retrocarclub.superwebaruhaz.hu/
Ha müszakivizsga vagy zöldkari kell és problémás az élet:06706223882;06706313882
Kedvezméynes kötelező bizti kötése!
Gyári vw audi seat skoda Alkatrészek beszerzése gyors határidővel,postázva
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető tazoli49

« Hozzászólás #50460 Dátum: 2008 Augusztus 04, 23:00:07 »

<beszúrt kép törölve>
17sor palló vanrajta!pallo 240d mercit simán birja emelve is
belet vasalva korektül meg erös beton lett

Micsoda kontraszt Stuntmanusé mellé. De ez közelebb áll hozzám egyébként.  Grin Ez oylan igaz akna. Neeemaza csillivilli fajta. Ilyen kőne nekömis.
Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #50459 Dátum: 2008 Augusztus 04, 22:57:23 »

17sor palló vanrajta!pallo 240d mercit simán birja emelve is
belet vasalva korektül meg erös beton lett

WEBshop
Ha müszakivizsga vagy zöldkari kell és problémás az élet:06706223882;06706313882
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető Varázsló

Low Fast -többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #50458 Dátum: 2008 Augusztus 04, 22:54:23 »

Hát evidens hogy nem a szántóba rakja az ember a csápost.  Smiley

Ez is jogos!  Smiley

DE azért egy kicsit komolyabb talpazat kell, mint néhány különálló garász padlója....

Stuntmanus

VW 1302 S

http://oettingertsv.blogspot.com/

"Már nem vagyok annyira fiatal, hogy mindenre azonnal tudjam a választ."
Nem elérhető tazoli49

« Hozzászólás #50457 Dátum: 2008 Augusztus 04, 22:52:02 »

Beton talapzat úgyis kell, ahhoz meg ásni kell.

Hát evidens hogy nem a szántóba rakja az ember a csápost.  Smiley
Nem elérhető brez

http://vbk.at.hu/

« Hozzászólás #50456 Dátum: 2008 Augusztus 04, 22:47:48 »

Jogos!!  Smiley

Nem elérhető Varázsló

« Hozzászólás #50455 Dátum: 2008 Augusztus 04, 22:46:52 »

Én ugy tudom csáposból két fajta van a kétmotoroshoz nem kell ásni az egy motoroshoz viszont igen mert ott a hajtás alul megy át a másik oldalra.

Stuntmanus

VW 1302 S

Nem elérhető brez

« Hozzászólás #50454 Dátum: 2008 Augusztus 04, 22:45:20 »

Lehet van olyan amihez kell, de én olyat tudok amihez nem. Csak betolod lerakod azt van. 250E a csápos legalja. Bár X-est vennék, múltkor már írták a nevét de elfelejtettem  Roll Eyes. Azt már még kevesebbé be lehet szerezni. És az mobile! Van 4 kerék a két sin alján mint a "békának" és tologathatod amerre akarod.
Én ugy tudom csáposból két fajta van a kétmotoroshoz nem kell ásni az egy motoroshoz viszont igen mert ott a hajtás alul megy át a másik oldalra.

Nem elérhető tazoli49

« Hozzászólás #50453 Dátum: 2008 Augusztus 04, 22:43:09 »

zard le a rendszeredet.

Hmmm. Lehet anyámék laptopján már ezért nincs helyiwifi1-es kapcsolat? 50k-val lehetett egyébként is letölteni....  Cool Múltkor már bsztattam mer mondták nem javul nem jön vissza.  Grin
Nahittaköcsög!  Tongue De komoylan nem tudtam. Azt hittem csak úgy van. Mondom ha más nem hiányolja és magától ugrott be, mondom akkor ennyi. Elkönyveltem isten küldi a netet mihozzánk.
« Utoljára szerkesztve: 2008 Augusztus 04, 22:44:51 írta tazoli »
Nem elérhető drflexes

« Hozzászólás #50452 Dátum: 2008 Augusztus 04, 22:34:01 »

ezt persze, de ha nyitva van, akkor láto-e azt, hogy csatlakozva van vagy sem,!
hogy mas rajta van-e a rendszereden?huu ilyen gyanum nekem is volt,s haverom azt mondta vmibe bele lehet nezni,de hulye vagyok mint a segg a szamitastechnikahoz ugyhogy hagytam...

új számom van:20 592 5434
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #50451 Dátum: 2008 Augusztus 04, 22:33:37 »

igen
be kell lépned a router menüjébe (általában a saját gépedről, explorerből)
ott szokott lenni egy lista, hogy milyen gépek vannak csatlakoztatva
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #50450 Dátum: 2008 Augusztus 04, 22:32:16 »

zard le a rendszeredet.
Nem elérhető drflexes

« Hozzászólás #50449 Dátum: 2008 Augusztus 04, 22:30:04 »

Azt ki lehet valahogy deriteni, hogy lopják-e a wi-fimet itthon?
Csak tippelek a szomszédra, de nem tudom miként láthatom is ezt...
zard le a rendszeredet.

Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #50448 Dátum: 2008 Augusztus 04, 22:29:17 »

jelszoval vedd le a routered

www.elitevwclub.hu

1982 Porsche 931 (924 Turbo)
2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #50447 Dátum: 2008 Augusztus 04, 22:27:27 »

Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #50446 Dátum: 2008 Augusztus 04, 22:25:55 »

Fenyő deszka van rajta, de még lusta voltam lefesteni valami okossággal... És szobalétrán megyek le. Ez olcsó volt a praktikarcsiban.
dettó! Grin

WEBshop
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető tazoli49

« Hozzászólás #50445 Dátum: 2008 Augusztus 04, 22:22:19 »

átlag garázsban nincs 3,5-4m szabad belmagasság, viszont aknát talán utólag is lehet ásni lefelé.

Tazoli: ha csak arra kell hogy évente 2szer alánézz, érdemesebb úgy csinálni mint SiD. ha jól emlékszem egy régebbi képről, van két nagy hegesztett háromszög alakú rámpája, amire ha kell, feltolat a kertben. (a honlapján talán meg lehet találni a képet a felújítások közt)

Azonnal grafitolok oda.... megnézem. Bár amit annó építetem rámpát, (szintén emlékezetes mint a garage) noszóval már arra sem tudnék most felmenni. Le van ültetve és ne tudnék akkora szögben ráállni. Max ha 15 méter hosszúra építeném, akkor "rendes"(=aláférjek fekve, ülve, guggolva,) magasságban tudnék alá állni.
« Utoljára szerkesztve: 2008 Augusztus 04, 22:24:24 írta tazoli »
Nem elérhető tazoli49

« Hozzászólás #50444 Dátum: 2008 Augusztus 04, 22:20:25 »

én úgy tudom, hogy a csáposhoz is kell ásni, de ha nem így van, akkor javítsatok ki

Lehet van olyan amihez kell, de én olyat tudok amihez nem. Csak betolod lerakod azt van. 250E a csápos legalja. Bár X-est vennék, múltkor már írták a nevét de elfelejtettem  Roll Eyes. Azt már még kevesebbé be lehet szerezni. És az mobile! Van 4 kerék a két sin alján mint a "békának" és tologathatod amerre akarod.
Nem elérhető Varázsló

« Hozzászólás #50443 Dátum: 2008 Augusztus 04, 22:18:45 »

Ha már igy akna témánál vagyunk és árkalkulációt végzünk egy jól és szépen kivitelezett, minden igényt kielégítő aknára lehet, hogy érdemes egy leselejtezett csáposra beruházni nem? Igaz, hogy kell hozzá ipari áram, meg nagy belmagasság! De ha ez a kettő adott én lehet, hogy inkább emelőt vennék mint ásót ragadnék... annyi előnye még van, hogy 2 autó is parkolhat 1 helyen, bár itt a múltkor sokan mondták, hogy nem mernék vele megemelni az autójukat...
Várok véleményeket!

Én is csápost akartam, de nekem lesz kint is egy fedett szín (autótároló), majd ott lesz csápos. Egyébként igazad van.

Árban egy használt, de műbizonylatos (esetleg naplózott) csápos kb annyi, mint egy jó akna. Ahhoz is kell azonban beton alap és asni is kell, noha nem sokat.

Stuntmanus

VW 1302 S

Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #50442 Dátum: 2008 Augusztus 04, 22:18:16 »

Ha már igy akna témánál vagyunk és árkalkulációt végzünk egy jól és szépen kivitelezett, minden igényt kielégítő aknára lehet, hogy érdemes egy leselejtezett csáposra beruházni nem? Igaz, hogy kell hozzá ipari áram, meg nagy belmagasság! De ha ez a kettő adott én lehet, hogy inkább emelőt vennék mint ásót ragadnék... annyi előnye még van, hogy 2 autó is parkolhat 1 helyen, bár itt a múltkor sokan mondták, hogy nem mernék vele megemelni az autójukat...
Várok véleményeket!
átlag garázsban nincs 3,5-4m szabad belmagasság, viszont aknát talán utólag is lehet ásni lefelé.

Tazoli: ha csak arra kell hogy évente 2szer alánézz, érdemesebb úgy csinálni mint SiD. ha jól emlékszem egy régebbi képről, van két nagy hegesztett háromszög alakú rámpája, amire ha kell, feltolat a kertben. (a honlapján talán meg lehet találni a képet a felújítások közt)
Nem elérhető Bill

« Hozzászólás #50441 Dátum: 2008 Augusztus 04, 22:16:44 »

Várok véleményeket!
én úgy tudom, hogy a csáposhoz is kell ásni, de ha nem így van, akkor javítsatok ki
Nem elérhető Varázsló

« Hozzászólás #50440 Dátum: 2008 Augusztus 04, 22:16:04 »

asszem itt az ideje bemutatnod mindenfele szogbol,melysegbol,magassagbol az aknadat  Evil
(lefedve mivel,hogyan van?)

Fenyő deszka van rajta, de még lusta voltam lefesteni valami okossággal... És szobalétrán megyek le. Ez olcsó volt a praktikarcsiban.

Stuntmanus

VW 1302 S

Nem elérhető drflexes

« Hozzászólás #50439 Dátum: 2008 Augusztus 04, 22:14:19 »

Várok véleményeket!
en inkabb asok.

Nem elérhető brez

« Hozzászólás #50438 Dátum: 2008 Augusztus 04, 22:13:27 »

asszem itt az ideje bemutatnod mindenfele szogbol,melysegbol,magassagbol az aknadat  Evil
Várok véleményeket!

Nem elérhető Varázsló

« Hozzászólás #50437 Dátum: 2008 Augusztus 04, 22:12:13 »

Azért gondolkodni is érdemes
- Az 1966-os bogár technikailag megfelel egy afternek, egyedül a keskenyebb hátsó futómű okozhat gondot, de ez egy szélesebb kerékkel kiegyenlithető. Gombfejes, kanyarstabilizátoros az eleje. Szélesek a fékek, és egy főfékmunkahenger és tartály cserével 2 körössé tehető ugy, hogy észre sem venni. 12 volt is ugy oldható meg, hogy nem szentségtörés, mivel 1966-ban már opciósan volt 12V, a 66-os modellen is. Stuntmanus tudatosan jól választott. Megvette azt az évjáratot, ami technikailag a legjobb, és legszebb. Itt még széles a diszléc, szinte mindent megöriz a pre részleteiből, de már a modern technika van alatta. Gratulálok hozzá itt is neki, nagyon jó választás volt!

Utoljára leírom, hogy mindenki megértse.

Nekem nem a pre bogarakkal volt és van is bajom, hanem azzal, amikor valaki relatíve kevés pénzből szeretne mindenképpen pre bogarat venni, az majdnem biztos, hogy nem fog jól járni. Az az árkülönbözet, ami a pre és after bogarak között van azonos állapotot feltételezve VÉLEMÉNYEM SZERINT nem indokolt. Pláne egy első autós, bogárral ismerkedő embernek jobb, ha vesz egy after gépet, olcsón, közepes állapotban, mint egy szétesett pre bogarat, amitől megutálja a VW-t is, nem csak a bogarat.

Nekem annyira tetszett régen is a pre bogár, hogy majdnem vettem is egyet, de inkább építettem egy garázst belőle... De az sem ócskavas volt (ugye NGA?), mert ha nem lett volna elég pénzem, akkor nem szemezek pre bogárral, hanem aftert veszek, ahogy már párszor meg is tettem.

De sorolhatnám tovább: kabrióm sem azért nincs, mert félek, hogy fejbeb*sz egy tégla, hanem mert nincs pénzem rá, amire meg van, azt hülye lennék megvenni.
És a nagy álmon a 911-es sem azért nincs a garázsomban, mert sokat fogyaszt, hanem mert amit meg tudnék venni, azt épeszű ember nem veszi meg, mert a végén átkozottul drága lesz.

Remélem érthető.

Stuntmanus

VW 1302 S

Nem elérhető drflexes

« Hozzászólás #50436 Dátum: 2008 Augusztus 04, 22:04:06 »

Itt az igazság!! Wink
« Utoljára szerkesztve: 2008 Augusztus 04, 22:05:43 írta drflexes »

Nem elérhető Varázsló

« Hozzászólás #50435 Dátum: 2008 Augusztus 04, 22:02:28 »

csak csalóka a kép mert a fénycsövek beugrását látni ami ugye nem az akna teteje és ugye számolgattak a kollégék, hogy ha 30-s lapból 4 egész sor akkor az 120, de az még csak a fénycsőbeugrás....
Itt az igazság!! Wink

Stuntmanus

VW 1302 S

Nem elérhető Varázsló

« Hozzászólás #50434 Dátum: 2008 Augusztus 04, 22:01:57 »

egy off kérdés: az utolsó képeden jó látom, hogy a szerelő akna 4 csempesor mélységü = kb 120 cm? Hogyan lehet ebben szerelni?

Jaaa, most értem ide az olvasással.

Rosszul látod, amit te végének gondolsz azok csak a fénycső armatúrák bemélyedései. Innen világítanak felfelé és ide lehet tenni a kulcsokat, roncsot, kólásüveget, stb. Innen még van egy-két sor, összeségében 2 méter mély az aknám.
Ezen a képen jobban látszik, talán.

[a csatolmányt egy admin törölte]

Stuntmanus

VW 1302 S

Nem elérhető brez

« Hozzászólás #50433 Dátum: 2008 Augusztus 04, 22:01:12 »

Milyen miniakna? Az én aknám 2 méter mély és 120 széles és vagy 5 méter hosszú. Fénycső armatúrákkal, kettő állítható valamint 230V aljzatokkal (konnektor). Szigetelt, járólapozott, annyi földet ástak ki, hogy a fél kert azzal van feltöltve...
Árát ne kérdezzétek.   Shocked Shocked Shocked Shocked
csak csalóka a kép mert a fénycsövek beugrását látni ami ugye nem az akna teteje és ugye számolgattak a kollégék, hogy ha 30-s lapból 4 egész sor akkor az 120, de az még csak a fénycsőbeugrás....

Nem elérhető Varázsló

« Hozzászólás #50432 Dátum: 2008 Augusztus 04, 21:54:29 »

Na itt a korrekt válasz :-)
Amúgy ezen sokat spórólni nem tudsz / nem érdemes szvsz. Meg kell csinálni korrektül - csak egyszer omlik be az autó alatt akkor messze többe kerül majd. Nem beszélve arról, ha éppen Te is akkor vagy az aknában...
Ezért is érdekelne hogyan szerel Stunt ebben a miniaknában. Ami biztos: kisebb akna, kevesebb pénz. Cool

Milyen miniakna? Az én aknám 2 méter mély és 120 széles és vagy 5 méter hosszú. Fénycső armatúrákkal, kettő állítható valamint 230V aljzatokkal (konnektor). Szigetelt, járólapozott, annyi földet ástak ki, hogy a fél kert azzal van feltöltve...
Árát ne kérdezzétek.   Shocked Shocked Shocked Shocked

Stuntmanus

VW 1302 S

Nem elérhető gyiik

borzasztó-Bogár és Citroën

« Hozzászólás #50431 Dátum: 2008 Augusztus 04, 21:40:11 »

Debánom hogy linkeltem. Mindenki kiröhögi az alvóst.  Grin
Én nem röhögöm. Nekem az összes mindenem ázik. A melósgarázs (csak nappal szabad) meg akkora mint egy rókalyuk. Ha jobbrol hozzáférek, balrol nem, ha elölröl hozzáférek, hátulrol nem. és ott ujitottam fel. nemfikázni!
ja, a citróval már centizni kell a szélénél  Grin
Nem elérhető tazoli49

« Hozzászólás #50430 Dátum: 2008 Augusztus 04, 21:24:12 »

Debánom hogy linkeltem. Mindenki kiröhögi az alvóst.  Grin
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #50429 Dátum: 2008 Augusztus 04, 21:22:51 »

20-30év és a after gépek is a találkozó gyöngyszemei lesznek Cool
ha megérik  Grin

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

ui: ha nagy leszek, transportert veszek...........
Nem elérhető Kristóf

« Hozzászólás #50428 Dátum: 2008 Augusztus 04, 21:22:40 »

állat kis garázs Cool
    Grin
Nem elérhető gumibogi

20-9111-661 www.ftgumi.hu

« Hozzászólás #50427 Dátum: 2008 Augusztus 04, 21:22:00 »

Én még hozzá tenném, hogy -bár ez nálam nem szempont- de találkozón le se szarják az aftereket, legyen az akármilyen zsírgyári...
én azért ezt nem mondanám.....
szerintem a szép állapotut megnézik..........igaz nem mondják hogy, nagyon szép, csak hogy szép max .....
20-30év és a after gépek is a találkozó gyöngyszemei lesznek Cool

Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #50426 Dátum: 2008 Augusztus 04, 21:19:34 »

kapjátokbe  Grin Grin Kecsgek  Grin Grin

Most sem ázott meg a kcosim pedig patogott a jég meg az eső.   
Errefelé most tuningolja magát az idöjárás.
Dörög,villámlik,már esik,jó nagy balhé alakul.
(Ja,az én garázsom se ázik be!!) Grin

Tóth Zoltán
Nem elérhető tazoli49

« Hozzászólás #50425 Dátum: 2008 Augusztus 04, 20:59:38 »

állat kis garázs Cool

kapjátokbe  Grin Grin Kecsgek  Grin Grin

Most sem ázott meg a kcosim pedig patogott a jég meg az eső.   
« Utoljára szerkesztve: 2008 Augusztus 04, 21:05:33 írta tazoli »
RNIE
« Hozzászólás #50424 Dátum: 2008 Augusztus 04, 20:59:20 »

köszi mester  Grin
májplezsör
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #50423 Dátum: 2008 Augusztus 04, 20:58:27 »

állat kis garázs Cool
köszi mester  Grin

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

ui: ha nagy leszek, transportert veszek...........
RNIE
« Hozzászólás #50422 Dátum: 2008 Augusztus 04, 20:57:42 »

Íme:

állat kis garázs Cool

Oldalak: 1 ... 2279 2280 2281 2282 2283 [2284] 2285 2286 2287 2288 2289 ... 3545
Nyomtatás

Ugrás: