www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 19, 11:56:54

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 1817 1818 1819 1820 1821 [1822] 1823 1824 1825 1826 1827 ... 2015
Nyomtatás
Szerző Téma: SZMB (Szereld Magad Bogarad!) a ház előtt...  (Megtekintve 13188803 alkalommal)
Nem elérhető Balage

Low Fast - többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #7755 Dátum: 2006 Október 02, 15:34:25 »

akkor gallery-search: és a Search for Submitter-hez írd be, hogy: vintagemx0

Neked.  Roll Eyes

1971     VW 1300 GT-L
1999     Piaggio Liberty 50 2T
Nem elérhető te_o

Zeitwagen...

« Hozzászólás #7754 Dátum: 2006 Október 02, 15:33:38 »

Asszem pont itt mondta valaki, hogy az utángyártott elolvadt mint a szar.
Gyárit meg ugye nehéz venni.
A motort meg ki kell szedni, de ez legyen a legkevesebb.

Még megvárnám vw1966 és Balage tapasztalatait, van egy érzésem, h. ők még belefuthattak ebbe...

VW Beetle - the original since 1938
Nem elérhető Varázsló

Low Fast -többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #7753 Dátum: 2006 Október 02, 15:32:35 »

Kicsit konkrétabb? Milyen Citró, milyen szigetelés, honnan? Wink

Az autóhifiseknek van öntapadós szurkos lapjuk, az is jó, DE CSAK VALAMI ALÁ, mert a meleget nem annyira bírja és leolvad, leválik.
Én azt csináélnám, hogy ezzel beburkolnám, precízen, mindenhol, aztán vagy a gyárit tenném fölé, vagy ha az nem túl techno neked akkor rozsdamentes lemezzel borítanám.

Vagy csak simán a gyárit.

Stuntmanus

VW 1302 S

http://oettingertsv.blogspot.com/

"Már nem vagyok annyira fiatal, hogy mindenre azonnal tudjam a választ."
Holló
« Hozzászólás #7752 Dátum: 2006 Október 02, 15:32:01 »

Akkor még egyszer: milyen Citró, hol kapható? Wink  Ezt ott sem írtad le, csak hogy "Citroenesektől"...
simma citroen szalon és szerviz
szólni kell az ügyfélszolgálaton, hogy szerelővel szeretnél beszélni.
na és tőle, de ha van igény utánna járok, mert melóztam nekik
1303LS
« Hozzászólás #7751 Dátum: 2006 Október 02, 15:30:52 »

Mivel a gyári kibírt 30 évet, így annál maradnék, ha kapható. Legfeljebb a pöckök alá lehet érdemes kis darab lemezeket, vagy papírt tenni, hogy ha lágyul is a kátrányos papír, ne szakadjon ki könnyen. Sajna a mocit sztem. mindenképp ki kell venni hozzá... Sad
Asszem pont itt mondta valaki, hogy az utángyártott elolvadt mint a szar.
Gyárit meg ugye nehéz venni.
A motort meg ki kell szedni, de ez legyen a legkevesebb.
Nem elérhető te_o

Zeitwagen...

« Hozzászólás #7750 Dátum: 2006 Október 02, 15:29:48 »

olvass vissza, ha érdekel. neked válaszoltam, amikor felteted a kérdést

Akkor még egyszer: milyen Citró, hol kapható? Wink  Ezt ott sem írtad le, csak hogy "Citroenesektől"...

Holló
« Hozzászólás #7749 Dátum: 2006 Október 02, 15:28:26 »

olvass vissza, ha érdekel. neked válaszoltam, amikor felteted a kérdést
Nem elérhető te_o

Zeitwagen...

« Hozzászólás #7748 Dátum: 2006 Október 02, 15:27:35 »

nem láttjátok a hozzászólásaimat vagy mi?
a citroen szigetelése még tesztelésen van, hogy hány évig bírja, de szerintem 10 körűl már járhat Grin

Holló
« Hozzászólás #7747 Dátum: 2006 Október 02, 15:27:13 »

most már jó!  Cool

és csak neked
Nem elérhető te_o

Zeitwagen...

« Hozzászólás #7746 Dátum: 2006 Október 02, 15:27:00 »

Neked.  Roll Eyes

Az eredeti hsz -ét nézzed! A tiédben nem javul utólag a link! Wink

Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #7745 Dátum: 2006 Október 02, 15:26:56 »

Én is pont ilyesmiben töröm a fejem.
Most nincs benne semmi, bár így sem hangos, de azért kell oda valami.
Sokan szidják az utángyártottakat, úgyhogy én már azon is gondolkodtam hogy valami polifoam réteget valami lemezzel fogatok fel.
A legjobb a rozsdamentes lenne csak ekkora darabom nincs itthon, venni meg asszem nem olcsó.
A gyári lemezpöckeim még mind megvannak.

Nekem a gyári fekete "papírost" tette fela Szabó Miki, mikor szét volt kapva, mert az utólag beragasztott, Polifoma-ost nekem is folyton leszívogatta...

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015
Holló
« Hozzászólás #7744 Dátum: 2006 Október 02, 15:26:50 »

Mivel a gyári kibírt 30 évet, így annál maradnék, ha kapható. Legfeljebb a pöckök alá lehet érdemes kis darab lemezeket, vagy papírt tenni, hogy ha lágyul is a kátrányos papír, ne szakadjon ki könnyen. Sajna a mocit sztem. mindenképp ki kell venni hozzá... Sad
nem láttjátok a hozzászólásaimat vagy mi?
a citroen szigetelése még tesztelésen van, hogy hány évig bírja, de szerintem 10 körűl már járhat Grin
1303LS
« Hozzászólás #7743 Dátum: 2006 Október 02, 15:25:46 »

most már jó!  Cool

Neked.  Roll Eyes
Nem elérhető te_o

Zeitwagen...

« Hozzászólás #7742 Dátum: 2006 Október 02, 15:24:10 »

Sokan szidják az utángyártottakat, úgyhogy én már azon is gondolkodtam hogy valami polifoam réteget valami lemezzel fogatok fel.
A legjobb a rozsdamentes lenne csak ekkora darabom nincs itthon, venni meg asszem nem olcsó.

Nem elérhető Balage

« Hozzászólás #7741 Dátum: 2006 Október 02, 15:23:46 »

most már jó!  Cool

Information

No photos met your search criteria

1971     VW 1300 GT-L
Nem elérhető manofalvi

« Hozzászólás #7740 Dátum: 2006 Október 02, 15:22:05 »

szerintem jó
maresz: hívj fel, ha érdekes a dolog
Köszi, nagy segítség lenne, ha tudnál segíteni a szállításban.
1303LS
« Hozzászólás #7739 Dátum: 2006 Október 02, 15:18:06 »

Nincs pénzed kübelre?
Akkor csinálj magadnak!  Smiley

Képek itt: http://www.thesamba.com/vw/forum/album_search.php?search_id=2029857627&start=0
Information

No photos met your search criteria
Holló
« Hozzászólás #7738 Dátum: 2006 Október 02, 15:17:40 »

A XI. kerületből a Kenese utcából (a Villányi út és a Bocskai út között egy kis utca).
A motyó egy pár golf ülés, 03-as hátsó ülés, 03-as csomagtértető, motorháztető, műszerfal, benzintank, az összes üveg, oldalkárpit, szönyeg.

szerintem jó
maresz: hívj fel, ha érdekes a dolog
1303LS
« Hozzászólás #7737 Dátum: 2006 Október 02, 15:16:32 »

Tapasztalatokra lenne szükségem: a motortér hátsó szigetelésem feladta a harcot a meleggel és a korral, és rászívódott a ventilátorházra. Szerencsére nem sültünk be. Kitéptem az egészet, de a kérdés:
- milyet lehet kapni, és milyet érdemes?
Nem elérhető Balage

« Hozzászólás #7736 Dátum: 2006 Október 02, 15:16:10 »

Nincs pénzed kübelre?
Akkor csinálj magadnak!  Smiley

Képek itt: http://www.thesamba.com/vw/forum/album_search.php?search_author=vintagemx0
« Utoljára szerkesztve: 2006 Október 02, 15:22:37 írta Balage »

1971     VW 1300 GT-L
Nem elérhető manofalvi

« Hozzászólás #7735 Dátum: 2006 Október 02, 15:15:28 »

honnan és mi a motyó?
A XI. kerületből a Kenese utcából (a Villányi út és a Bocskai út között egy kis utca).
A motyó egy pár golf ülés, 03-as hátsó ülés, 03-as csomagtértető, motorháztető, műszerfal, benzintank, az összes üveg, oldalkárpit, szönyeg.
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #7734 Dátum: 2006 Október 02, 15:13:17 »

Persze ha akarjatok mint itt tbk irja sose irok többet, ezt is meg lehet csinalni

Pedig megfogadtam, hogy nem reagálok, de emiatt muszáj!
Én ezt írtam! És kéretik nem elferdíteni, mert nagyon tudom rühellni:

De, ha nem megy, akkor megtehetnéd azt a szívességet, amit egyszer már megtettél... gondolom, tudod, miről van szó!

Holló
« Hozzászólás #7733 Dátum: 2006 Október 02, 15:02:11 »

Tapasztalatokra lenne szükségem: a motortér hátsó szigetelésem feladta a harcot a meleggel és a korral, és rászívódott a ventilátorházra. Szerencsére nem sültünk be. Kitéptem az egészet, de a kérdés:
a régi autómba a citroenesektől kértem öntapis hő- és zajszigetelőt, aminek a másik oldala fém borítású.
nagyon jó volt, csak 2 gond volt vele:
1. ki kellet venni a mocit, hogy klafán be tudjuk rakni
2. zsírtalanítás után, ha egy picit hozzáért a felülethez, azonnal odatapadt és kemény meló volt visszaszedni akár egy 10x10-es részt is
Nem elérhető te_o

Zeitwagen...

« Hozzászólás #7732 Dátum: 2006 Október 02, 14:58:03 »

Holló
« Hozzászólás #7731 Dátum: 2006 Október 02, 14:44:45 »

Sziasztok!
Budapesti buszosokhoz lenne egy kérésem.
A felújításból maradt egy csomó bogáralkatrészem, amit nem tudok tovább tárolni a társasházi közös pincében. Szeretném elszállítani Martinhoz, hogy Ő válogassa, ki közülük, mi az ami hasznosítható és eladható.
Tud-e nekem valaki segíteni a szállításban, mivel az én bogaramba nem férnek be a cuccok? Köszi.
honnan és mi a motyó?
Holló
« Hozzászólás #7730 Dátum: 2006 Október 02, 14:44:12 »

köszönöm a segítséget
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #7729 Dátum: 2006 Október 02, 14:35:12 »

csináljátok már privátban, vagy az anyázósban. köszi

Dehogyis. Nagyon jó :-)
Nem elérhető Varázsló

« Hozzászólás #7728 Dátum: 2006 Október 02, 14:29:10 »

itt a különbseg köztünk:
en nem akarok veled beszelgetni, mert te meg ilyet nem epitettel, fingod sincs hozza, amit tudsz azt könyvekböl olvastad, amit en is megtehetek.
Te az elmeletek embere vagy teletömöd fölösleges szakszavakkal a temat amitöl hasraesnek .
Majd ha lesz egy müködökepes Injektoros autod jelentkezz.
addig viszont ne. Ott lesz neked az asztalos akinek dudagombokra adhatsz tanacsot,

en a te duplakarbis varazslasodba se sz0oltem bele, mert mas a velemenyem, es nem akartam vitazni

erre te viszont bvelevakersz hogy nem jo, kar a meloert, minek, büdös benzinszagu voltal, fölösleges, stb. stb.

ha valamit nem ertesz megmagyarazom, guny nelkül !

Tudod Xoyox, nekem már 1991-ben volt általam épített injektoros autóm, és a tudás megszerzésének az első lépése az, hogy az elméleti ALAPOKKAL tsiztában legyünk. Az, hogy te az én tudásomat elméletinek minősíted, abból sok dolgot ki lehet szűrni, ebbe ne menjünk bele. Nyilván ennek egyik oka, hogy nem is ismersz, csak anélkül minősítesz. Ebből is le lehet sok dolgot szűrni, nem akarom én megtenni.
Az elméleti alapokkal egyidőben a tapasztalatot is fejleszteni kell, a gyakorlati munkát, ezért vannak az iskolákban (egyetem, főiskola és szakközép) műhely gyakorlatok, ami sajnos nem elég, ezért érdemes esetleg közben egy műhelybe elhelyezkedni, hogy az elméleti alapokra gyakorlati tudást tegyünk. Továbbá ezért jó belekezdeni befecskendező építésbe, beszerelésbe, mert a tapasztalati úton megszerzett tudás mindig más, mondjuk maradandóbb.
Nagyon fontos lenne, hogy te is megtedd, hogy könyvekből olvasol hozzá (Kasedorf könyvei elsősorban német nyelvűek), mert akkor nem mondanál olyat, hogy a K jetnek nincs diagnosztikája, mert nincs benne elektronika...

Én nem az elméletek embere vagyok, csak próbálok szabatosan fogalmazni, mert úgy gondolom, hogy ha már a szakmám, akkor így helyes nem pedig úgy, hogy "azt az izét kigörbíted, belefúszt és rámegy a bigyó a valamire". Lehet, hogy ez (szabatos beszéd) neked idegen, de azért mégiscsak ez a normális, könyvben is így fogod megtalálni, hogy pótlevegő tolattyú, meg központi nyomáselosztó, stb. Ezek nem fölösleges szavak és egyáltalán enm célom, hogy bárki is hasraessen akár elméleti, akár gyakorlati tudásomtól.

A K jetről a saját véleményemet mondtam el, nem kell senkinek megfogadni és nem is ez volt a cél. Csak egy komment, egy másik nézőpont. Ha én építek valamit és valaki hozzáteszi az ő tapasztalatát azt én meggköszönöm, ahogy azt is megköszöntem volna ha az én "duplakarbis varászlásomba" (ahogy fogalmazol) beleszólsz, hasznos infót adsz hozzá. (Egyébként azért mérettem le a motort, hogy ne nevezze senki varázslásnak, ez nem varázslás, ez motorépítés)

Nekem nem csak a szakmám a járműgépészet, hanem a hobbim is, amióta tuningolni kezdtem 12 évesen az első Rigámat, amióta dolgozom szervizekben és műszaki (járművek) területen vagyok, jelenleg is szerelőkkel foglalkozom, konkrétan motorkerékpár szerelőket (is) oktatok, és 7 évig oktattam autószerelőket. Ez önmagában még nem jelentene semmit, legfeljebb annyit, hogy esetleg a kicsit tapintatosabb emberek nem szólnak olyat, hogy "fingod sincs hozzá", hanem ha hibát, tévedést tapsztalnak, akkor kijavítanak. Ami jó, mert egy görbe szöggel kevesebb....ha már asztalosról volt szó.  Wink

Ezt csak a tisztánlátás kedvéért írtam és nem szivesen offolnám szét ezt a (számomra kedvenc) topikot teljesen feleslegesen. Bocs a többiektől én befejeztem.

Stuntmanus

VW 1302 S

Elérhető BlackP

« Hozzászólás #7727 Dátum: 2006 Október 02, 14:22:37 »

csináljátok már privátban, vagy az anyázósban. köszi

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #7726 Dátum: 2006 Október 02, 14:11:32 »

munkanelküli vagy ? Ennyire raersz ? vagy elvezed a baszogatast ? vagy csak egyszerüen hülye vagy ? mert hogy teged aztan senki nem kerdezett  . . . mihez is ertesz te amugy ? ?

Képzeld, nem vagyok munkanélküli... Csak egy egyszerű építész... aki mellesleg dolgozik is mellette-közben!
És Te mit csinálsz? Azon kívül hogy itt rontod a levegőt?

Leírhattam volna én is, hogy nem lennék képes káposztagyalut csinálni az egyébként szép Bogaram motorháztetejéből, de ugye nem vagyunk egyformák...
Ne a határ túloldaráról dumálj! Gyere vissza és dolgozz annyit és annyiért, mint itt, sokan és akkor szólj bele más dolgába!!

De, ha nem megy, akkor megtehetnéd azt a szívességet, amit egyszer már megtettél... gondolom, tudod, miről van szó!

Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #7725 Dátum: 2006 Október 02, 14:04:46 »

itt a különbseg köztünk:
en nem akarok veled beszelgetni, mert te meg ilyet nem epitettel, fingod sincs hozza, amit tudsz azt könyvekböl olvastad, amit en is megtehetek.
Te az elmeletek embere vagy teletömöd fölösleges szakszavakkal a temat amitöl hasraesnek .
Majd ha lesz egy müködökepes Injektoros autod jelentkezz.
addig viszont ne. Ott lesz neked az asztalos akinek dudagombokra adhatsz tanacsot,

en a te duplakarbis varazslasodba se sz0oltem bele, mert mas a velemenyem, es nem akartam vitazni

erre te viszont bvelevakersz hogy nem jo, kar a meloert, minek, büdös benzinszagu voltal, fölösleges, stb. stb.

ha valamit nem ertesz megmagyarazom, guny nelkül !

Xoyox!

Valamiben nagyon kenterbe versz bennünket, ebben tarthatnál okítást: bunkóságban!
De nem biztos, hogy lenne rá jelentkező....
Gondolokozz már el egy kicsit a stílusodon, ha kérhetnénk! És, ha tudsz emberi hangon, indulatok nélkül társalogni, akkor gyere közénk!

Süni
« Hozzászólás #7724 Dátum: 2006 Október 02, 13:57:29 »

Pedig Bugmasternek még oka is lett volna beszólni, csinált valamit, én meg lehurrogtam, hogy túl sok értelme nincs.
De ő nem szólt. Vajon miért?  
Mert munkát adtam neki, és nincs idelye fórumozni ! (egyébként sem szólna be azért, mert vki máshogy látja a dolgokat. Az én vagyok !  Grin)
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #7723 Dátum: 2006 Október 02, 13:55:33 »

Pedig Bugmasternek még oka is lett volna beszólni, csinált valamit, én meg lehurrogtam, hogy túl sok értelme nincs.

Találgathatok? Kultúra???  Grin

Nem elérhető Varázsló

« Hozzászólás #7722 Dátum: 2006 Október 02, 13:54:53 »

nezzetek meg mive alakul egy elkezdett info csere amikor beleugatnak es okoskodnak masok!!

Stuntmanus

VW 1302 S

Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #7721 Dátum: 2006 Október 02, 13:53:42 »

nezzetek meg mive alakul egy elkezdett info csere amikor beleugatnak es okoskodnak masok!!

Erről beszélünk nyuszó-muszó!
Mér szóltál bele???

Tudod, nem mindegy, hogy egy okos ember hülyéskedik, vagy egy hülye okoskodik!  Tongue

Nem elérhető Varázsló

« Hozzászólás #7720 Dátum: 2006 Október 02, 13:52:40 »

"A személyeskedést meg mellőzd, ha kérhetlek. Köszi."

Szakmai dolgokról, akár a K Jetről szivesen beszélgetek, akár vitatkozhatunk is, ha kicsit emberibb, kultúráltabb hangot tudsz megütni.
Itt ez a szokás, olvasgasd a fórumot, nincs más, aki így közelítené meg a dolgokat, mint te.

Köszi, mégegyszer.

Stuntmanus

VW 1302 S

Süni
« Hozzászólás #7719 Dátum: 2006 Október 02, 13:46:07 »

Én a Gábor 1.8GTi kabrióját nézegetem néha és hát már költött egy kevés pénzt a K-Jet rendberakására.
Nincs vele olyan probléma, hogy ne lehessen vele valahova eljutni de az, hogy egy piros lámpánál tökéletes alapjárat mellett hirtelen leáll, ez mindennapos dolog. De a Stunt által emlegetett hol 800 hol 1200-as alapjárat is.

Pedig tényleg hozzáértő injektor szervíz nézte, szerelte, tisztította a rendszert nem egyszer, nem kétszer. Persze lehetne cserélni (alkatrészenként) az egészet, de nem éri meg.

Jó ki MonoJet. Az a tuti. Még légtömegmérő sincs benne. Ha bogaram lenne, ilyet raknék fel. Vagy két kis MonoJetet a két karbi helyére a buszba.

Van elég szívs vele, ezért voltam mérges, mikor a versenyzőtársamat nem tudtam meggyőzni, hogy váltsuk le karbira !  Grin Grin Góf2 az 1-es GTi 1.6 motorjával, és ő megálmodta, hogy majd tuningolja a K-Jetet... 2 nagyobb AC párhuzamosan (Audi 200 2.2Turbo), szintén az Audi befecsijei (amik az általam talált adatok szerint semmivel sem másabbak az 1.6 GTi-től, eltekintve a külső hosszát, mert az nagyobb), ráállított nyomás, persze a sima 1.6 fejjel... Egy ideig szenvedtünk vele, aztán eladtuk...
Volt főnököm szintén így kezdte az 1.8 16v-vel, míg a végén rárakatott két dupla Webert, utána ezerszer jobban ment (sokkal szebb hanggal  Grin), és soha semmi probléma nem volt vele ! (Hacsak a fával való találkozást nem tekintjük annak.)
Nem elérhető Varázsló

« Hozzászólás #7718 Dátum: 2006 Október 02, 13:45:07 »

Amikor Audi 80 1.6 GTE-m volt ( 3 éve) bontós tételek : K-fej : 5000,- befecsi : 500,-/db. Bemelegedésszabályzó több ismerősömnek felújított van benne, 10.000,- körül a felújítás. Állítólag a befecsiket szokták ultrahanggal tisztítani, amikor már becsöpögnek. Sztem ezek nem veszélyes tételek, bár igaz, az utánpótlás véges. Az új csúcs 15 ropi körül van, ami még mindig olcsóbb mint a mostani autók elektromosan vezéreltje. Én a nagyobb problémát a korlátaiban látom. A benzinnyomást nem emelheted a végtelenségig, mert egy idő után a beszívandó levegő nem tudja megemelni a torlótárcsát, a rá "nehezedő" benzinnyomás miatt...stb...

A befecskendezők ultrahanggal való tisztítását a BMW ( az E21-esben sok K jet volt) kimondottan tiltja, mert a zárókúpból eltávolít olyan beleragadt kosz és egyéb dolgokat, amik aztán nem jól zárást eredményeznek.
Egyébként a K jet befecskendező szelepe nem problémás, mert működési jellegéből kifolyólag nem kell állandóan zárni-nyitnia. (K= konstant) Az L és LH szekvenciális rendszerűeknél fontos ez. Persze azért nem jó, ha megfolyik, becsepeg, mert akár leüríti a nyomástárolót...pláne ha a szabályzó dugattyú kopott.

Stuntmanus

VW 1302 S

Nem elérhető KIZS

« Hozzászólás #7717 Dátum: 2006 Október 02, 13:40:11 »

Én a Gábor 1.8GTi kabrióját nézegetem néha és hát már költött egy kevés pénzt a K-Jet rendberakására.
Nincs vele olyan probléma, hogy ne lehessen vele valahova eljutni de az, hogy egy piros lámpánál tökéletes alapjárat mellett hirtelen leáll, az mindennapos dolog. De a Stunt által emlegetett hol 800 hol 1200-as alapjárat is.

Pedig tényleg hozzáértő injektor szervíz nézte, szerelte, tisztította a rendszert nem egyszer, nem kétszer. Persze lehetne cserélni (alkatrészenként) az egészet, de nem éri meg.

Jó kis MonoJet. Az a tuti. Még légtömegmérő sincs benne. Ha bogaram lenne, ilyet raknék fel. Vagy két kis MonoJetet a két karbi helyére a buszba.

A logika csodálatos dolog, de azért nem mindig ér fel az úgynevezett gondolkodással.
Azt amit tudunk, pillanatnyilag emígyen lehetne összegezni: Kezdetben vala a semmi, ami felrobbant.
Nem elérhető Varázsló

« Hozzászólás #7716 Dátum: 2006 Október 02, 13:39:51 »

Cheesy

Én nem akarok ehhez szólni, tartózkodom mindenféle ilyen jellegű kommentártól, személyeskedéstől, csak az bosszant, amikor a nyilvánvalót megkérdőjelezik.

Naivitás lenne azt mondani, hogy én vagyok a legjobb a K Jetből, de régen igen elmélyültem benne, olyannyira, hogy nyomásmérő órát, sőt differenciál nyomásmérőt is beszereztem (építtettem) a bemelegedésszabályzóhoz, beszereztem minden akkor kapható könyvet (Flamisch Ottó, Jürgen Kasedorf könyveit) és mivel diagnosztikai műhelyben dolgoztam (EnTak GMK) kétnaponta találkoztam vele úgyhogy foglalkoztam tüzelőanyag ellátó berendezésekkel, ha mondjuk nem vágna a szakmámba akkor is tudnék róluk egyet, s mást. Így pedig, hogy még tanultam is...hát.  D Jetből vizsgáztam is. Nyilván van számomra is ismeretlen dolog a K Jettel és társaival ( D, L, LH, Jetronic majd a Mono Jetronic-ok) kapcsolatban, de úgy érzem azt nem Xoyox fogja elmesélni.

Stuntmanus

VW 1302 S

Oldalak: 1 ... 1817 1818 1819 1820 1821 [1822] 1823 1824 1825 1826 1827 ... 2015
Nyomtatás

Ugrás: