www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 22, 00:40:58

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921219 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 1294 1295 1296 1297 1298 [1299] 1300 1301 1302 1303 1304 ... 2015
Nyomtatás
Szerző Téma: SZMB (Szereld Magad Bogarad!) a ház előtt...  (Megtekintve 13238344 alkalommal)
Nem elérhető Peti

vbk.at.hu

« Hozzászólás #28676 Dátum: 2008 Június 11, 16:20:58 »

Mert? Az enyém nekem speciel az és mindegyik, amelyik azzal van festve. Mivel hozzászoktam az igényes fényezéshez. Ne nézz bután, nekem a teddyzés igénytelen.
Nezek is mert valahogy amikor eloszor lattad nem ezt mondtad mar a mienkrol.
Akkor nem lett volna visszas mert ez a te velemenyed es azt tiszteletben tartjuk de most mar nagyon is az.
De en inkabb nem mondok semmit a kocsinkrol hanem akkor mar butan nezek es mosolygok is...... Grin Wink

Nem elérhető Strano

Mana mou Ellas

« Hozzászólás #28675 Dátum: 2008 Június 11, 16:04:12 »

Ezt a kijelentest valahogy nem ertem de hat ki kinek hogyan forgatja a szavait..... Nem csodalkozunk csak nezunk butan!! Valakinek akkor nem mondtal/mondasz igazat Sad

Mert? Az enyém nekem speciel az és mindegyik, amelyik azzal van festve. Mivel hozzászoktam az igényes fényezéshez. Ne nézz bután, nekem a teddyzés igénytelen.

Ha te szólsz Istenhez, az imádság. Ha ő szól hozzád, az skizofrénia...
Nem elérhető Peti

vbk.at.hu

« Hozzászólás #28674 Dátum: 2008 Június 11, 15:53:26 »

Igazad van, bárhogy csinálod, szerintem is igénytelen.

Ezt a kijelentest valahogy nem ertem de hat ki kinek hogyan forgatja a szavait..... Nem csodalkozunk csak nezunk butan!! Valakinek akkor nem mondtal/mondasz igazat Sad

Nem elérhető Strano

Mana mou Ellas

« Hozzászólás #28673 Dátum: 2008 Június 11, 13:43:58 »

en nem ertem ezt a kocsi tedizes meg ecsettel festes dolgot.
szerintem de ez az en velemenyem hogy ritka igenytelen. Undecided

Igazad van, bárhogy csinálod, szerintem is igénytelen. Én is le tudtam volna fújatni, és akkor is csak a festékért kellett volna fizetni, csakhát ahhoz szét kellett volna szedni. Így 6ezerből tokkal-vonóval megúsztam, viszont nem a szépség volt a cél, hanem a funkcionalitás.

Ha te szólsz Istenhez, az imádság. Ha ő szól hozzád, az skizofrénia...
Nem elérhető gyuszkó

ABD-999 nem csak autó, CSALÁDTAG!

« Hozzászólás #28672 Dátum: 2008 Június 11, 12:40:11 »

B+ adok egy pisztolyt+kompresszort kölcsön!
Sosem fújtam, viszont már teddyztem... De mindenesetre köszi a felajánlást! Smiley

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Nem elérhető Vwfun

« Hozzászólás #28671 Dátum: 2008 Június 11, 11:52:20 »

Teljesen igazatok van.....én most jártam körbe a fényezőket,és 300alatt csak egy volt,arra azt mondták hogy olyan is...hétvégi autónak csinálom,eddig sem spóroltam semmin,a fényezésen már nem fogok....
De ha ezzel kéne járnom minden nap valszeg én is teddyznék....
Asszony a golffal neki tolatott egy tűzcsaknap,és azt mondta a festő,h 15000,- egy elem mindenestül...bogáron mondjuk van 14,legyen 15 akkor is csak 225e nél vagyunk...... Tongue

"Kedvencem a hidegvágó és flex után az Ultra Derm!!"
Nem elérhető luftsick

« Hozzászólás #28670 Dátum: 2008 Június 11, 11:38:35 »

lehet!de miért kiszabja meg hogy kocsi csak fényes lehet és csili vili!
nekem matt teccik!kikell tünni!
ha már fujatni fogom akkor olyn fényzövela ki tényeg ugy fuja le ahogy gondolom de az 350e  és kibaszott streszes  életem lenne!még alégytöl is féltenem kell!
imkább kihagyom!
sima 150-200lefujom szépenböl meg nem kérek sok kocsit látok ahhoz h legyen mihez viszonyitani!
teddi rulez!
abszolút osztom Maresz véleményét!
eddig háromszor fényeztem le bogarat: az elsőt 1995-ben. azt letörte egy arab BMW-s a Moszkva téren míg az autóm parkolt szabályosan a járdán (ez volt a bogár első útja műszaki vizsga után). A bal oldala totál oda lett, egy éven belül újra fényeztem az egészet. Ezek olcsó fényezések voltak, és nem érték meg nálam azt a kort, hogy lemattuljon, lepattogjon, felhólyagosodjon. Viszont láttam a kocsit egy évvel később miután eladtam - alig ismertem rá! Nagyon csúnyán elváltozott a tutinak gondolt fényezése (lemattult a színe, lepattogott, stb.). A harmadik fényezést 1998-ban csináltattam közepes árfekvésben (ez volt a 70-es kékem, ami 8 évig állta a sarat) - a munkahelyem előtt a buzik rányitogatták az ajtókat, tele lett apró sérülésekkel és nagyon mérges voltam. Mikor már jócskán vesztett a tökéletességéből a kocsim 2005-2006 körül a Westendnél egy BMW parkolás közben behorpasztotta a bal hátsó sárvédőmet egy tenyérnyi helyen. Tudom melyik kocsi volt az, emlékszem hogy az állt mellettem, és látszott a lökhárítóján a sérülésem ellendarabja. Mégse megyek sokra vele, bosszantott, volt néhány gonosz gondolatom a köcsöggel szemben, aztán nem lett semmi - nem éri meg.
A 2006-2007 ben a sárga bogaramat is összetörte egy szabálytalanul közlekedő buzuki, meg feltörték a IX. kerületben úgy, hogy kilyukasztották az ajtómat a kilincs alatt. Ha minden sérülést szakszerűen megjavíttattam volna, abból a pénzből vehetnék most egy komoly kocsit.
Tanulság: olcsó fényezés nem időt álló, hibátlan kocsit nem érdemes használni, mert nem becsülik meg az emberek, és figyelmetlenségből, vagy bénaságból tönkreteszik. Ja mindez Budapestre igaz, vidéken nem tudom mi a pálya.
Az elmúlt két héten a pözsómnak kétszer nekimentek szabálytalanul közlekedő köcsögök, az egyik egy új Fiat Punto volt, a másik meg egy kamion. Sajnos vagy nem a pözsóm nem annyira patinás, így a bosszankodás kisebb mértékű volt. Utálom az ügyintézést, és nem volt kedvem eltölteni jópár órát azzal, hogy megvárom az intézkedő rendőröket, miután a másik fél lelép a helyszínről, jegyzőkönyv, tárgyalások, majd biztosítós hercehurca. Azidő alatt inkább helyrehozom a kárt, meg ha melózom kitermelem a költségeket.
Teddivel meg pikpakk kijavítható minden szépen, rövid idő alatt, minimális anyagi ráfordítással. Ráadásul "te ebben különbözöl a többiektől, ezt szeretném ha megértenéd." és Gaben lesöpri a zsemlemorzsát a könyökéről  Smiley (üvegtigris)

Persze én is örömömet lelem abban, ha csodálhatok egy patinás gépsárkányt, tud tetszeni rendesen, mint pl. TéZsé narancssárga szekere. 
Nem elérhető Imrüs

www.matraveteran.uw.hu

« Hozzászólás #28669 Dátum: 2008 Június 11, 11:02:06 »

Nyugi, a vége úgy 130-150 körül lehet. 
De csal az óra előre, a kis kerék miatt. Ezt elfelejtettem hozzátenni.  Grin

Van olyan órám ami 50-et mutat 60-nál, és 201km-et számolt Hortobágykor 250 helyett!

"...bolond is lennék, ha nem lennék bolond..."
Nem elérhető tazoli49

« Hozzászólás #28668 Dátum: 2008 Június 11, 10:55:05 »

gratulálok/ahha... Roll Eyes

Nyugi, a vége úgy 130-150 körül lehet. 
De csal az óra előre, a kis kerék miatt. Ezt elfelejtettem hozzátenni.  Grin
Nem elérhető Zoli

« Hozzászólás #28667 Dátum: 2008 Június 11, 10:10:40 »

Ahha. Gondoltam...Szóval érdemes megvárni a 30 fok alatti meleget.
B+ adok egy pisztolyt+kompresszort kölcsön!

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #28666 Dátum: 2008 Június 11, 10:08:42 »

És 3-ban megyek 1200-vel 80-100-at
gratulálok/ahha... Roll Eyes

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető Peti

vbk.at.hu

« Hozzászólás #28665 Dátum: 2008 Június 11, 09:25:54 »

En azt mondom erre az egeszre hogy a teddy  mindenkeppen koltsegtakarekos. Illetve attol hogy matt lesz ad egy stilust az autonak es ezzel tunik ki a tobbi kozul persze csak ha normalis a szine (nem mesezold) Grin. Jo jo nekunk is meg csiszolgatni kene egyszer es ujra atmenni rajta de en azt mondom hogy igy jo ahogy van es nagyon tutin nez ki es aki azt mondja hogy kokany az nezze meg a sajatjat mert tuti van azon is hiba de ezzel nem szeretnek megbantani senkit sem(100%tolerancia) Cheesy
De ezelott max az nezte meg aki latta hogy Standard. Most meg szinte mindenki megnezi. 

Nem elérhető tazoli49

« Hozzászólás #28664 Dátum: 2008 Június 11, 09:12:48 »

Ilyen volt és ilyen lett:

És felkerültek a sprinytarok(elöl 175/50, hátul 195/60), tapasztalat forgalmi nélkül lacháza hátsó utjain: sokkal jobban irányítható, könnyebben tekerhető a kormány mint mangelssel és 185-ös ballon gumikkal. Féktáv.... vagy régen ültem bogárba és eddig sem volt durva kemény fékem, vagy valamit elöl szarul raktam össze.  Roll Eyes Mert úgy festettem a dobot hogy leszereltem. (Vadi zsír új pofák, itt sem hazudott az előző tulaj.) Szal nemtom, vagy elöl az a -2cm, és a mangelsek miatti kilógás megszűnése miatt lehet nem harap annyira a betonba fékezésnél, vagy valahogy zsíros lett a dob vagy a fékbetét... Bár erre figyeltem rendesen hogy ne taperoljam össze, ne kenjek bele semmit... Lehet a legvalószínűbb már megint rémképet látok, és 2 hónap felbakolás után fura a dobfék. =) És 3-ban megyek 1200-vel 80-100-at 
Képet sprintstaros állapotban nem csináltam, még ratyin néz ki. két öklöm befér a sárvédő és a kerék közé. Le kell pakolni a porba. 
Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #28663 Dátum: 2008 Június 10, 22:45:21 »

igen

WEBshop
http://retrocarclub.superwebaruhaz.hu/
Ha müszakivizsga vagy zöldkari kell és problémás az élet:06706223882;06706313882
Kedvezméynes kötelező bizti kötése!
Gyári vw audi seat skoda Alkatrészek beszerzése gyors határidővel,postázva
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető gyuszkó

« Hozzászólás #28662 Dátum: 2008 Június 10, 22:43:26 »

csikos

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #28661 Dátum: 2008 Június 10, 22:40:11 »

Az azt jelenti, hogy foltokban marad, nem terül, és csíkos lesz?
csikos

WEBshop
Ha müszakivizsga vagy zöldkari kell és problémás az élet:06706223882;06706313882
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető gyuszkó

« Hozzászólás #28660 Dátum: 2008 Június 10, 22:38:27 »

nem csak gyorsan szárad
Az azt jelenti, hogy foltokban marad, nem terül, és csíkos lesz?

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #28659 Dátum: 2008 Június 10, 22:37:16 »

Lesz rajta minimális gittelés...
Oké, gondolom, azért fedett helyen érdemes csinálni. Kánikula nem befolyásolja a munkát?
nem csak gyorsan szárad

WEBshop
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető gyuszkó

« Hozzászólás #28658 Dátum: 2008 Június 10, 22:34:33 »

ha nem kell gittel vakolni akkro 1nap
Lesz rajta minimális gittelés...
Oké, gondolom, azért fedett helyen érdemes csinálni. Kánikula nem befolyásolja a munkát?

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #28657 Dátum: 2008 Június 10, 22:32:03 »

Munkaórában mennyi lenne egy pözsó205 teddyzése? Úgy ex-has-sacc-perkábé???
ha nem kell gittel vakolni akkro 1nap

WEBshop
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető gyuszkó

« Hozzászólás #28656 Dátum: 2008 Június 10, 22:30:49 »

ha már fujatni fogom akkor olyn fényzövela ki tényeg ugy fuja le ahogy gondolom de az 350e  és kibaszott streszes  életem lenne!még alégytöl is féltenem kell!
imkább kihagyom!
sima 150-200lefujom szépenböl meg nem kérek sok kocsit látok ahhoz h legyen mihez viszonyitani!
teddi rulez!
Munkaórában mennyi lenne egy pözsó205 teddyzése? Úgy ex-has-sacc-perkábé???

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #28655 Dátum: 2008 Június 10, 22:27:38 »

nem is mondtam hogy lepereg vagy valami.
de pl a tied is nagyon szep lenne egy metal fenyezessel.
imkább kihagyom!
teddi rulez!

WEBshop
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető maxi

« Hozzászólás #28654 Dátum: 2008 Június 10, 22:16:41 »

én kocsim is teddi fény! idén 3éves
nem is mondtam hogy lepereg vagy valami.
de pl a tied is nagyon szep lenne egy metal fenyezessel.

"A vadászat többek szemében a férfiasság, az erő, a hatalom szimbóluma is. A vadászok azt tartják, hogy a vadászaton ismerszik meg, ki milyen ember valójában."
Nem elérhető brez

http://vbk.at.hu/

« Hozzászólás #28653 Dátum: 2008 Június 10, 22:14:38 »

Figyu....

Engem nem kell itt győzködni, hogy nem kell, meg hogy milyen igénytelen. Tudom jól.
De a jelenlegi állapothoz azon a szerncsétlen 205-ös pözsón igencsak dobna, mivel a színe is össze-vissza, hol-milyen.
Ennyire hülyének ne nézzetek, légyszi...
Sid-től idézve:
"munkaeszköz mindkét végén lekerekített, üvegszálas szivacshenger (kb 6cm hosszú), kicsi festőtálca, a festéket pedig tejszín állagúra hígítani.
sok réteg vékonyan, 2-3 rétegenként vizesen átcsiszolod egyre finomabb papírral."

A henger tényleg fontos hogy lekerekített legyen mert különben maga mellé tolja a festéket és csikos lesz....

Nem elérhető gyuszkó

« Hozzászólás #28652 Dátum: 2008 Június 10, 22:08:14 »

Én nemjavaslom. Anyámék 106-ját egy szobafestő mázoló ismerőse "okosba majd megcsinálom teddyvel..." akciót kezdett. Megvették a festéket, meg a sok fszságot a metálfényhez és leteddyzte. Visszacsiszolta persze okosba és olyan lett a végére mintha kb én a számból ráköptem volna a motorháztetőre a sok drága kamatyot...
Tehát metálfényt nem lehet, legalábbis az a fékegyelmű' nem tudta. Bár én mondtam anyunak inkább fizetni kéne a fényezőnek... de jóleszaz alapon megbízott benne. Így többe került a leves mint a hús.
inkabb keress valami auto szerelot aki azt hiszi hogy tud feste es fujasd le vele 20ert. meg az is jobb lesz.
Figyu....

Engem nem kell itt győzködni, hogy nem kell, meg hogy milyen igénytelen. Tudom jól.
De a jelenlegi állapothoz azon a szerncsétlen 205-ös pözsón igencsak dobna, mivel a színe is össze-vissza, hol-milyen.
Ennyire hülyének ne nézzetek, légyszi...

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #28651 Dátum: 2008 Június 10, 22:08:08 »

inkabb keress valami auto szerelot aki azt hiszi hogy tud feste es fujasd le vele 20ert. meg az is jobb lesz.
én kocsim is teddi fény! idén 3éves

WEBshop
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető brez

http://vbk.at.hu/

« Hozzászólás #28650 Dátum: 2008 Június 10, 22:07:09 »

Biztos jól fognak mutatni az oldalán a csíkok ahol meg-megfolyt a festék mert tecskós pisztollyal fújta félrészegen 20ért és akkor mit csinálsz visszacsiszolod? Ja és nálunk a legigénytelenebb fényező fúj 15-ért egy elemet!!
Lehet igénytelenül teddyzni, de egy kicsit több ráfordítással, türelemmel nagyon szépen meg lehet csinálni egy autót és nagyon olcsón ...

Nem elérhető gyuszkó

« Hozzászólás #28649 Dátum: 2008 Június 10, 22:06:01 »

Haver ennyit sem akar költeni rá. Ez egy 70 ezer forintos autó, ami megy eladásra

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Nem elérhető maxi

« Hozzászólás #28648 Dátum: 2008 Június 10, 21:56:05 »

A szóljatok idéből áthoztam, de a válaszokat legyetek szívesek inkább privátban, vagy a szóljatok idében megírni!

Haver teddyzné az OFF kocsiját, megy eladásra.
A festés előkészítésével tisztában vagyok. Gitteléseknél a végén szórógitt, és 600-as vízpapír.
Aztán? Milyen higítással kell dolgozni?
Szóval a teddy használatáról kellene bővebb információ. (Szobát már diszperzittel festettem vele.)

"A vadászat többek szemében a férfiasság, az erő, a hatalom szimbóluma is. A vadászok azt tartják, hogy a vadászaton ismerszik meg, ki milyen ember valójában."
Nem elérhető tazoli49

« Hozzászólás #28647 Dátum: 2008 Június 10, 21:48:27 »

A szóljatok idéből áthoztam, de a válaszokat legyetek szívesek inkább privátban, vagy a szóljatok idében megírni!

A festés előkészítésével tisztában vagyok. Gitteléseknél a végén szórógitt, és 600-as vízpapír.
Szóval a teddy használatáról kellene bővebb információ. (Szobát már diszperzittel festettem vele.)

Én nemjavaslom. Anyámék 106-ját egy szobafestő mázoló ismerőse "okosba majd megcsinálom teddyvel..." akciót kezdett. Megvették a festéket, meg a sok fszságot a metálfényhez és leteddyzte. Visszacsiszolta persze okosba és olyan lett a végére mintha kb én a számból ráköptem volna a motorháztetőre a sok drága kamatyot...
Tehát metálfényt nem lehet, legalábbis az a fékegyelmű' nem tudta. Bár én mondtam anyunak inkább fizetni kéne a fényezőnek... de jóleszaz alapon megbízott benne. Így többe került a leves mint a hús.
Nem elérhető gyuszkó

« Hozzászólás #28646 Dátum: 2008 Június 10, 21:09:59 »

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Nem elérhető kanyarkiraly

CSD-226

« Hozzászólás #28645 Dátum: 2008 Június 10, 20:56:32 »

Amit én vetem NGA-tól azon is ki jell húzni a gombot akkor memorizál. Elsőre nekem sem ment, aztán a guzgliba beírtam a típsát a rádiónak és szerencsére találtam egy leírást, ahol ott volt, hogy ki kell húzni a gombot. Összeszedtem minden bátoeságom, finoman de határozottan elkezdtem húzni és győztem!  Smiley Próbáld meg te is hátha csak szoros. vagy guglizzál...
Köszönöm, futok még egy kört Wink

VW1300 '69 "Bíborka"    (OFF - Opel Rekord B '66 - UFF)
Nem elérhető fecszso

« Hozzászólás #28644 Dátum: 2008 Június 10, 20:49:50 »

ÖÖÖÖ! Hát próbálkoztam, kicsit és sokat hallgat üzemmódban, de nem történt semmi.

Még első próbálkozásaimkor megállapítottam, hogy a programgombokat kihúzni nem tudom. Persze erőltetni nem akartam.
Összeszedve összes villamosmérnöki tudásomat, nem jöttem rá a dolog nyitjára. Ha nincs több ötletetek, akkor győz a kíváncsiságom és szétszedem Tongue

Amit én vetem NGA-tól azon is ki jell húzni a gombot akkor memorizál. Elsőre nekem sem ment, aztán a guzgliba beírtam a típsát a rádiónak és szerencsére találtam egy leírást, ahol ott volt, hogy ki kell húzni a gombot. Összeszedtem minden bátoeságom, finoman de határozottan elkezdtem húzni és győztem!  Smiley Próbáld meg te is hátha csak szoros. vagy guglizzál...

VW 1300 - 1967
Pannónia T1 - 1963
Honda Transalp XL600 VT -1996
Nem elérhető Bill

« Hozzászólás #28643 Dátum: 2008 Június 10, 20:48:51 »

P.S.:Aki nem ért hozzá,ne ugasson bele mert pofázni fekve is lehet!
Ha hülye vagy hozzá végezz egyetemet! Csak azért ugatással vádolni valakit mert máshogy gondolja, bunkóság, sült parasztság!

Töröld ki azt a megjegyzést és akkor én is kitörlöm ezt a hozzászólást!
Nem elérhető Vwfun

« Hozzászólás #28642 Dátum: 2008 Június 10, 20:13:19 »

És ha 113al kezdődik és 103H a vége?
vagy HC6?

Nem elérhető Vwfun

« Hozzászólás #28641 Dátum: 2008 Június 10, 20:10:14 »

Elejében van a cikkszám. 113, esetleg 111-gyel kezdődőek a gyári tengelyek. Pl. 113 109 111 A  ez a typ1 tengelye.

Te hol voltál eddig? Cheesy
Eddig egyetlen nagytudású sem volt képes ilyen jó választ adni...
Erre voltam kíváncsi,köszönöm

P.S.:Aki nem ért hozzá,ne ugasson bele mert pofázni fekve is lehet!

Nem elérhető kanyarkiraly

CSD-226

« Hozzászólás #28640 Dátum: 2008 Június 10, 19:40:57 »

Szóval benyom, tekerőt állomásra teker, kicsit hallgat, másik gombot benyom, ekkor a skálán a pöcök máshová ugrik, másik állomás itt is beállít (tekerővel teker), kicsit hallgat, először használt gomb ismét benyom, hoppá már az elsőnek beállított állomás szól. Harmadik gomb folyamatba csatolását már rád bízom.  Grin Sőt a "közép hullám" két gombjáét is.  Grin

ÖÖÖÖ! Hát próbálkoztam, kicsit és sokat hallgat üzemmódban, de nem történt semmi.

A tárolni kívánt állomás beállítása után a programgombot kihúzni, benyomni, és máris kész!
Egyébként a készüléken belül a rudazatot szét lehet akasztani, így (ha a hullámsávváltó az U állásban marad) mind az öt programhely URH-ra alakítható  Grin

Még első próbálkozásaimkor megállapítottam, hogy a programgombokat kihúzni nem tudom. Persze erőltetni nem akartam.
Összeszedve összes villamosmérnöki tudásomat, nem jöttem rá a dolog nyitjára. Ha nincs több ötletetek, akkor győz a kíváncsiságom és szétszedem Tongue

VW1300 '69 "Bíborka"    (OFF - Opel Rekord B '66 - UFF)
Nem elérhető Varázsló

Low Fast -többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #28639 Dátum: 2008 Június 10, 16:14:35 »

annyira, hogy beazonosítsa, gyári e a tengely, pont elég.

Elejében van a cikkszám. 113, esetleg 111-gyel kezdődőek a gyári tengelyek. Pl. 113 109 111 A  ez a typ1 tengelye.

Stuntmanus

VW 1302 S

http://oettingertsv.blogspot.com/

"Már nem vagyok annyira fiatal, hogy mindenre azonnal tudjam a választ."
Nem elérhető Mákos

« Hozzászólás #28638 Dátum: 2008 Június 10, 15:20:15 »

így házilag ez a megoldás, de ha pontosat akarsz akkor eleve nem tolómérővel kellene csinyányi szvsz

annyira, hogy beazonosítsa, gyári e a tengely, pont elég.

VW 1300
BMW 525i e34 touring

...az egyik általában működik : ))
Nem elérhető Bill

« Hozzászólás #28637 Dátum: 2008 Június 10, 15:14:54 »

a gyári szeirntem egyszerű, domború oldalú (harmonikus) bütyükprofillal rendelkezik, tehát ha megmérjük a megnagyobb méretét ( a csúcson át), és kivonjuk az alapkör átmérőjét, megkapjuk amaximális emelést.
így házilag ez a megoldás, de ha pontosat akarsz akkor eleve nem tolómérővel kellene csinyányi szvsz
Oldalak: 1 ... 1294 1295 1296 1297 1298 [1299] 1300 1301 1302 1303 1304 ... 2015
Nyomtatás

Ugrás: