www.bogarhatu.hu
- ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk,
Vendég
. Kérlek
jelentkezz be
vagy
regisztrálj
.
Nem érkezett meg az
aktiváló e-mail?
2025 Július 18, 16:37:37
1 óra
1 nap
1 hét
1 hónap
Mindig
Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:
Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218
Hozzaszólás
218
Témában írta
1614
Felhasználó
Legújabb tag:
mickilangelo
www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
>
Hová tartozol?
>
Bogaras fórumok
> Téma:
SZMB (Szereld Magad Bogarad!) a ház előtt...
Oldalak:
1
...
1795
1796
1797
1798
1799
[
1800
]
1801
1802
1803
1804
1805
...
2015
Szerző
Téma: SZMB (Szereld Magad Bogarad!) a ház előtt... (Megtekintve 13169095 alkalommal)
gyuszkó
ABD-999 nem csak autó, CSALÁDTAG!
Re: SZMB a ház előtt...
«
Hozzászólás #8635 Dátum:
2006 Október 18, 22:05:34 »
Idézetet írta: bokonon - 2006 Október 18, 21:51:49
Jeżewski féle Hogyan tovább vw megvan, érdemes mellé ezt beszerezni?
Igen, biztos. Több szem többet lát, meg szerintem ez részletesebb is...
Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
noel-68
«
Hozzászólás #8634 Dátum:
2006 Október 18, 22:03:50 »
Idézetet írta: Typ117 - 2006 Október 18, 21:53:27
itt a kormánylenfgéscsillapító keresztben a tank (helye) alatt látszik
illetve épp csak félig látható. a pirosas
Igen, van benne ilyen. Ennek elhasználódása okozhatja ezekszerint? Vagy mi még?
SiD
«
Hozzászólás #8633 Dátum:
2006 Október 18, 22:03:37 »
Ez most pont olyan volt, mint valami guerilla marketing.
Idézetet írta: NGA - 2006 Október 18, 14:30:08
Ezt próbálta már valaki?
<beszúrt kép törölve>
Csak ne feledd el bekenni bőrápolóval, vagy lanolinos babaolajjal vékonyan, beledörzsölve, mert a Cif nagyon kiszárítja és törékennyé teszi a bőrt.
De tisztítani tisztít, mint állat. Sőt, ha van vakrozsda a kocsin, esetleg festék felpúposodik, a javításik szintén ez a varázsszer. Hetekig rozsdamentes marad és azonnal oldja a rozsdát, ha jól bekened szivaccsal, utána jól leöblíted.
A festéknek nem árt, illetve olyan autón, ahol számított volna nem próbáltam.
Vettem olyan valaha hófehér autót, ami négy évig állt fák alatt, felismerhetetlen és azonosíthatatlan színben tündökölt, a fényezés, egy nagymosás után és Cifes átdörzsölés után makulátlan lett megint.
Vagy mondhatnám Katus Saabját, ami ugyancsak nálam kötött ki, jó csúf volt szegény, amikor elvitték, a srác váltig állította, ilyen szép fényezésű öreg autót nem látott még.
Szóval a Cif tud valamit...
Még régebben a kutya összekoszolta a hátsó ülést(sötét szürke bőr).Minden szart kipróbáltam,de nem hatott semmi.Tegnap kipróbáltam a cif-et,amit Bone tanácsolt régebben.Az eredmény magáért beszél.Kösz a tippet Bone!
1963 VW1200 DeLuxe
Typ117
1969
«
Hozzászólás #8632 Dátum:
2006 Október 18, 21:53:27 »
itt a kormánylenfgéscsillapító keresztben a tank (helye) alatt látszik
illetve épp csak félig látható. a pirosas
«
Utoljára szerkesztve: 2006 Október 18, 21:55:37 írta Typ117
»
bokonon
«
Hozzászólás #8631 Dátum:
2006 Október 18, 21:51:49 »
Idézetet írta: BlackP - 2006 Október 18, 21:30:11
nekem megvan
Jeżewski féle Hogyan tovább vw megvan, érdemes mellé ezt beszerezni?
noel-68
«
Hozzászólás #8630 Dátum:
2006 Október 18, 21:51:11 »
Idézetet írta: Typ117 - 2006 Október 18, 21:46:06
a jobb oldali a hőcserélőt nyitja tehát a fűtést, a bal a hátsó lábhoz engedi vagy nem engedi a meleget.
ez nekem is ilyen most. karbi beállítás hiba. szerintem túl sokat kap és belefullad a benzinbe. ha szép lassan nyomom a gázt, nem torpan meg. és hidegen sokkal erősebben kijön ez nálam.
Hátsó lábhoz tuti engedi, mert az a bowden szakadt:)
Karbi beállítás szerintem jó, de megpróbálom lassabban nyomva. Nálam melegen ugyanúgy.
Természetesen karbi beállításon azért még finomítunk.
noel-68
«
Hozzászólás #8629 Dátum:
2006 Október 18, 21:48:55 »
Idézetet írta: 1303LS - 2006 Október 18, 21:30:54
1. túl korán visszamegy a szivatód, dugulás, nem megfelelő fúvókák, gyújtás jó?Én következő tankoláskor tervezek bele egy karbitisztító adalékot, hallottam már hogy csodát tett.Ártani nem árthat.
2. van benne kománylengés csillapító?
3. kipufogó gáz kerülhet a motortérbe is és onnan szívhatja a turbina. Érdemes minden kipufogó tömítést átnézni/kicserélni.Ha jó minden akkor hőcserélő.
4. nekem is kurvára lötyög, de nem érdekel mert pontosan könnyen kapcsol.először a kar alatti biszbaszokra néznék rá.
1. előgyújtást beállítottuk, vákuum cucc átnézve, fúvókák átnézve. Szivató lehet, hogy korán visszamegy, de szinte mindig van alapjárat, és ez a megtorpanás probléma minden esetben elmondható, meleg motornál is.
2. miről ismerkszik meg? Ha jól emlékszem mikor kivettük a tankot, akkor a kormányösszekötőrudakon kívül a kormánymű környékén volt még valami a hídtest felé, ami egy pici lengéscsillapítóra hasonlított. Azaz? Csere?
3. Hoonnan derítsem ki, hogy erről van szó? Kipuff tömítések elvileg rendben.
4. Bakker, 3ban rezonál:) Bizbaszokra ránézek.
köfi mindenkinek!
Typ117
1969
«
Hozzászólás #8628 Dátum:
2006 Október 18, 21:46:06 »
Idézetet írta: noel-68 - 2006 Október 18, 20:43:52
- Ha a kézifék jobboldalán lévő kart felhuzom, akkor büdi jön az utastérbe (kipuff gáz, de nem egyazegyben, csak úgy rossz illat). J cső lehet repedt? A fütésbowden elvileg nyitja a csappantyúkat, ha lent van a kar akkor nincs büdi.
a jobb oldali a hőcserélőt nyitja tehát a fűtést, a bal a hátsó lábhoz engedi vagy nem engedi a meleget.
Idézet
- Induláskor, de úgy általában mindig ha gyorsítok alacsonyabb fordulatról, akkor megtorpan (már-már lassul). Ha hirtelen lenyomom a pedált tövig, és azonnal vissza ('pumpálok' rajta egyet), és utána ismét azonos helyzetből nyomom a pedált, akkor megindul nagyon szépen, sőt. Miből induljak ki hibakeresésnél?
ez nekem is ilyen most. karbi beállítás hiba. szerintem túl sokat kap és belefullad a benzinbe. ha szép lassan nyomom a gázt, nem torpan meg. és hidegen sokkal erősebben kijön ez nálam.
«
Utoljára szerkesztve: 2006 Október 18, 21:48:40 írta Typ117
»
ABF-932
A bogaras külső buszos szívet takar
«
Hozzászólás #8627 Dátum:
2006 Október 18, 21:35:18 »
A hétvégén sikerült pár kilométert beleraknom az autóba, pár kérdésem van
(nemrég raktunk bele egy AB-s motort, most bejáratom:)
- Induláskor, de úgy általában mindig ha gyorsítok alacsonyabb fordulatról, akkor megtorpan (már-már lassul). Ha hirtelen lenyomom a pedált tövig, és azonnal vissza ('pumpálok' rajta egyet), és utána ismét azonos helyzetből nyomom a pedált, akkor megindul nagyon szépen, sőt. Miből induljak ki hibakeresésnél?
-
Nem jó a levegő-benzin arány, most lehet gond a gyorsítómembrán környékén-pl sokat vagy éppen keveset nyom-, nekem pl az volt a baj, hogy felcseréltem karbi összerakásakor a gyorsító és a főfúvókát, de lehet a gyújtásod is rossz helyen.
Bácsi Győző
aptom
«
Hozzászólás #8626 Dátum:
2006 Október 18, 21:31:07 »
- Ha nagyon rossz az út, akkor beszitál a kormány. Minden tekintetben pöpec a kormány, holtjáték, egyenesfutás, minden okés, de rázós úton 'nagyobb' sebesség esetén egy idő után elkezd rázni a kormány, lassítok és minden mehet tovább. Most cseréltük a harditárcsát, az tuti jó. Rossz futómübeállítás? 155/55R15-ös gumik vannak fent.
...
rázást okozhat szar lengéscsillapító is (nekem amikor az egyik eltört akkor csinált ilyet)
gázpedál pumpálásra meg a gyorsítószíattyút izgatod, ami spricceli a benyát a szívócsöbe....
'81 Hecho en México
1303LS
«
Hozzászólás #8625 Dátum:
2006 Október 18, 21:30:54 »
- Ha nagyon rossz az út, akkor beszitál a kormány. Minden tekintetben pöpec a kormány, holtjáték, egyenesfutás, minden okés, de rázós úton 'nagyobb' sebesség esetén egy idő után elkezd rázni a kormány, lassítok és minden mehet tovább. Most cseréltük a harditárcsát, az tuti jó. Rossz futómübeállítás? 155/55R15-ös gumik vannak fent.
- Ha a kézifék jobboldalán lévő kart felhuzom, akkor büdi jön az utastérbe (kipuff gáz, de nem egyazegyben, csak úgy rossz illat). J cső lehet repedt? A fütésbowden elvileg nyitja a csappantyúkat, ha lent van a kar akkor nincs büdi.
- Mindhárom váltóbak elég szar már, ezt elfelejtettük lecsekkolni motorcserénél, most szívni fogunk a cserével, de a kérdés a következő: a váltókar iszonyat laza, nincs gond a sebességek kapcsolásával, de pl 3ban hangosan rezonál is.. Ha új bakok lesznek bent akkor még mit cseréljek, hogy a váltókar is biztosan álljon (vagy máshol van a gond, a váltószerkezetben?) Más autójában sebességben sem lötyög így...
Mára ennyi, köszi, üdvw
noel-68
1. túl korán visszamegy a szivatód, dugulás, nem megfelelő fúvókák, gyújtás jó?Én következő tankoláskor tervezek bele egy karbitisztító adalékot, hallottam már hogy csodát tett.Ártani nem árthat.
2. van benne kománylengés csillapító?
3. kipufogó gáz kerülhet a motortérbe is és onnan szívhatja a turbina. Érdemes minden kipufogó tömítést átnézni/kicserélni.Ha jó minden akkor hőcserélő.
4. nekem is kurvára lötyög, de nem érdekel mert pontosan könnyen kapcsol.először a kar alatti biszbaszokra néznék rá.
BlackP
«
Hozzászólás #8624 Dátum:
2006 Október 18, 21:30:11 »
Idézetet írta: bokonon - 2006 Október 18, 21:29:14
Ismeri valaki ezt a könyvet? Vaterán 3000 Ft.
nekem megvan
Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
bokonon
«
Hozzászólás #8623 Dátum:
2006 Október 18, 21:29:14 »
Ismeri valaki ezt a könyvet? Vaterán 3000 Ft.
BlackP
«
Hozzászólás #8622 Dátum:
2006 Október 18, 20:49:44 »
a kis kar a fűtés bekapcsolás, fűtésdob környékén kéne szétnézni
Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
noel-68
«
Hozzászólás #8621 Dátum:
2006 Október 18, 20:43:52 »
- Mindhárom váltóbak elég szar már, ezt elfelejtettük lecsekkolni motorcserénél, most szívni fogunk a cserével, de a kérdés a következő: a váltókar iszonyat laza, nincs gond a sebességek kapcsolásával, de pl 3ban hangosan rezonál is.. Ha új bakok lesznek bent akkor még mit cseréljek, hogy a váltókar is biztosan álljon (vagy máshol van a gond, a váltószerkezetben?) Más autójában sebességben sem lötyög így...
Mára ennyi, köszi, üdvw
noel-68
gas
«
Hozzászólás #8620 Dátum:
2006 Október 18, 20:19:43 »
Idézetet írta: Leon 1303 - 2006 Október 18, 00:22:41
Egy kicsit eresztenek a vezető hüvelyeid!
Csak az a baj, hogy a legolcsóbb szett is 8000 Ft újonnan ...
Amúgy nem vészes, csak majd néha nézz alá.
Ha indítás után vagy 5 percel alánázel, akkor látszik szépen, hogy kitágul a termosztát!
köszi
egy kicsit sokat mentem megállás nélkül azóta ilyen a motor elötte tök száraz volt kívülről minden
VW Bogár 1300 '71,Transporter1.6D '83
https://photos.app.goo.gl/WsANqntrkSdn7c6f6
dogi
«
Hozzászólás #8619 Dátum:
2006 Október 18, 16:04:42 »
Idézetet írta: te_o - 2006 Október 18, 15:47:21
Ernőke.
OFF
mekkora a napiraz
ON
" hülyék mondják meg mi legyen, a tisztesség száműzött idegen..."
te_o
Zeitwagen...
«
Hozzászólás #8618 Dátum:
2006 Október 18, 15:47:21 »
Idézetet írta: CCZ 547 Dograbbit - 2006 Október 18, 15:44:10
Igazad van. Egy torz atka vagyok, nem más.
Ernőke.
VW Beetle - the original since 1938
dogi
«
Hozzászólás #8617 Dátum:
2006 Október 18, 15:44:10 »
Idézetet írta: te_o - 2006 Október 18, 15:07:05
Felfelé NYIT! (Hőre megnő a T. hossza). De ne találomra, mert annak semmi értelme. Amúgy is kevéssé valószínű, hogy ez a hiba, ez az utolsó dolog legyen. Keverék, szívató, előmelegítő cső valószínűbb.
Igazad van. Egy torz atka vagyok, nem más.
te_o
Zeitwagen...
«
Hozzászólás #8616 Dátum:
2006 Október 18, 15:07:05 »
Idézetet írta: CCZ 547 Dograbbit - 2006 Október 18, 15:05:05
oké, és akkor próbáljam az egész történetet feljebb tolni? mert akkor jobban zár, elméletileg, és persze, ha lehet feljebbtolni egyáltalán.
Felfelé NYIT! (Hőre megnő a T. hossza). De ne találomra, mert annak semmi értelme. Amúgy is kevéssé valószínű, hogy ez a hiba, ez az utolsó dolog legyen. Keverék, szívató, előmelegítő cső valószínűbb.
dogi
«
Hozzászólás #8615 Dátum:
2006 Október 18, 15:05:05 »
Idézetet írta: te_o - 2006 Október 18, 15:01:45
A konzolon tudod állítani. A konzolon levő furat ovális. (amivel blokkhoz rögzíted a konzolt, egyébként a másik is).
oké, és akkor próbáljam az egész történetet feljebb tolni? mert akkor jobban zár, elméletileg, és persze, ha lehet feljebbtolni egyáltalán.
te_o
Zeitwagen...
«
Hozzászólás #8614 Dátum:
2006 Október 18, 15:01:45 »
Idézetet írta: 1303LS - 2006 Október 18, 14:20:51
A termosztátot illik megnézni hogy ütközésig zárja e a lamellákat, ahogy tekered fel a rudazatra ott lehet állítani, alul rögzít.
A termosztát vagy rudazat hibájából nem füstöl, viszont a mind
i
g hideg (félmeleg) motorban a gyertya tuti hogy bekormolódik.
A konzolon tudod állítani. A konzolon levő furat ovális. (amivel blokkhoz rögzíted a konzolt, egyébként a másik is).
Süni
«
Hozzászólás #8613 Dátum:
2006 Október 18, 14:53:14 »
Idézetet írta: NGA - 2006 Október 18, 14:30:08
Ezt próbálta már valaki?
Haver evvel távolítja el az alufelniről a fékport, és azt mondja nagyon üt !
NGA
«
Hozzászólás #8612 Dátum:
2006 Október 18, 14:30:08 »
Ezt próbálta már valaki?
Csak ne feledd el bekenni bőrápolóval, vagy lanolinos babaolajjal vékonyan, beledörzsölve, mert a Cif nagyon kiszárítja és törékennyé teszi a bőrt.
De tisztítani tisztít, mint állat. Sőt, ha van vakrozsda a kocsin, esetleg festék felpúposodik, a javításik szintén ez a varázsszer. Hetekig rozsdamentes marad és azonnal oldja a rozsdát, ha jól bekened szivaccsal, utána jól leöblíted.
A festéknek nem árt, illetve olyan autón, ahol számított volna nem próbáltam.
Vettem olyan valaha hófehér autót, ami négy évig állt fák alatt, felismerhetetlen és azonosíthatatlan színben tündökölt, a fényezés, egy nagymosás után és Cifes átdörzsölés után makulátlan lett megint.
Vagy mondhatnám Katus Saabját, ami ugyancsak nálam kötött ki, jó csúf volt szegény, amikor elvitték, a srác váltig állította, ilyen szép fényezésű öreg autót nem látott még.
Szóval a Cif tud valamit...
Még régebben a kutya összekoszolta a hátsó ülést(sötét szürke bőr).Minden szart kipróbáltam,de nem hatott semmi.Tegnap kipróbáltam a cif-et,amit Bone tanácsolt régebben.Az eredmény magáért beszél.Kösz a tippet Bone!
1303LS
«
Hozzászólás #8611 Dátum:
2006 Október 18, 14:20:51 »
Idézetet írta: CCZ 547 Dograbbit - 2006 Október 18, 14:12:46
Nekem halt be a két gyertya..de ki let cserélve..
most valami atomgyertyára gyúrok.
thermosztátot meg hogy a francb aállítsak? és mivab a rudazattal? attól miért is füstöl feketén az erőforrás
A termosztátot illik megnézni hogy ütközésig zárja e a lamellákat, ahogy tekered fel a rudazatra ott lehet állítani, alul rögzít.
A termosztát vagy rudazat hibájából nem füstöl, viszont a mind
i
g hideg (félmeleg) motorban a gyertya tuti hogy bekormolódik.
«
Utoljára szerkesztve: 2006 Október 18, 14:25:03 írta 1303LS
»
te_o
Zeitwagen...
«
Hozzászólás #8610 Dátum:
2006 Október 18, 14:17:58 »
Idézetet írta: CCZ 547 Dograbbit - 2006 Október 18, 14:12:46
thermosztátot meg hogy a francb aállítsak? és mivab a rudazattal? attól miért is füstöl feketén az erőforrás
Termo beállítása: normál hőmérsékleten felcsavarod a rúdra, lehúzod a csappanytúkat, és úgy teszed alá a konzolt, hogy az alja azt épphogy érintse. Ekkor vannak azok zárt álláson. Ha nyit a cucc, akkor kinyúlik a termo, és nyitja a csappantyúkat (felfelé nyomja-engedi a rudat).
Alapból felesleges állítani, mert nem állítódik el.
BlackP
«
Hozzászólás #8609 Dátum:
2006 Október 18, 14:13:09 »
Idézetet írta: CCZ 547 Dograbbit - 2006 Október 18, 12:57:13
plussz kábé olyan füstöt ereget reggelente, mintha diesel volna. koromfekete
nekem nem füstöl, de agyertya fekete. olajat nem eszi
dogi
«
Hozzászólás #8608 Dátum:
2006 Október 18, 14:12:46 »
Idézetet írta: 1303LS - 2006 Október 18, 14:06:51
Ereget az fekete füstöt melegen is.
Viszont a reggeli kék füsttel nem keverendő össze, főleg ha ferdén áll az autó.Mert az természetes.
Most nem keresem vissza hogy ki volt az akinek két gyertyája feketedett és halt be, d emég csinálhatja ezt ha nem zár a termosztát rendesen vagy széthullott a rudazat a lamellák előtt, vagy nem jól van beállítva a termosztát rúdja.
Fogadjunk ezt nem sokan szokták állítgatni.Mondjuk nem is kell.
1303LS
«
Hozzászólás #8607 Dátum:
2006 Október 18, 14:06:51 »
Idézetet írta: CCZ 547 Dograbbit - 2006 Október 18, 12:57:13
Ereget az fekete füstöt melegen is.
Viszont a reggeli kék füsttel nem keverendő össze, főleg ha ferdén áll az autó.Mert az természetes.
Most nem keresem vissza hogy ki volt az akinek két gyertyája feketedett és halt be, d emég csinálhatja ezt ha nem zár a termosztát rendesen vagy széthullott a rudazat a lamellák előtt, vagy nem jól van beállítva a termosztát rúdja.
Fogadjunk ezt nem sokan szokták állítgatni.Mondjuk nem is kell.
dogi
«
Hozzászólás #8606 Dátum:
2006 Október 18, 12:57:13 »
Idézetet írta: BlackP - 2006 Október 18, 11:14:46
ha fekete a gyertya, könyv szerint lehet túl dús a keverék is. nekem is ilyen sajnos :/
gyuszkó
«
Hozzászólás #8605 Dátum:
2006 Október 18, 12:56:19 »
Idézetet írta: NGA - 2006 Október 18, 12:42:37
OK. Egyébként a J cső rohad el?
Ha a köpeny lukad ki, akkor csak egyszerűen nincs fűtésed.
Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
gyuszkó
«
Hozzászólás #8604 Dátum:
2006 Október 18, 12:55:40 »
Idézetet írta: NGA - 2006 Október 18, 12:42:37
Ha dől a gáz befelé, akkor nyilván az, nem?
Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
NGA
«
Hozzászólás #8603 Dátum:
2006 Október 18, 12:42:37 »
Idézetet írta: gyuszkó - 2006 Október 18, 12:33:28
A kipufogóvezeték egyik végét kézzel erősen befogva erőren megfújod, mint a lufit. Hacsak egy kicsit érezhetően gyengül a nyomás, akkor ne tedd fel!
gyuszkó
«
Hozzászólás #8602 Dátum:
2006 Október 18, 12:33:28 »
Idézetet írta: NGA - 2006 Október 18, 12:28:14
Mit csináljak? Fujjak bele?
A kipufogóvezeték egyik végét kézzel erősen befogva erőren megfújod, mint a lufit. Hacsak egy kicsit érezhetően gyengül a nyomás, akkor ne tedd fel!
Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
NGA
«
Hozzászólás #8601 Dátum:
2006 Október 18, 12:28:14 »
Idézetet írta: gyuszkó - 2006 Október 18, 12:21:03
Azért mielőtt felteszed, vizsgáld át mégeccer. Én borzalmasat szívtam emiatt - Öregből egy auscwitzi gázkamra lett a rosszul felújított dob miatt.
Mit csináljak? Fujjak bele?
gyuszkó
«
Hozzászólás #8600 Dátum:
2006 Október 18, 12:21:36 »
Idézetet írta: Leon 1303 - 2006 Október 18, 12:21:10
Simonyi jó arc, csak nemhiába az a neve, hogy Tsiga
Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Leon 1303
«
Hozzászólás #8599 Dátum:
2006 Október 18, 12:21:10 »
Idézetet írta: gyuszkó - 2006 Október 18, 12:13:19
Irányzék Merkiék felé.
Szerintem 5 perc alatt megreparálja, te meg nem görcsölsz...
Vagy ha Debrecenből nem akarsz kimozdulni, Simonyi - bár őt emberileg nem ismerem...
Simonyi jó arc, csak nemhiába az a neve, hogy Tsiga
gyuszkó
«
Hozzászólás #8598 Dátum:
2006 Október 18, 12:21:03 »
Idézetet írta: NGA - 2006 Október 18, 12:19:03
Hála istennek még anno 1 éve Adonyban felujittattam 1 pár fűtésdobot, ami ott vigyorog a garázsomban. Ezeket szándékozom felrakni a hétvégén.
Azért mielőtt felteszed, vizsgáld át mégeccer. Én borzalmasat szívtam emiatt - Öregből egy auscwitzi gázkamra lett a rosszul felújított dob miatt.
Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Leon 1303
«
Hozzászólás #8597 Dátum:
2006 Október 18, 12:19:41 »
Idézetet írta: vw1966 - 2006 Október 18, 12:16:28
én inkább a lányát ismerném meg
NGA
«
Hozzászólás #8596 Dátum:
2006 Október 18, 12:19:20 »
Idézetet írta: Leon 1303 - 2006 Október 18, 12:10:15
Ez most az új kék?
Egy 28-as karbitól ilyen tempónál ez a fogyasztás elvárt!
Igen, ez az uj kék
Oldalak:
1
...
1795
1796
1797
1798
1799
[
1800
]
1801
1802
1803
1804
1805
...
2015
www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
>
Hová tartozol?
>
Bogaras fórumok
> Téma:
SZMB (Szereld Magad Bogarad!) a ház előtt...
Ugrás:
Kérlek válassz egy célt:
-----------------------------
Hová tartozol?
=> Bogaras fórumok
=> Népautós fórumok
=> Adok-veszek
===> Lomtár
Web szerviz