www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Szeptember 09, 23:44:31

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921282 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 1600 1601 1602 1603 1604 [1605] 1606 1607 1608 1609 1610 ... 2016
Nyomtatás
Szerző Téma: SZMB (Szereld Magad Bogarad!) a ház előtt...  (Megtekintve 13974175 alkalommal)
Nem elérhető Dr.gonzo

The first rule of Fight Club is......

« Hozzászólás #16442 Dátum: 2007 Június 10, 10:27:12 »

ha az alsó kettő masszívan a lökösön van, akkor gyakorlatilag az tarthatja az egész pótkereket (pláne, ha a magassága is olyan, hogy még a gumi is ráül a lökösre).
ebben az esetben a homlokfalon levő csavarok csak megtámasztják az egész hóbelevancot, hogy ne dőljön előre, tehát nagy erőt nem kell kifejteniük - két csavar bőven elég kell legyen
nekem az egyik olyan, hogy felül csak lemezcsavarok vannak, és bőven elég az is
kööszööönjüüük szééépen!! Wink  Wink
ezekszerint téleg nem nagyon lehet hozzáférni a fölsö kettöhöz...

"Aki vadálatot csinál magábol,az megszabadul az emberi lét fájdalmátol"!
Nem elérhető Melák

Tel:06-30-921-91-36

« Hozzászólás #16441 Dátum: 2007 Június 10, 09:53:19 »

Köszi mindenkinek már le is beszéltetek a teliablakrol utána olvastam és igazatok van köszönöma segitséget

És odafigyelek hogy mit hol fogok kérdezni

Farkas Andris

Ja ,du siehst es gut....das ist nicht mehr 45PS
matchbox
« Hozzászólás #16440 Dátum: 2007 Június 10, 09:04:41 »

Sziasztok!
Hatha valaki hasonló problémákkal küszködik - tavaly ezt az egészet már végigjátszottam, de rosszul jelöltem be a kerekek helyzetét.
Tehát, 65-75 km/h körül berázott a kormány a 1302-en, de úgy, hogy az már veszélyes volt. Hozátszem: a centírozás nem segített - Nyíregy'en van olyan gumis, aki nem középen rögzíti a kereket a centírozó-gépen, hanem a valódi felfogatási helyeken - na ott majd érdemes lesz centíroztatnom.
Tehát elővettem a jó öreg betárcsázós internetet és megkeresetem Rob & Dave honlapját - http://www.vw-resource.com/ - és végigzongoráztam az ott leírtakat:
1. Leszedtem az összes keréksúlyt.
2. Felemeltem az elejét; pörgettem a kerekeket úgy, hogy kréta volt alatta; a tojás 'tetején' krétás lett a gumi.
3. Megpróbáltam a jelöléssel ellentétes irányba eltolni a kereket és úgy rögzíteni => nem járt sikerrel (ami jó, mert ezek szerint a kúpos kerékcsavarok még mindig nincsenek kikopva).
4. 180-kal elforgattam a kereket és úgy raktam fel => megszűnt  rázás, maradt egy nagyon enyhe remegés 70 körül; ezt gondolom a centírozás fogja orvosolni.
5. Ha ez nem segít, akkor 90 fokkal kell kezdeni => ha erősödik a rázás, akkor megint 90 fok következzen (így lesz az erdetihez képest 180 fok). Ha a 90 fok bejött (a rángatás enyhült, de még nem az igazi), akkor jöhet a 180 fokos próba.
A téli kerékcsere alkalmával a dobon és a felnin is meg fogom jelölni a mostani helyzetét, mert jövőre már nem akarok megint gyakorolni.
Az egészben a legjobb, hogy ingyen van, bár kis időbe telik, de az eredmény megéri...
« Utoljára szerkesztve: 2007 Június 10, 17:16:21 írta matchbox »
Nem elérhető vaughan

« Hozzászólás #16439 Dátum: 2007 Június 10, 08:50:29 »

Hell!

van-e ötlete valakinek, hogy a kicsi meg a hosszú fűtés csövet hogyan lehetne összehozni, ha nincsenek vonalban?
a fűtésdobom rá van hegesztve a csőre. (hála a magasságosnak...)
mert ugye most másik kipufogó dobot tettem fel rá és most természetesen semmilyen lyuk sem stimmel...

na lényeg a lényeg: van-e olyan alu vagy vas harmónika cső amiben nincs papir? az átmérő 45mm.

előre is köszi!

???
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #16438 Dátum: 2007 Június 10, 08:28:54 »

kedves buszos kolégák.......
<-----hogy három csaj is kedvére tudjon hemperegni a buszban,rakok be a buszba ágyá alakithato hátso üllést...ehez ugye kéne a szivacs a hátso részbe...nekem eddig ott volt a potkerék,szépen a neki kialakitott helyen,szép burkolat alat,de ha berakom az ágyat,akkor nem ott kéne lennie....mivel nekem elöl két üllés van,ülés alá nem tudom rakni a potkereket...a két elsö közé,megint nemtudom,mert nyáron hütövan(ha minden jolmegy)télen pedig remélem kályha,szóóval ez a hely is kiesett...maradt,hogy kirakom elörre,van is olyan konzolom,vagy mi a turom,ezen a konzolon 6 felfogatási pont van kettö a lökösnél, négy pedig a kasznin a négy kasznisnál,az also  kettöhöz hozzálehet férni bentröl,viszont a fölsö kettöhöz nem....a levegö beömlö,vagy mi a turo alatt van,namost akkor azt a fölsö két csavarhelyhez hogy a turoba lehet hozzáférni?????vagy mi a megoldás?????és gondolom ha kinnvan a potkerék,akkor azért rendesen meg kéne ott erösíteni a lemezt,hogy ne rázza szét....ezekre jolenne megoldást találnom,vagy a tapasztalatokat begyülyteni!!
elörre is köszi!!

ha az alsó kettő masszívan a lökösön van, akkor gyakorlatilag az tarthatja az egész pótkereket (pláne, ha a magassága is olyan, hogy még a gumi is ráül a lökösre).
ebben az esetben a homlokfalon levő csavarok csak megtámasztják az egész hóbelevancot, hogy ne dőljön előre, tehát nagy erőt nem kell kifejteniük - két csavar bőven elég kell legyen
nekem az egyik olyan, hogy felül csak lemezcsavarok vannak, és bőven elég az is
Nem elérhető Skodi

« Hozzászólás #16437 Dátum: 2007 Június 10, 00:48:39 »

nemttud valaki teliablakot bogárba oldara????????????,

menyi be fályhat ujonan?

Teliablak az az, mikor nincs pillangó ablak, csak egy nagy "plexi"??

Na én ezt nagyon utálom, nem tetszik. (magánvélemény Cool)

A perecek ilyenek voltak gyárilag is, azokon sem tetszik ez a részlet. 

VW 1200 de luxe   1961/1965    Miskolc
www.veteranmiskolc.gportal.hu
Nem elérhető Süsü

« Hozzászólás #16436 Dátum: 2007 Június 09, 23:18:29 »

menyi be fályhat ujonan?

Újonnan 30-35 körül mozog pontosan nem tudom, kézalól szokták 18-20ba adni úgy hogy még nem volt beépítve. De az ismerőseim megbánták akiknek az van.
« Utoljára szerkesztve: 2007 Június 09, 23:22:52 írta Süsü »

GNX-967
Nem elérhető Dr.gonzo

The first rule of Fight Club is......

« Hozzászólás #16435 Dátum: 2007 Június 09, 22:58:39 »

kedves buszos kolégák.......
<-----hogy három csaj is kedvére tudjon hemperegni a buszban,rakok be a buszba ágyá alakithato hátso üllést...ehez ugye kéne a szivacs a hátso részbe...nekem eddig ott volt a potkerék,szépen a neki kialakitott helyen,szép burkolat alat,de ha berakom az ágyat,akkor nem ott kéne lennie....mivel nekem elöl két üllés van,ülés alá nem tudom rakni a potkereket...a két elsö közé,megint nemtudom,mert nyáron hütövan(ha minden jolmegy)télen pedig remélem kályha,szóóval ez a hely is kiesett...maradt,hogy kirakom elörre,van is olyan konzolom,vagy mi a turom,ezen a konzolon 6 felfogatási pont van kettö a lökösnél, négy pedig a kasznin a négy kasznisnál,az also  kettöhöz hozzálehet férni bentröl,viszont a fölsö kettöhöz nem....a levegö beömlö,vagy mi a turo alatt van,namost akkor azt a fölsö két csavarhelyhez hogy a turoba lehet hozzáférni?????vagy mi a megoldás?????és gondolom ha kinnvan a potkerék,akkor azért rendesen meg kéne ott erösíteni a lemezt,hogy ne rázza szét....ezekre jolenne megoldást találnom,vagy a tapasztalatokat begyülyteni!!
elörre is köszi!!

"Aki vadálatot csinál magábol,az megszabadul az emberi lét fájdalmátol"!
Nem elérhető gyiik

borzasztó-Bogár és Citroën

« Hozzászólás #16434 Dátum: 2007 Június 09, 22:58:31 »

a karbit kellett esztergalni, mert nem fekudt rendesen a szivocsovon.
hm...akkor érdekes lesz szerelőhöz jutni Smiley Inkább megoldom egyedül.
Nem elérhető Melák

« Hozzászólás #16433 Dátum: 2007 Június 09, 22:33:35 »

menyi be fályhat ujonan?

Farkas Andris

matchbox
« Hozzászólás #16432 Dátum: 2007 Június 09, 22:30:02 »

Akkor vissza az egész.
A baja ugye az, hogy egy idő után, szerintem a melegedéstől egyszercsak hirtelen elfogy a benya a karburátorból. Indításnál is csak forog az önindito. Hidegen viszont minden tökéletes....
Nekem is voltak a multban hasonlo fejfajasaim. Az "en" megoldasom az volt, hogy bogarszerelohoz vittem, aki egybol belenyult: a karbit kellett esztergalni, mert nem fekudt rendesen a szivocsovon.
Nem elérhető lacabug

« Hozzászólás #16431 Dátum: 2007 Június 09, 22:20:46 »

Nagy igazság,tapasztaltam milyen praktikus tud lenni!
Átéltem a dolgot,nekem is lekéredzkedett a benzincsö,éreztem a szagot,de még nyomtam a boginak,mert már csak 3 sarokra voltam otthonrol.
Hát 2 sarokig birta,ne tudjátok meg milyen,amikor a visszapillanto tükörböl látod,hogy ég a motor!
Olyan gyorsan még nem szálltam ki autobol,mint akkor.
Egy nagy mákom volt,hogy az ut szélén még volt hó.és azt lapátoltam a motortérbe,szortam mint majom a nullás lisztet!
Sikerült eloltanom,végül a saját lábán ment haza a bogár,de kihagytam volna a kalandot! Grin
tuti kúúúva szar érzés az ilyen.láttam már pár bogarat ami hasonlóan járt.és annyira riasztó volt,h beszereztem 1 poroltó készüléket a bogimba.tuti,h ha már megvan,és foglalja a helyet,az életben nem kell.de inkább ott nézegetem,mint azt végignézem,h kiég a bogaram.valahol láttam videót régebben 1 szép tuning golfról,ahogy kiég teljesen.nagyon rossz volt nézni.milyen lehet az átélni ha valakinek kiég a szeretett autója?
Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #16430 Dátum: 2007 Június 09, 21:37:38 »

