www.bogarhatu.hu
- ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk,
Vendég
. Kérlek
jelentkezz be
vagy
regisztrálj
.
Nem érkezett meg az
aktiváló e-mail?
2025 Szeptember 09, 23:44:31
1 óra
1 nap
1 hét
1 hónap
Mindig
Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:
Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921282
Hozzaszólás
218
Témában írta
1614
Felhasználó
Legújabb tag:
mickilangelo
www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
>
Hová tartozol?
>
Bogaras fórumok
> Téma:
SZMB (Szereld Magad Bogarad!) a ház előtt...
Oldalak:
1
...
1600
1601
1602
1603
1604
[
1605
]
1606
1607
1608
1609
1610
...
2016
Szerző
Téma: SZMB (Szereld Magad Bogarad!) a ház előtt... (Megtekintve 13974175 alkalommal)
Dr.gonzo
The first rule of Fight Club is......
Re: SZMB a ház előtt...
«
Hozzászólás #16442 Dátum:
2007 Június 10, 10:27:12 »
Idézetet írta: AZS - 2007 Június 10, 08:28:54
ha az alsó kettő masszívan a lökösön van, akkor gyakorlatilag az tarthatja az egész pótkereket (pláne, ha a magassága is olyan, hogy még a gumi is ráül a lökösre).
ebben az esetben a homlokfalon levő csavarok csak megtámasztják az egész hóbelevancot, hogy ne dőljön előre, tehát nagy erőt nem kell kifejteniük - két csavar bőven elég kell legyen
nekem az egyik olyan, hogy felül csak lemezcsavarok vannak, és bőven elég az is
kööszööönjüüük szééépen!!
ezekszerint téleg nem nagyon lehet hozzáférni a fölsö kettöhöz...
"Aki vadálatot csinál magábol,az megszabadul az emberi lét fájdalmátol"!
Melák
Tel:06-30-921-91-36
«
Hozzászólás #16441 Dátum:
2007 Június 10, 09:53:19 »
Köszi mindenkinek már le is beszéltetek a teliablakrol utána olvastam és igazatok van köszönöma segitséget
És odafigyelek hogy mit hol fogok kérdezni
Farkas Andris
Ja ,du siehst es gut....das ist nicht mehr 45PS
matchbox
«
Hozzászólás #16440 Dátum:
2007 Június 10, 09:04:41 »
Sziasztok!
Hatha valaki hasonló problémákkal küszködik - tavaly ezt az egészet már végigjátszottam, de rosszul jelöltem be a kerekek helyzetét.
Tehát, 65-75 km/h körül berázott a kormány a 1302-en, de úgy, hogy az már veszélyes volt. Hozátszem: a centírozás nem segített - Nyíregy'en van olyan gumis, aki nem középen rögzíti a kereket a centírozó-gépen, hanem a valódi felfogatási helyeken - na ott majd érdemes lesz centíroztatnom.
Tehát elővettem a jó öreg betárcsázós internetet és megkeresetem Rob & Dave honlapját -
http://www.vw-resource.com/
- és végigzongoráztam az ott leírtakat:
1. Leszedtem az összes keréksúlyt.
2. Felemeltem az elejét; pörgettem a kerekeket úgy, hogy kréta volt alatta; a tojás 'tetején' krétás lett a gumi.
3. Megpróbáltam a jelöléssel ellentétes irányba eltolni a kereket és úgy rögzíteni => nem járt sikerrel (ami jó, mert ezek szerint a kúpos kerékcsavarok még mind
i
g nincsenek kikopva).
4. 180-kal elforgattam a kereket és úgy raktam fel => megszűnt rázás, maradt egy nagyon enyhe remegés 70 körül; ezt gondolom a centírozás fogja orvosolni.
5. Ha ez nem segít, akkor 90 fokkal kell kezdeni => ha erősödik a rázás, akkor megint 90 fok következzen (így lesz az erdetihez képest 180 fok). Ha a 90 fok bejött (a rángatás enyhült, de még nem az igazi), akkor jöhet a 180 fokos próba.
A téli kerékcsere alkalmával a dobon és a felnin is meg fogom jelölni a mostani helyzetét, mert jövőre már nem akarok megint gyakorolni.
Az egészben a legjobb, hogy ingyen van, bár kis időbe telik, de az eredmény megéri...
«
Utoljára szerkesztve: 2007 Június 10, 17:16:21 írta matchbox
»
vaughan
«
Hozzászólás #16439 Dátum:
2007 Június 10, 08:50:29 »
Idézetet írta: vaughan - 2007 Június 09, 21:13:15
Hell!
van-e ötlete valakinek, hogy a kicsi meg a hosszú fűtés csövet hogyan lehetne összehozni, ha nincsenek vonalban?
a fűtésdobom rá van hegesztve a csőre. (hála a magasságosnak...)
mert ugye most másik kipufogó dobot tettem fel rá és most természetesen semmilyen lyuk sem stimmel...
na lényeg a lényeg: van-e olyan alu vagy vas harmónika cső amiben nincs papir? az átmérő 45mm.
előre is köszi!
???
AZS
«
Hozzászólás #16438 Dátum:
2007 Június 10, 08:28:54 »
Idézetet írta: Dr.gonzo - 2007 Június 09, 22:58:39
kedves buszos kolégák.......
<-----hogy három csaj is kedvére tudjon hemperegni a buszban,rakok be a buszba ágyá alakithato hátso üllést...ehez ugye kéne a szivacs a hátso részbe...nekem eddig ott volt a potkerék,szépen a neki kialakitott helyen,szép burkolat alat,de ha berakom az ágyat,akkor nem ott kéne lennie....mivel nekem elöl két üllés van,ülés alá nem tudom rakni a potkereket...a két elsö közé,megint nemtudom,mert nyáron hütövan(ha minden jolmegy)télen pedig remélem kályha,szóóval ez a hely is kiesett...maradt,hogy kirakom elörre,van is olyan konzolom,vagy mi a turom,ezen a konzolon 6 felfogatási pont van kettö a lökösnél, négy pedig a kasznin a négy kasznisnál,az also kettöhöz hozzálehet férni bentröl,viszont a fölsö kettöhöz nem....a levegö beömlö,vagy mi a turo alatt van,namost akkor azt a fölsö két csavarhelyhez hogy a turoba lehet hozzáférni?????vagy mi a megoldás?????és gondolom ha kinnvan a potkerék,akkor azért rendesen meg kéne ott erösíteni a lemezt,hogy ne rázza szét....ezekre jolenne megoldást találnom,vagy a tapasztalatokat begyülyteni!!
elörre is köszi!!
ha az alsó kettő masszívan a lökösön van, akkor gyakorlatilag az tarthatja az egész pótkereket (pláne, ha a magassága is olyan, hogy még a gumi is ráül a lökösre).
ebben az esetben a homlokfalon levő csavarok csak megtámasztják az egész hóbelevancot, hogy ne dőljön előre, tehát nagy erőt nem kell kifejteniük - két csavar bőven elég kell legyen
nekem az egyik olyan, hogy felül csak lemezcsavarok vannak, és bőven elég az is
Skodi
«
Hozzászólás #16437 Dátum:
2007 Június 10, 00:48:39 »
Idézetet írta: Melák - 2007 Június 09, 22:33:35
nemttud valaki teliablakot bogárba oldara????????????,
menyi be fályhat ujonan?
Teliablak az az, mikor nincs pillangó ablak, csak egy nagy "plexi"??
Na én ezt nagyon utálom, nem tetszik. (magánvélemény
)
A perecek ilyenek voltak gyárilag is, azokon sem tetszik ez a részlet.
VW 1200 de luxe 1961/1965 Miskolc
www.veteranmiskolc.gportal.hu
Süsü
«
Hozzászólás #16436 Dátum:
2007 Június 09, 23:18:29 »
Idézetet írta: Melák - 2007 Június 09, 22:33:35
menyi be fályhat ujonan?
Újonnan 30-35 körül mozog pontosan nem tudom, kézalól szokták 18-20ba adni úgy hogy még nem volt beépítve. De az ismerőseim megbánták akiknek az van.
«
Utoljára szerkesztve: 2007 Június 09, 23:22:52 írta Süsü
»
GNX-967
Dr.gonzo
The first rule of Fight Club is......
«
Hozzászólás #16435 Dátum:
2007 Június 09, 22:58:39 »
kedves buszos kolégák.......
<-----hogy három csaj is kedvére tudjon hemperegni a buszban,rakok be a buszba ágyá alakithato hátso üllést...ehez ugye kéne a szivacs a hátso részbe...nekem eddig ott volt a potkerék,szépen a neki kialakitott helyen,szép burkolat alat,de ha berakom az ágyat,akkor nem ott kéne lennie....mivel nekem elöl két üllés van,ülés alá nem tudom rakni a potkereket...a két elsö közé,megint nemtudom,mert nyáron hütövan(ha minden jolmegy)télen pedig remélem kályha,szóóval ez a hely is kiesett...maradt,hogy kirakom elörre,van is olyan konzolom,vagy mi a turom,ezen a konzolon 6 felfogatási pont van kettö a lökösnél, négy pedig a kasznin a négy kasznisnál,az also kettöhöz hozzálehet férni bentröl,viszont a fölsö kettöhöz nem....a levegö beömlö,vagy mi a turo alatt van,namost akkor azt a fölsö két csavarhelyhez hogy a turoba lehet hozzáférni?????vagy mi a megoldás?????és gondolom ha kinnvan a potkerék,akkor azért rendesen meg kéne ott erösíteni a lemezt,hogy ne rázza szét....ezekre jolenne megoldást találnom,vagy a tapasztalatokat begyülyteni!!
elörre is köszi!!
"Aki vadálatot csinál magábol,az megszabadul az emberi lét fájdalmátol"!
gyiik
borzasztó-Bogár és Citroën
«
Hozzászólás #16434 Dátum:
2007 Június 09, 22:58:31 »
Idézetet írta: matchbox - 2007 Június 09, 22:30:02
a karbit kellett esztergalni, mert nem fekudt rendesen a szivocsovon.
hm...akkor érdekes lesz szerelőhöz jutni
Inkább megoldom egyedül.
Melák
«
Hozzászólás #16433 Dátum:
2007 Június 09, 22:33:35 »
menyi be fályhat ujonan?
Farkas Andris
matchbox
«
Hozzászólás #16432 Dátum:
2007 Június 09, 22:30:02 »
Idézetet írta: gyiik - 2007 Június 09, 19:58:01
Akkor vissza az egész.
A baja ugye az, hogy egy idő után, szerintem a melegedéstől egyszercsak hirtelen elfogy a benya a karburátorból. Indításnál is csak forog az önindito. Hidegen viszont minden tökéletes....
Nekem is voltak a multban hasonlo fejfajasaim. Az "en" megoldasom az volt, hogy bogarszerelohoz vittem, aki egybol belenyult: a karbit kellett esztergalni, mert nem fekudt rendesen a szivocsovon.
lacabug
«
Hozzászólás #16431 Dátum:
2007 Június 09, 22:20:46 »
Idézetet írta: Vagabond - 2007 Június 09, 21:37:38
Nagy igazság,tapasztaltam milyen praktikus tud lenni!
Átéltem a dolgot,nekem is lekéredzkedett a benzincsö,éreztem a szagot,de még nyomtam a boginak,mert már csak 3 sarokra voltam otthonrol.
Hát 2 sarokig birta,ne tudjátok meg milyen,amikor a visszapillanto tükörböl látod,hogy ég a motor!
Olyan gyorsan még nem szálltam ki autobol,mint akkor.
Egy nagy mákom volt,hogy az ut szélén még volt hó.és azt lapátoltam a motortérbe,szortam mint majom a nullás lisztet!
Sikerült eloltanom,végül a saját lábán ment haza a bogár,de kihagytam volna a kalandot!
tuti kúúúva szar érzés az ilyen.láttam már pár bogarat ami hasonlóan járt.és annyira riasztó volt,h beszereztem 1 poroltó készüléket a bogimba.tuti,h ha már megvan,és foglalja a helyet,az életben nem kell.de inkább ott nézegetem,mint azt végignézem,h kiég a bogaram.valahol láttam videót régebben 1 szép tuning golfról,ahogy kiég teljesen.nagyon rossz volt nézni.milyen lehet az átélni ha valakinek kiég a szeretett autója?
Vagabond
A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298
«
Hozzászólás #16430 Dátum:
2007 Június 09, 21:37:38 »
Idézetet írta: 1303LS - 2007 Június 09, 20:51:35
Vékony biztosítódróttal meghurkol a bilincs mögött vagy fogást keres a bilincsen és valahová odarögzíted.
Nem szép de talán hatásos megoldás a véletlen kicsúszó és elengedett slaugként csapkodó benzincső ellen.
Így ha kimozdul is az a csöcs remélhetőleg csak annyi benzin folyik ki aminek a szagát jól megérzed mielőtt kigyulladna a motor.
Az enyémen sincs ledrótozva de majd ha arra járok egyszer szerelésügyileg pótolom majd.
A régi autómon is le volt, meg a buszomon is, jobb félni mint megilyedni SZVSZ.
Nagy igazság,tapasztaltam milyen praktikus tud lenni!
Átéltem a dolgot,nekem is lekéredzkedett a benzincsö,éreztem a szagot,de még nyomtam a boginak,mert már csak 3 sarokra voltam otthonrol.
Hát 2 sarokig birta,ne tudjátok meg milyen,amikor a visszapillanto tükörböl látod,hogy ég a motor!
Olyan gyorsan még nem szálltam ki autobol,mint akkor.
Egy nagy mákom volt,hogy az ut szélén még volt hó.és azt lapátoltam a motortérbe,szortam mint majom a nullás lisztet!
Sikerült eloltanom,végül a saját lábán ment haza a bogár,de kihagytam volna a kalandot!
Tóth Zoltán
vaughan
«
Hozzászólás #16429 Dátum:
2007 Június 09, 21:13:15 »
Hell!
van-e ötlete valakinek, hogy a kicsi meg a hosszú fűtés csövet hogyan lehetne összehozni, ha nincsenek vonalban?
a fűtésdobom rá van hegesztve a csőre. (hála a magasságosnak...)
mert ugye most másik kipufogó dobot tettem fel rá és most természetesen semmilyen lyuk sem stimmel...
na lényeg a lényeg: van-e olyan alu vagy vas harmónika cső amiben nincs papir? az átmérő 45mm.
előre is köszi!
gyiik
«
Hozzászólás #16428 Dátum:
2007 Június 09, 21:01:38 »
Idézetet írta: Pityubácsi - 2007 Június 09, 20:00:29
ha melegen szemétkedik, az bátran lehet a megszakítótól is, hogy pölö szar a hézag.
Lehet-lehet
holnap kiderül, addigis köszi.
dogi
«
Hozzászólás #16427 Dátum:
2007 Június 09, 20:55:18 »
Idézetet írta: FradiDani - 2007 Június 08, 11:01:02
nem hosszúról volt szó?
De. Az idő múlt, a váltó rövidült.
" hülyék mondják meg mi legyen, a tisztesség száműzött idegen..."
1303LS
«
Hozzászólás #16426 Dátum:
2007 Június 09, 20:51:35 »
Idézetet írta: Protheus - 2007 Június 09, 20:42:32
Es ezt igy hogy?
Vékony biztosítódróttal meghurkol a bilincs mögött vagy fogást keres a bilincsen és valahová odarögzíted.
Nem szép de talán hatásos megoldás a véletlen kicsúszó és elengedett slaugként csapkodó benzincső ellen.
Így ha kimozdul is az a csöcs remélhetőleg csak annyi benzin folyik ki aminek a szagát jól megérzed mielőtt kigyulladna a motor.
Az enyémen sincs ledrótozva de majd ha arra járok egyszer szerelésügyileg pótolom majd.
A régi autómon is le volt, meg a buszomon is, jobb félni mint megilyedni SZVSZ.
Protheus
Pődör Gergely
«
Hozzászólás #16425 Dátum:
2007 Június 09, 20:42:32 »
Idézetet írta: 1303LS - 2007 Június 09, 17:51:28
Überbiztos megoldásként az ott lévő bilincset egy kis vékony dróttal érdemes lehet odadrótozni valahová.Értelemszerűen.
Es ezt igy hogy?
Buzi, aki fékez! :-)))
gyiik
«
Hozzászólás #16424 Dátum:
2007 Június 09, 20:02:54 »
Idézetet írta: sparkafer - 2007 Június 09, 18:04:37
Nem elég ,ha leszedi a légszűrőt és belenéz fentről,majd a gázkar húzásánál nézi,hogy jön-e a benya ?(persze a pillangószelepet úgy kell állítani ,hogy lássunk is valamit)
Idézetet írta: Pityubácsi - 2007 Június 09, 17:41:25
kukkantsd meg esetleg az úszószelepet.
Meglesz, működőképesen és döglötten is megnézem, mi a különbség.
Pityubacsi
«
Hozzászólás #16423 Dátum:
2007 Június 09, 20:00:29 »
nem kell benzint tölteni sehova.
a karbiban még van egy rahedli.
ha melegen szemétkedik, az bátran lehet a megszakítótól is, hogy pölö szar a hézag.
flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
gyiik
«
Hozzászólás #16422 Dátum:
2007 Június 09, 19:58:01 »
Akkor vissza az egész.
A baja ugye az, hogy egy idő után, szerintem a melegedéstől egyszercsak hirtelen elfogy a benya a karburátorból. Indításnál is csak forog az önindito. Hidegen viszont minden tökéletes.
Most, hogy csak 5percig járattam, ment minden normálisan persze, mint a hibák elött is. Ezért volt jó nyomás.
Holnap összerakom és megyünk addig amig meg nem hal. Akkor megnézemi, hogy kap-e benzint a karburátor, amikor nem müködik.
Karbi jó állapotban van, eddig amihez hozzáfértem nem mozgott, a benzincsö meg két hete lett kicserélve.
Említettétek, hogy ha a pumpa membránja lyukas lenne, benzin folyna az olajba, az kellemetlen lenne. Megszagoltam a nívópálcát, nem volt benzin szagú, de valahogy máshogy is ellenörizhetem? Ezen kívül nem lehet baja más ha járatom a végzetéig, de erre azért vigyáznék.
Most, hogy üres a pumpa, ha visszarakom, indítás előtt kéne valahova benzint dönteni, vagy majd megoldja egyedül, max kicsit tovább szív?
sparkafer
30-347-1939
«
Hozzászólás #16421 Dátum:
2007 Június 09, 18:04:37 »
Idézetet írta: Pityubácsi - 2007 Június 09, 17:41:25
ebben az esetben semmi gond nincs az ac-val.
ha megnyomod és nyekereg, az a működés csalhatatlan jele.
leszeded a karburátor tetejét és kukkants bele, hogy áll-e az úszóházban a benzin.
ha igen, akkor ott sincs probléma, ekkor inkább a gyújtásnál kell keresni a bibit.
Nem elég ,ha leszedi a légszűrőt és belenéz fentről,majd a gázkar húzásánál nézi,hogy jön-e a benya ?(persze a pillangószelepet úgy kell állítani ,hogy lássunk is valamit)
http://sparkafer.blogspot.hu/
1303LS
«
Hozzászólás #16420 Dátum:
2007 Június 09, 17:51:28 »
A karbi nyomóoldalán a csövet megnézni, mennyire jó állapotú de inkább cserélni a bilincseket szépen jól meghúzni, a karbifedélen a bemeneti rézcsövet megnézni nem-e jár ki a házból.
Überbiztos megoldásként az ott lévő bilincset egy kis vékony dróttal érdemes lehet odadrótozni valahová.Értelemszerűen.
Nagynagy tüzijáték lehet belőle.
Pityubacsi
«
Hozzászólás #16419 Dátum:
2007 Június 09, 17:41:25 »
Idézetet írta: gyiik - 2007 Június 09, 14:47:00
nem is brazilt akarnék...hamáregyszer beruházok
Juteszembe mikor lehúztam a karbiba jutó csövet a benzinpumpáról, szökőkutat játszott (a csőből jött, ami a benzinszűrőig tele volt). Ekkora nyomás nóórmális?
ebben az esetben semmi gond nincs az ac-val.
ha megnyomod és nyekereg, az a működés csalhatatlan jele.
leszeded a karburátor tetejét és kukkants bele, hogy áll-e az úszóházban a benzin.
ha igen, akkor ott sincs probléma, ekkor inkább a gyújtásnál kell keresni a bibit.
flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Maresz
WWW.BUGGARAGE.HU
«
Hozzászólás #16418 Dátum:
2007 Június 09, 16:09:11 »
Idézetet írta: schwanauer - 2007 Június 09, 16:08:25
1974-es bogárba keresek szélvédőt.
1300as v 1303as
WEBshop
http://retrocarclub.superwebaruhaz.hu/
Ha müszakivizsga vagy zöldkari kell és problémás az élet:06706223882;06706313882
Kedvezméynes kötelező bizti kötése!
Gyári vw audi seat skoda Alkatrészek beszerzése gyors határidővel,postázva
www.retroautoklub.hu
schwanauer
«
Hozzászólás #16417 Dátum:
2007 Június 09, 16:08:25 »
1974-es bogárba keresek szélvédőt.
gyiik
«
Hozzászólás #16416 Dátum:
2007 Június 09, 14:47:00 »
Idézetet írta: vaughan - 2007 Június 09, 13:49:50
VIVA BRAZILIA!!
az adok-veszek rovatban van több bogaras kollega is aki bontott motort s nekik van AC pumpájuk. kérdezzél csak rá!
saját véleményem: a jóisten mentsen meg attól, hogy vegyél egy új brazil pumpát!!
nem is brazilt akarnék...hamáregyszer beruházok
Juteszembe mikor lehúztam a karbiba jutó csövet a benzinpumpáról, szökőkutat játszott (a csőből jött, ami a benzinszűrőig tele volt). Ekkora nyomás nóórmális?
vaughan
«
Hozzászólás #16415 Dátum:
2007 Június 09, 13:49:50 »
VIVA BRAZILIA!!
az adok-veszek rovatban van több bogaras kollega is aki bontott motort s nekik van AC pumpájuk. kérdezzél csak rá!
saját véleményem: a jóisten mentsen meg attól, hogy vegyél egy új brazil pumpát!!
gyiik
«
Hozzászólás #16414 Dátum:
2007 Június 09, 13:35:54 »
Idézetet írta: 1303LS - 2007 Június 09, 07:15:36
Szerintem kérj meg valakit aki már látott/csinált ilyet és vele matassatok.
gondoltam egy erőset és kiszedtem magamtol
kicsit meglocsoltam közben a motort, de szépen kijött. A kérdés az, most mi jön. Azon kívül, hogy esetleg egy új benzinpumpa, de azt anyagiak miatt nem szeretném. Ha megnyomom a működtető karját, nyikorog, nyöszörög. Ja és brazil. A benne lévőmembránt kéne kicserélni talán. Hogy lehet (lehet?) szétszedni gány nélkül?
Skodi: kösz
azt gondoltam. Azt hittem valamit ki kell szedni, hogy hozzá lehessen férni. Kicsit nehezen fért be a hatalmas kulcs a hátsó anyához, de ki lehetett csavarni.
«
Utoljára szerkesztve: 2007 Június 09, 13:37:50 írta gyiik
»
1303LS
«
Hozzászólás #16413 Dátum:
2007 Június 09, 07:15:36 »
Idézetet írta: gyiik - 2007 Június 08, 20:29:24
Hogy jutok el legegyszerübben az Ac pumpához?
Szerintem kérj meg valakit aki már látott/csinált ilyet és vele matassatok.
Skodi
«
Hozzászólás #16412 Dátum:
2007 Június 09, 00:36:58 »
Idézetet írta: gyiik - 2007 Június 08, 20:29:24
Hogy jutok el legegyszerübben az Ac pumpához? Nem akarok kiszedni olyat amit nem kéne, legalább amig kiderül, hogy az-e a ludas.
Kinyitod a motorházat, és ott lesz az orrod előtt
Leköveted a karbiba menő benzincsövet, és amire a másik vége megy, az lesz az!
VW 1200 de luxe 1961/1965 Miskolc
www.veteranmiskolc.gportal.hu
Typ117
1969
«
Hozzászólás #16411 Dátum:
2007 Június 08, 23:45:55 »
Idézetet írta: Protheus - 2007 Június 08, 22:18:55
Jelentem ma typ117-tel allitottunk a bogimon szelephezagot (gyujtast nem, mer' az elektromos), beszereltem ket uj lampat elore (H4 halogen), beallitottuk a fenycsovakat es most mar vegre latok sotetben is! (eddig nagyon ratyi volt, alig lattam valamit, nagyon gyenge fenye volt) Szoval most orulok
Most mar csak a szelvedot kell kicserelnem, h teljes legyen a boldogsag, mer' a mostani nincs bent rendesen a helyen, es annyira karcos, h ha jon velem szemben valami pislakolo kis feny, akkor sotetben a karcoktol mar nem latok semmit, h ameg valami eros xenonos vmi jon szembe, akkor az egesz szelvedo szinte vilagit (megint csak a karcoktol
) es nem latni semmit.
megszakítóhézagot azért mert elektromos a gyújtásod nem állíthattunk.
De attól a gyújtás-időt még be kell állítani, csak már sötét volt, és azt mondtad jó. nem csörög, de legközelebb ellenőrizzuk, megmutatom hogy kell
Protheus
Pődör Gergely
«
Hozzászólás #16410 Dátum:
2007 Június 08, 22:18:55 »
Jelentem ma typ117-tel allitottunk a bogimon szelephezagot (gyujtast nem, mer' az elektromos), beszereltem ket uj lampat elore (H4 halogen), beallitottuk a fenycsovakat es most mar vegre latok sotetben is! (eddig nagyon ratyi volt, alig lattam valamit, nagyon gyenge fenye volt) Szoval most orulok
Most mar csak a szelvedot kell kicserelnem, h teljes legyen a boldogsag, mer' a mostani nincs bent rendesen a helyen, es annyira karcos, h ha jon velem szemben valami pislakolo kis feny, akkor sotetben a karcoktol mar nem latok semmit, h ameg valami eros xenonos vmi jon szembe, akkor az egesz szelvedo szinte vilagit (megint csak a karcoktol
) es nem latni semmit.
Buzi, aki fékez! :-)))
gyiik
«
Hozzászólás #16409 Dátum:
2007 Június 08, 20:29:24 »
Hogy jutok el legegyszerübben az Ac pumpához? Nem akarok kiszedni olyat amit nem kéne, legalább amig kiderül, hogy az-e a ludas.
Másik: találtam a benzintankon egy kivezetést bal oldalon (menetirány) a tetején, gondolom tulnyomás ellen. De a cső végébe csak úgy be van tekerve egy rozsdás csavar. A cső meg foszlik szét... normális esetben mi lenne a helyén?
Melák
«
Hozzászólás #16408 Dátum:
2007 Június 08, 20:23:20 »
tudvalaki fehér elsö indexeburát a sárvédöre mert egy van nekem de kéne mégegy vagy egy pár
Farkas Andris
abes
«
Hozzászólás #16407 Dátum:
2007 Június 08, 20:15:14 »
Idézetet írta: vaughan - 2007 Június 08, 20:11:00
szevasz szaki!
na van-e még olajsár ablokkodban? azóta cseréltél olajat?
Még olajat nem cseréltem, de az olaj szine tetszetős, bizakodó vagyok.
vaughan
«
Hozzászólás #16406 Dátum:
2007 Június 08, 20:11:00 »
Idézetet írta: abes - 2007 Június 08, 14:51:40
Ami jól működik, nem feltétlenül kell megjavítani.
szevasz szaki!
na van-e még olajsár ablokkodban? azóta cseréltél olajat?
Maresz
WWW.BUGGARAGE.HU
«
Hozzászólás #16405 Dátum:
2007 Június 08, 16:34:07 »
Idézetet írta: te_o - 2007 Június 08, 16:26:41
Bal oldala milyen jó volt (viszonylag).
igen
jobb már nem
WEBshop
Ha müszakivizsga vagy zöldkari kell és problémás az élet:06706223882;06706313882
www.retroautoklub.hu
te_o
Zeitwagen...
«
Hozzászólás #16404 Dátum:
2007 Június 08, 16:26:41 »
Idézetet írta: Maresz - 2007 Június 08, 16:21:21
igen
Bal oldala milyen jó volt (viszonylag).
VW Beetle - the original since 1938
Maresz
WWW.BUGGARAGE.HU
«
Hozzászólás #16403 Dátum:
2007 Június 08, 16:21:21 »
Idézetet írta: te_o - 2007 Június 08, 14:09:34
Érdekes.
igen
WEBshop
www.retroautoklub.hu
Oldalak:
1
...
1600
1601
1602
1603
1604
[
1605
]
1606
1607
1608
1609
1610
...
2016
www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
>
Hová tartozol?
>
Bogaras fórumok
> Téma:
SZMB (Szereld Magad Bogarad!) a ház előtt...
Ugrás:
Kérlek válassz egy célt:
-----------------------------
Hová tartozol?
=> Bogaras fórumok
=> Népautós fórumok
=> Adok-veszek
===> Lomtár
Web szerviz