www.bogarhatu.hu
- ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk,
Vendég
. Kérlek
jelentkezz be
vagy
regisztrálj
.
Nem érkezett meg az
aktiváló e-mail?
2025 Október 28, 19:32:58
1 óra
1 nap
1 hét
1 hónap
Mindig
Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:
Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921353
Hozzaszólás
218
Témában írta
1615
Felhasználó
Legújabb tag:
August
www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
>
Hová tartozol?
>
Bogaras fórumok
> Téma:
SZMB (Szereld Magad Bogarad!) a ház előtt...
Oldalak:
1
...
1925
1926
1927
1928
1929
[
1930
]
1931
1932
1933
1934
1935
...
2016
Szerző
Téma: SZMB (Szereld Magad Bogarad!) a ház előtt... (Megtekintve 14745298 alkalommal)
Typ117
1969
Re: SZMB a ház előtt...
«
Hozzászólás #3451 Dátum:
2006 Május 08, 20:39:41 »
Szóval a vasárnapi SzMB:
A gyertyák jó feketék voltak, de legalább egyenletesen feketék :-)
szelephézagot nem állítottunk pontosat, mert nem volt hézagmérőnk, de Sto azt mondja érzésre jók a hézagok. Most hogy már tudom hogy kell, be is tudom majd állítani remélem, ha megvettem hézagmérőt. (nem gondoltam volna hogy a Bakácson nem kapok)
A gyújtáson nem is állítottunk, csak szerettünk volna, így még mindig csörög kicsit.
A karbin viszon állíítottunk. Most jobban reagál a gázadásra, alacsonyabb fordulaton kevésbé rángat. Melegen könnyebben indult. Tegnap viszont hidegen alig akart, amivel eddig nem volt gond :-(.
Az alapjárat is magasabb lett, valószínüleg, mert túl rövidre "állítottam" a gázbovdent. így szebb lett a hangja, de túl magas a fordulat.
A előmelegítő cső biztosan el van -legalábbis részben- tömődve. azt is ki kéne pucolni valamikor.
Vettem olajnyomás gombát is, remélem ez már jó lesz.
meg szélvédő kédert is, amit Hortobágyon majd jól megtanulok kicserélni
[melléklet törölve a rendszer által]
«
Utoljára szerkesztve: 2006 Május 08, 20:43:47 írta Typ117
»
Kicsi Nelly
20/916-72-61
«
Hozzászólás #3450 Dátum:
2006 Május 08, 20:25:07 »
Helló.
Valaki tudja esetleg a T2a kerékcsavajának a menetemelkedését?
BlackP
«
Hozzászólás #3449 Dátum:
2006 Május 08, 16:19:03 »
Idézetet írta: Maresz - 2006 Május 08, 16:10:39
de sok olyan pumpa van amibe van szürö és pucolható!
hja, én is olyanra cseréltem az enyémet...de a benzinszűrő sokkal finomabb mocskokat is kiszűr, mint a pumpa szűrője
Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Maresz
WWW.BUGGARAGE.HU
«
Hozzászólás #3448 Dátum:
2006 Május 08, 16:10:39 »
Idézetet írta: BlackP - 2006 Május 08, 16:03:29
nálam a fém és a pumpa közt van elég gumicső..meg aztán le is lehet vágni a fémcsőből,esetleg úgy hajlítani, hogy beférjen..nem nagy a szűrő
de sok olyan pumpa van amibe van szürö és pucolható!
WEBshop
http://retrocarclub.superwebaruhaz.hu/
Ha müszakivizsga vagy zöldkari kell és problémás az élet:06706223882;06706313882
Kedvezméynes kötelező bizti kötése!
Gyári vw audi seat skoda Alkatrészek beszerzése gyors határidővel,postázva
www.retroautoklub.hu
BlackP
«
Hozzászólás #3447 Dátum:
2006 Május 08, 16:03:29 »
Idézetet írta: te_o - 2006 Május 08, 15:49:08
Megvan az oka, hogy miért a pumpa után rakják: előtte egy fémcső szállítja a benyát a hátsó tűzfalon keresztül csaknem a pumpáig, nálam nem férne be a cső és pumpa közé fizikailag.
nálam a fém és a pumpa közt van elég gumicső..meg aztán le is lehet vágni a fémcsőből,esetleg úgy hajlítani, hogy beférjen..nem nagy a szűrő
Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
te_o
Zeitwagen...
«
Hozzászólás #3446 Dátum:
2006 Május 08, 15:49:08 »
Idézetet írta: szeda_1970 - 2006 Május 08, 15:46:55
Rakd a pumpa elé közvetlenül.Mindenki oda szokta.Mondjuk nálam is még a pumpa és a karbi között székel de nálam nincs tűzveszélyességi probléma mivel nem használom.
Megvan az oka, hogy miért a pumpa után rakják: előtte egy fémcső szállítja a benyát a hátsó tűzfalon keresztül csaknem a pumpáig, nálam nem férne be a cső és pumpa közé fizikailag.
VW Beetle - the original since 1938
szeda_1970
«
Hozzászólás #3445 Dátum:
2006 Május 08, 15:46:55 »
Rakd a pumpa elé közvetlenül.Mindenki oda szokta.Mondjuk nálam is még a pumpa és a karbi között székel de nálam nincs tűzveszélyességi probléma mivel nem használom.
Idézetet írta: stonemen - 2006 Május 08, 13:27:01
Logikus a tank alá tenni, hisz ott nincs meleg, de csakis tűzvédelmi szempontból. Gyakorlatilag nem látod, ha elkoszolódott és nem folyik benne a benzin (meg hasznos infó, ha a kocsi nem indul, mert ha van a szűrőben benzin, nem az fogyott ki. Na meg ha ki kell cserélni, a tankot is ki kell venni, ami nem nagy kunszt, de azért mégis... :-)
gsattila
«
Hozzászólás #3444 Dátum:
2006 Május 08, 14:24:51 »
SZVSZ nem kell légteleníteni, legábbiis, ha nem nyomkodod közben a féket. Azaz, nem pumpálsz levegőt a rendszerbe. Ha felteszed az új csöveket, és feltöltöd fékolajjal a tartályt, a buborékok felszállnak és "havaj" mehetsz az utadra.
Idézetet írta: matchbox - 2006 Május 08, 13:10:09
Azt irjak a www-vw-resource.com honlapon, hogy a tank-kivetelt (alatta korulnezek, nincs-e rohadas) ajanlott osszekotni a flexibilis fekolaj-tomlo cserejevel, ami a puffertartaly es a fofekhenger kozott van. Ilyen cseret SZMB-ben megugorhatja az ember ugy, hogy utana nem kell legteleniteni a fekrendszert?
stonemen
«
Hozzászólás #3443 Dátum:
2006 Május 08, 13:27:01 »
Logikus a tank alá tenni, hisz ott nincs meleg, de csakis tűzvédelmi szempontból. Gyakorlatilag nem látod, ha elkoszolódott és nem folyik benne a benzin (meg hasznos infó, ha a kocsi nem indul, mert ha van a szűrőben benzin, nem az fogyott ki. Na meg ha ki kell cserélni, a tankot is ki kell venni, ami nem nagy kunszt, de azért mégis... :-)
Sziasztok!
Holnapra szabadsagot vettem ki, mert szivarog a tank aljan levo uzemanyag-tomlobol a benzin (sz*r nemet gyartmany: nem birta ki a 35 evet!)
Azt irjak a www-vw-resource.com honlapon, hogy a tank-kivetelt (alatta korulnezek, nincs-e rohadas) ajanlott osszekotni a flexibilis fekolaj-tomlo cserejevel, ami a puffertartaly es a fofekhenger kozott van. Ilyen cseret SZMB-ben megugorhatja az ember ugy, hogy utana nem kell legteleniteni a fekrendszert?
A Jo Isten aldja meg a kerdes megvalaszolojat.
Ja, meg meg egy: az emlitett honlapon NEM javasoljak az uzemanyagszivattyu es a karbi koze betenni az uzemanyagszurot (tuzveszely), hanem inkabb a benzintank ala, elore - mint a 1303-oknal. Szerintetek?
A legjobbakat!
BlackP
«
Hozzászólás #3442 Dátum:
2006 Május 08, 13:21:01 »
Sziasztok!
Holnapra szabadsagot vettem ki, mert szivarog a tank aljan levo uzemanyag-tomlobol a benzin (sz*r nemet gyartmany: nem birta ki a 35 evet!)
Ja, meg meg egy: az emlitett honlapon NEM javasoljak az uzemanyagszivattyu es a karbi koze betenni az uzemanyagszurot (tuzveszely), hanem inkabb a benzintank ala, elore - mint a 1303-oknal. Szerintetek?
A legjobbakat!
logikai szempontból sem érdemes a pumpa és a karbi közé tenni a szűrőt. ha elé teszed, már a pumpába sem megy mocsok, ha mégis, akkor a pumpa szűrője megszűri, dei nkább egy filléres benzinszűrő dolgozzon, ami ráadásul finomabb mocskot is kiszedi, minthogy a pumpa a mocskot nyomassa tovább
matchbox
«
Hozzászólás #3441 Dátum:
2006 Május 08, 13:10:09 »
Sziasztok!
A legjobbakat!
korben
Korben Dallas
«
Hozzászólás #3440 Dátum:
2006 Május 07, 21:42:22 »
Idézetet írta: stonemen - 2006 Május 07, 21:39:21
Jövőhét utáni héten? Most vidéken leszek sokat, péntektől meg hortobágy.
Most van nálam 2 karbi, ami sanszos lehet, a többi 28-as. Holnap megnézem és beírom a típusukat, aztán valami szakember megmondja, hogy jó-e a cucc a Tiédbe.
Köszönöm Mester!
Fényes bogarak hullanak, a doktor szedi össze mind, Hozzányúlni nem szabad, nyilvántartja szám szerint
stonemen
«
Hozzászólás #3439 Dátum:
2006 Május 07, 21:39:21 »
Jövőhét utáni héten? Most vidéken leszek sokat, péntektől meg hortobágy.
Most van nálam 2 karbi, ami sanszos lehet, a többi 28-as. Holnap megnézem és beírom a típusukat, aztán valami szakember megmondja, hogy jó-e a cucc a Tiédbe.
Idézetet írta: korben - 2006 Május 07, 21:26:38
Hát ugy olvastam pénzes csávó vagy ugyhogy még meggondolom!
mikor jársz felém vagy Gumimester felé?akkor oda tudom adni hogy megnézd!
korben
Korben Dallas
«
Hozzászólás #3438 Dátum:
2006 Május 07, 21:26:38 »
Idézetet írta: stonemen - 2006 Május 07, 21:23:12
felségül ne vegyelek? .-)
ha látom a csavart, akkor meg tudom nézni, milyen kell. Főleg 28-as karbijaim vannak, de nem zárható ki, hogy akad másmilyen is. Ezért lett volna jó, ha kijössz, ahogy megbeszéltük (vagy kiküldöd a karbit :-))))
Hát ugy olvastam pénzes csávó vagy ugyhogy még meggondolom!
mikor jársz felém vagy Gumimester felé?akkor oda tudom adni hogy megnézd!
Fényes bogarak hullanak, a doktor szedi össze mind, Hozzányúlni nem szabad, nyilvántartja szám szerint
stonemen
«
Hozzászólás #3437 Dátum:
2006 Május 07, 21:23:12 »
felségül ne vegyelek? .-)
ha látom a csavart, akkor meg tudom nézni, milyen kell. Főleg 28-as karbijaim vannak, de nem zárható ki, hogy akad másmilyen is. Ezért lett volna jó, ha kijössz, ahogy megbeszéltük (vagy kiküldöd a karbit :-))))
Idézetet írta: korben - 2006 Május 07, 21:21:01
okés, köcce
akkor Stone ha tudsz keress nekem pict3-as karbit!
BlackP
«
Hozzászólás #3436 Dátum:
2006 Május 07, 21:22:16 »
Idézetet írta: korben - 2006 Május 07, 21:21:01
okés, köcce
én most cserélem le a 30 pict3-ast, de Martin tudja melyik része lehet a szar benne
korben
Korben Dallas
«
Hozzászólás #3435 Dátum:
2006 Május 07, 21:21:01 »
Idézetet írta: Pityubácsi - 2006 Május 07, 21:17:41
a 30 pict 2-esben másmilyen van.
a pict 3 szériától van külön alapjárati része a karbinak, addig a fojtószelepen keresztül kapta az alapjárati levegőt a motor, a tieden meg már a buflák csavar szabályoz egy bypass csatornát, ahol szuszog a levegő befelé.
szóval a keveréxabályzó csavar másmilyen a pict2 meg a pict3 szérián.
valahogy így magyaráz takiccsabi :-)))
okés, köcce
Pityubacsi
«
Hozzászólás #3434 Dátum:
2006 Május 07, 21:17:41 »
Idézetet írta: korben - 2006 Május 07, 21:13:30
oké köszi!
azt nem tudod vélétlen hogy a többi karbiban milyen van?
a 30 pict 2-esben másmilyen van.
a pict 3 szériától van külön alapjárati része a karbinak, addig a fojtószelepen keresztül kapta az alapjárati levegőt a motor, a tieden meg már a buflák csavar szabályoz egy bypass csatornát, ahol szuszog a levegő befelé.
szóval a keveréxabályzó csavar másmilyen a pict2 meg a pict3 szérián.
valahogy így magyaráz takiccsabi :-)))
flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
korben
Korben Dallas
«
Hozzászólás #3433 Dátum:
2006 Május 07, 21:13:30 »
Idézetet írta: Pityubácsi - 2006 Május 07, 21:10:02
akkor az nem a levegő csavar, hanem a keveréxabályzó.
az is pont ugyanolyan az említett karbiban.
a vwgolfklub.hu oldalon a boltok között megtalálod a bolt telefonszámát. asszem 9-17-ig vannak nyitva
oké köszi!
azt nem tudod vélétlen hogy a többi karbiban milyen van?
Pityubacsi
«
Hozzászólás #3432 Dátum:
2006 Május 07, 21:10:02 »
Idézetet írta: korben - 2006 Május 07, 21:05:27
nem a nagy buflák hanem a hosszú vékony(sajnos kettétört a feje és a kis gumikarikánál falsot sziv)!
stone igért nekem bontottat csak nem tudjuk hogy meklyik karbiban milyen van!
az a bolt jo lehet mert ott dolgozom a budafoki hengermalom sarkánál
akkor az nem a levegő csavar, hanem a keveréxabályzó.
az is pont ugyanolyan az említett karbiban.
a vwgolfklub.hu oldalon a boltok között megtalálod a bolt telefonszámát. asszem 9-17-ig vannak nyitva
flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
korben
Korben Dallas
«
Hozzászólás #3431 Dátum:
2006 Május 07, 21:05:27 »
nem a nagy buflák hanem a hosszú vékony(sajnos kettétört a feje és a kis gumikarikánál falsot sziv)!
stone igért nekem bontottat csak nem tudjuk hogy meklyik karbiban milyen van!
az a bolt jo lehet mert ott dolgozom a budafoki hengermalom sarkánál
Pityubacsi
«
Hozzászólás #3430 Dátum:
2006 Május 07, 21:02:21 »
Idézetet írta: korben - 2006 Május 07, 20:57:35
Valaki okos bogárdoktor meg tudná nekem mondan, hogy az alapjárati levegőállító csavar a 31pict3-as karbiban melyik karbiéval csereszabatos?
az a nagy buflák csavar?
pölö az egyes góf 31 pict 5-7 karbijában is olyan van.
merrefelé lax?
ha dél-buda jó neked, akkor a prielle-budafoki sarkon kukkantsd meg a mik-san nevű autóalkatrész üzér boltot.
flex 'em all!
korben
Korben Dallas
«
Hozzászólás #3429 Dátum:
2006 Május 07, 20:57:35 »
Valaki okos bogárdoktor meg tudná nekem mondan, hogy az alapjárati levegőállító csavar a 31pict3-as karbiban melyik karbiéval csereszabatos?
stonemen
«
Hozzászólás #3428 Dátum:
2006 Május 07, 20:26:54 »
Viszont valami csúnyán zakatol a motorban, de nem jöttünk rá, hogy mi.
Kézzel meg tudtam fogni a himbát, és nem éreztem melegnek.
Idézetet írta: Stuntmanus - 2006 Május 07, 20:11:33
Világít az olajnyomás lámpája üresjáratban és kis fordulaton is, szerintem a kapcsolási pontja magasabb. Ha nem lenne olajnyomás kopogna. Egy nem oda való gomba van benne.
Azt mondja 40-50-nél is világít, ha ilyenkor sem lenne olajnyomás 5-6 km alatt megragadna vagy legalábbis csapágyasra menne a motor. És a hangja is más lenne, sajnos tudom már tapasztalatból.
Pityubacsi
«
Hozzászólás #3427 Dátum:
2006 Május 07, 20:16:52 »
Idézetet írta: Stuntmanus - 2006 Május 07, 20:11:33
Világít az olajnyomás lámpája üresjáratban és kis fordulaton is, szerintem a kapcsolási pontja magasabb. Ha nem lenne olajnyomás kopogna. Egy nem oda való gomba van benne.
Azt mondja 40-50-nél is világít, ha ilyenkor sem lenne olajnyomás 5-6 km alatt megragadna vagy legalábbis csapágyasra menne a motor. És a hangja is más lenne, sajnos tudom már tapasztalatból.
ahha, vagyúgy.
flex 'em all!
Varázsló
Low Fast -többet forog, jobban pörög
«
Hozzászólás #3426 Dátum:
2006 Május 07, 20:11:33 »
Idézetet írta: Pityubácsi - 2006 Május 07, 20:06:23
teccik ez a mondás, felveszem a repertoáromba :-))
typ117-nek miért kell új olajgomba?
az mi jót tesz a motorjával?
Stuntmanus
VW 1302 S
http://oettingertsv.blogspot.com/
"Már nem vagyok annyira fiatal, hogy mindenre azonnal tudjam a választ."
Pityubacsi
«
Hozzászólás #3425 Dátum:
2006 Május 07, 20:06:23 »
Idézetet írta: Stuntmanus - 2006 Május 07, 20:04:33
Christian Beggi egy Hondával. Olyan jó az a srác, hogy egy ilyen rizskályhával is ott tudott lenni.
Olyat küzdött, mint Don Quijote.
teccik ez a mondás, felveszem a repertoáromba :-))
typ117-nek miért kell új olajgomba?
az mi jót tesz a motorjával?
flex 'em all!
Varázsló
«
Hozzászólás #3424 Dátum:
2006 Május 07, 20:04:33 »
Idézetet írta: Pityubácsi - 2006 Május 07, 19:58:40
és a második mi lett? valami rizsrakéta??
én a főnököd helyében elbeszélgetnék veled
Christian Beggi egy Hondával. Olyan jó az a srác, hogy egy ilyen rizskályhával is ott tudott lenni.
Olyat küzdött, mint Don Quijote.
Stuntmanus
VW 1302 S
Varázsló
«
Hozzászólás #3423 Dátum:
2006 Május 07, 20:02:47 »
Nem olyan szar az a motor, mint első olvasására gondoltam, ahogy typ117 leírta, hogy szorul, meg melegszik, stb.
Szerintem kellene egy megszakító, egy kondi, egy rotor és osztófejfedél, 4 gyertya, egy szelephézag állítás, egy gyújtás állítás majd egy karburátor állítás (tisztítás?) és a motor hibátlan lenne.
Aztán betenni egy másik olajgombát.
Nem szeretek látatlanban szerelőket minősíteni, de amivel typ117-et etette a már korábban megnevezett szerelő, az butaság.
Ez a motor nem szar, nem csapágyas és nem is szorul. Még sok kilométert elmegy, de be kell állítani.
Stuntmanus
VW 1302 S
Pityubacsi
«
Hozzászólás #3422 Dátum:
2006 Május 07, 19:58:40 »
Idézetet írta: Stuntmanus - 2006 Május 07, 19:54:14
Motokrossz VB-n voltam, dolgoztam. Az első és a harmadik helyezett KTM lett.
és a második mi lett? valami rizsrakéta??
én a főnököd helyében elbeszélgetnék veled
flex 'em all!
Varázsló
«
Hozzászólás #3421 Dátum:
2006 Május 07, 19:55:39 »
Idézetet írta: stonemen - 2006 Május 07, 19:49:57
Mi az, hogy "visszavettük a karbin a benzint" ? Alapjárati keverékállító csavarral?
- Egy csavar volt rajta, azt beljebb tekertem. Nem kicsit.
Mennyit hűlt a motor mielőtt szelephézagot mértetek?
- Kb 3/4 órát azután, hogy 80 fokos volt a motor.
Üresjárat még mindig sántít?
- Most simábbnak tűnt, de nem tökéletes. Mondjuk - főleg a Te szemeddel nézve - sok dolog sántít a gyújtáson is, de a karbira gyanakszunk, na meg a szívócsőre.
Csak teljesen hidegen lehet szelephézagot állítani.
Szerintem nekem kellene megnézni.
Stuntmanus
VW 1302 S
1303LS
«
Hozzászólás #3420 Dátum:
2006 Május 07, 19:54:36 »
Idézetet írta: Pityubácsi - 2006 Május 07, 19:48:07
az a levezetés is logikus lehet, hogy szavatolja a cserealkatrészről, hogy az befér a másik helyére, tehát csereszaVatos.
hmmm??
Na ha ezzel jött volna a faszkalap mondjuk akkor nem kapok idegrángást tőle.
De nem ő a word-el erősködött.Lehet hogy direkt élvezte.
Varázsló
«
Hozzászólás #3419 Dátum:
2006 Május 07, 19:54:14 »
Idézetet írta: Pityubácsi - 2006 Május 07, 19:49:44
már megint kötözköcc!
megcsinálták és most boldogság van
nem úgy volt, hogy te is ott leszel?
ismerkedhetett volna a typ3-asod egy kollegájával. :-)))
És téged ki kérdezett?
Motokrossz VB-n voltam, dolgoztam. Az első és a harmadik helyezett KTM lett.
Stuntmanus
VW 1302 S
stonemen
«
Hozzászólás #3418 Dátum:
2006 Május 07, 19:50:50 »
Péntek este itt volt, diagnosztizált, azt csináltuk meg ma. Góffal jár, olyan kocaautós, mint én. :-))))
Idézetet írta: Pityubácsi - 2006 Május 07, 19:49:44
már megint kötözköcc!
stonemen
«
Hozzászólás #3417 Dátum:
2006 Május 07, 19:49:57 »
Mi az, hogy "visszavettük a karbin a benzint" ? Alapjárati keverékállító csavarral?
- Egy csavar volt rajta, azt beljebb tekertem. Nem kicsit.
- Kb 3/4 órát azután, hogy 80 fokos volt a motor.
- Most simábbnak tűnt, de nem tökéletes. Mondjuk - főleg a Te szemeddel nézve - sok dolog sántít a gyújtáson is, de a karbira gyanakszunk, na meg a szívócsőre.
Pityubacsi
«
Hozzászólás #3416 Dátum:
2006 Május 07, 19:49:44 »
Idézetet írta: Stuntmanus - 2006 Május 07, 19:47:36
már megint kötözköcc!
flex 'em all!
Pityubacsi
«
Hozzászólás #3415 Dátum:
2006 Május 07, 19:48:07 »
Idézetet írta: 1303LS - 2006 Május 07, 19:42:56
És gondold el azt aki ennek hisz.
Nem annak a levezetésnek hogy mondjuk:
Szabat-->szabvány-->csereszabvány-->csereszabat.
Lehet hogy ez sem helyes de nekem logikusabbnak tűnik mint a word.
Ja és meg sem hajlandó hallani csak hajtja a hülyeségét. ááááá
az a levezetés is logikus lehet, hogy szavatolja a cserealkatrészről, hogy az befér a másik helyére, tehát csereszaVatos.
hmmm??
egyébként böbetűvel a heJes :-))
flex 'em all!
Varázsló
«
Hozzászólás #3414 Dátum:
2006 Május 07, 19:47:36 »
Idézetet írta: stonemen - 2006 Május 07, 19:43:25
Ma volt SZMB. Typ117 gépéből kikaptuk a gyertyákat, mindegyik szép fekete volt, valószínűleg sokat kapott. Megnéztük a szelepeket, jól voltak beállítva. kicsit állítottunk a gyújtáson, na meg visszavettük a karbin a benzint, most aszongya, hogy jobban megy alacsony fordulaton is.
majd gondolom tesz fel képeket, meg beszámol a tapasztalatokról részletesebben.
Stuntmanus
VW 1302 S
stonemen
«
Hozzászólás #3413 Dátum:
2006 Május 07, 19:43:25 »
Ma volt SZMB. Typ117 gépéből kikaptuk a gyertyákat, mindegyik szép fekete volt, valószínűleg sokat kapott. Megnéztük a szelepeket, jól voltak beállítva. kicsit állítottunk a gyújtáson, na meg visszavettük a karbin a benzint, most aszongya, hogy jobban megy alacsony fordulaton is.
majd gondolom tesz fel képeket, meg beszámol a tapasztalatokról részletesebben.
Idézetet írta: Stuntmanus - 2006 Május 07, 19:38:45
Mert a Word az nagyon okos ám...
1303LS
«
Hozzászólás #3412 Dátum:
2006 Május 07, 19:42:56 »
Idézetet írta: Stuntmanus - 2006 Május 07, 19:38:45
Mert a Word az nagyon okos ám...
És gondold el azt aki ennek hisz.
Nem annak a levezetésnek hogy mondjuk:
Szabat-->szabvány-->csereszabvány-->csereszabat.
Lehet hogy ez sem helyes de nekem logikusabbnak tűnik mint a word.
Ja és meg sem hajlandó hallani csak hajtja a hülyeségét. ááááá
Oldalak:
1
...
1925
1926
1927
1928
1929
[
1930
]
1931
1932
1933
1934
1935
...
2016
www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
>
Hová tartozol?
>
Bogaras fórumok
> Téma:
SZMB (Szereld Magad Bogarad!) a ház előtt...
Ugrás:
Kérlek válassz egy célt:
-----------------------------
Hová tartozol?
=> Bogaras fórumok
=> Népautós fórumok
=> Adok-veszek
===> Lomtár
Web szerviz