Vékony biztosítódróttal meghurkol a bilincs mögött vagy fogást keres a bilincsen és valahová odarögzíted.
Nem szép de talán hatásos megoldás a véletlen kicsúszó és elengedett slaugként csapkodó benzincső ellen.
Így ha kimozdul is az a csöcs remélhetőleg csak annyi benzin folyik ki aminek a szagát jól megérzed mielőtt kigyulladna a motor.
Az enyémen sincs ledrótozva de majd ha arra járok egyszer szerelésügyileg pótolom majd.
A régi autómon is le volt, meg a buszomon is, jobb félni mint megilyedni SZVSZ.
Nagy igazság,tapasztaltam milyen praktikus tud lenni!
Átéltem a dolgot,nekem is lekéredzkedett a benzincsö,éreztem a szagot,de még nyomtam a boginak,mert már csak 3 sarokra voltam otthonrol.
Hát 2 sarokig birta,ne tudjátok meg milyen,amikor a visszapillanto tükörböl látod,hogy ég a motor!
Olyan gyorsan még nem szálltam ki autobol,mint akkor.
Egy nagy mákom volt,hogy az ut szélén még volt hó.és azt lapátoltam a motortérbe,szortam mint majom a nullás lisztet!
Sikerült eloltanom,végül a saját lábán ment haza a bogár,de kihagytam volna a kalandot! Grin

Tóth Zoltán
Nem elérhető vaughan

« Hozzászólás #16429 Dátum: 2007 Június 09, 21:13:15 »

Hell!

van-e ötlete valakinek, hogy a kicsi meg a hosszú fűtés csövet hogyan lehetne összehozni, ha nincsenek vonalban?
a fűtésdobom rá van hegesztve a csőre. (hála a magasságosnak...)
mert ugye most másik kipufogó dobot tettem fel rá és most természetesen semmilyen lyuk sem stimmel...

na lényeg a lényeg: van-e olyan alu vagy vas harmónika cső amiben nincs papir? az átmérő 45mm.

előre is köszi!
Nem elérhető gyiik

« Hozzászólás #16428 Dátum: 2007 Június 09, 21:01:38 »

ha melegen szemétkedik, az bátran lehet a megszakítótól is, hogy pölö szar a hézag.

Lehet-lehet  Undecided holnap kiderül, addigis köszi.
Nem elérhető dogi

« Hozzászólás #16427 Dátum: 2007 Június 09, 20:55:18 »

nem hosszúról volt szó?
De. Az idő múlt, a váltó rövidült.  Grin

" hülyék mondják meg mi legyen, a tisztesség száműzött idegen..."
1303LS
« Hozzászólás #16426 Dátum: 2007 Június 09, 20:51:35 »

Es ezt igy hogy?
Vékony biztosítódróttal meghurkol a bilincs mögött vagy fogást keres a bilincsen és valahová odarögzíted.
Nem szép de talán hatásos megoldás a véletlen kicsúszó és elengedett slaugként csapkodó benzincső ellen.
Így ha kimozdul is az a csöcs remélhetőleg csak annyi benzin folyik ki aminek a szagát jól megérzed mielőtt kigyulladna a motor.
Az enyémen sincs ledrótozva de majd ha arra járok egyszer szerelésügyileg pótolom majd.
A régi autómon is le volt, meg a buszomon is, jobb félni mint megilyedni SZVSZ.
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #16425 Dátum: 2007 Június 09, 20:42:32 »

Überbiztos megoldásként az ott lévő bilincset egy kis vékony dróttal érdemes lehet odadrótozni valahová.Értelemszerűen.

Es ezt igy hogy?

Buzi, aki fékez! :-)))
Nem elérhető gyiik

« Hozzászólás #16424 Dátum: 2007 Június 09, 20:02:54 »

Nem elég ,ha leszedi a légszűrőt és belenéz fentről,majd a gázkar húzásánál nézi,hogy jön-e  a benya ?(persze a pillangószelepet úgy kell állítani ,hogy lássunk is valamit)

kukkantsd meg esetleg az úszószelepet.

Meglesz, működőképesen és döglötten is megnézem, mi a különbség.
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #16423 Dátum: 2007 Június 09, 20:00:29 »

nem kell benzint tölteni sehova.
a karbiban még van egy rahedli.

ha melegen szemétkedik, az bátran lehet a megszakítótól is, hogy pölö szar a hézag.

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető gyiik

« Hozzászólás #16422 Dátum: 2007 Június 09, 19:58:01 »

Akkor vissza az egész.
A baja ugye az, hogy egy idő után, szerintem a melegedéstől egyszercsak hirtelen elfogy a benya a karburátorból. Indításnál is csak forog az önindito. Hidegen viszont minden tökéletes.
Most, hogy csak 5percig járattam, ment minden normálisan persze, mint a hibák elött is. Ezért volt jó nyomás.
Holnap összerakom és megyünk addig amig meg nem hal. Akkor megnézemi, hogy kap-e benzint a karburátor, amikor nem müködik.

Karbi jó állapotban van, eddig amihez hozzáfértem nem mozgott, a benzincsö meg két hete lett kicserélve.
Említettétek, hogy ha a pumpa membránja lyukas lenne, benzin folyna az olajba, az kellemetlen lenne. Megszagoltam a nívópálcát, nem volt benzin szagú, de valahogy máshogy is ellenörizhetem? Ezen kívül nem lehet baja más ha járatom a végzetéig, de erre azért vigyáznék.

Most, hogy üres a pumpa, ha visszarakom, indítás előtt kéne valahova benzint dönteni, vagy majd megoldja egyedül, max kicsit tovább szív?
Nem elérhető sparkafer

30-347-1939

« Hozzászólás #16421 Dátum: 2007 Június 09, 18:04:37 »

ebben az esetben semmi gond nincs az ac-val.
ha megnyomod és nyekereg, az a működés csalhatatlan jele.

leszeded a karburátor tetejét és kukkants bele, hogy áll-e az úszóházban a benzin.
ha igen, akkor ott sincs probléma, ekkor inkább a gyújtásnál kell keresni a bibit.
Nem elég ,ha leszedi a légszűrőt és belenéz fentről,majd a gázkar húzásánál nézi,hogy jön-e  a benya ?(persze a pillangószelepet úgy kell állítani ,hogy lássunk is valamit)

1303LS
« Hozzászólás #16420 Dátum: 2007 Június 09, 17:51:28 »

A karbi nyomóoldalán a csövet megnézni, mennyire jó állapotú de inkább cserélni a bilincseket szépen jól meghúzni, a karbifedélen a bemeneti rézcsövet megnézni nem-e jár ki a házból.
Überbiztos megoldásként az ott lévő bilincset egy kis vékony dróttal érdemes lehet odadrótozni valahová.Értelemszerűen.
Nagynagy tüzijáték lehet belőle.
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #16419 Dátum: 2007 Június 09, 17:41:25 »

nem is brazilt akarnék...hamáregyszer beruházok Cheesy
Juteszembe mikor lehúztam a karbiba jutó csövet a benzinpumpáról, szökőkutat játszott (a csőből jött, ami a benzinszűrőig tele volt). Ekkora nyomás nóórmális?
ebben az esetben semmi gond nincs az ac-val.
ha megnyomod és nyekereg, az a működés csalhatatlan jele.

leszeded a karburátor tetejét és kukkants bele, hogy áll-e az úszóházban a benzin.
ha igen, akkor ott sincs probléma, ekkor inkább a gyújtásnál kell keresni a bibit.

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #16418 Dátum: 2007 Június 09, 16:09:11 »

1974-es bogárba keresek szélvédőt.
1300as v 1303as

WEBshop
http://retrocarclub.superwebaruhaz.hu/
Ha müszakivizsga vagy zöldkari kell és problémás az élet:06706223882;06706313882
Kedvezméynes kötelező bizti kötése!
Gyári vw audi seat skoda Alkatrészek beszerzése gyors határidővel,postázva
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető schwanauer

« Hozzászólás #16417 Dátum: 2007 Június 09, 16:08:25 »

1974-es bogárba keresek szélvédőt.
Nem elérhető gyiik

« Hozzászólás #16416 Dátum: 2007 Június 09, 14:47:00 »

VIVA BRAZILIA!!
 az adok-veszek rovatban van több bogaras kollega is aki bontott motort s nekik van AC pumpájuk. kérdezzél csak rá!
 saját véleményem: a jóisten mentsen meg attól, hogy vegyél egy új brazil pumpát!!
nem is brazilt akarnék...hamáregyszer beruházok Cheesy

Juteszembe mikor lehúztam a karbiba jutó csövet a benzinpumpáról, szökőkutat játszott (a csőből jött, ami a benzinszűrőig tele volt). Ekkora nyomás nóórmális?
Nem elérhető vaughan

« Hozzászólás #16415 Dátum: 2007 Június 09, 13:49:50 »

VIVA BRAZILIA!!

az adok-veszek rovatban van több bogaras kollega is aki bontott motort s nekik van AC pumpájuk. kérdezzél csak rá!

saját véleményem: a jóisten mentsen meg attól, hogy vegyél egy új brazil pumpát!!
Nem elérhető gyiik

« Hozzászólás #16414 Dátum: 2007 Június 09, 13:35:54 »

Szerintem kérj meg valakit aki már látott/csinált ilyet és vele matassatok.
gondoltam egy erőset és kiszedtem magamtol Cool kicsit meglocsoltam közben a motort, de szépen kijött. A kérdés az, most mi jön. Azon kívül, hogy esetleg egy új benzinpumpa, de azt anyagiak miatt nem szeretném. Ha megnyomom a működtető karját, nyikorog, nyöszörög. Ja és brazil. A benne lévőmembránt kéne kicserélni talán. Hogy lehet (lehet?) szétszedni gány nélkül?

Skodi: kösz Cheesy azt gondoltam. Azt hittem valamit ki kell szedni, hogy hozzá lehessen férni. Kicsit nehezen fért be a hatalmas kulcs a hátsó anyához, de ki lehetett csavarni.
« Utoljára szerkesztve: 2007 Június 09, 13:37:50 írta gyiik »
1303LS
« Hozzászólás #16413 Dátum: 2007 Június 09, 07:15:36 »

Hogy jutok el legegyszerübben az Ac pumpához?
Szerintem kérj meg valakit aki már látott/csinált ilyet és vele matassatok.
Nem elérhető Skodi

« Hozzászólás #16412 Dátum: 2007 Június 09, 00:36:58 »

Hogy jutok el legegyszerübben az Ac pumpához? Nem akarok kiszedni olyat amit nem kéne, legalább amig kiderül, hogy az-e a ludas.

Kinyitod a motorházat, és ott lesz az orrod előtt Grin
 Leköveted a karbiba menő benzincsövet, és amire a másik vége megy, az lesz az!  Shocked

VW 1200 de luxe   1961/1965    Miskolc
www.veteranmiskolc.gportal.hu
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #16411 Dátum: 2007 Június 08, 23:45:55 »

Jelentem ma typ117-tel allitottunk a bogimon szelephezagot (gyujtast nem, mer' az elektromos), beszereltem ket uj lampat elore (H4 halogen), beallitottuk a fenycsovakat es most mar vegre latok sotetben is! (eddig nagyon ratyi volt, alig lattam valamit, nagyon gyenge fenye volt) Szoval most orulok Wink Most mar csak a szelvedot kell kicserelnem, h teljes legyen a boldogsag, mer' a mostani nincs bent rendesen a helyen, es annyira karcos, h ha jon velem szemben valami pislakolo kis feny, akkor sotetben a karcoktol mar nem latok semmit, h ameg valami eros xenonos vmi jon szembe, akkor az egesz szelvedo szinte vilagit (megint csak a karcoktol Smiley) es nem latni semmit. Sad
megszakítóhézagot azért mert elektromos a gyújtásod nem állíthattunk.
De attól a gyújtás-időt még be kell állítani, csak már sötét volt, és azt mondtad jó. nem csörög, de legközelebb ellenőrizzuk, megmutatom hogy kell Smiley
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #16410 Dátum: 2007 Június 08, 22:18:55 »

Jelentem ma typ117-tel allitottunk a bogimon szelephezagot (gyujtast nem, mer' az elektromos), beszereltem ket uj lampat elore (H4 halogen), beallitottuk a fenycsovakat es most mar vegre latok sotetben is! (eddig nagyon ratyi volt, alig lattam valamit, nagyon gyenge fenye volt) Szoval most orulok Wink Most mar csak a szelvedot kell kicserelnem, h teljes legyen a boldogsag, mer' a mostani nincs bent rendesen a helyen, es annyira karcos, h ha jon velem szemben valami pislakolo kis feny, akkor sotetben a karcoktol mar nem latok semmit, h ameg valami eros xenonos vmi jon szembe, akkor az egesz szelvedo szinte vilagit (megint csak a karcoktol Smiley) es nem latni semmit. Sad

Buzi, aki fékez! :-)))
Nem elérhető gyiik

« Hozzászólás #16409 Dátum: 2007 Június 08, 20:29:24 »

Hogy jutok el legegyszerübben az Ac pumpához? Nem akarok kiszedni olyat amit nem kéne, legalább amig kiderül, hogy az-e a ludas.

Másik: találtam a benzintankon egy kivezetést bal oldalon (menetirány) a tetején, gondolom tulnyomás ellen. De a cső végébe csak úgy be van tekerve egy rozsdás csavar. A cső meg foszlik szét... normális esetben mi lenne a helyén?
Nem elérhető Melák

« Hozzászólás #16408 Dátum: 2007 Június 08, 20:23:20 »

tudvalaki fehér elsö indexeburát a sárvédöre mert egy van nekem de kéne mégegy vagy egy pár

Farkas Andris

Nem elérhető abes

« Hozzászólás #16407 Dátum: 2007 Június 08, 20:15:14 »

szevasz szaki!
na van-e még olajsár ablokkodban? azóta cseréltél olajat?

Még olajat nem cseréltem, de az olaj szine tetszetős, bizakodó vagyok.  Smiley
Nem elérhető vaughan

« Hozzászólás #16406 Dátum: 2007 Június 08, 20:11:00 »

Ami jól működik, nem feltétlenül kell megjavítani.  Grin

szevasz szaki!
na van-e még olajsár ablokkodban? azóta cseréltél olajat?
Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #16405 Dátum: 2007 Június 08, 16:34:07 »

Bal oldala milyen jó volt (viszonylag).
igen
jobb már nem Grin

WEBshop
Ha müszakivizsga vagy zöldkari kell és problémás az élet:06706223882;06706313882
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető te_o

Zeitwagen...

« Hozzászólás #16404 Dátum: 2007 Június 08, 16:26:41 »

igen

Bal oldala milyen jó volt (viszonylag).

VW Beetle - the original since 1938
Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #16403 Dátum: 2007 Június 08, 16:21:21 »

Érdekes. Smiley
igen

WEBshop
www.retroautoklub.hu
Oldalak: 1 ... 1600 1601 1602 1603 1604 [1605] 1606 1607 1608 1609 1610 ... 2016
Nyomtatás

Ugrás: