www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 27, 22:46:55

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921223 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 1417 1418 1419 1420 1421 [1422] 1423 1424 1425 1426 1427 ... 2015
Nyomtatás
Szerző Téma: SZMB (Szereld Magad Bogarad!) a ház előtt...  (Megtekintve 13332298 alkalommal)
Nem elérhető aptom

« Hozzászólás #23759 Dátum: 2008 Január 18, 00:05:27 »

10mm átmérőjű a led s asszem 100X-os fényerejű és fehér. jah és hány wattos kell hozzá? 0.5W? 1W?

Ha fehér akkor 2.5-3V-os nyitofesszel lehet számolni. 10-20mA közé kell belőni az áramát. 12-3=9, 9/0.015=600 .
Tehát 580 Ohm vagy a 620 Ohm jöhet számításba. (vagy 470 Ohm akkor 20mA az áram). Az ellenálláson disszipált teljesítmény:
kb 130 mW (0.25W ellenállás elég(vagy elég?)). De ha autóban lesz akkor a fordulatszám/töltés függvényében (kis mértékben) változni fog a fényereje. Ha ez zavaro akkor stabil táp a jó megoldás, amire sok megoldás létezik (pl az említett Zener diódás megoldás stb...)

'81 Hecho en México
Nem elérhető Petya1303

« Hozzászólás #23758 Dátum: 2008 Január 17, 19:57:12 »

Üdvw!
Ma olvastam, hogy létezett Solex 34 Pict 4-es karbi. Ez miben különbözött a 34 pict 3-astól? Jobb 1.6-os motorra?

A PICT 4-es annyiban különbözik a PICT 3 tól:

1.termikusan szabályozza a gyorsító fúvókán bespriccelt benzin mennyiségét. Ezt úgy éri el, hogy  a gyorsítómembrán alól nem csak a gyorsítófúvóka felé, hanem vissza az úszóházba is van egy megkerülő járat. Ez utóbbi nyílik vagy záródik a motor hőmérséklete szerint.

A hőmérsékletet két féle módon érzékeli:

egyes típusokban az úszóház aljában van egy kis hőérzékelő, ennek tágulása nyitja-zárja a megkerülő járatot

a másik típusban az úszóház bal oldalán van egy szép nagy alumínuim vákuum szelep. Az erre jutó vákum erősségét a légszűrőházban elhelyezett hőmérséklet szenzor szabályozza, hasonlóan mint a papíros légszűrőház esetén a beszívandó meleg/hideg levegő esetében.

2.  Nagyobb a gyorsító membrán felülete és a működtető rudazatot/mechanizmust is megváltoztatták.

Ennyi amit én tudok róla.....
Nem elérhető vaughan

« Hozzászólás #23757 Dátum: 2008 Január 17, 19:49:19 »

ja és milyen szinü és nem 12 volt hanem 15 ha kocsiba teszed akor erre kel csinálni  Tongue

10mm átmérőjű a led s asszem 100X-os fényerejű és fehér. jah és hány wattos kell hozzá? 0.5W? 1W?
Robpanzer
« Hozzászólás #23756 Dátum: 2008 Január 17, 19:40:30 »

nem

Köszi Smiley
Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #23755 Dátum: 2008 Január 17, 19:32:53 »

És még egy kérdésem lenne, a T2 féknyerge az jó az 1303-as bogár tárcsafékhez? Köszi
Üdvw
nem

WEBshop
http://retrocarclub.superwebaruhaz.hu/
Ha müszakivizsga vagy zöldkari kell és problémás az élet:06706223882;06706313882
Kedvezméynes kötelező bizti kötése!
Gyári vw audi seat skoda Alkatrészek beszerzése gyors határidővel,postázva
www.retroautoklub.hu
Robpanzer
« Hozzászólás #23754 Dátum: 2008 Január 17, 19:31:28 »

És még egy kérdésem lenne, a T2 féknyerge az jó az 1303-as bogár tárcsafékhez? Köszi
Üdvw
Robpanzer
« Hozzászólás #23753 Dátum: 2008 Január 17, 18:53:28 »

Üdvw!
Ma olvastam, hogy létezett Solex 34 Pict 4-es karbi. Ez miben különbözött a 34 pict 3-astól? Jobb 1.6-os motorra?
Nem elérhető Funk

« Hozzászólás #23752 Dátum: 2008 Január 17, 18:34:44 »

lenne egy kérdésem: mekkora értékű ellenállás kell egy led elé, hogy 12V-ról üzemeljen?

jobb ha van az ellenállás mellett  egy zener dióda is.
Nem elérhető maxi

« Hozzászólás #23751 Dátum: 2008 Január 17, 17:58:45 »

Hell!

bár semmi közöm hozzá... de szerintem hamár ilyen kisérletező kedvű vagy (ami nem baj!!) végy egy jó állapotú bogimotort occsóért, tedd fel bakra. azon már aztán annyit lehet kisérletezni amennyi jólesik. s ha véletlenül nem jön össze akkor is csak vissza rakod az eredetit s emellett nyugodtan tudod használni a bogarad.
szerintem...
olyanal csinaltatom akik mar csinaltak ilyet. es meg lehet hogy lesz hozza proramozhato elektronikus gyujtas Grin

"A vadászat többek szemében a férfiasság, az erő, a hatalom szimbóluma is. A vadászok azt tartják, hogy a vadászaton ismerszik meg, ki milyen ember valójában."
Nem elérhető Melák

Tel:06-30-921-91-36

« Hozzászólás #23750 Dátum: 2008 Január 17, 17:55:32 »

ja és milyen szinü és nem 12 volt hanem 15 ha kocsiba teszed akor erre kel csinálni  Tongue

Farkas Andris

Ja ,du siehst es gut....das ist nicht mehr 45PS
Nem elérhető Melák

Tel:06-30-921-91-36

« Hozzászólás #23749 Dátum: 2008 Január 17, 17:54:13 »

lenne egy kérdésem: mekkora értékű ellenállás kell egy led elé, hogy 12V-ról üzemeljen?

milyen tipusu led? ,szinü?

Farkas Andris

Ja ,du siehst es gut....das ist nicht mehr 45PS
Nem elérhető vaughan

« Hozzászólás #23748 Dátum: 2008 Január 17, 17:53:29 »

Nem elérhető vaughan

« Hozzászólás #23747 Dátum: 2008 Január 17, 17:48:06 »

biztos. Ha egy 750ccm-es motort ami 110loero azt tudja etetni. akkor az a max 55lo nem fog ki rajta. Meg es pillango szelep meg shubert egyesitesevel mukodik. igy ezt lepadlozhatod meg döglik a hirtelen gazadastol Grin

Hell!

bár semmi közöm hozzá... de szerintem hamár ilyen kisérletező kedvű vagy (ami nem baj!!) végy egy jó állapotú bogimotort occsóért, tedd fel bakra. azon már aztán annyit lehet kisérletezni amennyi jólesik. s ha véletlenül nem jön össze akkor is csak vissza rakod az eredetit s emellett nyugodtan tudod használni a bogarad.
szerintem...
Nem elérhető maxi

« Hozzászólás #23746 Dátum: 2008 Január 17, 15:12:14 »

Azért a kisebb hengerenkénti űrtartalmú, alacsony fordulatú bogár motorhoz biztos, hogy ezt akarod illeszteni? Wink
biztos. Ha egy 750ccm-es motort ami 110loero azt tudja etetni. akkor az a max 55lo nem fog ki rajta. Meg es pillango szelep meg shubert egyesitesevel mukodik. igy ezt lepadlozhatod meg döglik a hirtelen gazadastol Grin

"A vadászat többek szemében a férfiasság, az erő, a hatalom szimbóluma is. A vadászok azt tartják, hogy a vadászaton ismerszik meg, ki milyen ember valójában."
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #23745 Dátum: 2008 Január 17, 13:55:34 »

Lehet egy kérdés, hogy mennyire jó hatásfokkal dolgozik a 34es karbi, ha közvetlenül az átalakító alatt beszűkül a szívócső keresztmetszete. És az átmenet mennyire egyenletes, vagy turbulenssé válik a gázáramlás a peremnél - van-e ennek káros hatása a menetteljesítményre.
Úgy gondolom, hogy adott szívócső keresztmetszet mellett adott gázcserére képes a motor - nem fog jobban szellőzni egy nagyobb karbival, ha csak azt cseréled. Hiába teszel fel nagyobb torokkal rendelkező karbit, ami nyilván másképp keveri a benzint a levegőhöz, mint a kisebb torkú. Én inkább a fúvókákat nézném meg, hátha segítene egy másik fúvóka készlet a kisebb 31-es karbin (lehet még 1.3-as mocihoz van befúvókázva...). Gyakorlati tapasztalatom nincs a keskenyebb szívócsőre szerelt 34-es karbival, amit tudok: hogy az én 1.6-os szimpla portos mocim igen jól szalad a mikrobitól vásárolt nem lógós tengelyű, megfelelően befúvókázott 31-es karbival.
Véleményem szerint a 34-es karbihoz a hozzávaló nagyobb keresztmetszetű szívócsövet kell alkalmazni, így legalább a középső szakaszon nincs szűkület a gázáramlás útjában.
nálam igazából nem ez a helyzet.
vettem egy motort, ami duplaszívós, vastag szívócsöves, de karbi nem volt hozzá. nem találtam akkor 34es torkú karbit és a leggyorsabb megoldásnak az átalakító tűnt, amivel a régi kis karbimat felteszem. aztán vettem egy használt 34est, de mégsem volt jó, folyt belőle a benzin, így maradtam az átalakítósnál. A baj, hogy kevés időm van játszani vele. már van kb 3 karbim amit ki kéne pucolni, át kéne nézni, vagy akár csak átfúvókázni. talán 2 hét múlva lesz rá kis időm.
Addig az 1,5ös duplaszívóssal, az 1,6os szimpláról levett (28as  Tongue) karbival járok
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #23744 Dátum: 2008 Január 17, 13:27:45 »

Hell!
króm tisztitásról, saját tapasztalat: ha simán bekentem a krómtisztitó pasztával s később elkezdtem simogatni, biz nem sok trutyit hozott le. ekkor fogtam egy mosogató dörzsi szivacsot s nedvesen a felületre kent pasztát elkezdtem súrolni. nagyon szépen leszedett minden rozsdát, festékpöttyöket... aztán tiszta rongyal áttöröltem s nagyon szép karcmentes felületet kaptam.
minden jót!

Erre van még egy trükk: alufóliával kell (gombócba gyúrva, lehetőleg nem kolbászzsírral telítve...) átdörzsölni... elég jó felületet ad, bár kicsit mattabb lesz a felület, de elég sokáig kibírja így...

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015
Nem elérhető te_o

Zeitwagen...

« Hozzászólás #23743 Dátum: 2008 Január 17, 13:22:28 »

nem rohog
megvan minden hozza csak a vissza vezeto agat meg a nyomas szabalyzat kene megoldani kulturaltan

Azért a kisebb hengerenkénti űrtartalmú, alacsony fordulatú bogár motorhoz biztos, hogy ezt akarod illeszteni? Wink

VW Beetle - the original since 1938
Nem elérhető maxi

« Hozzászólás #23742 Dátum: 2008 Január 17, 12:14:32 »

majd fotozzd! Grin Evil Evil
nem rohog
megvan minden hozza csak a vissza vezeto agat meg a nyomas szabalyzat kene megoldani kulturaltan

Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #23741 Dátum: 2008 Január 17, 12:10:19 »

Tobb lehetoseged van.
elso es legolcsobb: Ha fogod a mostani porlasztod es atfuvokazod az 1,6-os-hoz.
Masokdik: Ha veszel egy atalakitot es ugy teszed fel a 34-es-t de ugy kisebb a szivocso atmeroje.
Harmadik: Veszel hozza egy szivocsovet es ugy teszed fel a 34-est.

Viszont egyikse a jo mert kurva fosszu a szivocso es mire oda jut a dolog hogy a benzin levego keverek bekerul az egesterbe addigra regen kicsapodik es csak "becsepeg"

A Legjobb megoldas az ha van 2db 10cm.es szivo torok csinalva es 2db motor porlaszto felrakva szinkronba allitva. En most a Honda Vfr750-es porlasztoit akkarom feltenni.  Evil
majd fotozzd! Grin Evil Evil

WEBshop
Ha müszakivizsga vagy zöldkari kell és problémás az élet:06706223882;06706313882
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető maxi

« Hozzászólás #23740 Dátum: 2008 Január 17, 11:02:29 »

Lehet egy kérdés, hogy mennyire jó hatásfokkal dolgozik a 34es karbi, ha közvetlenül az átalakító alatt beszűkül a szívócső keresztmetszete. És az átmenet mennyire egyenletes, vagy turbulenssé válik a gázáramlás a peremnél - van-e ennek káros hatása a menetteljesítményre.
Úgy gondolom, hogy adott szívócső keresztmetszet mellett adott gázcserére képes a motor - nem fog jobban szellőzni egy nagyobb karbival, ha csak azt cseréled. Hiába teszel fel nagyobb torokkal rendelkező karbit, ami nyilván másképp keveri a benzint a levegőhöz, mint a kisebb torkú. Én inkább a fúvókákat nézném meg, hátha segítene egy másik fúvóka készlet a kisebb 31-es karbin (lehet még 1.3-as mocihoz van befúvókázva...). Gyakorlati tapasztalatom nincs a keskenyebb szívócsőre szerelt 34-es karbival, amit tudok: hogy az én 1.6-os szimpla portos mocim igen jól szalad a mikrobitól vásárolt nem lógós tengelyű, megfelelően befúvókázott 31-es karbival.
Véleményem szerint a 34-es karbihoz a hozzávaló nagyobb keresztmetszetű szívócsövet kell alkalmazni, így legalább a középső szakaszon nincs szűkület a gázáramlás útjában.
Tobb lehetoseged van.
elso es legolcsobb: Ha fogod a mostani porlasztod es atfuvokazod az 1,6-os-hoz.
Masokdik: Ha veszel egy atalakitot es ugy teszed fel a 34-es-t de ugy kisebb a szivocso atmeroje.
Harmadik: Veszel hozza egy szivocsovet es ugy teszed fel a 34-est.

Viszont egyikse a jo mert kurva fosszu a szivocso es mire oda jut a dolog hogy a benzin levego keverek bekerul az egesterbe addigra regen kicsapodik es csak "becsepeg"

A Legjobb megoldas az ha van 2db 10cm.es szivo torok csinalva es 2db motor porlaszto felrakva szinkronba allitva. En most a Honda Vfr750-es porlasztoit akkarom feltenni.  Evil
« Utoljára szerkesztve: 2008 Január 17, 11:09:01 írta maxi »

Nem elérhető luftsick

« Hozzászólás #23739 Dátum: 2008 Január 17, 10:53:33 »

én is most vettem  Roll Eyes

Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #23738 Dátum: 2008 Január 16, 22:53:51 »

Így van a 34-eshez nem kell szívócsövet cserélni. Lehet kapni adaptert.
én is most vettem  Roll Eyes
Nem elérhető Süsü

« Hozzászólás #23737 Dátum: 2008 Január 16, 22:46:50 »

valószínüleg átalakítóval, ha nagyobb szívócsőre való a 34es karbi
Így van a 34-eshez nem kell szívócsövet cserélni. Lehet kapni adaptert.

GNX-967
Nem elérhető sparkafer

30-347-1939

« Hozzászólás #23736 Dátum: 2008 Január 16, 21:24:10 »

Karbi: a bogaramban AR-s motor van, 1.6-os dugókkal és Pict 31 karbival. Érdemes lenne a karbit egy Pict 34-re lecserélni? Ha igen, mekkora átalakítással és pénzbefektetéssel lehetne megoldani szerintetek?
Ami jó ahhhoz nem szabad nyúlni!!
Innentől kezdődik a szopás!Semmi nem kompatibilis semmivel,mókolni kell,sosem lesz jó!Szerintem persze!Kicsit anyagias vagyok!!

Nem elérhető vaughan

« Hozzászólás #23735 Dátum: 2008 Január 16, 20:44:34 »

Hell!
króm tisztitásról, saját tapasztalat: ha simán bekentem a krómtisztitó pasztával s később elkezdtem simogatni, biz nem sok trutyit hozott le. ekkor fogtam egy mosogató dörzsi szivacsot s nedvesen a felületre kent pasztát elkezdtem súrolni. nagyon szépen leszedett minden rozsdát, festékpöttyöket... aztán tiszta rongyal áttöröltem s nagyon szép karcmentes felületet kaptam.
minden jót!
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #23734 Dátum: 2008 Január 16, 20:23:17 »

Nem, szárazféltengelyes....amint mondtam, a kézifék karja, avyg mi eléggé lóg a bal oldalamon, mármint az az alkatrész, ami a ferrodót nyomja ki, amikor húzoma  bowdent,,,na mindegy, szóval ebbe a karba ért bele az egyik csavar.
ikreket felhívtam aznap, izé.

Szimplaszívósra is felmegy pict34?
valószínüleg átalakítóval, ha nagyobb szívócsőre való a 34es karbi
Nem elérhető dogi

« Hozzászólás #23733 Dátum: 2008 Január 16, 20:16:58 »

Koronás anya nem lazult le? Annyira nem tud megkopni az a csapágy, hogy a lógás miatt bármi beleérjen bármibe. Akkor ott már eltörtek a golyók... Szóval ez így nem kerek. (Nedves féltengely, ugye? Ott egyébként a csapágyak szinte örökéletűek...)
Egyébként csapágy csere esetén hátsó féltengely tömítéskészlet is befigyel... meg váltóolaj esetleg egy kevés.

Nem, szárazféltengelyes....amint mondtam, a kézifék karja, avyg mi eléggé lóg a bal oldalamon, mármint az az alkatrész, ami a ferrodót nyomja ki, amikor húzoma  bowdent,,,na mindegy, szóval ebbe a karba ért bele az egyik csavar.
ikreket felhívtam aznap, izé.

Szimplaszívósra is felmegy pict34?

" hülyék mondják meg mi legyen, a tisztesség száműzött idegen..."
Nem elérhető bokonon

« Hozzászólás #23732 Dátum: 2008 Január 16, 20:07:59 »

Csak rátennék egy 34-pict 3-at.Bár ha valaki az 1,3-as AR-t felhúzta 1,6-ra akkor nem értem hogy az olcsónak tekinthető széria karbit miért nem tette fel.Ahogy GSattila írta,bizonyos fordulat felett ez már nem tudja ellátni elég benyával(nem biztos hogy többet enne,ha ez a fő szempont,sőt).Inkább itt a kérdés a szívócső mibenléte,mert maga a karbicsere 1 óra alatt megvan.Használt karbi 5-15 között szok lészen.

Köszi a válaszokat. A motort így vettem, 1,6 os hengerekkel és a Pict 31-es karbival. Fogyasztás nem igazán lényeges   Smiley, inkább az élvezet  Tongue. Akkor indulhat a karbicsere project.
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #23731 Dátum: 2008 Január 16, 20:03:12 »

Csak rátennék egy 34-pict 3-at.Bár ha valaki az 1,3-as AR-t felhúzta 1,6-ra akkor nem értem hogy az olcsónak tekinthető széria karbit miért nem tette fel.Ahogy GSattila írta,bizonyos fordulat felett ez már nem tudja ellátni elég benyával(nem biztos hogy többet enne,ha ez a fő szempont,sőt).Inkább itt a kérdés a szívócső mibenléte,mert maga a karbicsere 1 óra alatt megvan.Használt karbi 5-15 között szok lészen.
de szerintem 4000 fordulat felett széria motort nemigen szoktak forgatni

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető tom@SZ

(Ó\_!_/Ó)

« Hozzászólás #23730 Dátum: 2008 Január 16, 18:54:21 »

Nagy.  Smiley

(akkor a 10 helyett 12 a nagyfuratos atmeroje, de a konyvem nem volt keznel, keresni meg lusta voltam tegnap este)

köszönöm a segítséget... 

Nem elérhető Funk

« Hozzászólás #23729 Dátum: 2008 Január 16, 17:16:30 »

Baj nincs, de miért ne törekednénk mindig jobbra :-)
Nem elérhető maxi

« Hozzászólás #23728 Dátum: 2008 Január 16, 17:16:06 »

Karbi: a bogaramban AR-s motor van, 1.6-os dugókkal és Pict 31 karbival. Érdemes lenne a karbit egy Pict 34-re lecserélni? Ha igen, mekkora átalakítással és pénzbefektetéssel lehetne megoldani szerintetek?
csereld ki.
Szivocsovet kell hozza cserelni. az olyan 5ezer +a karbi.
Es marha nagy a kulombes ég és fold a kulombes. Tapasztalatbol mondom

Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #23727 Dátum: 2008 Január 16, 17:06:09 »

SZVSZ 3500-4000-es fordulatig jó ez a karbi is.

Nem elérhető GeRGelu:

« Hozzászólás #23726 Dátum: 2008 Január 16, 15:37:46 »

12v , azzal nicns gond, motor felújítás miatt kérdezem,hogy kell e reszelni váétóházból, mittudomén Smiley

gépműhelyekben szokás vállalni főtegely+lendkerék dinamikus kiegyensúlyozást emberi áron ?Smiley
Ha 6V-os volt benne akkor nagy valoszinuseggel kell faragni rajta par helyen. (ezt vki allitolag a moci ratolasaval es forgatasaval szokta brutal modon  Huh )
Kiegyensulyozast jobb helyeken biztosan vallalnak. De akkor mar a hajtokarok, dugok (kis es nagyfej kulon akar) tomege is szamit, meg az ekszijtarcsa is talan. No persze a hengerfejeket sem art kikobolni, meg beloni a dugattyu felso holtpontokat. Meg meg vagy 100 apro trukk, amitol tuti lesz - vagy lehet - egy motor.
De zsir uj blokkot hasznalsz? Nagyobb loketterfogat?  Porgetni akarod, nem pedig nyomatekbol vezetni? Megiscsak volt lotto otos  Huh

Vintage Volkswagens: Always and Everywhere!
Nem elérhető GeRGelu:

« Hozzászólás #23725 Dátum: 2008 Január 16, 15:33:24 »

az elosztófej alat van lezárva az olajcsatorna vége fémdugóval annak az átmérője 12 mm. 

ebből az infóból meg lehet mondani hogy kicsi vagy nagy olajfuratos a motor?
Nagy.  Smiley

(akkor a 10 helyett 12 a nagyfuratos atmeroje, de a konyvem nem volt keznel, keresni meg lusta voltam tegnap este)

Vintage Volkswagens: Always and Everywhere!
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #23724 Dátum: 2008 Január 16, 14:54:07 »

mivel azt mondtad intézed a karbi felujitást nem is foglalkoztam addig az üggyel amig nincs meg! Smiley Wink Grin Smiley Grin Cheesy Grin
jó, intézem, csak reméltem hátha hever nálad egy, amivel ki tudod próbálni, hogy tuti az a rossz

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető bokonon

« Hozzászólás #23723 Dátum: 2008 Január 16, 14:50:25 »

Miért, mi a baj, vagy mi a cél?
(Szerintem feleseleges, a gyári 1,6 -ot simán eltáplálja).

Baj nincs, de miért ne törekednénk mindig jobbra :-)
Nem elérhető te_o

Zeitwagen...

« Hozzászólás #23722 Dátum: 2008 Január 16, 14:46:30 »

Miért, mi a baj, vagy mi a cél?
(Szerintem feleseleges, a gyári 1,6 -ot simán eltáplálja).

VW Beetle - the original since 1938
Nem elérhető bokonon

« Hozzászólás #23721 Dátum: 2008 Január 16, 14:33:27 »

Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #23720 Dátum: 2008 Január 16, 13:52:19 »

ugyanez az enyémről is elmondható?  Huh
mivel azt mondtad intézed a karbi felujitást nem is foglalkoztam addig az üggyel amig nincs meg! Smiley Wink Grin Smiley Grin Cheesy Grin

WEBshop
www.retroautoklub.hu
Oldalak: 1 ... 1417 1418 1419 1420 1421 [1422] 1423 1424 1425 1426 1427 ... 2015
Nyomtatás

Ugrás: