www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 18, 18:56:05

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 584 585 586 587 588 [589] 590 591 592 593 594 ... 2015
Nyomtatás
Szerző Téma: SZMB (Szereld Magad Bogarad!) a ház előtt...  (Megtekintve 13171650 alkalommal)
Nem elérhető TéZsé

30/9549338

« Hozzászólás #57075 Dátum: 2011 Szeptember 25, 17:36:44 »

Szereljünk is!
Az első képnél még reménykedtem.
A másodiknál már remélem csuklott a lakatos.
Ezt beszoptam rendesem. Flex fog játszani azt hiszem, vagyis tuti.
És nem kevés időmet fogja elvinni.
Most már tuti, hogy merevítenem kell a bódét a leemelés előtt.
Az alsó csavarok közül kettő is átforgott a rozsdában. B...m.g.
Egy kicsit ez most elvette a kedvemet.
van,akit nem nagyon érdekli,hogy szerelhető legyen később is a kaszni.
át menjen a vizsgán,luk ne legyen oszt kész

1967. L620 beige (2009.12.17.-től újra forgalomban)
Nem elérhető sparkafer

30-347-1939

« Hozzászólás #57074 Dátum: 2011 Szeptember 25, 16:33:47 »

Szereljünk is!
Az első képnél még reménykedtem.
A másodiknál már remélem csuklott a lakatos.
Ezt beszoptam rendesem. Flex fog játszani azt hiszem, vagyis tuti.
És nem kevés időmet fogja elvinni.
Most már tuti, hogy merevítenem kell a bódét a leemelés előtt.
Az alsó csavarok közül kettő is átforgott a rozsdában. B...m.g.
Egy kicsit ez most elvette a kedvemet.

[a csatolmányt egy admin törölte]
« Utoljára szerkesztve: 2011 Szeptember 25, 16:38:54 írta sparkafer »

Nem elérhető maxi

« Hozzászólás #57073 Dátum: 2011 Szeptember 25, 13:46:42 »

Jó kis csont, de mit szerelünk?
ajtókárpitot  Grin

"A vadászat többek szemében a férfiasság, az erő, a hatalom szimbóluma is. A vadászok azt tartják, hogy a vadászaton ismerszik meg, ki milyen ember valójában."
Nem elérhető abes

« Hozzászólás #57072 Dátum: 2011 Szeptember 25, 13:40:14 »

Jó kis csont, de mit szerelünk?
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #57071 Dátum: 2011 Szeptember 25, 13:19:28 »

Ok, én értem, csak sok cuccra a kód mellé azt is oda írják, hogy 1200, 1300, 1302, 1303 meg évjáratot is.

Mindegy, nem feszegetem a témát, nem biztos, hogy úgy értelmezted, ahogy írni akartam.

Szerinted, ha az lett volna odaírva, hogy 1200, 1300... akkor megveszem és megpróbálom beépíttetni? De kiderült, nem az enyémhez való... Visszavittem-kicserélték... ennyi... És ez nem egy Pesten belüli út volt... mégsem tettem érte, nyílt színen "megjegyzést"... Wink

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #57070 Dátum: 2011 Szeptember 25, 13:16:29 »

Én sokszor leírok valamit, elszámolok, és törlöm... Grin

Ez sem rossz módszer... Én is voltam már így... Wink Cool

Sompi
« Hozzászólás #57069 Dátum: 2011 Szeptember 25, 12:13:12 »

Szerintem sem muszáj rögtön vagdalkozni, de önmagában a nyilvános fórum nem baj. Fel lehet használni a nyilvánosságot úgy is, mint egy, mindannyiukat előbbre juttató folyamatot is. Mindenki tudja, hogy az aranyháromszög is, a Szepi is, tehát mindenki  olvassa/olvastatja a fórumot, csak a sok konfliktus miatt ezt nem vállalja saját néven, nem teszi ki magát állandó basztatásnak. Pedig mindegyik törekszik a saját munkáját legjobb tudása szerint végezni, hiszen ez az ő érdekük is. Az, hogy utána milyen terméket forgalmaz, milyen minőségi kategóriájú árut árul, milyen találkozót szervez, már rajtunk, vevőkön, közönségen is múlik. Szóban mindenki kurva igényes, de amikor meg kell fizetni az árát, vagy be kell csengetni a részvételi díjat, akkor már a  T. közönség húzza a száját. Tudomásul kell venni, hogy a bogaras populáció anyagi, szakmai igényéhez kell igazítani a termékkör színvonalát, a találkozók minőségét és tartalmát, és ez nem egyszerű, nem konfliktusoktól mentes feladat.
Mondok egy konkrét példát.
A Misinél is lehet gyári taposót kapni, annyiért, amennyiért. Nagyon kevesen adnak érte sok tízezer forintokat, inkább mindenki megveszi a brazilt, aztán szidja a kereskedőt, hogy vékony, pontatlan, stb. Beszélgettünk erről már a Misivel, a *-gal, hogy ahhoz, hogy ki tudják szolgálni az ilyen igényeket, nekik nagyon sok pénzt kell tartaniuk a rendszerben, és ez nem mindig éri ám meg. Lehetne minden boltban egy " Classic Parts" sarok, a megfelelő minőségű és készleten tartott termékkörrel, de ehhez tudni kéne, van-e rá valós igény, kereslet. Nos ennek felmérésére, fenntartására kifejezetten alkalmas lehetne akár ez a fórum is. Ha az igények ismertek, jobban tervezhetők a beszerzések, nem raktárra vásárolna a kereskedő, csökkenne a befektetésének kockázata, kevesebb ideig állna benne a tőkéje, hosszabb távon az ár mérséklődésével járó folyamatot eredményezne, több, gyári, vagy annak megfelelő minőségű terméket tudna eladni, mi, vevők, pedig jobb áron jutnánk jobb termékhez.
Tehát vannak lehetőségek a fejlődésre, csak nem vagdalkozni, fikázni kéne midig mindent, hanem kommunikálni egymással, kvázi kicsit összedolgozni a kereskedőkkel, hosszabb távon mindenki jobban járna.
És még valami:
A kereskedői árrést itt mindenki az ördögtől származó, nyilvánvalóan lehúzó extraprofitként emlegeti. E a vérmagyar irigység megint csak hamis, rossz szemléletünket tükrözi. Neki ebből az árrésből kell boltot, személyzetet, infrastruktúrát fenntartani, készletet finanszírozni, a maradékból pedig megélni. Ezt nem elirigyelni kell, hanem közösen gondolkodva, megfelelő visszajelzésekkel szolgálva, akár a fentebb említett módon összedolgozva lehetővé tenni a kereskedőnek, hogy akár kisebb árrés mellett nagyobb, tervezhetőbb  mennyiséget, jobb minőséget értékesítsen nekünk. Mindenkinek megérné. Meg kéne már érteni minden résztvevőnek, hogy alapvetően ugyanabban a csónakban ülünk, nem evezhetünk két irányba.

...maximálisan egyet értek!
Az árképzés ma magyarországon nagyon nehéz dolog az internetes üzletek korában. Nálunk is komoly probléma hogy a vásárló érdeklődik az árak iránt, majd reklamál hogy a neten sokkal olcsóbban megkapja.
Erre nem tudsz mást válaszolni, mint hogy: "akkor essék ott megvenni"
..igen ám de ezek a shopok leginkább a tengeren túl vannak onnan haza kell hozni, igen nehéz érvényesíteni a hibás árú ,téves vásárlásból eredő reklamációkat, és akkor még nem is beszéltünk a supportról.
Ismerek egy szolgáltatót aki kért tőlünk árat egy 10 Milliós keverőre (10,5M a listaára) megvette a neten 1M-el olcsóbban.
Fél év múlva beszart, ....természetesen a garanciát bukta.... nem tudott csinálni semmit, így lett a javítással az olcsóbb sokkal drágább.
Tudom az pl. az USA-ban minden olcsóbb de nem a magyar kereskedők árrése miatt.... (vagy legalábbis nem mindig)
Nem elérhető vetart

1303'74: 297.861 db, Ghia'74 (California) 5608 db

« Hozzászólás #57068 Dátum: 2011 Szeptember 25, 09:52:20 »

Majd állít holnap, vasárnap van.  Cool
Egyébként meg Gábor nagyon korrektül körülírta, hogy mire is lehetne használni a nagynyilvánosságot.
PL. ablakkéder témakörben elég jól átlátható a piac. Nagyjából pár perc alatt meg lehet tudni, hogy melyik fajta az ami 1-2 év múlva kiesik a keretből és melyik az ami jó. Nekem kell eldöntenem, hogy veszek szart vagy adok érte 4X annyit.
De pl az említett padlólemezből nem is tudom, hogy van-e egyáltalán jó. Ha kellene vennem nem tudnám merre induljak, hiába szánnék rá mondjuk 30-40ezret darabjára. Említhetnénk sok-sok más dolgot.
Emellett igaz az is, hogy az emberek nagy része csak az árat nézi, majd ostobán szaroz.
80 körül van, ez még nekem is sok. De ha a kereskedő tudná, hogy vesznek tőle 2012-ben 20 párat, akkor lehet, hogy odaadná (ex has mondom) 50-60 ért, és még mindig megérhetné neki, én meg esetleg rászánnám a 3x-os pénzt, mert annyival jobb, vastagabb, pontosabb.

Skoda Felicia '61, Skoda Octavia '62, VW 1303LS '74, VW Karmann Ghia '74, Fiat 127 L '74,  Porsche 911 SC Cabriolet '83, Mercedes SL 500 '90, BMW E30 320i Cabriolet '91, Alfa Spider 2.0 '92, Fiat Panda 1000 i.e. '93, Mercedes G 400 CDI SW 2002, Renault Twingo 1,2 16V Quickshift 2002.
1303LS
« Hozzászólás #57067 Dátum: 2011 Szeptember 25, 09:38:38 »

De.Csak közben szelepet állitana FusiTomi és nem talál megoldást.
Majd állít holnap, vasárnap van.  Cool
Egyébként meg Gábor nagyon korrektül körülírta, hogy mire is lehetne használni a nagynyilvánosságot.
PL. ablakkéder témakörben elég jól átlátható a piac. Nagyjából pár perc alatt meg lehet tudni, hogy melyik fajta az ami 1-2 év múlva kiesik a keretből és melyik az ami jó. Nekem kell eldöntenem, hogy veszek szart vagy adok érte 4X annyit.
De pl az említett padlólemezből nem is tudom, hogy van-e egyáltalán jó. Ha kellene vennem nem tudnám merre induljak, hiába szánnék rá mondjuk 30-40ezret darabjára. Említhetnénk sok-sok más dolgot.
Emellett igaz az is, hogy az emberek nagy része csak az árat nézi, majd ostobán szaroz.
Nem elérhető Mr.Horsepower

« Hozzászólás #57066 Dátum: 2011 Szeptember 25, 08:42:08 »

Nem csócsálás. Én már előre gondolkodom, szemléletváltásról írtam, úgy látszik, "nem jött át"... Cry
De.Csak közben szelepet állitana FusiTomi és nem talál megoldást.

A legönzetlenebb emberek azok, akik az észt osztják, mert abból adnak, amiből nekik is nagyon kevés van!
http://www.youtube.com/watch?v=AYcLg1m7aI4
Nem elérhető vetart

« Hozzászólás #57065 Dátum: 2011 Szeptember 25, 08:40:57 »

Nem csócsálás. Én már előre gondolkodom, szemléletváltásról írtam, úgy látszik, "nem jött át"... Cry

Skoda Felicia '61, Skoda Octavia '62, VW 1303LS '74, VW Karmann Ghia '74, Fiat 127 L '74,  Porsche 911 SC Cabriolet '83, Mercedes SL 500 '90, BMW E30 320i Cabriolet '91, Alfa Spider 2.0 '92, Fiat Panda 1000 i.e. '93, Mercedes G 400 CDI SW 2002, Renault Twingo 1,2 16V Quickshift 2002.
Nem elérhető Mr.Horsepower

« Hozzászólás #57064 Dátum: 2011 Szeptember 25, 08:38:28 »

Feleslegesen csocsálunk.A gond megoldodott,remélhetöleg kellemes szájizzel mindkét irányban.Részemről annyit hogy korekt hozzáállás miatt szivesebben gondolok a Bugpartsra.

A legönzetlenebb emberek azok, akik az észt osztják, mert abból adnak, amiből nekik is nagyon kevés van!
http://www.youtube.com/watch?v=AYcLg1m7aI4
Nem elérhető vetart

« Hozzászólás #57063 Dátum: 2011 Szeptember 25, 08:31:19 »

Én -szokásom szerint- megpróbálom pozitívan értelmezni. A kiemelt mondattal kb nincs gond, mert igaz, sajnos sok szemetet árulnak. Az, hogy "remélem olvassa" értelmeződjön úgy, hogy remélhetőleg kap visszajelzést és tud belőle építkezni, lépni abba az irányba, hogy legyen jobb áru.
Ha csak a -magyarországon gordiuszi csomóként jelen lévő- benzincsőmizériára gondolunk. Szerintem, ha mindenki megtenné a visszajelzést a kereskedő felé talán meglenne a módja, hogy már a nagykerekbe/elosztókba se kerüljön be a rossz minőségű cső. Sajnos legtöbben simán kicserélik 2-3-5 év múlva a repedt, spriccelő csövüket és örülnek, hogy nem lett tüzijáték a motortérben. Apró kis dolgok, de SZVSZ tudná előrevinni a dolgokat.
Persze a visszajelzések módján lehet vitatkozni és erre talán nem a legjobb mód egy nyilvános fórumon vagdalkozni.
Szerintem sem muszáj rögtön vagdalkozni, de önmagában a nyilvános fórum nem baj. Fel lehet használni a nyilvánosságot úgy is, mint egy, mindannyiukat előbbre juttató folyamatot is. Mindenki tudja, hogy az aranyháromszög is, a Szepi is, tehát mindenki  olvassa/olvastatja a fórumot, csak a sok konfliktus miatt ezt nem vállalja saját néven, nem teszi ki magát állandó basztatásnak. Pedig mindegyik törekszik a saját munkáját legjobb tudása szerint végezni, hiszen ez az ő érdekük is. Az, hogy utána milyen terméket forgalmaz, milyen minőségi kategóriájú árut árul, milyen találkozót szervez, már rajtunk, vevőkön, közönségen is múlik. Szóban mindenki kurva igényes, de amikor meg kell fizetni az árát, vagy be kell csengetni a részvételi díjat, akkor már a  T. közönség húzza a száját. Tudomásul kell venni, hogy a bogaras populáció anyagi, szakmai igényéhez kell igazítani a termékkör színvonalát, a találkozók minőségét és tartalmát, és ez nem egyszerű, nem konfliktusoktól mentes feladat.
Mondok egy konkrét példát.
A Misinél is lehet gyári taposót kapni, annyiért, amennyiért. Nagyon kevesen adnak érte sok tízezer forintokat, inkább mindenki megveszi a brazilt, aztán szidja a kereskedőt, hogy vékony, pontatlan, stb. Beszélgettünk erről már a Misivel, a *-gal, hogy ahhoz, hogy ki tudják szolgálni az ilyen igényeket, nekik nagyon sok pénzt kell tartaniuk a rendszerben, és ez nem mindig éri ám meg. Lehetne minden boltban egy " Classic Parts" sarok, a megfelelő minőségű és készleten tartott termékkörrel, de ehhez tudni kéne, van-e rá valós igény, kereslet. Nos ennek felmérésére, fenntartására kifejezetten alkalmas lehetne akár ez a fórum is. Ha az igények ismertek, jobban tervezhetők a beszerzések, nem raktárra vásárolna a kereskedő, csökkenne a befektetésének kockázata, kevesebb ideig állna benne a tőkéje, hosszabb távon az ár mérséklődésével járó folyamatot eredményezne, több, gyári, vagy annak megfelelő minőségű terméket tudna eladni, mi, vevők, pedig jobb áron jutnánk jobb termékhez.
Tehát vannak lehetőségek a fejlődésre, csak nem vagdalkozni, fikázni kéne midig mindent, hanem kommunikálni egymással, kvázi kicsit összedolgozni a kereskedőkkel, hosszabb távon mindenki jobban járna.
És még valami:
A kereskedői árrést itt mindenki az ördögtől származó, nyilvánvalóan lehúzó extraprofitként emlegeti. E a vérmagyar irigység megint csak hamis, rossz szemléletünket tükrözi. Neki ebből az árrésből kell boltot, személyzetet, infrastruktúrát fenntartani, készletet finanszírozni, a maradékból pedig megélni. Ezt nem elirigyelni kell, hanem közösen gondolkodva, megfelelő visszajelzésekkel szolgálva, akár a fentebb említett módon összedolgozva lehetővé tenni a kereskedőnek, hogy akár kisebb árrés mellett nagyobb, tervezhetőbb  mennyiséget, jobb minőséget értékesítsen nekünk. Mindenkinek megérné. Meg kéne már érteni minden résztvevőnek, hogy alapvetően ugyanabban a csónakban ülünk, nem evezhetünk két irányba.
« Utoljára szerkesztve: 2011 Szeptember 25, 08:34:56 írta vetart »

1303LS
« Hozzászólás #57062 Dátum: 2011 Szeptember 25, 07:29:24 »

Hát nekem ebből kicsit más jön le...:

Idézetet írta: Maresz - 2011 Szeptember 21, 17:20:31
mert ez nem oválra való kárpit.....

Azt mondta a Kardos Feri, és rajta volt az évszám is. 47 000 Ft-volt! Láttam, hogy nem két színű, és nincs fehér szegélye. De a patentok sem az igaziak. Sok szemetet árulnak, ezt most kijelentem. Remélem olvassa.

Lehet, hogy először el kellene tízig számolni és utána írni... Undecided
Én -szokásom szerint- megpróbálom pozitívan értelmezni. A kiemelt mondattal kb nincs gond, mert igaz, sajnos sok szemetet árulnak. Az, hogy "remélem olvassa" értelmeződjön úgy, hogy remélhetőleg kap visszajelzést és tud belőle építkezni, lépni abba az irányba, hogy legyen jobb áru.
Ha csak a -magyarországon gordiuszi csomóként jelen lévő- benzincsőmizériára gondolunk. Szerintem, ha mindenki megtenné a visszajelzést a kereskedő felé talán meglenne a módja, hogy már a nagykerekbe/elosztókba se kerüljön be a rossz minőségű cső. Sajnos legtöbben simán kicserélik 2-3-5 év múlva a repedt, spriccelő csövüket és örülnek, hogy nem lett tüzijáték a motortérben. Apró kis dolgok, de SZVSZ tudná előrevinni a dolgokat.
Persze a visszajelzések módján lehet vitatkozni és erre talán nem a legjobb mód egy nyilvános fórumon vagdalkozni.
Nem elérhető d1987

56/61/71/78

« Hozzászólás #57061 Dátum: 2011 Szeptember 24, 23:44:10 »

Dávid! Ha lenne a fejemben egy kódolvasó, akkor valszeg tudtam volna... Nme tételeztem fel, hogy direkt rosszat adtak volna... lehet, hogy csak elnézték a cikkszámot... Sok dobozon, vagy csomagon nem látom, hogy pontosan milyen típushoz való... De, mint mondtam, egy szó nélkül kicserélték... Nem volt semmi gond ezzel...

Ok, én értem, csak sok cuccra a kód mellé azt is oda írják, hogy 1200, 1300, 1302, 1303 meg évjáratot is.

Mindegy, nem feszegetem a témát, nem biztos, hogy úgy értelmezted, ahogy írni akartam.

1956-Oval
1961-L10B
1961-L391
1971-L60D
1978-L96F
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #57060 Dátum: 2011 Szeptember 24, 23:20:04 »

detto...... : Tongue
én nem ! én anyázok , után a Proti törli  Grin Grin Grin Grin Grin

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

ui: ha nagy leszek, transportert veszek...........
Nem elérhető gumibogi

20-9111-661 www.ftgumi.hu

« Hozzászólás #57059 Dátum: 2011 Szeptember 24, 21:50:27 »

detto...... : Tongue

Nem elérhető sparkafer

30-347-1939

« Hozzászólás #57058 Dátum: 2011 Szeptember 24, 21:49:19 »

Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #57057 Dátum: 2011 Szeptember 24, 21:40:26 »

Kedves bugparts!
Nem veled van bajom, és a cégeddel, jó, hogy vagytok. A gyártó a lúdas ebben. Bocsánatot kérek tőled. Ti csak forgalmaztok, mi meg vevők rárepülünk az alkatrészekre. Privátban írtam neked pár mondatot azt majd olvasd el. Én senkivel nem akarok haragba lenni.
Baráti üdvözlettel: Lakatos József.

Hát nekem ebből kicsit más jön le...:

Idézetet írta: Maresz - 2011 Szeptember 21, 17:20:31
mert ez nem oválra való kárpit.....

Azt mondta a Kardos Feri, és rajta volt az évszám is. 47 000 Ft-volt! Láttam, hogy nem két színű, és nincs fehér szegélye. De a patentok sem az igaziak. Sok szemetet árulnak, ezt most kijelentem. Remélem olvassa.

« Utoljára szerkesztve: 2011 Szeptember 24, 21:42:44 írta TBK001 »

Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #57056 Dátum: 2011 Szeptember 24, 21:35:36 »

Egy dolgot nem értek...mikor megvetted, akkor nem lehetett tudni, hogy mibe való? Nem volt rajta semmi jelzés? Nem  tudták a boltban, hogy mit adnak? Józsi esetében is ezt furcsálom, hogy csak mondta/tudták, hogy oválba kell neki, akkor miért ilyet adtak? Nem volt rajta a dobozon, hogy mibe való? Mikor megrendelték, akkor sem volt semmi leírás, hogy mibe való?

Én nem mondok semmi rosszat egyik félre sem, mindkét fél hibázhat, az eladó is meg a vevő is, biztos előfordul, hogy rosszat szállítanak ki a boltba, nem azt amit megrendeltek, az is lehet, hogy a vevő otthon veszi csak észre, hogy mi is van a dobozban, de nekem ez furcsa, hogy megrendelsz valamit és tök mást kapsz és ez a boltban sem tűnik fel senkinek...bár gondolom ez ritkán fordul elő. A lényeg, hogy ha kicserélik és nincs plusz költséged, akkor nem tragédia, akkor lenne az, ha nem tennék.

Dávid! Ha lenne a fejemben egy kódolvasó, akkor valszeg tudtam volna... Nme tételeztem fel, hogy direkt rosszat adtak volna... lehet, hogy csak elnézték a cikkszámot... Sok dobozon, vagy csomagon nem látom, hogy pontosan milyen típushoz való... De, mint mondtam, egy szó nélkül kicserélték... Nem volt semmi gond ezzel...

Süni
« Hozzászólás #57055 Dátum: 2011 Szeptember 24, 20:50:44 »

De az azért nincs rendben, hogy ha rendelek valamit, amiről aztán kiderül, hogy szar, akkor a kereskedő anélkül, hogy megnézné, hogy utána nézne, azt mondja, hogy márpedig az nem lehet szar, mert más nem hozta vissza...
Azért hagy kételkedjek, amikor egy 1.6D olajszűrőt hoznak vissza, amiből hetente eladok 5db-ot...  Roll Eyes
Nem elérhető kdf 001

ERŐ AZ ÖRÖM ÁLTAL

« Hozzászólás #57054 Dátum: 2011 Szeptember 24, 20:46:48 »

Kedves bugparts!
Nem veled van bajom, és a cégeddel, jó, hogy vagytok. A gyártó a lúdas ebben. Bocsánatot kérek tőled. Ti csak forgalmaztok, mi meg vevők rárepülünk az alkatrészekre. Privátban írtam neked pár mondatot azt majd olvasd el. Én senkivel nem akarok haragba lenni.
Baráti üdvözlettel: Lakatos József.
Nem elérhető Bill

« Hozzászólás #57053 Dátum: 2011 Szeptember 24, 20:45:14 »

Egy dolgot nem értek...mikor megvetted, akkor nem lehetett tudni, hogy mibe való? Nem volt rajta semmi jelzés? Nem  tudták a boltban, hogy mit adnak? Józsi esetében is ezt furcsálom, hogy csak mondta/tudták, hogy oválba kell neki, akkor miért ilyet adtak? Nem volt rajta a dobozon, hogy mibe való? Mikor megrendelték, akkor sem volt semmi leírás, hogy mibe való?
...
« Utoljára szerkesztve: 2011 Szeptember 24, 20:47:07 írta Bill »
Nem elérhető d1987

56/61/71/78

« Hozzászólás #57052 Dátum: 2011 Szeptember 24, 20:41:35 »

Teljesen korrekt!
Ezt én is alá tudom támasztani, hogy anno, Öcsisajt fényezésekor a padlószőnyeget szó nélkül cseréltétek, miután a beépítés közben kiderült, nem 1303-ba való... Wink

Én nem mondok semmi rosszat egyik félre sem, mindkét fél hibázhat, az eladó is meg a vevő is, biztos előfordul, hogy rosszat szállítanak ki a boltba, nem azt amit megrendeltek, az is lehet, hogy a vevő otthon veszi csak észre, hogy mi is van a dobozban, de nekem ez furcsa, hogy megrendelsz valamit és tök mást kapsz és ez a boltban sem tűnik fel senkinek...bár gondolom ez ritkán fordul elő. A lényeg, hogy ha kicserélik és nincs plusz költséged, akkor nem tragédia, akkor lenne az, ha nem tennék.

1956-Oval
1961-L10B
1961-L391
1971-L60D
1978-L96F
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #57051 Dátum: 2011 Szeptember 24, 19:37:37 »

Kedves Józsi!!
.....
Bogaras Üdvwözlettel: Hudák Mihály

Teljesen korrekt!
Ezt én is alá tudom támasztani, hogy anno, Öcsisajt fényezésekor a padlószőnyeget szó nélkül cseréltétek, miután a beépítés közben kiderült, nem 1303-ba való... Wink

Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #57050 Dátum: 2011 Szeptember 24, 19:18:39 »

Ez annyira magas labda, hogy le sem ütöm. :-)
Talán sokan tudjátok, hogy nekem is volt bajom a Misivel kb 10 évvel ezelőtt, de nyilvános fórumon ezt nem hangoztattam, egyszerűen (személyesen) nem vásárolok nála (de tudom, hogy pl az Oválban sok alkatrész tőle van, amivel nincs semmi bajom). Annyiban védeném meg a Józsit (bár nem szorul rá), hogy ő (véleményem szerint) sokszor indulatból szól/cselekszik, ha valamit elhatároz, azt megcsinálja, olyat is, amitől égnek áll a hajunk (pl kivágjuk az ajtóból a színmintát). Szerintem úgy érezte, hogy a kárpitot rendbe tudja szedni, de ez nem sikerülhetett, ezért a keserűség lett az úr. Kétség nem fér hozzá, a normális eljárás az, hogy ilyenkor szólunk és cserét kérünk, és tényleg szép gesztus, ha ezt a Misi a történtek után is megteszi.

velem is előfordult pont a múlthéten, hogy a Csillag Gabi azt mondta nekem, hogy amikor legutóbbi krúznájton nálunk kajált szar volt a hamburgere, elmondta, mi volt a probléma, én egyből tudtam, hogy ez miből adódott, legközelebb jobban odafigyelünk, vagyis azóta jobban odafigyelünk erre a dologra.
Nem elérhető maxi

« Hozzászólás #57049 Dátum: 2011 Szeptember 24, 17:30:59 »

Egy kérdés: olajos typ3 hátsó futóműből mi kompatibilis a bogárral?
komplettem felrakható.
Amúgy teljesen más.
Ja és van ilyenem eladó Cheesy Cheesy

"A vadászat többek szemében a férfiasság, az erő, a hatalom szimbóluma is. A vadászok azt tartják, hogy a vadászaton ismerszik meg, ki milyen ember valójában."
Nem elérhető te_o

Zeitwagen...

« Hozzászólás #57048 Dátum: 2011 Szeptember 24, 17:26:40 »

Egy kérdés: olajos typ3 hátsó futóműből mi kompatibilis a bogárral?

VW Beetle - the original since 1938
Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #57047 Dátum: 2011 Szeptember 24, 15:23:32 »

Szomorú,hogy ilyesminek kellett történnie ahhoz,hogy a Misi megszólaljon itt a forumon.
De mostmár tudjuk,hogy itt van!

Tóth Zoltán
Nem elérhető gumibogi

20-9111-661 www.ftgumi.hu

« Hozzászólás #57046 Dátum: 2011 Szeptember 24, 14:40:20 »

Kedves Józsi!!

Szerintem tudod, mint régi és jó vevőnk, ha bármilyen minőségi problémád van, bármikor vissza hozhatod hozzánk a vásárolt alkatrészt, Én szerintem nem túl etikus, hogy itt, (amit sosem nézek),oda tele kürtölöd a nevem mindenféle mocskossággal, aztán amikor bármilyen más jellegű gondod van, akkor tudsz e-mailt írni, illetve fel is tudsz hívni, és akár normális hangnemben kérni! Szerintem hozd vissza azt a kárpitot hétfőn, Én vissza adom neked a pénzt, és a továbbiakban ha szükséged lesz alkatrészre, keress meg más fórumokat és üzleteket és ne silány alkatrészt árusító bugparts üzletét! Nekem erre sem időm, sem idegrendszerem, hogy Te itt minden lépést le kommentálsz, és minden mondatban szidsz engem, vagy a boltot! Szerencsére nálunk azért vannak elégedett vevők is, akik érdemesek arra, hogy az ember nap mint nap (NEM nyolc órában) tegye a dolgát, és kiszolgálja őket! Ezért ezúton kérek mindenkit, aki még nem tudná, ugyan azok a szabályok nálunk is, mint általában a kereskedelemben , HA ROSSZ VAGY HIBÁS ALKATRÉSZT VÁSÁROL, azt Mi, nem három nap, és nem is kell a szerelési igazolás,(amivel sokan kibújnak a csere alól) csak annyi, hogy meg legyen a csomagja, és biztos (nálunk vásárolt legyen) azt alkatrész, és cseréljük, levásárolhatja, akár vissza adjuk a pénzt is, DE SENKIT NEM HAGYUNK ELÉGEDETLENÜL, csak a némát, akiről nem tudunk!! Tehát nem csalók, hanem kereskedők vagyunk, és azt hiszem kellünk a bogarazásba Magyarországon, hogy ezek az autók tovább gurulhassanak, és aki akarja élvezhesse is, mert nálunk elégedett emberek is vannak!! Köszönöm, hogy elolvastátok, és remélem mindenki előbb minket keres a panaszával és nem a világnak kürtöli szét azt! Bogaras Üdvwözlettel: Hudák Mihály
korrekt ,csak igy tud müködni a keresdelem és szolgáltatás Cool

Nem elérhető sparkafer

30-347-1939

« Hozzászólás #57045 Dátum: 2011 Szeptember 24, 14:08:46 »

korrekt
Szerintem is korrekt!

Nem elérhető vetart

« Hozzászólás #57044 Dátum: 2011 Szeptember 24, 13:44:13 »

Nem teljesen értem, Józsi miért állt neki átalakítani a kárpitot, amikor az nyilvánvalóan nem belevaló, tehát téves vásárlás. A meló épp nem határidős, kb. 20 percre lakik a Gyula utcától, vissza kellett volna vinnie, A boltban szó nélkül kicserélték volna, vagy, ha nincs készleten megfelelő darab, akkor visszaadták volna a lét. Én 1 hónapja pont ugyanígy jártam, vettem egy kárpitszettet, kiderült, két jobbos ajtókárpit van benne. Mivel nem volt másik abban a színben, és az általam kért minőségben, és nekem akkor sürgős volt, nem tudtam volna várni egy hetet egy másikra, vettem egyet kéz alól, ezt meg visszavittem, a Misi simán visszavette, visszaadta a pénzt, nem kellett semmit magyarázni, és ettől nem lett jottányival sem karcosabb a viszony. Szerintem ne csináljunk ügyet abból, ami valójában nem ügy, és méltatlanul ne szapuljunk senkit, főleg, ha magunk sem jártunk el a megfelelő gondossággal. Az, hogy az átalakított, mégoly szar minőségű cuccot a Misi visszaveszi, szerintem nagyvonalú gesztus (amúgy jelentős pozitív imidzsreklám is Wink), az igazságos eljárás ilyen esetben nem is ez lenne, hanem a kármegosztás. Nem kell egyetérteni, ez az én privát véleményem, jogi értelemben azonban valószínűleg szintén helytálló lenne.

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #57043 Dátum: 2011 Szeptember 24, 12:45:46 »

tessék

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #57042 Dátum: 2011 Szeptember 24, 12:44:03 »

1 nekem ehhez a konkrét ügyhöz semmi közöm
 2pontosan tudom mit mond a telefonba
 3 te is pontosan tudod csak most menstruálsz és ezért érzékenykedsz
 4 te valószínű eszel is abból amit csinálsz nem csak a legtöbb profit számít valószínű nem fogsz szarból húspogácsának kinéző dolgot gyúrni és arra azt mondani hogy dehiszen a többiek is abból csinálják.
 5lószart se mernél te beperelni ,különösen ha tényleg szarból gyúrod a palacsintát
 Kiss
nekem sincs hozzá semmi közöm, mindössze felháborít ez a tróger eljárás
én is pontosan tudom, hogy mit mondott volna a telefonba, azt, hogy hozd vissza Józsikám
a Józsival nem két napja ismerik egymást, más ügyekben tud neki mélt írni, fel tudja hívni telefonon stb... most miért nem ?
az ajtókárpitot nem a Hudák csinálta, de mondok neked mégjobbat, nem is szerelt fel még egyet sem az üzletétől 400km-re, de a házuk előtt a járdán sem
soha nem fordult elő az életedben, hogy egy elvégzett munkád után az ügyfeled, nem volt 100% elégedett ?
mit szóltál volna, ha a te köreidben ahol eladod a munkádat, először a kurvaanyád lett volna és majd utána a megkérdezlek, "hogy nem lehetne ezt a repedést innen eltüntetni mester"
sztem 4x kértél ilyenkor elnézést és megköszönted, hogy felhívta rá a figyelme, lehet, hogy a műgyantával volt baj, lehet, hogy valami mással, nyilván kijavítottad
ez a Hudák esetében abban nyilvánulna meg, hogy azt mondta volna a Józsinak, hogy gyere Józsikám hozd vissza, vagy visszaadom a pénzed, vagy itt egy másik, vagy csináltass az Erdei Gabival egyet kétszerennyiért stb......

velem is előfordult pont a múlthéten, hogy a Csillag Gabi azt mondta nekem, hogy amikor legutóbbi krúznájton nálunk kajált szar volt a hamburgere, elmondta, mi volt a probléma, én egyből tudtam, hogy ez miből adódott, legközelebb jobban odafigyelünk, vagyis azóta jobban odafigyelünk erre a dologra.
de ha ott feláll és elkezdi szarozni a kaját, akkor nagy valószínűséggel pofánbasztam volna !

látod még a Csillag is úriember !

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #57041 Dátum: 2011 Szeptember 24, 12:28:53 »

Kedves Józsi!!

Szerintem tudod, mint régi és jó vevőnk, ha bármilyen minőségi problémád van, bármikor vissza hozhatod hozzánk a vásárolt alkatrészt, Én szerintem nem túl etikus, hogy itt, (amit sosem nézek),oda tele kürtölöd a nevem mindenféle mocskossággal, aztán amikor bármilyen más jellegű gondod van, akkor tudsz e-mailt írni, illetve fel is tudsz hívni, és akár normális hangnemben kérni! Szerintem hozd vissza azt a kárpitot hétfőn, Én vissza adom neked a pénzt, és a továbbiakban ha szükséged lesz alkatrészre, keress meg más fórumokat és üzleteket és ne silány alkatrészt árusító bugparts üzletét! Nekem erre sem időm, sem idegrendszerem, hogy Te itt minden lépést le kommentálsz, és minden mondatban szidsz engem, vagy a boltot! Szerencsére nálunk azért vannak elégedett vevők is, akik érdemesek arra, hogy az ember nap mint nap (NEM nyolc órában) tegye a dolgát, és kiszolgálja őket! Ezért ezúton kérek mindenkit, aki még nem tudná, ugyan azok a szabályok nálunk is, mint általában a kereskedelemben , HA ROSSZ VAGY HIBÁS ALKATRÉSZT VÁSÁROL, azt Mi, nem három nap, és nem is kell a szerelési igazolás,(amivel sokan kibújnak a csere alól) csak annyi, hogy meg legyen a csomagja, és biztos (nálunk vásárolt legyen) azt alkatrész, és cseréljük, levásárolhatja, akár vissza adjuk a pénzt is, DE SENKIT NEM HAGYUNK ELÉGEDETLENÜL, csak a némát, akiről nem tudunk!! Tehát nem csalók, hanem kereskedők vagyunk, és azt hiszem kellünk a bogarazásba Magyarországon, hogy ezek az autók tovább gurulhassanak, és aki akarja élvezhesse is, mert nálunk elégedett emberek is vannak!! Köszönöm, hogy elolvastátok, és remélem mindenki előbb minket keres a panaszával és nem a világnak kürtöli szét azt! Bogaras Üdvwözlettel: Hudák Mihály
korrekt

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető bugparts

« Hozzászólás #57040 Dátum: 2011 Szeptember 24, 12:24:34 »

Ezeket a kárpítokat én készítettem, és ezek voltak a kocsimon. Nem akartam nagy munkába vágni ezért vettem az újakat. Elmondanám, hogy nagyobb munka volt átalakítani, és 50 000 forintot is meghaladja már a költségvetésem. Ilyen szar, silány, fos, gagyi, vacak, szemét, alkatrészt, még a kínaiak sem tudnak gyártani. Honnan szerezhették Hudákék ezt? Feltétlen jelezni fogom feléjük képekben is.

Kedves Józsi!!

Nem elérhető tati

Ízirájder 0630 9850919 ÖRÖM AZ ERŐ ÁLTAL

« Hozzászólás #57039 Dátum: 2011 Szeptember 24, 12:02:07 »

és akkor az a megoldás, hogy mocskoljuk a kereskedőt, aki nyilván nem tudott róla, anélkül, hogy megkérdeznénk egyáltalán telefonon, hogy mit szól a dologhoz, arról nem beszélve, hogy mindezt úgy, hogy lehetősége sincs megvédenie magát

ha az én büfémet egy kajás fórumon, a hátam mögött mocskolnák egy ilyen dolog miatt, minimum két dologért beperelném az illetőt !
1 nekem ehhez a konkrét ügyhöz semmi közöm
 2pontosan tudom mit mond a telefonba
 3 te is pontosan tudod csak most menstruálsz és ezért érzékenykedsz
 4 te valószínű eszel is abból amit csinálsz nem csak a legtöbb profit számít valószínű nem fogsz szarból húspogácsának kinéző dolgot gyúrni és arra azt mondani hogy dehiszen a többiek is abból csinálják.
 5lószart se mernél te beperelni ,különösen ha tényleg szarból gyúrod a palacsintát
 Kiss

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #57038 Dátum: 2011 Szeptember 24, 11:01:35 »

és akkor az a megoldás, hogy mocskoljuk a kereskedőt, aki nyilván nem tudott róla, anélkül, hogy megkérdeznénk egyáltalán telefonon, hogy mit szól a dologhoz, arról nem beszélve, hogy mindezt úgy, hogy lehetősége sincs megvédenie magát

ha az én büfémet egy kajás fórumon, a hátam mögött mocskolnák egy ilyen dolog miatt, minimum két dologért beperelném az illetőt !

Nem elérhető tati

Ízirájder 0630 9850919 ÖRÖM AZ ERŐ ÁLTAL

« Hozzászólás #57037 Dátum: 2011 Szeptember 24, 09:57:48 »

Nem kellett volna inkább visszavinni?

Nem elérhető Zoli

« Hozzászólás #57036 Dátum: 2011 Szeptember 24, 00:20:14 »

Egy kis nejlont is teszek, hogy ne vetemedjen el a késöbbiekben a dekorit lemez.
Nem kellett volna inkább visszavinni?

Oldalak: 1 ... 584 585 586 587 588 [589] 590 591 592 593 594 ... 2015
Nyomtatás

Ugrás: