www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 December 18, 10:35:03

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2025. december 31.
921390 Hozzaszólás 218 Témában írta 1615 Felhasználó
Legújabb tag: August
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Szavazás *
Kérdés: Hol voltál / hova látogatsz el idén?
2021.08.05-08. Nemzetközi Bogártalálkozó - Gyomaendrőd - 7 (46.7%)
2021.12.31. Néputós Szilveszter - 8 (53.3%)
Összes szavazó: 12

Oldalak: 1 ... 877 878 879 880 881 [882] 883 884 885 886 887 ... 1105
Nyomtatás
Szerző Téma: Találkozók, események  (Megtekintve 11408808 alkalommal)
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #8954 Dátum: 2007 Augusztus 22, 21:31:38 »

FÜRSTENFELD:

Contaktoltam a helyiekkel a kempingel kapcsolatban: Közvetlen a szabadstard mellett található!  Árak: 6,50 EUR/fő/éj + 3,60 EUR/sátor/nap

Üdvw.: Brez

köszi az infot Wink

www.elitevwclub.hu

1982 Porsche 931 (924 Turbo)
2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető Balage

Low Fast - többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #8953 Dátum: 2007 Augusztus 22, 21:30:10 »

ez van, mert mi ilyenek vagyunk és voltunk
értem, szóval a rendezőség befolyásolta az eredményt. hááát, az bizony nem szép dolog...

1971     VW 1300 GT-L
1999     Piaggio Liberty 50 2T
Nem elérhető Balage

« Hozzászólás #8952 Dátum: 2007 Augusztus 22, 21:29:31 »

Meg ez volt a feltétele annak, hogy a gyorsulást megnyerhessék!  Cool

első verzió! csak azért, hogy ne derüljön ki 100%-ig, hogy őt toljuk előre mindenhol.
idáig elemezted?  Evil

1971     VW 1300 GT-L
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #8951 Dátum: 2007 Augusztus 22, 21:29:22 »

első verzió! csak azért, hogy ne derüljön ki 100%-ig, hogy őt toljuk előre mindenhol.
idáig elemezted?  Evil

értem, szóval a rendezőség befolyásolta az eredményt. hááát, az bizony nem szép dolog...
Nem elérhető Balage

« Hozzászólás #8950 Dátum: 2007 Augusztus 22, 21:24:07 »

idáig elemezted?  Evil
első verzió: a laci volt a legjobb az aszfaltrajzoláson? akkor miért kellett "elintézni", hogy ne ő nyerjen?

második verzió: nem a laci volt a legjobb az aszfaltrajzoláson? akkor miért kellett "elintézni", hogy ne ő nyerjen?

hááát, ez nem a legjobban sikerült mondatod volt ma, pláne ebben a témakörben...

1971     VW 1300 GT-L
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #8949 Dátum: 2007 Augusztus 22, 21:20:55 »

Tudod milyen nehéz volt elintézni, hogy ne a Laci nyerje meg az aszfaltrajz versenyt? 

első verzió: a laci volt a legjobb az aszfaltrajzoláson? akkor miért kellett "elintézni", hogy ne ő nyerjen?

második verzió: nem a laci volt a legjobb az aszfaltrajzoláson? akkor miért kellett "elintézni", hogy ne ő nyerjen?

hááát, ez nem a legjobban sikerült mondatod volt ma, pláne ebben a témakörben...
Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #8948 Dátum: 2007 Augusztus 22, 21:20:06 »

Én mennék 1.6 tuningban.
Schlosser
Hégráth
Doxa
Bózai laci
Maresz
ez szerintem tuti

WEBshop
http://retrocarclub.superwebaruhaz.hu/
Ha müszakivizsga vagy zöldkari kell és problémás az élet:06706223882;06706313882
Kedvezméynes kötelező bizti kötése!
Gyári vw audi seat skoda Alkatrészek beszerzése gyors határidővel,postázva
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető Balage

« Hozzászólás #8947 Dátum: 2007 Augusztus 22, 21:15:25 »

igen
mindig megtalalsz okoska?  Cool

1971     VW 1300 GT-L
Nem elérhető drflexes

« Hozzászólás #8946 Dátum: 2007 Augusztus 22, 21:02:42 »

zavar?
mindig megtalalsz okoska?  Cool

új számom van:20 592 5434
Nem elérhető Balage

« Hozzászólás #8945 Dátum: 2007 Augusztus 22, 20:50:13 »

zavar?
lassan ket napja Cheesy

1971     VW 1300 GT-L
Nem elérhető Hanyi

« Hozzászólás #8944 Dátum: 2007 Augusztus 22, 20:33:11 »

keresik a csajokat?

lesznek ................................................. csak fel kell fújni Smiley
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #8943 Dátum: 2007 Augusztus 22, 20:25:42 »

Én mennék 1.6 tuningban.
Schlosser

szerintem a Hégráth Peti is

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Holló
« Hozzászólás #8942 Dátum: 2007 Augusztus 22, 20:24:21 »

Nah.... felkötöttem a gatyát Evil

Szóval gyengébb humorérzékkel megáldott olvasóink számára (Holló) Wink

értsd jól BOGÁRBŐGÉS

keresik a csajokat?
Nem elérhető Hanyi

« Hozzászólás #8941 Dátum: 2007 Augusztus 22, 20:08:24 »

Nah.... felkötöttem a gatyát Evil

Szóval gyengébb humorérzékkel megáldott olvasóink számára (Holló) Wink

értsd jól BOGÁRBŐGÉS

Nem elérhető callook

« Hozzászólás #8940 Dátum: 2007 Augusztus 22, 20:07:20 »

Én mennék 1.6 tuningban.
Schlosser

KözVWélemény kutatási céllal megkérdezném, hogy lenne-e igény 1,6 tuningos futamra, Tatabányán?
Maresz felvetését szeretném kicsit szondázni, mert 2 Bogiért azért nem biztos, hogy érdemes lenne meghirdetni, kupát csináltatni, stb...
Sajnos volt már rá példa, hogy igény merült fel díjazásra, következő évben megcsináltuk , de 0 induló volt... Ezt szeretnénk elkerülni...
Kérném ezért, ha lehet, hogy aki jönne és indulna is ebben a futamba, az jelezze, mert akkor megcsináljuk!
Kérném esetleg azt is, hogy ha valakinek van, nem-Fórumos ismerőse, de érdekelné a futam, akkor azt is jelezze!

Előre is megköszönöm a segítséget!

Nem elérhető brez

http://vbk.at.hu/

« Hozzászólás #8939 Dátum: 2007 Augusztus 22, 20:05:24 »

FÜRSTENFELD:

Contaktoltam a helyiekkel a kempingel kapcsolatban: Közvetlen a szabadstard mellett található!  Árak: 6,50 EUR/fő/éj + 3,60 EUR/sátor/nap

Üdvw.: Brez

Holló
« Hozzászólás #8938 Dátum: 2007 Augusztus 22, 20:03:51 »

Tudom ez még odébb van (Szept. 21-23.) de azért tettem be, hogy senki ne mondhassa
nem szóltam időben.

(én sokszor hibázok ..................................... csak vasárnap már kevesen emlékeznek) Grin

akkor ezek most buzik?, mert két hímről van szó a képen
Nem elérhető Hanyi

« Hozzászólás #8937 Dátum: 2007 Augusztus 22, 19:53:19 »

Tudom ez még odébb van (Szept. 21-23.) de azért tettem be, hogy senki ne mondhassa
nem szóltam időben.

(én sokszor hibázok ..................................... csak vasárnap már kevesen emlékeznek) Grin

[melléklet törölve az admin által]
Nem elérhető abes

« Hozzászólás #8936 Dátum: 2007 Augusztus 22, 19:28:19 »

Magyarországon az autokhoz és a focihoz mindenki ért ezt ne feled

Foci az mi?  Evil
Nem elérhető Melák

Tel:06-30-921-91-36

« Hozzászólás #8935 Dátum: 2007 Augusztus 22, 19:25:35 »

Orfűi találkozóhoz:

Soha semmilyen esetben nem kedveztem senkinek semmilyen dij odaitélésében, vagy megnyerésében. A találkozó szervezésével kapcsolatban mindig az volt a cél, hogy aki ott volt, jól érezze magát. Senkit nem részesitettem előnyben, és nem kértem senkit, hogy részesitsen előnyben. Pont ezek miatt szálltam ki a találkozó szervezéséből, és soha többet nem kivánok résztvenni szervezésben, mert utólag mindenki tudja mondani azt, hogy "én is tudnék ilyen sztorikat mesélni,amit furcsálok vagy hallottam erről-arról(Tatabányáról is meg Orfűről is),de nem pofázok mert felesleges itt bszakodni ilyenen...". Bezzeg akkor a találkozó ideje alatt, vagy utánna senkinek nem volt annyi vér a pucájában, hogy nyiltan odajöjjön, hogy Gábor, ezt és ezt hallottam, tapasztaltam, velem esett meg, vagy a barátommal. Abban a hitben voltam, hogy a lehetőségekhez képest jó találkozót szerveztem, amin még a gyanuja sem volt a részrehajlásnak. Ezért is kértem fel külsős embereket a szépségverseny zsűrijébe, hogy nehogy valaki aztmondja, hogy susmus történt. Ugylátom van akiknek semmi sem jó. Sajnálom, hogy nem tudtam mindenkinek a kedvére tenni.

Magyarországon az autokhoz és a focihoz mindenki ért ezt ne feled

Farkas Andris

Ja ,du siehst es gut....das ist nicht mehr 45PS
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #8934 Dátum: 2007 Augusztus 22, 19:21:43 »

Orfűi találkozóhoz:

Soha semmilyen esetben nem kedveztem senkinek semmilyen dij odaitélésében, vagy megnyerésében. A találkozó szervezésével kapcsolatban mindig az volt a cél, hogy aki ott volt, jól érezze magát. Senkit nem részesitettem előnyben, és nem kértem senkit, hogy részesitsen előnyben. Pont ezek miatt szálltam ki a találkozó szervezéséből, és soha többet nem kivánok résztvenni szervezésben, mert utólag mindenki tudja mondani azt, hogy "én is tudnék ilyen sztorikat mesélni,amit furcsálok vagy hallottam erről-arról(Tatabányáról is meg Orfűről is),de nem pofázok mert felesleges itt bszakodni ilyenen...". Bezzeg akkor a találkozó ideje alatt, vagy utánna senkinek nem volt annyi vér a pucájában, hogy nyiltan odajöjjön, hogy Gábor, ezt és ezt hallottam, tapasztaltam, velem esett meg, vagy a barátommal. Abban a hitben voltam, hogy a lehetőségekhez képest jó találkozót szerveztem, amin még a gyanuja sem volt a részrehajlásnak. Ezért is kértem fel külsős embereket a szépségverseny zsűrijébe, hogy nehogy valaki aztmondja, hogy susmus történt. Ugylátom van akiknek semmi sem jó. Sajnálom, hogy nem tudtam mindenkinek a kedvére tenni.
Nem elérhető BlackPsenior

« Hozzászólás #8933 Dátum: 2007 Augusztus 22, 19:06:17 »

hogyan is kell ezt authentikusan és precízen kifejezni?

buzik!  Grin
Nem elérhető lovászimi

« Hozzászólás #8932 Dátum: 2007 Augusztus 22, 18:22:59 »

legközelebb elvégzek egy NHRA tanfolyamot, a gyorsulási előtt lesz egy hivatalos gépátvétel minden félreértés kiküszöbölésére, megkérdezem a "hozzáértőket", hogy TAPASZTALATBÓL mondják már meg melyik motor hány köbcentis Grin

aztán írásban tájékoztatok minden indulót hogy -versenyfutam, -nézők szórakoztatása, vagy -gyakorló menetről van-e szó, a későbbi félreértések elkerülése végett.

a pécsieket különös tekintettel a csaló jellemükre a verseny végén automatikusan kizárom boszorkányság vádjávval, de kupát azért kapnak, amin az fog szerepelni:
"talán nyert??? talán 1,3-ban???"

mert a pécsieknek ha törik ha szakad, kapniuk kell díjat. SZERINTETEK

Nem elérhető drflexes

« Hozzászólás #8931 Dátum: 2007 Augusztus 22, 18:10:09 »

na jó, de én csak most értem vissza vidékről ;-)
en meg minnya induloooook hazaaaaaaaaa  Grin Grin Grin  videkre Cheesy

Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #8930 Dátum: 2007 Augusztus 22, 18:08:37 »

lassan ket napja Cheesy

na jó, de én csak most értem vissza vidékről ;-)
Nem elérhető drflexes

« Hozzászólás #8929 Dátum: 2007 Augusztus 22, 18:07:24 »

huhu,de jó a téma.. Shocked
én is tudnék ilyen sztorikat mesélni,amit furcsálok vagy hallottam erről-arról(Tatabányáról is meg Orfűről is),de nem pofázok mert felesleges itt bszakodni ilyenen...
lassan ket napja Cheesy

Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #8928 Dátum: 2007 Augusztus 22, 18:06:58 »

huhu,de jó a téma.. Shocked
én is tudnék ilyen sztorikat mesélni,amit furcsálok vagy hallottam erről-arról(Tatabányáról is meg Orfűről is),de nem pofázok mert felesleges itt bszakodni ilyenen...

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #8927 Dátum: 2007 Augusztus 22, 18:06:22 »

tényleg, az ügyességit kifelejtettem Smiley de akkor sem reklamáltunk Smiley

viszont akkor még a régi motor volt benne, nem? már nem emlékszem...

dehogy, azzal nem tudtál volbna legyorsulni ;-)
Nem elérhető aates

« Hozzászólás #8926 Dátum: 2007 Augusztus 22, 18:03:01 »

igen, az élesben megvertelek, a versenyen kívül meg te engem ;-)
de ez csak azért nem zavart engem túlzottan, mert az ügyességin meg te nyertél előttem (mert neked elfelejtettek beszámítani egy kapukihagyást)

pedig megegyeztünk, hogy az ügyességit én nyerem, a gyorsulásit meg te (az én motorommal ;-), de hát fordítva lett ;-)))))))

tényleg, az ügyességit kifelejtettem Smiley de akkor sem reklamáltunk Smiley

viszont akkor még a régi motor volt benne, nem? már nem emlékszem...

Farkas Attila Balázs
Az optimisták angolul tanulnak. A pesszimisták héberül. A realisták - lőni
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #8925 Dátum: 2007 Augusztus 22, 18:01:19 »

télleg nemértem miért kell ennyit balhézni egy hobbiautós találkozón szervezett hétvégi hobbiverseny eredménye miatt. ha funnycírokkal tolnátok negyedmérföldön még megérteném, de hogy a haverokkal való verseny eredménye miatt balhézni...nemtudom a Vörös Laci milyen ember, de nemhinném, hogy kamutrüfeákat gyűjtene, egyszerűbb legyártatni, mint itt szórakozni. egy ilyen családias jellegű találkozó szervezőjéből sem nézem ki, hogy spanok közt akarná kiosztani, amit adott esetben a spanok dobtak össze. motor összeszerlésnél miért nem volt újabb menet akkor? ott is sem Laci nyert Smiley

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #8924 Dátum: 2007 Augusztus 22, 17:57:02 »

nos akkor még egy kis vélemény:

- Tbányán volt az, amikor én "beragadtam" a rajtnál (asszem AZS-zsal mentünk), de nem reklamáltam
- Tbányán volt az, hogy az "elfogult" nézők szerint én voltam a gyorsabb, mégsem én nyertem, nem reklamáltam
- Gyomán volt, hogy a Doxával indultam tuning kategóriában (2 literes motor miatt), nem reklamáltam

véleményem szerint nem szabadna ezeket a versenyeket komolyan venni. szerintem mindenki érzi, hogy mennyire fogta meg a mellette menő autót. nekem ennyi is elég. volt, hogy TBK-t kértük meg, hogy futamon kívül had menjünk egyet, mert kíváncsiak voltunk, hogy egymás ellen mi jön ki (asszem ez is AZS-zsal volt), mert külön kerültünk a "sorsolásnál". nekem az is elég volt. én nem érzem, hogy tétje lenne bármilyen versenynek - szerintem ez köztünk nem versengés... ettől függetlenül azért gyűjteném a kupákat, ha kész lenne a buszom Smiley

egyébként meg én nem éreztem egyik találkozón sem részrehajlást a szervezők részéről!
(Gyomán nem vettem tombolát Tongue)

én csodálkoztam a Vörös Lacin, hogy miért nyert, amikor olyan gyorsan ment... biztos szemmel toltátok!

igen, az élesben megvertelek, a versenyen kívül meg te engem ;-)
de ez csak azért nem zavart engem túlzottan, mert az ügyességin meg te nyertél előttem (mert neked elfelejtettek beszámítani egy kapukihagyást)

pedig megegyeztünk, hogy az ügyességit én nyerem, a gyorsulásit meg te (az én motorommal ;-), de hát fordítva lett ;-)))))))
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #8923 Dátum: 2007 Augusztus 22, 17:53:36 »

Tudod milyen nehéz volt elintézni, hogy ne a Laci nyerje meg az aszfaltrajz versenyt? 
Na mindegy, ti már elkönyveltétek, hogy mi csalunk, és hiába mondunk bármit, ez nem fog változni.

jajjjj, nem kell ez a sértődős visszatámadósdi.

a laci busza épp elég komoly ahhoz, hogy bárhol, bármilyen gyorsulást megnyerjen. meg épp elég jól tud vezetni ahhoz, hogy bárhol, bármilyen ügyességit is megnyerjen.
épp ezért nem kéne menet közben megváltoztatni a szabályokat, ha egyszer véletlenül mégsem jön össze neki.

de ha már orfű is szóba került: az egyik évben én nem mehettem mégegyet az elcseszett futamom után, a következő évben meg véletlenül mindenki mehetett mégegyet. na vajon melyik évben volt az, amikor épp valami miatt nem a laci futotta a legjobb időt?

tatabányán egyértelmű, ha elcsesztem, elcsesztem, így jártam. de így jár a patonyi peti is, sőt, még az izsáki sanyi is...
ott sincs minden rendben, például a harmadik helyezett sokszor jobb, mint a második, a kieséses rendszer miatt. de erre már megint aszondom, hogy helyi adottság - vagyis lehet előre tudni, hogy mi a pálya)
Nem elérhető aates

« Hozzászólás #8922 Dátum: 2007 Augusztus 22, 17:42:04 »

nos akkor még egy kis vélemény:

- Tbányán volt az, amikor én "beragadtam" a rajtnál (asszem AZS-zsal mentünk), de nem reklamáltam
- Tbányán volt az, hogy az "elfogult" nézők szerint én voltam a gyorsabb, mégsem én nyertem, nem reklamáltam
- Gyomán volt, hogy a Doxával indultam tuning kategóriában (2 literes motor miatt), nem reklamáltam

véleményem szerint nem szabadna ezeket a versenyeket komolyan venni. szerintem mindenki érzi, hogy mennyire fogta meg a mellette menő autót. nekem ennyi is elég. volt, hogy TBK-t kértük meg, hogy futamon kívül had menjünk egyet, mert kíváncsiak voltunk, hogy egymás ellen mi jön ki (asszem ez is AZS-zsal volt), mert külön kerültünk a "sorsolásnál". nekem az is elég volt. én nem érzem, hogy tétje lenne bármilyen versenynek - szerintem ez köztünk nem versengés... ettől függetlenül azért gyűjteném a kupákat, ha kész lenne a buszom Smiley

egyébként meg én nem éreztem egyik találkozón sem részrehajlást a szervezők részéről!
(Gyomán nem vettem tombolát Tongue)

én csodálkoztam a Vörös Lacin, hogy miért nyert, amikor olyan gyorsan ment... biztos szemmel toltátok!

Farkas Attila Balázs
Az optimisták angolul tanulnak. A pesszimisták héberül. A realisták - lőni
Nem elérhető Balage

« Hozzászólás #8921 Dátum: 2007 Augusztus 22, 17:39:18 »

Ja, meg kaptunk már olyan reklamációt is, hogy a barátaink közt osztjuk ki a díjakat.
Mindezt egy olyan embertől, aki a legszarabb időt produkálta a versenyen.

Ez nem most volt.

1971     VW 1300 GT-L
Nem elérhető Balage

« Hozzászólás #8920 Dátum: 2007 Augusztus 22, 17:31:12 »

a lényeg az, hogy csalunk, mert nekünk az jó valamiért.

de miért is? erre kéne a válasz, amit mi nem tudunk, de majd valaki biztos megmondja a frankot!

OK, akkor jó. Csak az jön le lassan az egészből, hogy szándékosan csaltunk. Én nem értem, aki látta Vörös Lacit menni a mostani találkozón, az nem csodálkozott rajta, hogy nyert.

1971     VW 1300 GT-L
Nem elérhető Normogo

« Hozzászólás #8919 Dátum: 2007 Augusztus 22, 17:27:31 »

egy 1.2 vs 1.6 verseny nem lenne túl izgalmas, szerintem

Meg egy 130 lovas szénné tuningolt typ4-es és egy 60-65 lovas szolid tuning gép csatája se.

2013 Suzuki SX4 S-Cross GLX CVT Allgrip
1993 Mercedes 200E
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #8918 Dátum: 2007 Augusztus 22, 17:26:25 »

Nem kell szégyelned magad, mert akkor mindenki addig men amig akart. Ez volt régen.
Később lett az, hogy mindenki csak adott számú kört mehet.

OK, akkor jó. Csak az jön le lassan az egészből, hogy szándékosan csaltunk. Én nem értem, aki látta Vörös Lacit menni a mostani találkozón, az nem csodálkozott rajta, hogy nyert.
Nem elérhető Balage

« Hozzászólás #8917 Dátum: 2007 Augusztus 22, 17:24:17 »

Nem kell szégyelned magad, mert akkor mindenki addig men amig akart. Ez volt régen.
Később lett az, hogy mindenki csak adott számú kört mehet.

Sajnálom, hogy amig szerveztem a találkozót, nem jött oda senki, és mondta azt, hogy Gábor, vazze, ez az ügyességi verseny nem jó igy, mert ez és ez van. Igy utólag sem tudom, hogy volt-e ilyen az 5 év alatt, mivel soha senki nem reklamált. Sajnos ezt a részét nem én szerveztem, és mindenhol nem lehettem ott. Utólagosan is elnézést kérek azoktól, akik az Orfűi találkozók alatt úgy érezték, hogy arra ment ki az ügyességi verseny, hogy egy helyi versenyző nyerjen.  Ha számit valamit, akkor szégyenlem magam ezért.

1971     VW 1300 GT-L
Nem elérhető Balage

« Hozzászólás #8916 Dátum: 2007 Augusztus 22, 17:21:21 »

egy 1.2 vs 1.6 verseny nem lenne túl izgalmas, szerintem

nem lenne egyszerűbb, ha nem lennének köbcentis kategóriák, csak "széria" és "tuning"?

1971     VW 1300 GT-L
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #8915 Dátum: 2007 Augusztus 22, 17:21:16 »

csak úgy hozzászólásilag, a gyorsulásról:

...(arra meg azért már láttunk nem egy példát, hogy a verseny addig tartott, amíg a vörös laci nem győzött, legelőször még a pécsi laktanyás-körpályás bogárborulásos találkozón, pedig az ugye nem most volt... de tulajdonképpen nekem ezzel sincs semmi bajom, mint ahogy a gyomai tombolával se, betudom helyi adottságnak)

Sajnálom, hogy amig szerveztem a találkozót, nem jött oda senki, és mondta azt, hogy Gábor, vazze, ez az ügyességi verseny nem jó igy, mert ez és ez van. Igy utólag sem tudom, hogy volt-e ilyen az 5 év alatt, mivel soha senki nem reklamált. Sajnos ezt a részét nem én szerveztem, és mindenhol nem lehettem ott. Utólagosan is elnézést kérek azoktól, akik az Orfűi találkozók alatt úgy érezték, hogy arra ment ki az ügyességi verseny, hogy egy helyi versenyző nyerjen.  Ha számit valamit, akkor szégyenlem magam ezért.
Oldalak: 1 ... 877 878 879 880 881 [882] 883 884 885 886 887 ... 1105
Nyomtatás

Ugrás: