www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 23, 20:08:47

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921222 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 1328 1329 1330 1331 1332 [1333] 1334 1335 1336 1337 1338 ... 2015
Nyomtatás
Szerző Téma: SZMB (Szereld Magad Bogarad!) a ház előtt...  (Megtekintve 13271748 alkalommal)
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #27318 Dátum: 2008 április 29, 12:42:24 »

Valaki csinált már ilyet? Vagyis tudom, hogy igen...csak annyi kérdésem lenne, hogy hol a másik vége?

a tengelycsonk hátuljából kell kitolni, oszt ennyi.
nem kell hozzá nőgyógyász végzettség.

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető Balage

Low Fast - többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #27317 Dátum: 2008 április 29, 12:41:23 »

Az egyik fele a kmórába van tekerve, a másik a bala első keréken a porvédő kupakban közepébe van rögzítve.
Ha leveszed a dísztárcsát akkor majd látszik. Egy négyzet alakú lukról van szó.
Valaki csinált már ilyet? Vagyis tudom, hogy igen...csak annyi kérdésem lenne, hogy hol a másik vége?

1971     VW 1300 GT-L
1999     Piaggio Liberty 50 2T
Nem elérhető Zoli

« Hozzászólás #27316 Dátum: 2008 április 29, 12:38:08 »

Egy nőgyógyászati kérdés:

Hogy kell új km spirált felhelyezni?

Nem elérhető Funk

« Hozzászólás #27315 Dátum: 2008 április 29, 11:13:24 »

Rugalmas fékcsőnek darabja 1200 körül volt úgy 1 hónapja.Mindet cseréltem.
Nem elérhető gyuszkó

ABD-999 nem csak autó, CSALÁDTAG!

« Hozzászólás #27314 Dátum: 2008 április 29, 10:22:23 »

mikor feltekerted a koronás anyát, lefested?  Roll Eyes hát attól sem lesz könnyebb letekerni szerintem.. Lips Sealed
A csavarmenetet védi a festékréteg.És könnyebben hajtod le a festékes meneten, mint a rozsdáson. Nem beszélve arról, hogy a festék lepattan egyből jobb esetben, ha az anyát megtekerinted. Egyébként meg ahol festék nem éri, ott ott van a kenőanyag, amit összerakáskor kap.
Ez kábé 25 év bogarazási tapasztalata. De ettől lehet, hogy nem ez a tuti.

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #27313 Dátum: 2008 április 29, 10:18:30 »

Bogaras szakboltok vannak. Budapesten több is. Csillag Gabi, Hudák Misi, stb... Vidéken Miskolcon Szilvásiék, Nyíregyházán Merki Pista, Káplár Tibi, Debrecenben Tsiga (Simonyi Laci).
A hátsó anyát mi úgy lazítottuk, hogy természetesen sasszeg ki, aztán csavarlazító, és az anyát minden oldalról kalapáccsal megütöttük (kalapács rátesz, és másik kalapáccsal, azaz rátartva ütni, különben szétveritek...
A kerékdobba kerékcsavarokat tettünk, és azok segítségével egy rúddal támasztottuk me, tartottunk ellen. De lehet, hogy jobb, ha fent marad a kerék, kocsi a kerekein, és kézifék csontra behúzva. Mi egy kb. 1 méteres csövet húztunk a csillagkulcsra.
Koronás anyát mindenképpen vegyetek újat, ha sikerült kulccsal levenni, ha nem. Vissza viszont  kenéssel rakjátok! (Pl. hőálló szerelőpaszta-spray) érdemes a legvégén a tengely menetes részét, meg a koronás anyát lefesteni, mert hamar rozsdás lesz a menet, meg rárohad az anya.
Komplett gyári fém fékcsövet lehet kapni, kábé 10-12ezer az ára. A rugalmast is megkapjátok, a gyárit. Annak nem jut eszembe az ára. Fékmunkahengereket én tavaly ATE-t vettem, ez volt az egyik gyári beszállító, darabja olyan 4ezer körül volt.
Főfékhengert(amit a pedál működtet...) most készülök venni. Na, az már húzósabb, ha gyári, a brazil van olyan kb. 10ezer körül. De az lutri sokak szerint.

Merki Pista csomagban elküldi, de szerintem bármelyik kereskedő. Itt a bogarhatu.hu-n, a hasznos címek között keress!
mikor feltekerted a koronás anyát, lefested?  Roll Eyes hát attól sem lesz könnyebb letekerni szerintem.. Lips Sealed
Nem elérhető gyuszkó

« Hozzászólás #27312 Dátum: 2008 április 29, 10:12:44 »

Bogaras szakboltok vannak.
nah, mindegy, már nem törlöm ki. Közben volt egy skype hívás ausztrál nagybácsitól...

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Nem elérhető gyuszkó

« Hozzászólás #27311 Dátum: 2008 április 29, 10:11:43 »

Sziasztok! Tudna nekem vki segíteni? Tipikus szőke nő vagyok és felsőbb utasításra kérdezek
A hátsó lengő kar rögzítő szilent blok és ami befogatja vas lemez olyat hol tudok beszerezni, szakbolt kell hozzá vagy több helyen is megkapható vagy nincs is ilyen a piacon?
 A másik a hátsó féltengely végéről az anyát hogy lehetne leszedni, a sasszegen kívül más biztosítja még azt? Mert nálunk a fiúk már mindennel próbálkoztak de nem tudják leszedni?!
Ha leszedjük flexxel, hol tudunk ilyen anyát beszerezni? Van annak vmi tipus száma(69-es typ 11es 1300-ashoz kell)  
Komplet fém fékcsővet lehet még venni, mert müanyag flexibiliset találtunk a neten de az nem jó?! Első főfékmunkahengert  meg nem is találtunk?
Fűtéshez elöl levegő elosztó?
TUdtok nekem mondani olyan üzletet, ami Szeged vagy Hmvhely. környékén van és ezeket be tudom szerezni? Vagy merre keressek?
Üdvike ÉN
Bogaras szakboltok vannak. Budapesten több is. Csillag Gabi, Hudák Misi, stb... Vidéken Miskolcon Szilvásiék, Nyíregyházán Merki Pista, Káplár Tibi, Debrecenben Tsiga (Simonyi Laci).
A hátsó anyát mi úgy lazítottuk, hogy természetesen sasszeg ki, aztán csavarlazító, és az anyát minden oldalról kalapáccsal megütöttük (kalapács rátesz, és másik kalapáccsal, azaz rátartva ütni, különben szétveritek...
A kerékdobba kerékcsavarokat tettünk, és azok segítségével egy rúddal támasztottuk me, tartottunk ellen. De lehet, hogy jobb, ha fent marad a kerék, kocsi a kerekein, és kézifék csontra behúzva. Mi egy kb. 1 méteres csövet húztunk a csillagkulcsra.
Koronás anyát mindenképpen vegyetek újat, ha sikerült kulccsal levenni, ha nem. Vissza viszont  kenéssel rakjátok! (Pl. hőálló szerelőpaszta-spray) érdemes a legvégén a tengely menetes részét, meg a koronás anyát lefesteni, mert hamar rozsdás lesz a menet, meg rárohad az anya.
Komplett gyári fém fékcsövet lehet kapni, kábé 10-12ezer az ára. A rugalmast is megkapjátok, a gyárit. Annak nem jut eszembe az ára. Fékmunkahengereket én tavaly ATE-t vettem, ez volt az egyik gyári beszállító, darabja olyan 4ezer körül volt.
Főfékhengert(amit a pedál működtet...) most készülök venni. Na, az már húzósabb, ha gyári, a brazil van olyan kb. 10ezer körül. De az lutri sokak szerint.

Merki Pista csomagban elküldi, de szerintem bármelyik kereskedő. Itt a bogarhatu.hu-n, a hasznos címek között keress!

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #27310 Dátum: 2008 április 29, 09:55:19 »

Sziasztok! Tudna nekem vki segíteni? Tipikus szőke nő vagyok és felsőbb utasításra kérdezek
A hátsó lengő kar rögzítő szilent blok és ami befogatja vas lemez olyat hol tudok beszerezni, szakbolt kell hozzá vagy több helyen is megkapható vagy nincs is ilyen a piacon?
 A másik a hátsó féltengely végéről az anyát hogy lehetne leszedni, a sasszegen kívül más biztosítja még azt? Mert nálunk a fiúk már mindennel próbálkoztak de nem tudják leszedni?!
Ha leszedjük flexxel, hol tudunk ilyen anyát beszerezni? Van annak vmi tipus száma(69-es typ 11es 1300-ashoz kell)  
Komplet fém fékcsővet lehet még venni, mert müanyag flexibiliset találtunk a neten de az nem jó?! Első főfékmunkahengert  meg nem is találtunk?
TUdtok nekem mondani olyan üzletet, ami Szeged vagy Hmvhely. környékén van és ezeket be tudom szerezni? Vagy merre keressek?
Üdvike ÉN
üdv!
a főoldalon a hasznos címeket érdemes nézned:
http://www.bogarhatu.hu/joomla/index.php?option=com_content&task=view&id=17&Itemid=40
itt megtalálod az alkatrészeseket, érdemes körbekérdezni, árat és minőséget összahasonlítva

a 36os anyát a kerékről mindenképp vascsővel toldott csillag vagy dugókulccsal érdemes próbálni leszedni. nem hiszem hogy roncsolásmentesen le tudjátok flexelni, de nem is érdemes szerintem
Nem elérhető Funk

« Hozzászólás #27309 Dátum: 2008 április 29, 09:43:56 »

Funk:
Kérdés, mennyiért adják, illetve milyen, és mit tud még. Általában fordulatszámmérővel, feszmérővel kombinálják, vagy strobival. Én többre tartok egy ilyen régi műszert, mint egy új kínait...
  Stroboszkóp nincs hozzá,az van nekem.Amiket írtál mind tudja 2 és 4 ütemhez meg még pár apróságot.Hagyományos analog a 80-as évekből.8 pénz lenne.
Nem elérhető Funk

« Hozzászólás #27308 Dátum: 2008 április 29, 09:41:01 »

Üdvike ÉN

Szia!

Szinte mindent megküldenek utánvéttel 1-2 nap alatt.Általában ezek specifikus cuccok,nem minden autósboltban kaphatóak,de nem csak bogaras boltban.Érdemes az árak felől érdeklődni,mert szépen szórnak.Általában mindenből van gyengébb és jobb minőségű.Nem biztos hogy az olcsóbb jobb.Hátsó féltengely végén 36-os anya legalább 3/4-es crova szárral + általában kell még egy vascső is.

Üdv.
Nem elérhető Rozetta

« Hozzászólás #27307 Dátum: 2008 április 29, 09:30:56 »

Üdvike ÉN
Nem elérhető Zoli

« Hozzászólás #27306 Dátum: 2008 április 29, 09:18:05 »

Egy nőgyógyászati kérdés:

Hogy kell új km spirált felhelyezni?

Nem elérhető te_o

Zeitwagen...

« Hozzászólás #27305 Dátum: 2008 április 29, 09:09:53 »

Köszönöm.Azért érdekel,mert csereberére felajánlottak nekem egy ilyen analóg műszert.Még valami afit-os cucc.De a neten láttam hogy új digitális is van már 12-ért.

Funk:
Kérdés, mennyiért adják, illetve milyen, és mit tud még. Általában fordulatszámmérővel, feszmérővel kombinálják, vagy strobival. Én többre tartok egy ilyen régi műszert, mint egy új kínait...

VW Beetle - the original since 1938
Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #27304 Dátum: 2008 április 29, 08:34:48 »

valaki tud e valaszolni???
 milyen evjaratu bogarhoz valo a 22.20 as meretu es a 17.46 os meretu fek munkahenger ?????
 elore is koszi
vagy mondajtok egy tipet hol van valami tablazat ilyesmirol    Roll Eyes
67elött

WEBshop
http://retrocarclub.superwebaruhaz.hu/
Ha müszakivizsga vagy zöldkari kell és problémás az élet:06706223882;06706313882
Kedvezméynes kötelező bizti kötése!
Gyári vw audi seat skoda Alkatrészek beszerzése gyors határidővel,postázva
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető EPE

« Hozzászólás #27303 Dátum: 2008 április 29, 07:09:18 »

valaki tud e valaszolni???
 milyen evjaratu bogarhoz valo a 22.20 as meretu es a 17.46 os meretu fek munkahenger ?????
 elore is koszi
vagy mondajtok egy tipet hol van valami tablazat ilyesmirol    Roll Eyes

Nem elérhető GeRGelu:

« Hozzászólás #27302 Dátum: 2008 április 28, 22:36:48 »

13-as T-kulcs.
nem 10-es? (M6)

Vintage Volkswagens: Always and Everywhere!
Nem elérhető slavia919

« Hozzászólás #27301 Dátum: 2008 április 28, 21:08:36 »

Szerintem van.
Legalábbis a mi 2 autónk között...
Az afterben nálunk magasabb.
nekem nem. After hány? Attól is függ.

Keresek afterbe díszlécet kesztyűtartó ajtóra!
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #27300 Dátum: 2008 április 28, 20:34:36 »

Esetleg 215. Az én motoromon ilyen volt.

igazad van a számokkal memóriaügyileg szarul állok
azon kívül csak az arcok és a nevek amik nekem megjegyezhetetlenek
ki is vagy te és miért tegeződünk ?   Cheesy Grin

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

ui: ha nagy leszek, transportert veszek...........
Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #27299 Dátum: 2008 április 28, 20:25:46 »

Esetleg 215. Az én motoromon ilyen volt.

1.6 buszhoz mekkora lendkerék való?
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #27298 Dátum: 2008 április 28, 18:26:47 »

eddig 4-et bontottam szét
mindegyiken 210 volt

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

ui: ha nagy leszek, transportert veszek...........
Nem elérhető zoka

« Hozzászólás #27297 Dátum: 2008 április 28, 18:11:36 »

06208005898
Nem elérhető Binci

« Hozzászólás #27296 Dátum: 2008 április 28, 16:26:14 »

Felteszem ide is a kérdést,mert egy másik topikban nem kaptam rá választ!

A pre és after hátsó ülések azonosak?Van köztük méretbeli kükönbség? Huh

Előre is kösz a válaszokat!

Szerintem van.
Legalábbis a mi 2 autónk között...
Az afterben nálunk magasabb.

Nem elérhető Narancs

« Hozzászólás #27295 Dátum: 2008 április 28, 15:28:27 »

Felteszem ide is a kérdést,mert egy másik topikban nem kaptam rá választ!

A pre és after hátsó ülések azonosak?Van köztük méretbeli kükönbség? Huh

Előre is kösz a válaszokat!

Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #27294 Dátum: 2008 április 28, 09:40:00 »

jóvannaaa
4x6  Grin
namégegyszer  Grin
Nem elérhető b_sanyi

Ex-Mex...

« Hozzászólás #27293 Dátum: 2008 április 28, 08:11:10 »

jóvannaaa
4x6  Grin
Aha. Hanyas vagy matekból?  Evil
Nem elérhető Leon1303

Kicsi a kocsi, de nagy az önbizalma!

« Hozzászólás #27292 Dátum: 2008 április 28, 07:51:01 »

Egyszer majd számold már meg azokat a réseket  Wink
jóvannaaa
4x6  Grin
Nem elérhető vw1966

« Hozzászólás #27291 Dátum: 2008 április 28, 00:41:32 »

Úgy rémlik,hogy ez a bogár 2006-ban fenn volt a használtautón,és nem is olyan vészes áron.És tényleg valami elsőgazdásnak,vagy öregbácsisnak hírdették.(Talán még a fényezése is gyári,vagy nagy részben gyári volt,még az eredeti piros sárvédőkéderek figyelgetnek ott a képen)!

Nem tudom megérteni a haverodat!Mi a francnak kell létrehozni,ilyen öszvér,keverék sz@rokat!(Ne érts félre nem Téged szidlak).
Akkor gyanítom,hogy ennek a piros 71-es bogárnak az alvázán fut,az a fehér Spar,amit most is(megint) árulnak a használtautón!

Ez nem volt a hasznaltauton, egy kb 60éves pasitól vettük akinek az apja hajtotta 8x éves koráig aki 3. tulaj volt. 250 volt az ára, a lengéscsillapító az első útján kettétört elől, a kasztni fényezése sehol sem eredeti neoluxal van fújva telibe krderekkel együtt, a nagy része repedezett mattuló, kivéve a hátsó fele ami törött volt és valami jobb festékkel fújták. Azon a spar kasztnin kevesebb tákolás volt így azt kapta meg ez lett a haverom első bogara és szerintem nem lett rossz a végeredmény, de közben változott az izlése jobban megismerte a bogarakat így elcserélte egy 62es bogárra egy közös ismerünkkel, Ő a jelenlegi tulaj. Nála meg attól függ milyen anyagi helyzetben van néha felmerül az eladás.
Nem elérhető Narancs

« Hozzászólás #27290 Dátum: 2008 április 27, 23:50:02 »

Haverom vette 2éve a kocsit...öregbácsis kicsit a kasztni, viszont hozzájutott egy papírnélküli 78as autóhoz lakatoláskor az a kasztni lett megcsinálva. A piros kasztni meg szépen rá lett csavarozva a papir néküli alvázra és el lett adva motor nélkül, és eltöltött két évet egy kertben,  és ha sikerül megegyezni akkor hozzám kerül most. Tehát papír nincs motor nincs, és a kép 2éves.
Úgy rémlik,hogy ez a bogár 2006-ban fenn volt a használtautón,és nem is olyan vészes áron.És tényleg valami elsőgazdásnak,vagy öregbácsisnak hírdették.(Talán még a fényezése is gyári,vagy nagy részben gyári volt,még az eredeti piros sárvédőkéderek figyelgetnek ott a képen)!

Nem tudom megérteni a haverodat!Mi a francnak kell létrehozni,ilyen öszvér,keverék sz@rokat!(Ne érts félre nem Téged szidlak).
Akkor gyanítom,hogy ennek a piros 71-es bogárnak az alvázán fut,az a fehér Spar,amit most is(megint) árulnak a használtautón!
« Utoljára szerkesztve: 2008 április 28, 00:00:40 írta Narancs »
Nem elérhető brez

http://vbk.at.hu/

« Hozzászólás #27289 Dátum: 2008 április 27, 22:28:45 »

13-as T-kulcs.
Olyan rossz az íve a csőnek hogy nem fér hozzá, a talpnak pedig olyan magas a pereme, hogy villáskulcsal sem férek hozzá....
« Utoljára szerkesztve: 2008 április 28, 21:24:36 írta brez »

Nem elérhető tazoli49

« Hozzászólás #27288 Dátum: 2008 április 27, 22:14:56 »

ilyen nekem is kell!! hol kapok ilyen "intarziát"?

Huhuuu. Leleményes a magyar!  Grin Azért kellett ez a fogantyú, mert a kulcsos eltört, azaz a kezembe maradt. Na mondom kulcs már úgyse kell. Hát a két kulcsból az egyiket elfűrészeltem, így megmaradt a "fogantyúja" azaz amit ráfűzöl a kulcskarikára. Nah és az ilyen VW emblémás. Lekerekítettem és belepattintottam az új zárba, azaz ebbe.

Hungaristáknak ajánlom a 10 forintost, azt is passzentosan bele lehet rakni ebbe a foganytúba! Címeres felével. Magyarország felirattal körbe a pénz szélén.  Cheesy

(Útközben unatkozós időmben mondanom se kell hogy megcsináltam a kulcsos zárat is, így van hozzá most egy kulcs is... Nem bszott szét az ideg hogy fölösbe vettem ezt. De vissza nem cserélem ha már ezt a magasfokú képzőmművészeti szintet elértem.  Grin )
« Utoljára szerkesztve: 2008 április 27, 22:17:53 írta tazoli »
Nem elérhető vw1966

« Hozzászólás #27287 Dátum: 2008 április 27, 22:11:53 »

Ezt bontod?  Shocked
Bontsd el inkább a Tiedet.  Evil

Haverom vette 2éve a kocsit...öregbácsis kicsit a kasztni, viszont hozzájutott egy papírnélküli 78as autóhoz lakatoláskor az a kasztni lett megcsinálva. A piros kasztni meg szépen rá lett csavarozva a papir néküli alvázra és el lett adva motor nélkül, és eltöltött két évet egy kertben,  és ha sikerül megegyezni akkor hozzám kerül most. Tehát papír nincs motor nincs, és a kép 2éves.
Nem elérhető tazoli49

« Hozzászólás #27286 Dátum: 2008 április 27, 22:10:11 »

ha minden terv szerint alakul fogok bontani egy 71es bogarat eladó lesz majd ez a fedél
<beszúrt kép törölve>
<beszúrt kép törölve>

(mielőtt valaki megjegyzi miért bontom be, ez a kép 2éves a bogár kapott egy másik kasztnit ami jobb állapotú volt, ez a piros meg egy papír nélküli alvázon áll motor nélkül 2éve gazban egy ismerőömnél)

Hátsó lökős is eladó ha jól értem... Vagy nemértem?! Az stipistopi ha nuku rozsdás.
Nem elérhető Spike

« Hozzászólás #27285 Dátum: 2008 április 27, 21:59:28 »

csináljátok meg oylanra mint az aenyém ki be nyithato motortér tetö (ki be emelhető) Wink

nemsokára mostorra lesz téve és az olajbombám fogj avezérelni 100fok nál kap egy jelet a motor és kiemeli  Wink

porsche bazzee Cool

"Az erő igazság nélkül erőszak, az igazság erő nélkül tehetetlenség." (M.Oyama)
Nem elérhető Spike

« Hozzászólás #27284 Dátum: 2008 április 27, 21:57:16 »

Halihó, hétvégéről újra itt. Nem nagy szmb de leleményes a magyar.  Grin
Amit vettem slaviától kesztyűtartó gombot, noh azon be volt repedve a kis feket műanyag közép... Nah mondom mi lögyön ha már megvettemcsak ne legyen már kuka, de így én fel nem teszem. Uh kipattintottam a közepet és beleraktam egy  fantasztikus interziát!  Grin Grin Grin Nekem bejön, csak le fogom majd festeni feketére, mert ez nagyon virít a fekete műszerfalon.

ilyen nekem is kell!! hol kapok ilyen "intarziát"?

"Az erő igazság nélkül erőszak, az igazság erő nélkül tehetetlenség." (M.Oyama)
Nem elérhető gas

« Hozzászólás #27283 Dátum: 2008 április 27, 21:42:10 »

nekem 1500volt az alapjáratom
használd az idézés gombot

a motor rendesen működik csak a forimérő nem, pedig mondtam neki mukodj-mukodj de nem hatott Wink

VW Bogár 1300 '71,Transporter1.6D '83
https://photos.app.goo.gl/WsANqntrkSdn7c6f6
1303LS
« Hozzászólás #27282 Dátum: 2008 április 27, 21:31:10 »

ha minden terv szerint alakul fogok bontani egy 71es bogarat eladó lesz majd ez a fedél
<beszúrt kép törölve>
<beszúrt kép törölve>

(mielőtt valaki megjegyzi miért bontom be, ez a kép 2éves a bogár kapott egy másik kasztnit ami jobb állapotú volt, ez a piros meg egy papír nélküli alvázon áll motor nélkül 2éve gazban egy ismerőömnél)
Ezt bontod?  Shocked
Bontsd el inkább a Tiedet.  Evil
Nem elérhető MobyDick

« Hozzászólás #27281 Dátum: 2008 április 27, 21:29:49 »

nekem 1500volt az alapjáratom
Nem elérhető gas

« Hozzászólás #27280 Dátum: 2008 április 27, 21:23:48 »

biztos jó helyre van bekötve? jó kivezetésről kapja a jelet? és biztos hogy 4 hengeres autóhoz van?
4-6 hengeres, de a 4-re van kapcsolva, igazábol nem változik semmit ha át kapcsolom
ja az emelő trabanté Kiss

VW Bogár 1300 '71,Transporter1.6D '83
https://photos.app.goo.gl/WsANqntrkSdn7c6f6
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #27279 Dátum: 2008 április 27, 21:17:03 »

Üdvw Mindenkinek!
Az a problémám, hogy a fordulatszámmérőm csak 500- 1500-as fordulatot mutat, de amikor 1500-at mutat már padlón van a pedál és a motor majdnem kiesik..........
na szóval ez mitől van és hogy lehet javítani?
előre is kösz a segítséget
biztos jó helyre van bekötve? jó kivezetésről kapja a jelet? és biztos hogy 4 hengeres autóhoz van?
Oldalak: 1 ... 1328 1329 1330 1331 1332 [1333] 1334 1335 1336 1337 1338 ... 2015
Nyomtatás

Ugrás: